I denne kuffert test bliver du præsenteret for de kufferter vi mener er bedst i test. Vi har vurderet kufferter ud fra materialer, holdbarhed, vægt, garanti, pris og ikke mindst kundeanmeldelser.

  De 4 bedste kufferter i test er:

  • Journeylife Travel Pro – Bedst i test
  • American Tourister Bon Air DLX kuffert
  • Epic Jetstream SL Sort – Godt valg
  • Epic Phantom SL kuffert – Populær kuffert

  Journeylife Travel Pro (Bedst i test)

  Til Butik

  Der er mange fordele ved Journeylife Travel Pro kufferterne sammenlignet med andre i prisklassen. Denne kuffert består af PC (polycarbonat) + ABS-materialer, som tilsammen gør at kufferten er meget modstandsdygtig overfor ridser og stød, og samtidig er den letvægtig.

  Den mindste kuffert vejer kun 2,6 kg., hvilket går under kategorien letvægtskuffert. Den vejer et par hundrede gram mere end nogen af de andre letvægtskufferter, men til gengæld er PC materialet langt mere robust.

  JourneyLife Travel Pro kommer med et solidt, ergonomisk teleskophåndtag og 360° spinner hjul der sikrer let manøvre på jævne overflader. Lynlåsen er en YKK explosion-proof lynlås som er ekstra god.

  Et indbygget pakkesystem, en sikker TSA-lås og 5 års garanti får du også med denne kuffert. Et tegn på en kuffert i høj kvalitet.

  Samlet set vurderer vi at denne kuffert er bedst i test, når vi kigger på materialer, vægt og pris.

  Kufferten fås i 3 forskellige størrelser. Den lille kuffert måler 55 x 40 x 20 cm, hvilket er den mest ideelle størrelse, da den kan medbringes hos alle danske flyselskaber.

  FORDELE:

  • Hardcase kuffert
  • Letvægtig kuffert (fra 2,6 kg)
  • 360° spinner hjul
  • Indbygget TSA-lås og pakkesystem
  • 5 års garanti

  ULEMPER:

  • Fås kun i 2 farver

  American Tourister Bon Air DLX kuffert

  American Tourister Bon Air DLX kuffert

  Prissammenligning i samarbejde med Pricerunner.dk

  American Tourister Bon Air DLX er en kuffert, der kombinerer funktionalitet med et strømlinet design for den moderne rejsende.

  Denne kuffert er fremstillet i 100% polypropylen, hvilket garanterer en ekstraordinær holdbarhed mod stød og skrammer under rejsen.

  Med en størrelse på 75 x 28 cm tilbyder den rigelig plads til længere ture, samtidig med at den sikrer en let håndtering gennem lufthavne og byer med sine stabile dobbelthjul.

  Kuffertens design er ikke kun fokuseret på æstetik men også på sikkerhed; den er udstyret med en nedsænket 3-cifret TSA-kombinationslås, som tillader sikkerhedsmyndighederne at åbne og inspicere din bagage uden at beskadige låsen.

  Dette gør den til en ideel rejsepartner, især til destinationer, hvor sikkerhedskontrol er en prioritet.

  FORDELE:

  • Indbygget TSA-lås
  • Indbygget Pakkesystem
  • Mange farver
  • Letvægtig
  • Simpelt design

  ULEMPER:

  • Høj pris

  Epic Jetstream SL (Godt valg)

  Epic Jetstream SL blå

  Prissammenligning i samarbejde med Pricerunner.dk

  Jetstream SL fra EPIC bryster sig af en længere række af imponerende detaljer. Derfor er det også en kuffert, der er unik på flere punkter.

  Den er bl.a. udviklet med VTT O2, som er et nyt tiltag fra EPIC. Her bruges det kraftige materiale polypropylene til fremstilling af skallen.

  Det er et tiltag, der gør kufferten holdbar og slidstærk, men dog uden at EPIC har været tvunget til at gå på kompromis med udseende og lav vægt.

  Desuden er den fremstillet ved brug af færre komponenter end deres forhenværende modeller. Derfor er Jetstream SL også bedre for miljøet.

  Ovenstående ændrer dog ikke på at samtlige komponenter i kufferten er af højeste kvalitet. Fx er kufferten forsynet med DualTRAK-hjul, der giver en god manøvre i al slags terræn.

  Dens kombinationen af VTT O2 og DualTRAK hæver levetiden betydeligt, hvorfor det er forventeligt, at den kan bruges i mange år.

  Indvendigt byder den på et praktisk pakkesystem. Det er struktureret på en sådan vis, at det bliver let som en leg at pakke til rejsen.

