Kuffert

Drømmer du om at skifte din gamle kuffert ud med en ny og mere moderne af slagsen? Så bør du opleve det store udvalg af flotte kufferter på nettet. Du kan vælge imellem flere hundrede forskellige kufferter, som forhandles i alverdens farver, størrelser, materialer og prisklasser.

Det er umuligt at udpege den bedste kuffert, da det kommer helt an på, hvad du er på udkig efter. Herunder får du en oversigt over kufferter på tilbud, det er alt fra små letvægtskufferter til store kufferter. Du kan også læse videre, hvor vi præsenterer nogen af de bedste, testvindende kufferter.

bedste kuffert til prisen

Nickelodeon Paw Patrol Pink Børnekuffert

399.00 Kr

Airbox AS1 Sort Kuffert - Lille - 55 cm

399.00 Kr

Airbox AS1 Rød Kuffert - Lille - 55 cm

399.00 Kr

Wings Venice Champagne Kuffert - Lille - 55 cm

399.00 Kr

Epic Phantom SL Lagoon Blå Kabinekuffert

714.00 Kr

Epic Phantom SL Lilla Kabinekuffert

714.00 Kr

Epic Jetstream SL Sølv Kuffert - Lille - 55 cm

743.00 Kr

Heys Metallix Gun Metal Kuffert - Lille - 53 cm

749.00 Kr

Epic GTO 4.0 Sort Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

Epic GTO 4.0 Orange Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

Epic GTO 4.0 Hvid Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

American Tourister Bon Air Azalea Pink Kuffert - Stor - 75 cm

1049.00 Kr

Anbefaling af de bedste rejsekufferter

En god rejsekuffert er et must-have for enhver rejseglad person. Den klassiske rejsekuffert kan ikke kun byde på højere kapacitet end en traditionel rejsetaske. Den er typisk også lettere at navigere med og betydeligt mere hårdfør. Der er et utal af gode grunde til at købe en rejsekuffert, hvis man jævnligt rejser med fly.

Da markedet for kufferter er enormt, kan det være en stor udfordring at finde ud af, hvilke der klarer sig bedst på vigtige parametre som kvalitet, brugervenlighed, garanti m.v. Netop derfor har vi undersøgt markedet for at kunne præsentere dig for de bedste kufferter i denne guide. I de kommende tre underafsnit vil vi introducere dig for en række udvalgte kufferter, som vi varmt kan anbefale. Du bliver i den anledning også henvist til en forhandler, hvor du kan købe den givne kuffert. Dermed kan du gøre en god handel med det samme.

Epic Phantom SL kuffert – Det mest populære valg

Epic Phantom SL kuffertEpic Phantom SL er muligvis tidens hotteste kuffertserie.

Den populære kuffertserie består af hele tre forskellige kuffertstørrelser. Den mindste måler 55, den mellemste 66 og den største 76 cm. i højden. Den mindste på 55 cm. er velegnet som håndbagage, mens de to andre fungerer som alm. bagage. Du kan med god grund købe hele serien for at være godt dækket ind, uanset om du skal på weekendtur til London, eller om du skal rejse USA rundt i flere måneder.

Epic Phantom SL er i en klasse for sig. Kufferterne fra denne serie byder ikke kun på et yderst stilrent design, men også en meget beskeden vægt, indbygget pakkesystem, velfungerende lås og slidstærke komponenter. Du får ovenikøbet, uanset om du køber den lille, mellem eller store kuffert hele 7 års garanti. Dét er i den grad et kvalitetsstempel.

 • Højde: 55 / 66 / 76 cm.
 • Vægt: 2,2 / 3 / 3,8 kg.
 • Kapacitet: 37 / 67 / 95 l.

Vær opmærksom på at den mindste kuffert er en kabinekuffert 55cm som er den anbefalede størrelse som kabinekuffert!

Airbox AZ8 – Perfekt til kabinen

Airbox AZ8 – Hardcase kabinekuffertEr du på udkig efter en praktisk og moderne kabinekuffert? I så fald vil denne kuffert helt sikkert falde i din smag.

Airbox AZ8 er en veldesignet og rummelig kuffert, som overholder flyselskabernes strenge krav til håndbagage. Der er ganske rigtigt tale om en mindre kuffert, men den er stor nok til at kunne rumme både tøj og andet rejseudstyr til en forlænget weekend i en europæisk storby.

