DELSEY Paris er et verdensomspændende brand af fransk oprindelse. Producenten er kendt for sine kufferter i høj kvalitet og et design, der emmer af fransk elegance.

  I dag er de blandt de førende producenter af såvel kufferter som øvrige rejseartikler. Derfor er du også garanteret en sublim beskyttelse af dine ejendele.

  Populære kufferter fra DELSEY Paris

  DELSEY Paris er et fransk brand, der står bag et bredt udvalg af kvalitetsbetonede kufferter og rejsetasker, der henvender sig til alt fra charterferier til forretningsrejser.

  Hvis du selv leder efter en ny kuffert, så bliver du herunder præsenteret for de mest populære modeller, hvilket kan gøre dit valg en kende nemmere.

  1. DELSEY Turenne Kuffert

  DELSEY Turenne Rose Kuffert


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Turenne er én af de mest populære kufferter fra DELSEY Paris. Der er flere årsager til dette, men dens fokus på lav vægt, stærk konstruktion og lang holdbarhed er de overvejende årsager til den store popularitet. Den er udstyret med en indbygget DELSEY kuffert lås, der er TSA-godkendt og derfor kan tages med ind i USA.

  Den forstærkede lys, der er hele 41 gange stærkere end en almindelig lynlås, gør det nærmest umuligt at bryde kufferten op. Derfor dine ejendele godt beskyttet mod tyveri. Den hårde skal på kufferten beskytter selvfølgelig bagagen mod slag og bump. Samtidigt er det et let materiale, der holder vægten nede.

  Nederst på kufferten er der påmonteret fire letflydende dobbelthjul. De giver en behagelig manøvre, men medfører også at kufferten kan både skubbes og trækkes – både vertikalt og diagonalt. Med kufferten får du desuden 10 års garanti, der – om noget – indikerer den høje kvalitet af DELSEY Paris’ produkter.

  Vigtige detaljer for DELSEY Turenne

  • Fås i 3 forskellige størrelser (55, 65 eller 75 cm)
  • Vælg mellem 3 farver
  • 4 letflydende dobbelthjul
  • Hele 10 års garanti!
  • Lang holdbarhed og lav vægt på selve kufferten
  • Ekstremt stærk lynlås

  2. Delsey Chatelet Air Kuffert

  Delsey Chatelet Air Chocolate Kuffert


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Chatelet Air fra Delsey er en let og moderne kuffert. Dens skal er fremstillet i 100 % makrolon polycarbonat. Det er et materiale, der også anvendes i forbindelse med fremstilling af panserglas. Derfor er der garanti for, at det er en holdbar og slidstærk kuffert.

  Det er en luksuriøs kuffert, der byder på mange interessant detaljer. Den er bl.a. blevet forsynet med sit eget ID-mærke af sikkerhedsmæssige årsager. Endvidere er den udstyret med en lynlås, der er 41 % kraftigere end konventionelle lynlåse. Derfor er den nærmest umulig at bryde op.

  Chatelet Air kommer også med dobbelte støjsvage spinnerhjul, som giver en optimal rullekomfort og større mobilitet på ethvert underlag. Den er også forsynet med en integreret lås, der er godkendt af TSA. Derfor er den godkendt til indrejse i USA, ligesom den også er svær at bryde op, da det er en sikker lås.

  Indvendigt er den fuldt forret i eksklusive, bløde materialer. Begge rum er lukket med lynlås og udstyret med stoppere. Den har også et beundringsværdigt udseende, der får den til at skille sig ud fra de øvrige kufferter i lufthavnen. Slutteligt bør det nævnes, at der ydes 10 års garanti på hele kufferten.

  Vigtige detaljer for DELSEY Chatelet Air

  • Fås i 3 forskellige størrelser (55, 67 eller 77 cm)
  • Fås kun i sølv farve
  • Indbygget TSA-lås og pakkesystem
  • 10 års garanti

  3. DELSEY Segur Kuffert

  DELSEY Segur KuffertSegur fra DELSEY Paris er en kuffertserie, der er ekstremt stærk. Derfor bryster den sig også en af en nærmest usammenlignelig styrke og holdbarhed. Det er tydeligt at se og mærke, at det har været fokus i forbindelse med udvikling og fremstilling af hver enkelt kuffert, der en del af den anerkendte Segur-serie.

  Kufferten er udstyret med fire dobbelthjul, der garanterer en behagelig manøvre. Dertil er den udstyret med en forbedret lynlås, der tilfører kufferten et ekstra sikkerhedslag. Den stærke og robust lynlås medfører nemlig at den er tæt på umulig at bryde op. Derfor er dine ejendele godt beskyttet mod tyveri.