  Samtidig er hovedlynlåsen vandafvisende, hvorfor der ikke trænger vand ind i den. Endvidere finder du også en indbygget TSA-lås på den ene side af kufferten.

  FORDELE:

  • Letvægtig kuffert
  • Indbygget TSA-lås og pakkesystem
  • Udstyret med lette DualTRAK-hjul
  • 5 års garanti

  ULEMPER:

  • Bliver let slidt (PP materiale)

  Epic Phantom SL kuffert

  Epic Phantom SL kuffert

  Prissammenligning i samarbejde med Pricerunner.dk

  Epic Phantom SL er muligvis tidens hotteste kuffertserie og er klart en af vores favoritter i denne kuffert test.

  Den populære kuffertserie består af hele tre forskellige kuffertstørrelser. Den mindste måler 55, den mellemste 66 og den største 76 cm. i højden.

  Den mindste Epic Phantom SL kuffert er 55 cm. og er velegnet som håndbagage, mens de to andre fungerer som alm. bagage.

  Du kan med god grund købe hele serien for at være godt dækket ind, uanset om du skal på weekendtur til London, eller om du skal rejse USA rundt i flere måneder.

  Epic Phantom SL er i en klasse for sig. Kufferterne fra denne serie byder ikke kun på et yderst stilrent design, men også en meget beskeden vægt, indbygget pakkesystem, slidstærke komponenter og er blevet udstyret med en lås i fornuftig kvalitet.

  Du får ovenikøbet, uanset om du køber den lille, mellem eller store kuffert hele 7 års garanti. Dét er i den grad et kvalitetsstempel.

  FORDELE:

  • Nyt og anderledes design
  • Letvægtig i fokus
  • Testvinder hos PriceRunner & Bäst-i-test.se
  • 5 års garanti

  ULEMPER:

  • Får let ridser (PP materiale)
  • Prisen

  Anbefaling af de bedste kufferter

  En god rejsekufferter er et must-have for enhver rejseglad person. Den klassiske rejsekuffert kan ikke kun byde på højere kapacitet end en traditionel rejsetaske. Den er typisk også lettere at navigere med og betydeligt mere hårdfør.

  Der er et utal af gode grunde til at købe en rejsekuffert, hvis man jævnligt rejser med fly.

  Da markedet for kufferter er enormt, kan det være en stor udfordring at finde ud af, hvilke der klarer sig bedst på vigtige parametre som kvalitet, brugervenlighed, garanti m.v. Netop derfor har vi undersøgt markedet for at kunne præsentere dig for de bedste kufferter i denne guide.

  Hvis du vil se de bedste rejsekufferter lige nu, så tjek vores 5 anbefalinger i toppen. De fleste af kufferterne fås i flere størrelser, så du kan finde den der passer bedst til dig.

  softcase vs hardcase kuffert

  Softcase eller hardcase kuffert?

  Kufferter fremstilles i forskellige hårdheder. Man inddeler i den forbindelse kufferter i to kategorier bestående af henholdsvis softcase og hardcase.

  I vores guide har vi hovedsageligt kigget på hårde kufferter, men der er også rig mulighed for at købe bløde kufferter.

  Hardcase kuffert:

  • Hårde kufferter.
  • Bedre sikkerhed.
  • Mere holdbare.
  • De fleste har TSA-låse som fx. er et krav, hvis du rejser til USA (hvis du ikke vil have din lås ødelagt).

  Softcase kuffert:

  • Bløde kufferter.
  • Mere fleksibel og kan nemmere presses ind i bagagen.
  • Kan fyldes mere i, da stoffet udvides.
  • Ofte lommer udenpå.

  Vi ønsker ikke at konkludere noget, men kan da fortælle, at der bliver solgt langt flere hardcase end softcase kufferter i disse år.

  Ved at vælge en hård kuffert i hårdt materiale, er du i hvert fald mere sikker på at sikkerheden er god!

  Bedste kuffert kontra pris

  En god kuffert behøver ikke nødvendigvis at koste en mindre herregård. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at kvalitetskufferter koster en anelse mere end gennemsnittet.

  Køber du den billigste kuffert, skal du derfor ikke have en forventning om, at den holder til adskillige års brug. Dette vil du til gengæld være garanteret med en kvalitetskuffert, som ofte leveres med op til 10 års garanti.