Den udvalgte kabinekuffert byder på hele fire 360 graders hjul, som er med til at sikre både let og fleksibel betjening. Foruden de praktiske hjul er kufferten udstyret med et velfungerende pakkesystem og en sikkerhedsgodkendt lås. Kufferten på billedet er en sort kabinekuffert, men modellen findes også i en række andre farver, herunder rød, hvid og blå.

Airbox AZ8 måler 55 cm. i højden, kan rumme 39 liter og bliver leveret med hele 3 års garanti.

 • Højde: 55 cm.
 • Vægt: 2,6 kg.
 • Kapacitet: 39 l.

Carlo CAB Copenhagen – God kuffert

Carlo CAB CopenhagenCarlo CAB Copenhagen er også et interessant valg. Her har du mulighed for at få fingrene i en både rummelig og holdbar kuffert i den ønskede størrelse. Serien består nemlig af tre kufferter – én kabinekuffert og to større kufferter til indtjekning.

Du går aldrig helt galt i byen med en kuffert fra omtalte serie. Kufferterne er fremstillet i det ekstremt slidstærke materiale polycarbonat og kan endvidere bryste sig af forstærkede hjørner. Det er takket være kuffertens praktiske indretning desuden både nemt og hurtigt at pakke tøj til enhver rejse uanset varighed og type.

Ved bestilling skal du vælge både ønsket størrelse og farve. De repræsenterede farver består i skrivende stund af sølv, blå, sort, grå, lilla, rød og mange flere. Find det komplette farveudvalg hos anviste forhandler.

Den eneste ulempe ved disse kufferter er, at de vejer en smule mere end gennemsnittet.

 • Højde: 55 / 67 / 77cm.
 • Vægt: 3,5 / 4,3 / 4,9 kg.
 • Kapacitet: 43 / 73 / 113 l.

Hård eller blød?

blå kuffertKufferter fremstilles i forskellige hårdheder. Man inddeler i den forbindelse kufferter i to kategorier bestående af henholdsvis softcase og hardcase. I vores guide har vi hovedsageligt kigget på hårde kufferter, men der er også rig mulighed for at købe bløde kufferter.

Softcase kufferten er typisk mere fleksibel og let, men hardcase kufferten vinder til gengæld på parametre som sikkerhed, design og holdbarhed. Vi ønsker ikke at konkludere noget, men kan da fortælle, at der bliver solgt flere hardcase end softcase kufferter i disse år.

Ved at vælge en hård kuffert i hårdt materiale, er du i hvert fald mere sikker på at sikkerheden er god!

Farven

Farven har ingen betydning for selve kufferten. Så vælg en du synes der er pæn. Køb fx en blød kuffert i brun, navy metallic, Obsidian grey eller anden farve, hvis du vil holde det klassisk. Vil du derimod have en kuffert der er nem at finde på bagagebåndet, så kan du vælge en rød, gul eller grøn farve, som de færreste har.

Kvalitet kontra pris

En god kuffert behøver ikke nødvendigvis at koste en mindre herregård. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at kvalitetskufferter koster en anelse mere end gennemsnittet. Køber du den billigste kuffert, skal du derfor ikke have en forventning om, at den holder til adskillige års brug. Dette vil du til gengæld være garanteret med en kvalitetskuffert, som ofte leveres med op til 10 års garanti.

Om du er kvalitetsbevidst eller ej, så har du formentlig et budget, du skal holde dig inden for. Kunsten er i den anledning ikke at købe den dyreste kuffert, men at finde den bedste kuffert til prisen. Den udfordring giver vi nu videre til dig.

2 eller 4 hjul?

I gamle dage fandtes der nærmest kun tohjulede kufferter. På daværende tidspunkt slap man derved for at forholde sig til dette dilemma. Det er ikke desto mindre positivt, at der er blevet udviklet så mange firehjulede kufferter. De er kommet for at blive.

Det er helt op til dig, om du vil købe en kuffert med 2 eller 4 hjul. Vores anbefaling er at købe en firehjulet kuffert, idet de 4 hjul giver en betydeligt bedre og mere fleksibel kørsel. Set med økonomiske briller har det dog ikke så stor betydning, om du vælger det ene eller andet.

Håndbagagekuffert eller ej?

