En kabinekuffert eller -taske har ekstremt mange fordele, hvorfor den kan være svær at undvære. For det første er det ofte en billigere løsning, da de fleste flyselskaber kræver betaling for at indtjekke bagage i flyets lastrum. Derudover kan kabinekufferten også være tidsbesparende, da du ikke risikere at skulle stå i kø ved indtjekningsskranken.

Vælger du en kuffert som håndbagage kan du bedre opbevare dine vigtige og/eller personlige genstande, såsom; bærbar, tablet og andet dyrt elektronisk udstyr, du helst ikke vil slippe af syne.

Udvalget af kabinetasker og -kufferter er enormt. Du kan vælge håndbagagekufferter i mange forskellige former, farver, størrelser og ikke mindst materialer.

Herunder præsenterer vi dig for de bedste kabinekufferter i størrelsen 55x40x20 cm eller derunder. En 55x40x20 cm kuffert er nemlig den mest populære størrelse, da den overholder de fleste flyselskabers regler.

Her er de mest populære kabinekufferter

Herunder får et overblik over de bedste kabinekufferter som vi anbefaler. De er både prisvenlige, letvægtige og i høj kvalitet.

For at finde den bedste kabinekuffert for dig, er det dog vigtigt at du kender forskellen på softcase og hardcase rejsekufferter, hvilket du kan læse mere om længere nede i teksten.

En anden meget vigtig ting du skal være opmærksom på før du køber er, at du skal kende flyselskabets regler og krav om størrelse og vægt på kufferten. Vi anbefaler altid at du vælger en kabinekuffert i størrelsen 55x40x20 cm, da det er den størst mulige kabinekuffert som overholder klart de fleste selskabers krav om størrelse.

Herunder får du vores oversigt over de mest populære kufferter til prisen. Vi anbefaler at du læser produktbeskrivelserne, så du kan træffe den rette beslutning.

1. Airbox AZ8 – Hardcase kabinekuffert (Bedst til prisen)

Airbox AZ8 - Hardcase kabinekuffertAirbox AZ8 er en af de mest populære kabinekufferter nogensinde og det kan vi sagtens forstå.

Hvis du vælger en Airbox AZ8 får du nemlig en meget budgetvenlig rejsekuffert i høj kvalitet, så du er sikret en billig kuffert der kan holde i mange år frem.

AZ8 er en hardcase kuffert, hvilket betyder at den er godt beskyttet. Derudover er den udstyret med fire hjul, hvilket gør transporten nem.

Denne kabinekuffert er i kategorien “Slim”, hvilket betyder at det er en håndbagagekuffert, der overholder de fleste lavprisflyselskabers regler om håndbagage.

Smart indbygget pakkesystem der gør det betydeligt nemmere at pakke din bagage. Det giver mulighed for nemmere at organisere bagagen fremfor at have ét stort rum.

Her får du også en indbygget TSA-lås, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du fx. skal rejse til USA. I USA bliver din kuffert nemlig scannet af TSA og hvis du har en TSA-lås kan de åbnes med en universal nøgle, hvilket betyder at du undgår at få flået din lynlås op, hvis den skal igennem et manuelt tjek i kontrollen.

Airbox AZ8 detaljer:

 • Størrelse: 55 x 40 x 20 cm
 • Vægt: Cirka 2,6 kg.
 • 4 hjul med 360 graders manøvre
 • Garanti: 3 år
 • Mange gode anmeldelser (samlet vurdering 5 af 5 mulige stjerner)
 • Pris 499,00 DKK (Halv pris!)

Til Butik

 

2. Epic Phantom SL Lagoon Blå Kabinekuffert

Epic Phantom SL Lagoon Blå KabinekuffertPhantom SL-serien fra EPIC er en videreudvikling af den populære Phantom-kuffert. Målet med den nye serie har været at videreudvikle de forhenværende modeller med henblik på at opnå den bedste polypropylene-kuffert i verden. Derfor er der ikke gået på kompromis med ét eneste aspekt.

Du finder flere unikke funktioner i Phantom SL-kabinekufferten. Det inkluderer bl.a. Re:FRESH-systemet, der er udviklet til at gøre det lettere at rense kufferten indvendigt. Det gør det muligt at fjerne stoffet indvendigt ved hjælp af velcro. Denne velcro er systemet blevet forsynet med hele vejen rundt i kanten af kufferten.

