Når turen går afsted hjemmefra, er det altid at foretrække, at udstyret til turen er i orden. Dette gør sig også gældende for dine kufferter. Fra du tager afsted hjemmefra, til turen gennem lufthavnen, på hele rejsen og til du er hjemme igen skal din bagage ikke være noget som du skal bekymre dig om. Med det rigtige kuffertsæt kommer sikkert og komfortabelt gennem hele din rejse.

  Skal du ud at købe en ny kuffert? hvorfor så ikke kigge efter et kuffertsæt. Ved at købe et kuffertsæt får du en kuffert til en hver lejlighed. Du får alt fra den store kuffert, der kan indeholde alt din bagage til en lang ferie til den lille kabinekuffert som håndbagage hvori du har de vigtigste ting lige ved hånden.

  Du vil her blive præsenteret for en række udvalgte og anbefalede kuffertsæt samt en guide, der skal hjælpe dig med at vælge de rigtige kufferter til netop dit behov. De udvalgte modeller vil blive beskrevet herunder hvilke fordele og ulemper de har. Der vil derudover blive gået i dybden med specifikationer hos de forskellige kufferter herunder komfort, materialer og prisklasser.

  De 4 bedste kuffertsæt til prisen

  Vi præsenterer her 4 kuffertsæt, der har udmærket sig på forskellige fronter. Sættenes specifikationer vil blive beskrevet, herunder hvilke materialer, der er blevet brugt, hvilken type af hjul de har samt sikkerheden omkring de forskellige kuffertsæt. Slutteligt vil der blive beskrevet hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige kuffertsæt.

  Her er de 4 bedste kuffertsæt

  • JourneyLife Travel Pro Kuffertsæt
  • Epic Jetstream Kuffertsæt
  • Epic Phantom Kuffetsæt
  • Airbox AZ18 kuffertsæt

  JourneyLife Travel Pro Kuffertsæt

  JourneyLife Travel Pro Kuffertsæt

  Fordele:

  • Meget kuffert for pengene
  • 360° hjul, der gør kufferten manøvredygtig og ergonomisk.
  • YKK-lynlås, der er slidstærk og giver sikkerhed
  • TSA-lås

  Ulemper:

  • Findes kun i 2 farver

  Et kuffertsæt fra JourneyLife er din perfekte rejsepartner. Det gælder lige fra den lille kuffert til håndbagage til den store rejsekuffert. Dette udsøgte kuffertsæt er lavet i polycarbonat og ABS. Det betyder at du her får en kuffert i et stilrent og holdbart design samtidig med, at vægten er helt i bund for denne type kuffert.

  Kufferterne i dette sæt er alle hardcase. Derudover får du 360° hjul. Disse hjul gør kufferterne nemme at manøvrere rundt i lufthavnen og på alle de steder du tager kufferten med dig. Dette gælder for alle de forskellige størrelser. Sættet er udstyret med et ergonomisk teleskophåndtag, der kan indstilles i hele 3 forskellige længder.

  Kufferten er udstyret med en lynlås fra YKK. Denne type af lynlås gør din kuffert utrolig holdbar, og du skal ikke være bekymret for at den går i stykker – heller ikke når din kuffert er helt proppet. JourneyLife Travel Pro er selvfølgelig også udstyret med TSA lås. Du får dermed også din bagage sikkert gennem lufthavne i USA.

  Inde i disse kufferter får du et indbygget pakkesystem, der gør det overskueligt at pakke. Du får her rumdeling og stropper, der sørger for at holde din bagage på plads. Slutteligt er det værd at nævne, at den lille kabinekuffert i dette sæt opfylder alle krav for størrelsesdimensioner af håndbagage.

  Til Butik


  Epic Jetstream Kuffertsæt

  Epic Jetstream Kuffertsæt

  Fordele:

  • TSA-lås
  • Har en meget lav vægt
  • VTT overflademateriale

  Ulemper:

  • Prisen

  Dette kuffertsæt er til den rejsende, der ikke vil gå på kompromis. Du får her en hardcase kuffert i et stilrent design. Kufferten er udstyret med DualTrak-hjul, der gør denne model let og behagelig at manøvrere med. Dette kuffertsæt er fremstillet af færre komponenter for at skåne miljøet. Du får derfor et mere pænt, men minimalistisk design.