  Du får desuden en TSA-godkendt lås med i købet, hvorfor indrejse i USA ikke er noget problem. Indvendigt er den struktureret med et gennemtænkt pakkesystem, der maksimerer den indvendige plads mest muligt. Sammen med den lave vægt, er du derfor garanteret at kunne pakke alt den nødvendige bagage.

  Segur er en populær serie af kufferter, der fremhæves på positiv vis i hver en DELSEY kuffert test, du finder på nettet. Derfor er det også en kuffert, du roligt kan investere. Den fås desuden i tre størrelser, hvoraf den mindste variant lever op til håndbagagekravene hos de fleste gængse flyselskaber – også de strikse.


  Kort om DELSEY Paris

  Brandet har eksisteret siden 1946, hvorfor det har en lang historie. Siden dengang har de oparbejdet en position som værende et førende brand inden for rejseartikler.

  Deres mangeårige erfaring med produktion af kufferter af høj kvalitet, sikrer at dine ejendele er optimalt beskyttet under transport.

  DELSEY Paris er kendt for at levere produkter, hvor kvalitet og innovation er i højsædet. Det er med afsæt i dette at de har opnået en position som verdens andenstørste producent af rejseartikler. Siden dag ét er det noget, der har været i fokus hos DELSEY Paris, hvilket naturligvis ikke har ændret sig med tiden.

  Læs også vores store kuffert test og guide, hvis du vil vide mere generelt eller se de bedste kufferter til prisen.

  Stort udvalg

  Siden den spæde start i 1946, er deres udvalg blevet udvidet mange gange. I dag er udvalget så stort at det indeholder noget for enhver. Samtlige af deres produkter bryster sig af et flot design, gode materialer og innovative løsninger, gør det nemt for dig at transportere dine ejendele, uanset rejsens formål.

  Deres mange forskellige kufferter adskiller sig på baggrund af mange aspekter. Det inkluderer alt lige fra udformning og materialevalg til farver og størrelse. Derfor er du garanteret at kunne finde en kuffert, der er som skræddersyet efter dine nøje anvisninger og præferencer blandt det store udvalg.

  De mange fordele ved DELSEY

  Der er mange fordele forbundet med at vælge en kuffert fra franske DELSEY Paris. Det er dog i høj grad den høje kvalitet, der adskiller disse kufferter fra markedets øvrige. Høj kvalitet før nemlig mange fordele med sig, når det drejer sig om kuffert. Det dækker over alt fra slidstyrke til den generelle levetid.

  Hver en DELSEY kuffert anmeldelse, der kan opstøves på nettet, har noget positivt at sige om kvaliteten. Det er dog ikke kun den høje kvalitet, der er værd at bide mærke i. DELSEY designer også nogle af de smukkeste kufferter på markedet, hvilket naturligvis også gør det franske brand til et interessant valg.

  Lille DELSEY kuffert

  Det kan være en god idé at købe en lille DELSEY kuffert, hvis du skal på en kortere tur, da det både er billigere og nemmere med en kabinekuffert.

  Hvis du ikke fandt en kabinekuffert fra DELSEY, så kan vi anbefale dig at finde en lille 55x40x20 cm kabinekuffert.

  Find tilbud på DELSEY Kufferter

  Ønsker du at investere i en kuffert fra DELSEY Paris, så bør du handle på nettet. Det er der flere årsager til. Det faktum at du kan nyde godt af en lav pris er dog en afgørende årsag. Det generelle prisniveau er markant bedre på nettet end i de fysiske forretninger, men særligt de mange slagtilbud er værd at holde øje med.

  Gør du dig forhåbninger om at finde et godt DELSEY kuffert tilbud, så bør du søge på nettet. Du har bedre forudsætninger for at finde netop dette, hvis du vælger at lede hos en onlinebaseret forhandler. Heldigvis kan du finde mange forhandlere på nettet, der jævnligt fører gode tilbud på kuffert fra DELSEY Paris.

  Du kan også se hvilke mærker der ofte har gode kuffert tilbud. Fx er det også værd at kigge på EPIC kufferter, da de giver god kvalitet for pengene.

  Køb din DELSEY kuffert nu

  Der er ikke uden grund, at DELSEY Paris kan bryste sig af at være den andenstørste producent af rejseartikler i verden. Det er naturligvis fordi deres produkter skiller sig ud på positiv vis.

  Hvis du er på udkig efter en god kuffert, så er DELSEY værd at overveje. Derfor bør du naturligvis heller ikke tøve med at købe en sådan kuffert.

  Serien fra DELSEY giver dig den unikke kuffert, du altid har drømt om. Oplev det store udvalg af DELSEY Paris kufferter på Pricerunner.

  Gør en god handel nu, klik på knappen herunder og køb en kuffert fra den franske producent DELSEY

   

  Comments are closed.