Både hjul og håndtag på kufferten er udviklet med afsæt i AirSpeed-teknologien. Det er en teknologi, der gør dem lettere, garanterer et mere flydende rul og er mere resistent overfor slid. Den forventede levetid er – som følge af førnævnte – kraftigt forøget. Derfor ydes der også hele 7 års garanti på komponenterne.

Det er en kabinekuffert, hvorfor den overholder de gældende størrelseskriterier for kabinekuffert. Samtidig har den en kapacitet på 37 liter samt en vægt på 2,2 kg.

Epic Phantom SL Lagoon detaljer:

 • Størrelser: 55 x 40 x 20 (Fås også i større størrelser)
 • Vægt: 2,2 kg
 • 4 hjul
 • Garanti: 7 år (Vanvittigt)
 • Få, men gode anmeldelser
 • Pris 637,00 DKK

Til Butik

 

3. Rød Carlo CAB London Kabinekuffert

Rød Carlo CAB London KabinetaskeCAB London er en moderne hardcase-kuffert, der har et hårdt ydre. Det er derfor en kuffert, der er fleksibel, men også holdbar og slidstærk. Skulle din kuffert ende blandt en masse andet bagage, har den en evne til at modstå det meste. Derfor er der en minimal chance for at dine ejendele tager skade.

Den er fremstillet i polycarbonat, som er et materiale, der er kendt for at være både holdbart og fleksibelt. Derfor er CAB London fra svenske Carlobolaget også en kuffert med en lang levetid. Foruden dette, er den også udstyret med fire dobbelthjul, hvilket medfører en flydende og ubesværet manøvren.

På den ene side af kufferten er der integreret en kombinationslås, som er let at indstille. Det er en lås, der er svær at bryde op, hvorfor din bagages sikkerhed er mærkbart forøget. Endvidere er kufferten også forsynet med både et sidehåndtag, et håndtag på toppen og et justerbart teleskophåndtag.

Indvendigt byder den på et brugervenligt og praktisk pakkesystem, der gør det nemt at pakke til rejsen. Dertil er det indvendige stof også nemt at rengøre.

Carlo CAB London detaljer:

 • Størrelser: 55 x 40 x 20 (Fås også i større størrelser)
 • Vægt: 2,8 kg
 • 4 hjul
 • Garanti: 3 år (Vanvittigt)
 • Dobbelthjul for bedre manøvre

Til Butik

 

4. Heys Marquina Sort Kuffert

heys marquina kuffert i sort til kabinenKuffertens ydre er fremstillet i polycarbonat. Det er et holdbart materiale, der også er lækkert og fleksibelt. Det er et materiale, der bl.a. bruges ifm. produktion af skudsikkert glas. Derfor er det forventeligt, at det er en kuffert, der har en høj slidstyrke og en mangeårig levetid.

Den har en forside med marmorinspireret design. Det giver kufferten et elegant, stilrent og moderne udtryk. Derfor vil du – uden tvivl – have én af de mest moderigtige kufferter i lufthavnen. Den er også udstyret med 360 graders spinnerhjul, hvilket giver mulighed for ubesværet kørsel i al slags terræn.

Heys har også forsynet Marquina-kufferten med gelpolstrede top- og sidehåndtag. Dertil er den selvfølgelig også udstyret med et indbygget TSA-låsesystem. Det sikrer ikke blot dine værdier, men garanterer ligeledes indrejse i USA, uden problemer til følge.

Indvendigt byder kufferten på et ekspansionssystem, der giver mulighed for yderligere 20 % kapacitet. Dertil er den forsynet med et fuldt foret interiør, der beskytter dine ejendele, når du rejser. Den fås i tre forskellige størrelser, der går fra 52 liter til 132 liter.

Heys Marquina detaljer:

 • Størrelse: 53 x 36 x 23 cm (en anelse mindre end de andre)
 • Vægt: 3,2 kg
 • 4 x 360 spinners hjul
 • Fremstillet i polycarbonat – ekstremt slidstærkt

Til Butik

 

Hvornår er kabinekufferten praktisk?

lille kabinekuffertEn kabinekuffert er især praktisk for dig der rejser meget, og dig der skal på korte forretningsrejser og/eller weekendture. Hvis du kun skal være udenlands i et døgn, en weekend eller en lille uge, så er der oftest ikke behov for mere end hvad en kabinekuffert kan indeholde.

I din håndbagage kan du nemlig nemt have lidt tøj, hygiejneprodukter, hårprodukter, medicin, bærbar og diverse dokumenter uden at det behøver at fylde eller veje meget.