  Alle 3 størrelser af denne model er udstyret med TSA-lås. Du får hermed den nyeste teknologi i forhold til lås og sikring af din kuffert. En teknologi, der lader dig rejse uden frygten for, at få ødelagt lynlåsen i din kuffert. I forhold til rummelighed får du i alle dens størrelser en kuffert, der ligger i top. Du kan altså pakke alt til din rejse i en Jetstream SL kuffert

  Denne serie af kufferter er utroligt lette. Den lille kabinekuffert vejer kun 2,2 kg, og den store har en vægt på 3,5 kg. Kufferten har VTT overflademateriale, der er medvirkende til, at materialet bliver let og fleksibelt. Dette kuffertsæt er lavet af polypropylen, der er lettere end polycarbonat, men ikke så stærkt.

  Til Butik


  Epic Phantom Kuffetsæt

  Epic Phantom Kuffetsæt

  Fordele:

  • 2021 bedst i test hos PriceRunner
  • Udskiftelige Airspeed komponenter
  • VTT overflademateriale

  Ulemper:

  • Designet

  Denne model, også fra Epic, er en hardcase kuffert, der giver den rejsende mange fordele til weekendturen eller rejsen. Udover at have et slidstærkt design er rejsekufferten spækket med udstyr uden, at det går ud over vægten. Om du skal rejse let eller på en længere rejse er en Phantom SL kuffert i topklasse.

  Ligesom sin søstermodel, jetstream SL, har Phantom SL modellerne DualTRAK-hjul, der sikrer stabil kørsel på stort set alt underlag, der er nogenlunde jævnt. Kufferten har derudover TSA-lås og vandtæt lynlås. Din bagage kommer sikkert frem fra du går ud ad døren til du er fremme ved din destination.

  Noget af det mest nævneværdige ved dette kuffertsæt er, at den er designet med Airspeed komponenter. Dette giver dig en let kuffert med fokus på ergonomi og holdbarhed. Dertil kommer det, at Airspeed komponenter nemt kan udskiftes ved slid.

  Til Butik


  Airbox AZ18 kuffertsæt

  Airbox AZ18 kuffertsæt

  Fordele:

  • Indbygget TSA-lås
  • Lav vægt hos alle modeller i sættet
  • Indbygget pakkesystem

  Ulemper:

  • Ikke så ergonomisk som andre modeller

  Denne hardcase kuffert er til den rejsende, der foretrækker at rejse let og fleksibelt. AZ18 kufferter skiller sig positivt ud i det store udvalg af kufferter. Du får en kuffert i et stilrent design, der er funktionel at transportere sammenlignet med en trolley eller andre rejsetasker.

  Kufferten er udstyret med 4 hjul. Det gør den optimal at transportere over jævnt terræn. De giver dig dertil mulighed for at skubbe din kuffert i stedet for at trække den. Disse kufferter er lavet polypropylene. Vægten er altså helt i bund hos denne model.

  Kufferten har indbygget TSA lås, der gør det sikrer din kuffert en nem gennemfart gennem lande som USA. Derudover har kufferten et indbygget pakkesystem. Du kan her pakke din bagage i mindre rum for at gøre det mere overskueligt.

  Til Butik


  Vælg det rette kuffertsæt

  Når du skal ud at købe en kuffert eller et helt kuffertsæt kan det være svært at navigere hvad du skal vælge og hvilke parametre, der betyder noget for lige netop dit behov. Du bliver her klogere på hvad du skal være særlig opmærksom når du skal finde rejsekufferter på markedet.

  Vælg et sæt med en kabinekuffert i den rette størrelse

  Kabinekuffert, eller håndbagage kuffert, hvorfor er det så vigtigt med størrelsen på denne? Det er det fordi, at alle rejseselskaber har nogle krav for den maksimale størrelse på din håndbagage. I din håndbagage har du som oftest de ting du har brug for lige ved hånden såsom penge og pas – eller som ekstra plads til de ting, der ikke var plads til i din kuffert.

  De forskellige rejseselskaber på markedet kan have forskellige krav til størrelsen på din håndbagage. Det er derfor vigtigt at have en kabinekuffert, der ikke overstiger målene. Tag f.eks. JourneyLife Travel Pro kabinekuffert. Denne lever op til kravene hos alle de største udbydere på det danske rejsemarked.

  Materiale

  Når du skal købe en ny kuffert, kan det være svært at navigere i, hvad du skal vælge. På markedet finder du en hård kuffert (hardcase) og de bløde kufferter (softcase). Begge varianter har mange fordele. Beskrivelsen skal være med til klæde dig på til dit næste køb. Forskellene på de 2 varianter vil her blive præsenteret. Herunder både fordele og ulemper.

