EPIC er en svensk producent, der udvikler produkter på baggrund af kvalitetssikre valg og en unik sans for innovation.

  De er altid på forkant – og har altid været det. Derfor er EPIC en del af den absolutte verdenselite indenfor fremstilling af kufferter.

  De bedste Epic kufferter

  Epic er blevet en stor spiller på det danske marked, når det kommer til kvalitets kufferter til venlige priser.

  Hos EPIC finder du et bredt udvalg af kufferter i høj kvalitet, flot design, masser af farver og størrelser.

  Du kan købe små kabinekufferter som fx. Epic Airbox AZ8 til kortere rejser, hvorimod du bør kigge på en Epic Jetstream SL eller en Epic Crate Reflex som du ser herunder.

  1. EPIC Phantom SL Kuffert (Bedst i test)

  Phantom SL model


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Phantom SL er en ny og forbedret version af den forhenværende Phantom-model, der i flere år har gjort sig bemærket som værende én af deres letteste kufferter. Den nye model byder blandt andet på et nyere og mere elegant design. Derfor er du garanteret, at det er netop din kuffert, der tager sig bedst ud i lufthavnen.

  Den nye version af Phantom-kufferten er udviklet med fokus på en lavere vægt. Derfor er den fremstillet i letvægtsmaterialer. Det er en klar fordel, da det efterlader mere vægt til reel bagage, inden du når de – til tider – relativt strenge vægtkrav.

  Faktisk er samtlige komponenter, der er anvendt til fremstilling af EPIC Phantom SL, AirSpeed-udviklet. Dertil byder den på et unikt VTT-design. På lige fod med de øvrige kufferter beskrevet herover, så er denne model ligeledes udstyret med fire hjul, der muliggør en mere fri betjening af kufferten.

  Fordele ved Epic Phantom SL

  • Fås i 3 størrelser (55, 66 eller 76 cm)
  • 9 farvemuligheder
  • 5 ud af 5 stjerner (Baseret på 26 anmeldelser!)
  • Stærk pris
  • Indbygget TSA-lås
  • VTT™ overflademateriale
  • DualTRAK™ Hjulsystem
  • Airspeed komponenter®
  • G-FORCE™ INTERIOR
  • 7 års garanti

  2. EPIC Crate Reflex Rose

  EPIC Crate Reflex Rose


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Reflex er en del af den famøse Crate-serie fra EPIC. Den skiller sig ud fra mængden af øvrige kufferter på flere punkter. Den er blandt andet fremstillet med et smart, reflekterende design. Derfor vil du ikke være i tvivl om, hvorvidt det er din kuffert, der kommer rullende på bagagebåndet.

  Den er udstyret med en TSA-godkendt lås, hvorfor du roligt kan rejse ind i USA med EPIC Crate Reflex Rose som ledsager. Lynlåsen er desuden vandtæt, hvorfor du ikke skal frygte regnvand m.m. Den fås i 3 forskellige størrelser, hvoraf den mindste er godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber.

  Reflex-kufferten er for dig, der godt kan lide en farverig og glimmerfyldt kuffert, der har et prangende look. Hvis den rosa farve ikke falder i din smag, så fås den også i et hav af andre farver. Slutteligt bør det pointeres at den har fire hjul, hvorfor den både kan skubbes og trækkes – og det er bekvemt.

  Fordele ved Epic Crate Reflex

  • Fås i 3 størrelser (55, 66 eller 76 cm)
  • 4 farvemuligheder
  • Indbygget TSA-lås
  • 4x Hjulsystem
  • DURALITE™ Materiale
  • Airspeed komponenter®
  • Vandtæt lynlås
  • 5 års limited garanti

  Video: Se hvor smuk Epic Crate Reflex Rose er!


  3. Epic Jetstream SL Sort Kuffert

  Epic Jetstream SL Sort Kuffert


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Jetstream XL er en kuffert, der byder på en længere række af interessante detaljer og funktioner. Derfor er det også en unik kuffert, der skiller sig ud på flere punkter. Kufferten er bl.a. udviklet med VTT O2, som er et nyt tiltag fra EPIC. Det er et tiltag, hvor polypropylene bruges til fremstilling af skallen.

  Det er et materialevalg, der gør kufferten holdbar og slidstærk, men uden at det har negativ indvirkning på hverken udseende eller vægt. Endvidere bruges der færre komponenter end forhenværende modeller. Det gør fremstillingen af Jetstream SL mere miljøvenlig.

  Ethvert komponent i kufferten er af højeste kvalitet og er udviklet med hvert sit formål. Den er bl.a. forsynet med DualTRAK-hjul, der gør kufferten nem at manøvre på ethvert underlag. Desuden er den udstyret med en integreret TSA-lås, der er en industristandard for låsesikkerhed på kufferter.