Vi har flere gange tidligere nævnt at der er mange fordele ved en kabinetaske. Herunder får du en komplet oversigt over de mange fordele der er ved en kabinetaske. Det kan måske hjælpe dig med at finde ud af om, du har behov for en større kuffert eller om kabinekufferten er mere passende.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge en kabinekuffert eller ej? Så læs vores store kuffert test med bedste rejsekufferter i 2021. I denne kuffert test finder du de bedste og mest populære kufferter. De fleste i testen fås både som kabinekuffert og almindelig kuffert. Så kan du overveje, hvilken løsning der er bedst for dig. Du kan selvfølgelig også købe et komplet kuffertsæt, hvis du vil have to.

Fordele:

 • Kan medbringes på flyet
 • Du slipper for at checke kufferten ind
 • Du sparer tid og penge
 • Du slipper for at vente på kufferten, når du lander igen
 • Ingen stress med at du skal være i lufthavnen i god tid
 • Billigere end den store kuffert
 • Nem at transportere

Ulemper:

 • Begrænset plads og vægt
 • Regler for væsker i håndbagagen (fx parfume, deodorant og lign)

De mange forskellige typer af håndbagagekufferter

hånbagagekuffertDu har måske allerede besluttet dig for at håndbagagekufferten er det rette valg for dig, så du er mere eller mindre klar til at købe en.

Så er næste skridt bare at vælge, hvilken type kuffert du vil have. Der er nemlig et stort udvalg af kabinekufferter og -tasker, hvorfor du skal beslutte dig for: hvilken størrelse, farve, form og kvalitet til din kuffert skal være.

Først og fremmest bør du overveje om du skal vælge en klassisk, softcase eller hardcase kabinekuffert. Herunder får du lidt informationer, fordele og ulemper ved de forskellige typer, der kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Softcase

Softcase er den bløde kuffert og den har både sine fordele og ulemper

 • En softcasekuffert er meget fleksibel, da den er nem at presse ind steder, hvor der er begrænset med plads. Det kunne fx være i bilens bagagerum eller hvis der er trængt med plads i bussen.
 • Det er nemmere at presse lidt ekstra tøj eller lignende ned i en blød taske.
 • Har du dyrt IT-udstyr med, så skal du vide at den bløde overflade ikke beskytter computeren og lignende.
 • Den er ikke vandtæt og derfor ikke særligt praktisk i regn- eller snevejr.
 • Den holder generelt ikke så godt, da den er mere modtagelig overfor pletter, snavs og lugt.

Hardcase

En hardcase kabinekuffert er en hård kuffert, der både har fordele og ulemper. Det her er dog det bedste valg.

 • Holdbarheden er langt bedre, hvis du som nævnt er en af dem der rejser rundt med bærbar, tablets eller andet dyrt udstyr.
 • Den holder sig nemmere pæn og ren end softcase.
 • Det er de færreste der er vandtætte, dog er de meget mere beskyttende og vandafvisende end fx softcasekufferten.
 • Den er ikke så fleksibel, hvis pladsen er trang.
 • De fleste har fire hjul, hvor softcase modeller ofte kun har to hjul. Det gør det nemmere og mere behageligt at transportere din kuffert rundt i lufthavnen.

Min anbefaling er helt sikkert at vælge en hardcase kuffert, hvis du rejser meget og har en masse dyrt udstyr med.

Kabinekuffert størrelse og vægt

Kabinekuffert målene er vigtige at være opmærksom på, da alle flyselskaberne har hver deres krav og betingelser der skal overholdes, hvis du vil have kufferten i håndbagagen.

Jeg vil anbefale at du vælger en kuffert i en størrelse, der overholder de fleste flyselskabers reglement, så du ikke skal bekymre dig om det i fremtiden, hvis du flyver med flere forskellige flyselskaber eller hvis de ændrer reglerne for håndbagage igen.

Der er som sådan ikke et entydigt svar på, hvor stor din kabinekuffert må være, da det som sagt er forskelligt fra flyselskab til flyselskab. Det er derfor vigtigt at du besøger flyselskabets hjemmeside og sikrer dig, at du har styr på størrelsen på kabinekufferten, men også maksimal vægt.

Herunder information på 3 af de mest populære flyselskabers krav til håndbagage mål og vægt.