  Om du er kvalitetsbevidst eller ej, så har du formentlig et budget, du skal holde dig inden for. Kunsten er i den anledning ikke at købe den dyreste kuffert, men at finde den bedste kuffert til prisen. Den udfordring giver vi nu videre til dig.

  kuffert med 4 hjul

  Kufferter med 2 eller 4 hjul?

  I gamle dage fandtes der nærmest kun tohjulede kufferter. På daværende tidspunkt slap man derved for at forholde sig til dette dilemma.

  Det er ikke desto mindre positivt, at der er blevet udviklet så mange firehjulede kufferter. De er kommet for at blive. Det er helt op til dig, om du vil købe en kuffert med 2 eller 4 hjul.

  Vores anbefaling er at købe en firehjulet kuffert, idet de 4 hjul giver en betydeligt bedre og mere fleksibel kørsel. Gode hjul gør det bare langt mere behageligt, når du trækker kufferten gennem hele lufthavnen.

  Set med økonomiske briller har det dog ikke så stor betydning, om du vælger det ene eller andet.

  Vær opmærksom på garantiperioden

  En god kuffert skal gerne byde på en fordelagtig garantiordning. Som forbruger kan du med god samvittighed holde dig fra kufferter, som ikke byder på minimum 3-5 års garanti.

  Du skal dog samtidig være bekendt med, at nogle kufferter kommer med op til 7-10 års garanti.

  Skulle din kuffert mod forventning gå i stykker inden for garantiperioden, så kan du som regel enten få den repareret uden beregning eller alternativt få en helt ny kuffert. Garantien betyder altså noget.

  Håndbagagekuffert eller ej

  Håndbagagekuffert eller ej?

  Håndbagagekufferter – også bare kaldet kabinekufferter – er populære som aldrig før. Faktisk er de blevet så populære, at mange flyrejsende har droppet den traditionelle kuffert til fordel for denne.

  Det kan du også overveje at gøre, hvis du vil spare både tid og penge. Du sparer nemlig ikke kun penge, men også tid, idet du slipper for at skulle tjekke din bagage ind, ligesom du ikke er nødsaget til at vente på din kuffert ved destinationen.

  Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget tøj og andet du skal have med. Skal du på ferie i et par dage eller i en forlænget weekend, så kan man klare sig med en kabinekuffert.

  Hvis det lyder som noget for dig, kan vi anbefale dig at læse vores 55x40x20 cm kabinekuffert guide, hvor vi giver dig et overblik over de bedste kabinekufferter i den mest populære størrelse (55x40x20cm). Derudover får du også alt den viden du skal have om kabinekufferter.

  Skal du derimod på ferie en uge eller to, så er det måske en god idé at købe en stor hardcase kuffert. Du kan selvfølgelig også vælge at købe begge dele, hvis du skal have rigtig mange ting med til den længere ferie.

  Rejsetaske eller rejsekuffert?

  Der vil altid være delte holdninger til, om det er rarest at rejse med taske eller kuffert.

  Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, hvorfor det kan være svært at vælge. Planlægger du en flyrejse, så vil vi som udgangspunkt anbefale dig en rejsekuffert, idet den er mest modstandsdygtig og desuden er lettere at køre med i lufthavnen. En rejsetaske kan også fint bruges til en flyrejse, men bliver oftere brugt i forbindelse med busrejser, bilrejser m.v.

  Ulempen ved en klassisk rejsetaske er, at du skal bruge kræfter på at slæbe den gennem lufthavnen. Det dræner dig ikke kun for energi, men kan også medføre smerter i ryg og nakke. Her vil en rejsekuffert være mere praktisk, da den er udstyret med hjul og derved let kan trækkes eller skubbes.

  Find en billig kuffert online

  Hvordan pakker man bedst en kuffert?

  Det er ikke en større videnskab at pakke en kuffert…. og dog.

  Er du træt af, at du altid ankommer til destinationen med krøllet tøj? Bruger du meget energi på at mase, pakke og proppe din kuffert? I så fald bør du skifte pakketaktik. Griber du kuffertpakningen an på den rigtige måde, kan du nemlig frigøre mere plads og ovenikøbet slippe for at ankomme med krøllet tøj. Lyder det ikke rart?

  Sådan gør du:

  • Start pakningen i god tid
  • Fold dit tøj så det fylder mindst muligt
  • Shop shampoo, deo, solcreme m.v. i rejsestørrelser (fylder og vejer mindre)
  • Brug vakuumposer til sweatere og andet pladskrævende tøj
  • Overvej hvor meget tøj du reelt kommer til at bruge (pak mindre end planlagt)
  • Lad elektronikken blive hjemme (elektronik vejer og fylder typisk en del)
  • Vej din kuffert inden afgang (og slip for urimelige overvægtsgebyrer)

  Du er sikret en velpakket kuffert med ovenstående fremgangsmåde.