  Indvendigt består kufferten af et pakkesystem, der gør det nemt at pakke til rejsen. Den byder på flere rum med en simpel opdeling samt seler til at spænde over din bagage. Det medfører, at du kan have mest muligt med i kufferten. Med til den nye Jetstream SL fra EPIC får du også hele 5 års garanti.

  Fordele ved Epic Jetstream SL

  • Fås i 3 størrelser (55, 66 eller 76 cm)
  • 6 farvemuligheder
  • Bedst til prisen
  • 5 ud af 5 stjerner (Baseret på 9 anmeldelser)
  • Indbygget TSA-lås og pakkesystem
  • Lette DualTRAK-hjul
  • Hele 5 års garanti

  4. Epic GTO 5.0 Orange Kuffert

  Epic GTO 4.0 Orange Kuffert


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  EPIC GTO 5.0 er en kuffert, der udmærker sig på flere punkter. Det er en raffineret, opdateret og yderligere ekspanderbar videreudvikling af den klassiske GTO-model. Den er blevet større og mere rummelig, samtidig med at den også har en lavere vægt end den forhenværende model.

  Alle anvendte komponenter til fremstilling af kufferten er AirSpeed-komponenter. Det gør kufferten let, men medfører også at alle komponenter nemt kan udskiftes. Kuffertens ydre er både ridse- og slidfast, mens den unikke konstruktion er udviklet til at reducere vægt- og materialeforbrug.

  EPIC har også forsynet fjerde version af deres GTO-kuffert med DualTrak. Det er bestående af fire letløbne dobbelthjul. De gør det nemt at manøvre med kufferten på ethvert underlag. Desuden byder den også på et integreret TSA-låsesystem, der muliggør indrejse i USA og medvirker til en høj brudsikkerhed.

  Den er designet med henblik på at gøre rejsen lettere for brugeren. Derfor byder den indvendige del også på et praktisk og funktionelt interiør. Den er tilmed blevet forsynet med SpaceBOOST, der giver mulighed for at medbringe markant mere bagage end de forhenværende varianter af GTO-serien.

  Endvidere bør det også nævnes, at der ydes 7 års fuld garanti på kufferten. Du er derfor garanteret, at det er en kuffert, der kan være din rejsepartner i mange år.

  Fordele ved Epic GTO 5.0

  • Fås i 3 størrelser (55, 65 eller 73 cm)
  • 4 farvemuligheder
  • Bedst til prisen
  • Indbygget TSA-lås
  • Spaceboost Expander
  • Airspeed komponenter
  • DualTRAK Hjulsystem
  • G-FORCE™ INTERIOR
  • 7 års garanti

  Mange tilbud på EPIC-kufferter online

  EPIC er et velkendt brand. Derfor er der også mange forhandlere af deres kufferter. Som forbruger, der leder efter en kuffert fra det svenske brand, er det dog blot en fordel. Det betyder, de ofte konkurrer på baggrund af prisen. Som følge af dette, så er det en god idé at holde øje med gode tilbud på de forskellige modeller.

  Udvalget er stort, og derfor kan du – med stor sandsynlighed – også finde en passende kuffert for dit vedkommende, som du tilmed kan erhverve til en god pris. Derfor er det et godt sted at holde øje med gode tilbud på kufferterne.

  Stort udvalg

  Kufferterne fås i et stort udvalg af størrelser, farver og forskellige designs.

  Epic er som tidligere nævnt et rigtig godt mærke. Flere af kufferterne fra Epic er nævnt i vores kuffert guide, hvor vi anbefaler de bedste kufferter på markedet. Baseret på hvad kunderne og anmeldelserne siger, og ikke mindst hvad forhandleren selv har erfaret. Du kan læse vores kuffert test, hvis du vil se andre gode kufferter.

  Husk at du skal tjekke reglerne for håndbagage hos dit flyselskab, hvis du medbringer en kabinekuffert på turen. Der er nemlig regler for både størrelsesforhold og vægt.

  Vil du se andre gode kufferter? Så kan du også læse vores test af DELSEY kufferter.

  Køb din EPIC-kuffert online nu

  Hvis du har i sinde at købe en kuffert fra EPIC, så har du et væld af muligheder. Der er nemlig et stort antal danske forhandlere af disse kufferter. Det bedste valg er dog at handle på nettet. Der er op til flere fordele ved at gøre dette, hvilket særligt handler om de forbedrede priser, du kan finde hos danske webshops.

  Det er dog ikke kun på baggrund af prisen, du skal handle hos en dansk webshop. Det er i lige så høj grad som følge af det større udvalg. Det samlede udvalg af kufferter fra EPIC, du kan finde på nettet, er med til at sikre, at der findes noget for enhver smag. Derfor bør din kommende kuffert også købes på nettet.

  Udvalget er ikke blot større ift. antal modeller. Hver model fås også i flere varianter på nettet. Vil du finde den perfekte kuffert fra EPIC, så skal du handle på nettet.

   

  Comments are closed.