SAS Kabinekuffert størrelse

 • Gratis for alle (Computertaske eller lille taske/rygsæk) – Alle kan medbringe en håndtaske eller bærbar computer: 40 cm x 30 cm x 15 cm (længde x bredde x dybde) gratis.
 • Håndbagagetasker og vægt afhænger af din billettype – Den tilladte størrelse er 55 cm x 40 cm x 23 cm (længde x bredde x dybde) på alle håndbagagekufferter, dog er antal af kabinetasker & vægt forskelligt alt efter din billettype. Herunder kan du se hvad de forskellige billettyper tillader.
 • SAS Go: 1 x 8 kg
 • SAS Plus: 1 x 8 kg
 • SAS Plus: 2 x 8 kg (til/fra Asien og USA)
 • SAS Business: 2 x 8 kg

Ovenstående informationer er opdateret d. 23/10 2019, men vi anbefaler dig at tjekke SAS egen hjemmeside for at være på den sikre side, da vi ikke kan stå inde for eventuelle ændringer. Du finder informationer om håndbagage hos SAS på dette link.

Ryanair Kabinekuffert størrelse

 • Gratis for alle (Computertaske/håndtaske) – En håndbagagetaske med en maks størrelse på 40 x 20 x 25 cm
 • For dig med Priority – Mulighed for at medbringe en kabinetaske på op til 10 kg og en maks størrelse på 55 x 40 x 20 cm

Hvis der imod forventning ikke skulle være plads til din kabinekuffert i kabinen vil den blive lastet i flyets lastrum gratis.

Ovenstående informationer er opdateret d. 23/10 2019, men vi anbefaler dig at tjekke Ryanairs egen hjemmeside, da vi ikke kan stå inde for ændringer. Du finder informationen på dette link.

Norwegian Kabinekuffert størrelse

Norwegian tillader også en kabinekuffert gratis, samt en lille personlig genstand, såsom en håndtaske eller en flad computertaske. Der er forskel på hvor tung din bagage må være, da det afgøres af din flybillet.

 • 1 kuffert/taske på maks. størrelse: 55 x 40 x 23 cm
 • 1 lille personlig genstand på maks. størrelse: 25 x 33 x 20 cm
 • Maks. 10 kg. samlet vægt.

Derudover gælder en maks. vægt på 8kg., hvis du rejser til/fra Dubai, da der er begrænsninger for vægten på disse flyvninger. Det gælder ALLE rejseklasserne.

Ovenstående informationer er opdateret 23/10 2019, men vi anbefaler at du selv tjekker op på reglerne på Norwegian.com, da der kan være ændringer eller andet vigtig information. Du kan finde alle informationerne på dette link.

Kabinekuffert på 55 cm x 40 cm x 20 cm

Den mest populære håndbagagekuffert har størrelsen 55cm x 40 cm x 20 cm, da det er den størrelse der overholder de fleste flyselskabers krav om størrelse. Derudover får du masser af plads. Rejsegear.dk anbefaler også denne størrelse.

Vælger du at købe en kabinekuffert på 55 cm x 40 cm x 20 cm, så er du også sikker på, at du vælger en størrelse der overholder kravene hos de fleste flyselskaber. Du kan i hvert fald flyve med Ryanair, SAS, Norwegian og mange flere, da deres krav og de fleste andres har en maksimal højde på 55 cm.

Det er derfor det bedste match for størrelsen på en håndbagage kuffert, hvis du ikke kan nøjes med en lille kabinekuffert.

Du kan selvfølgelig også være at købe en mindre kabinekuffert, så du er endnu mere sikker. Problemet er bare lidt, at der i forvejen ikke er meget plads og vælger du en på under de 55x40x20, så er der selvfølgelig meget mindre plads.

Letvægtskuffert

En letvægtskuffert kendetegnes ved at den, som navnet antyder, ikke vejer særligt meget.

En letvægtskuffert er en god idé, da det betyder at den ikke optager ret meget af vægten, hvilket er vigtigt med flyselskabernes meget strenge krav om, hvor mange kg. du må have med i flyets kabine.

Populære mærker

 • Delsey – Delsey Paris er kendt for at designe kufferter i meget høj kvalitet, lækkert design og med en fransk elegance. Du er derfor sikker på at få en god kuffert, hvis du vælger en af mærket Delsey.
 • Epic – Epic skaber rejsetasker i et flot design, i høj kvalitet og har en innovativ tilgang. Den helt store fordel ved kufferter fra Epic er deres mange fede features.
 • American Tourister – American Tourister der er en del af Samsonite, opfylder også kundernes ønsker om god kvalitet, kreativt design og flotte farver.

Vælger du en af ovenstående 3 mærker, så er du garanteret en god kuffert i høj kvalitet og i et helt unikt design

Se det store udvalg af kabinekufferter, klik på knappen herunder.

Til Butik

 

Comments are closed.