Kunne du tænke dig et verdenskort, der gav dig et overblik over, hvor i verden du har været? Så bør du købe et skrabe verdenskort fra Scratch Map.

  Med sådan et verdenskort skraber du de destinationer, du har besøgt. På den måde kan du have en flot visuel plakat med dine rejseminder hængende, som samtidig giver dig mulighed for at vise dine venner og familie, hvor du har været.

  De flotte skrabe verdenskort fra Scratch Map er perfekte til dig selv eller som gave til et familiemedlem eller en ven, som kan lide at udforske verden.

  Det er også sjovt, hvis I er flere i en vennegruppe som har dem, så I kan følge hinandens ture. Måske kan det give jer inspiration til at rejse på flere ferier sammen, eller I kan se hvem der først får skrabet et helt kontinent!

  Herunder får du et overblik over de mest populære skrabekort.

  1. Scratch map original – det originale skrabe verdenskort

  Scratch map - det originale skrabe verdenskortAt rejse er at leve, og hvad er bedre end at kunne gøre dine rejseoplevelser til sjove minder ved at skrabe dine rejser frem på et skrabe verdenskort?

  Det originale skrabe verdenskort fra Scratch Map er den første af slagsen, og hvis du er glad for klassikere, så er denne udgave den rette for dig.

  Her er hele verdenskortet belagt med en flot overflade i guld, som gør kortet både elegant og moderne at se på.

  Når du skraber den gyldne overflade af, har landet nedenunder en anden farve, og du kan derfor nemt vise, hvilke lande du har besøgt.

  Desuden har alle kontinenterne forskellige farver, som gør kortet endnu mere livligt at se på, efterhånden som du får besøgt flere og flere steder gennem livet.

  Det er både en sjov og interaktiv måde at bevare sine rejseminder på, og gør det lidt sjovere at komme hjem til hverdagen igen fra gode ferier.

  Til Butik

   

  2. Scratch Map Original Deluxe – ekstra lækker kvalitet og look

  deluxe versionenHvis du gerne vil have et lidt ekstra lækkert udseende, så kan du anskaffe dig den endnu mere eksklusive efterfølger til det originale skrabe verdenskort.

  Med dette deluxe skrabe verdenskort, får du en udgave af det herlige skrabe verdenskort i sort, hvor der er endnu flere lækre detaljer og elegante finesser.

  Landene er belagt med en fin, brun overflade, og verdenshavene er sorte hele vejen omkring. Dette giver et moderne udtryk, som pynter i alle hjem.

  Ligesom med et skrabelod, så skraber du blot de lande frem, du vil. Typisk skraber du de lande, som du har besøgt, men du kan også skrabe nogle af de destinationer, som du håber på at besøge i fremtiden. Kortet er fremstillet med flot infografik med fakta, som er gavnlig og relevant at have.

  Med det smarte magnetophæng kan du nemt hænge dette flotte verdens skrabe verdenskort op derhjemme, og gøre det til en integreret del af din indretning.

  Til Butik

   

  3. Scratch Map Platinum – til dig, der rejser med stil

  Platinum skrabekortetNu kan du få en endnu federe version af de populære skrabekort fra Scratch Map: platin skrabekortet!

  Her skal du skrabe den elegante sølv eller platin overflade af, og nedenunder gemmer sig alle verdens lande i andre farver. Det giver en utrolig fin kontrast, når nogle lande er skrabet og andre ikke er.

  Med dette verdenskort medfølger desuden klistermærker, så du kan markere dine rejser og yndlingssteder på en interaktiv og skæg måde.

  Desuden medfølger der i denne platin udgave af skrabeverdenskortet en skrabemønt, så du selvfølgelig kan skrabe dine destinationer med stil.

  Det er en perfekt gave til globetrotteren, eller til dig som kan lide at rejse med masser af glimmer og glamour. Du kan nemt hænge plakaten op med det praktiske magnetophæng, og på den måde få glæde af kortet enten i stuen, soveværelset, entreen eller hvor du nu har lyst.

  Fejr din rejseglæde med dette smukke verdenskort.

  Til Butik

   

  4. Scratch Map skrabe verdenskort i XL

  Scratch Map skrabe verdenskort i XLStor, større, bedst! Nu er det her: XL skrabekortet! Dette er en stor udgave af et verdenskort, hvor man kan skrabe, hvor man har været.

  Dette kort er belagt med elegant guld farvet folie på landene, mens verdens have er hvid i baggrunden.

  Denne skønne kontrast resulterer i et moderne verdens skrabekort, som passer ind i de flestes indretningsstil.

  Med dette ekstra store verdenskort, har du mulighed for at pynte din stue med en tydelig markering, af de lande du har besøgt eller kunne tænke dig at besøge.

  Med det smarte magnetophæng er det nemt at hænge op i stuen, og er både en flottere og mere underholdende verdenskort plakat end mange andre generiske versioner, du kan købe i dag.

  Kortet måler hele 119 x 84 cm og er på den måde væsentligt større end den originale version. Det leveres i et beskyttet rør, og er en ideel gave til ham eller hende, som elsker at fortælle alle om sine ferieoplevelser.

  Til Butik

   

  5. Gourmet Scratch Map Europe – til den madglade rejsende

  gourmet europa kortNu kan du kombinere tre af verdens (måske) bedste ting: Rejse, spise og skrabe!

  Med dette gourmet skrabe verdenskort har du mulighed for at samle på både dine bedste rejseoplevelser, og dine bedste minder om mad.

  Her får du nemlig et verdenskort med navne på forskellige retter, som du kan skrabe efterhånden som du smager dem, eller måske i forbindelse med at du prøver at lave dem selv for første gang.

  Dette kort taler til din indre madelsker, og kan vække ny kulinarisk eventyrlyst. Det er konstrueret med 131 retter fra hele Europa, og kan foruden at være en sjov og underholdende pyntegenstand, også lærer dig om nogle af de mest populære madretter i vores del af verden.

  Længst nede på kortet findes en praktisk liste overe alle retterne, og som en ekstra fordel kan du på gourmetscratchmap.com finde alle opskrifterne, så du selv kan prøve kræfter med specialiteter fra alle Europas lande.

  Madretterne har forskellige farver under folien, som indikerer deres fødevarekategori: for eksempel kød, fisk, vegetar eller dessert. Dette er en perfekt gave til dem, som elsker at rejse for at spise – eller til dem, som måske trænger til at få udvidet deres madmæssige horisont en smule.

  Se alle

   

  Comments are closed.