Håndbagagekufferter – også bare kaldet kabinekufferter – er populære som aldrig før. Faktisk er de blevet så populære, at mange flyrejsende har droppet den traditionelle kuffert til fordel for denne. Det kan du også overveje at gøre, hvis du vil spare både tid og penge. Du sparer nemlig ikke kun penge, men også tid, idet du slipper for at skulle tjekke din bagage ind, ligesom du ikke er nødsaget til at vente på din kuffert ved destinationen. Derfor råder vi dig til at investere i en mindre trolleykuffert. Dén investering vil du med sikkerhed ikke komme til at fortryde.

Vær opmærksom på garantiperioden

En god kuffert skal gerne byde på en fordelagtig garantiordning.

Som forbruger kan du med god samvittighed holde dig fra kufferter, som ikke byder på minimum 3 års garanti. Du skal dog samtidig være bekendt med, at nogle kufferter kommer med op til 7-10 års garanti. Skulle din kuffert mod forventning gå i stykker inden for garantiperioden, så kan du som regel enten få den repareret uden beregning eller alternativt få en helt ny kuffert. Garantien betyder altså noget.

Valget mellem en rejsetaske og rejsekuffert kan være svært

Der vil altid være delte holdninger til, om det er rarest at rejse med taske eller kuffert.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, hvorfor det kan være svært at vælge. Planlægger du en flyrejse, så vil vi som udgangspunkt anbefale dig en rejsekuffert, idet den er mest modstandsdygtig og desuden er lettere at køre med i lufthavnen. En rejsetaske kan også fint bruges til en flyrejse, men bliver oftere brugt i forbindelse med busrejser, bilrejser m.v.

Ulempen ved en klassisk rejsetaske er, at du skal bruge kræfter på at slæbe den gennem lufthavnen. Det dræner dig ikke kun for energi, men kan også medføre smerter i ryg og nakke. Her vil en rejsekuffert være mere praktisk, da den er udstyret med hjul og derved let kan trækkes eller skubbes.

Se de mest populære rejsetasker her.

Find en billig kuffert online

køb kufferten onlineDet store internet byder på en verden af billige kufferter.

Man kan tit og ofte spare helt op til 70 % på kufferter, hvis man benytter sig af nogle af de kuffert tilbud, som er at finde online. Rejsegear, som vi linker til, er i den anledning en nævneværdig forhandler. Denne danske forhandler har nemlig en lang række gode tilbud på kufferter til børn og voksne. Derved kan du gøre en sublim handel, hvad enten du vil købe en stor eller lille kuffert.

Der er altså et stort udvalg online af kufferter og trolleys, hvad end du er ude efter en kabine kuffert, letvægtskufferter eller store kufferter med plads til det hele.

Venter du til Black Friday eller Cyber Monday er der ofte flere penge at spare, så det kan overvejes at vente dertil, hvis du ikke skal bruge din nye kuffert inden da. Glem ikke at tjekke vores kufferter på tilbud ud i toppen af denne side, der viser billige restparti kufferter, men også nye kvalitetskufferter på tilbud.

Køb billige kufferter hos Rejsegear.dk, der tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr., Se det store udvalg af rejsekufferter hos Rejsegear.dk nu - Klik her.

Hvordan pakker man bedst en kuffert?

Det er ikke en større videnskab at pakke en kuffert…. og dog.

Er du træt af, at du altid ankommer til destinationen med krøllet tøj? Bruger du meget energi på at mase, pakke og proppe din kuffert? I så fald bør du skifte pakketaktik. Griber du kuffertpakningen an på den rigtige måde, kan du nemlig frigøre mere plads og ovenikøbet slippe for at ankomme med krøllet tøj. Lyder det ikke rart?

 • Start pakningen i god tid
 • Fold dit tøj så det fylder mindst muligt
 • Shop shampoo, deo, solcreme m.v. i rejsestørrelser (fylder og vejer mindre)
 • Brug vakuumposer til sweatere og andet pladskrævende tøj
 • Overvej hvor meget tøj du reelt kommer til at bruge (pak mindre end planlagt)
 • Lad elektronikken blive hjemme (elektronik vejer og fylder typisk en del)
 • Vej din kuffert inden afgang (og slip for urimelige overvægtsgebyrer)

Du er sikret en velpakket kuffert med ovenstående fremgangsmåde.