  Video: Pak din kuffert rigtigt hjemmefra


  Credits: Videoen er af Copenhagen Airport

  Ofte stillede spørgsmål om kufferter

  Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er der håb forude. Vi bringer nemlig svar på de mest stillede spørgsmål om kufferter.

  Derved kan du få stillet din tvivl en gang for alle, hvad enten du er i tvivl om, hvad man må have med i kufferten, eller hvor meget kufferten må veje.

  Vi kigger på alt dette i guidens sidste afsnit. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

  Hvor meget må den veje?

  Det afhænger først og fremmest af, om du ønsker at tjekke kufferten ind, eller om du vil have den med i kabinen. Der er nemlig forskellige regler for henholdsvis indtjekket bagage og håndbagage.

  Du skal endvidere være opmærksom på, at reglerne kan variere fra flyselskab til flyselskab. Det er derfor ikke helt underordnet, om du skal rejse med SAS, Norwegian, Ryanair eller et helt fjerde selskab.

  Vi opfordrer dig til at kontakte det valgte flyselskab for et mere nøjagtigt svar. Overvægt kan koste dyrt, hvorfor det er hensigtsmæssigt at få styr på reglerne inden afrejse.

  Vi har samlet en oversigt over links med bagageregler hos de mest populære flyselskaber i Danmark:

  Regler om væske i kufferten

  Der er som udgangspunkt ingen problemer med at rejse med væske i kufferten, så længe væsken er placeret i den kuffert, som tjekkes ind og placeres i lastrummet under flyvningen.

  Den indtjekkede bagage må som udgangspunkt indeholde enhver type væske – lige fra shampoo og ansigtsrens til e-væske og hostesaft.

  Til gengæld må du ikke putte beholdere, som kan rumme over 100 ml. væske i kabinekufferten. Det er tilladt at medbringe mere end én beholder, men den samlede væskemængde må ikke overstige 1.000 ml. Væskebeholderne skal nemlig kunne være i en plastpose på maks. 1.000 ml.

  Du vil som hovedregel få frataget dine væsker, hvis du mod vores anbefaling medbringer mere end det tilladte. Ergo er det ikke værd at tage chancen.

  Bemærk at reglerne kan variere fra flyselskab til flyselskab og fra lufthavn til lufthavn. Førnævnte gælder dog i langt de fleste tilfælde. Der er dog ingen regler uden undtagelser.

  Hvad må jeg ikke have med?

  Der er nærmest ingen grænser for, hvad man må medbringe i kufferten. Dog er der selvfølgelig nogle ting, som ikke er lovlige at tage med i bagagen.

  Nedenstående genstande må hverken medbringes i kufferten eller håndbagagen:

  • Eksplosive og ætsende stoffer
  • Fyrværkeri
  • Bedøvelsesmidler
  • Maling
  • Radioaktive stoffer
  • Narkotika
  • Våben
  • Mad og drikke skal generelt købes på flyet

  Du risikerer ikke kun at få konfiskeret dine genstande, men løber også en risiko for at blive straffet med en bøde eller sågar fængsel, hvis sikkerhedspersonalet skønner, at de medbragte genstande kan udgøre en trussel for flysikkerheden.

  Derfor er det sund fornuft at sætte sig ind i, hvad man må, og hvad man ikke må tage med sig på rejsen. De fleste af tingene siger dog sig selv.

  Læs også:

  1. EPIC – Hvis du specifikt er på udkig efter en kuffert af mærket EPIC, så bør du læse denne test og guide, hvor giver dig et overblik over de bedste kufferter fra EPIC.
  2. DELSEY – Hvis du elsker stilede og flotte kufferter, så bør du tage et kig på vores kuffert test af DELSEY. Du finder utroligt lækre kufferter!
  3. Letvægtskufferter – Hvis du vil se “Bedst i test” kufferter med fokus på lav vægt, så bør du se nærmere på denne artikel.
  4. Kuffertsæt – Hvis du mangler et komplet sæt og vil have en skarp pris.

  Se kufferter hos Journeylife.dk

  Vi kan anbefale dig at besøge Journeylife.dk, hvis du vil finde en ny kvalitetskuffert. Du finder lige nu kufferter i flotte sorte og mørkegrå farver.

  Du kan forvente en kuffert i høj kvalitet og en hurtig levering, hvis du bestiller hos Journeylife.dk

  Køb kufferter

   

  Comments are closed.