  Hardcase

  En hardcase kuffert har et ydre, der ofte er lavet af polycarbonat eller polypropylene. Der er altså tale om en beskyttende “skal” af plastik. Polycarbonat er mere holdbart og robust end det noget lettere polypropylene.

  Den mest nævneværdige fordel er, at denne type af kuffert er bedre til at beskytte skrøbeligt indhold. Derudover er overfladen lettere at rengøre end en softcase kuffert. Slutteligt er det værd at nævne, at hardcase kufferter er vandafvisende. En funktion ikke all softcase har.

  En hardcase kuffert kan ikke udvide sig. Du har den plads, der er til rådighed, da den ikke kan give eller strække sig. Hardcase kufferter har ikke udvendige lommer. Der er derfor en ringere tilgængelighed hvis, der er noget som du hurtigt skal have fat i

  Softcase

  En softcase kuffert har et ydre, der er lavet af tekstil ovenpå et tyndt lag af plast. En af de åbenlyse fordele ved at vælge en softcase kuffert, er at den er mere fleksibel end en hardcase kuffert. Det blødere ydre gør, at den kan udvide sig – En stor fordel når du pakker din kuffert.

  Det bløde ydre giver gode forudsætninger for tilgængelighed. Mange softcasekufferter er udstyret med ydrelommer, der kan anvendes til de ting du har brug for lige ved hånden, når du skal igennem lufthavnen.

  Det bløde ydre gør, at softcase kufferter ikke er lige så nemme at manøvrere med som hardcase kufferter. Derudover er stoffet ofte ikke vandafvisende ligesom plastik.

  Komfort

  Når der tales om komfort vedrørende en kuffert, er der flere parametre, der spiller ind. Det er altid at foretrække et ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden når du skal transportere din kuffert. Derudover skal det udtrækkelige håndtag være stift og robust så din kuffert nemt kan manøvrere hen over forskellige overflader. Slutteligt skal kufferten have et godt balancepunkt når den transporteres – både på hjul og når kufferten løftes.

  Den indvendige komfort af din kuffert spiller i den grad også ind. Du skal kunne transportere din bagage uden frygten for, at den skrider rundt eller, at den bliver beskadiget under transport. Ved at købe en robust kuffert opnår du nemmere denne type af indvendig komfort. Du kan med fordel købe en kuffert med ruminddeling eller elastik-stropper for at øge den indvendige komfort.

  Rummelighed

  Når du skal ud og rejse er det selvfølgelig vigtigt, at du har en kuffert, der kan rumme alt din bagage. Rummelighed er derfor som ofte en vigtig faktor når du skal købe en kuffert – eller et helt kuffertsæt. En kuffert er ikke nødvendigvis bare et stort rum hvori du kan påfylde alle dine ting til ferien. Ved at købe dig en kuffert med opdeling af rum kommer du at føle en meget større rummelighed i din kuffert.

  Det er en balance at finde en kuffert, der er stor nok til at rumme alt din bagage, men stadig lille nok til at den ikke føles klodset at transportere rundt. I de udvalgte og anbefalede kufferter får du med garanti de bedste forudsætninger når du skal have pakket din bagage. Med alle modellerne kommer du til at opleve en stor rummelighed.

  Hvorfor købe et komplet sæt?

  Ved at købe et komplet kuffertsæt opnår du en række fordele, der gør både rejsen, men også opbevaring af kufferterne nemmere. Hvis køber et komplet sæt har du kufferter til flere medlemmer af familien. Derudover gør kufferter med et ens design det nemmere at identificere ved bagagebåndet.

  Ved at købe et komplet sæt sikrer du dig også, at du kan spare pladsen når kufferterne pakkes sammen derhjemme. Kuffertsæt er udformet så de passer ind i hinanden for at spare plads når de pakkes ned. Når du køber et helt sæt, er der også mulighed for at vælge den helt rigtige størrelse til ferien.

  Køb dit kuffertsæt hos Journeylife.dk

  JourneyLife er et dansk brand af kvalitets kufferter til rejsen. JourneyLife har som mærkesag, at dine kufferter skal være i topklasse. Det gælder alt lige fra det stilrene design til en stærk konstruktion. Du får kufferter, der lever op til alle standarder inden for sikkerhed og produktmål.

  Når du køber en kuffert hos JourneyLife.dk, kan du være sikker på, at der kvalitet og service hele vejen igennem. Du får en kort leveringstid når du handler hos dem samt gode priser vedrørende levering.

  Besøg JourneyLife.dk

  Leave A Reply