Ofte stillede spørgsmål om kufferter

mand tjekker bagagen indSidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er der håb forude. Vi bringer nemlig svar på de mest stillede spørgsmål om kufferter. Derved kan du få stillet din tvivl en gang for alle, hvad enten du er i tvivl om, hvad man må have med i kufferten, eller hvor meget kufferten må veje. Vi kigger på alt dette i guidens sidste afsnit. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

Hvor meget må min kuffert veje?

Det afhænger først og fremmest af, om du ønsker at tjekke kufferten ind, eller om du vil have den med i kabinen. Der er nemlig forskellige regler for henholdsvis indtjekket bagage og håndbagage. Du skal endvidere være opmærksom på, at reglerne kan variere fra flyselskab til flyselskab. Det er derfor ikke helt underordnet, om du skal rejse med SAS, Norwegian, Ryanair eller et helt fjerde selskab.

Nedenstående svar er kun vejledende:

 • 20-25 kg. indtjekket bagage
 • 5-10 kg. håndbagage

Vi opfordrer dig til at kontakte det valgte flyselskab for et mere nøjagtigt svar. Overvægt kan koste dyrt, hvorfor det er hensigtsmæssigt at få styr på reglerne inden afrejse.

Regler om væske i kufferten

Der er som udgangspunkt ingen problemer med at rejse med væske i kufferten, så længe væsken er placeret i den kuffert, som tjekkes ind og placeres i lastrummet under flyvningen. Den indtjekkede bagage må som udgangspunkt indeholde enhver type væske – lige fra shampoo og ansigtsrens til e-væske og hostesaft.

Til gengæld må du ikke putte beholdere, som kan rumme over 100 ml. væske i kabinekufferten. Det er tilladt at medbringe mere end én beholder, men den samlede væskemængde må ikke overstige 1.000 ml. Væskebeholderne skal nemlig kunne være i en plastpose på maks. 1.000 ml. Du vil som hovedregel få frataget dine væsker, hvis du mod vores anbefaling medbringer mere end det tilladte. Ergo er det ikke værd at tage chancen.

Bemærk at reglerne kan variere fra flyselskab til flyselskab og fra lufthavn til lufthavn. Førnævnte gælder dog i langt de fleste tilfælde. Der er dog ingen regler uden undtagelser.

Hvad må jeg ikke have med?

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man må medbringe i kufferten. Dog er der selvfølgelig nogle ting, som ikke er lovlige at tage med i bagagen. Nedenstående genstande må hverken medbringes i kufferten eller håndbagagen:

 • Eksplosive og ætsende stoffer
 • Fyrværkeri
 • Bedøvelsesmidler
 • Maling
 • Radioaktive stoffer
 • Narkotika
 • Våben
 • Mad og drikke skal generelt købes på flyet

Du risikerer ikke kun at få konfiskeret dine genstande, men løber også en risiko for at blive straffet med en bøde eller sågar fængsel, hvis sikkerhedspersonalet skønner, at de medbragte genstande kan udgøre en trussel for flysikkerheden. Derfor er det sund fornuft at sætte sig ind i, hvad man må, og hvad man ikke må tage med sig på rejsen. De fleste af tingene siger dog sig selv.

Populære mærker

Epic - Epic er et anbefalesværdigt mærke, der designer kufferter i høj kvalitet. De har designet populære kufferter som fx Epic Discovery, Epic Crate Reflex, Epic HDX hexacore, epic airwave vtt sl og nu den helt nye og populære Epic Phantom som vi anbefaler. Læs mere om Epic og se de bedste kufferter fra mærket her.

American Tourister - American Tourister er også et anerkendt Amerikansk mærke, der byder på et stort udvalg af kvalitetskufferter.

Delsey - Delsey byder også på populære kufferter som fx Delsey Ségur, Delsey Belfort Plus, Delsey Turenne og Delsey Châtelet air. Læs mere om Delsey og se hvilke kufferter vi anbefaler her.

Eastpak - Et mærke som vi alle sammen kender. De er især kendte for deres populære rygsække, men de laver også mange lækre kufferter. Dem finder du her.

Derudover er kufferter som samsonite s'cure og Airbox også værd at nævne.

Køb din kuffert her

Var vores 3 bud på den perfekte rejsekuffert ikke lige hvad du søgte efter, eller vil du bare se et større udvalg af kufferter inden du beslutter dig? Så kan vi anbefale dig at besøge nedenstående forhandler, der har mange års erfaring med salg af kufferter.