Snorkelsæt

snorkelsætUnder havets overflade gemmer der sig en vidunderlig verden med et væld af flotte syn og spændende oplevelser. Dem kan du selv optage på tætteste hold med et snorkelsæt. Snorkling kan byde på uforglemmelige oplevelser for såvel store som små. Derfor findes der naturligvis også både snorkelsæt til børn og voksne.

Det bedste snorkeludstyr

Vi hjælper dig med at finde det bedste snorkeludstyr, der passer til dig og dit budget. Herunder finder du dykkerbriller snorkel til børn og voksne.

Nedenunder kan du se komplette sæt i god kvalitet og til nogen af de billigste priser på internettet.

Der er anbefalinger af snorkelsæt junior og snorkelsæt til voksne.

Køb dit snorkeludstyr hjemmefra og bliv klar til ferien. Held og lykke!

1. Aqua Lung Hawkeye snorkelsæt i blå (Voksne)

Hawkeye snorkelsæt i blåAqua Lung står bag dette lækre snorkelsæt, som indeholder de tre essentielle dele: Fødder, briller og snorkel. Der er gode detaljer inkorporeret overalt. Svømmefødderne indeholder små huller, som sikrer større fremdrift i vandet. Det sparer på dit energiforbrug. Sættet er utroligt nemt at justere og komfortabelt at have på. Der er en ventil indbygget i bunden af masken, så du hurtigt kan komme af med vand, der skulle trænge igennem. Snorklen er udstyret med en bølge deflektor, hvilket beskytter og holder den tør.

Sættet er en testvinder under kategorien ”Bedst uanset pris” i kategorien ”snorkelsæt med finner til voksne”. Du får et solidt og flot blåt sæt til få penge. Med et sådant snorkelsæt ved hånden kan du udforske og opleve undervandsliv overalt i verdenen. Det er nemt at transportere.

2. Urchin Junior snorkelsæt med finne/maske/snorkel (6-14 år)

Urchin Junior snorkelsæt med finne/maske/snorkelBørn kan få rigtig meget ud af at snorkle både på ferier og herhjemme. Snorkling er en sjov og uforpligtende måde at undersøge livet under vand på. Dette Urchin Junior snorkælsæt er et rigtig godt et af slagsen. Masken er behandlet til at modstå dug, hvilket giver en mere tryg snorkeloplevelse. Der er et TRP mundstykke, som er nemt og behageligt at bruge for barnet. Desuden er der en stænkeskærm i toppen, som forhindrer vand i at slippe igennem.

Både finner og maske er nemme at justere, og sættet fås i forskellige størrelser. Derfor dækker den også en bred aldersgruppe fra seks til 14 år. Farvemæssigt kan du vælge mellem en blå og en grøn version. Et godt snorkelsæt kan både bruges i poolen, ved stranden og i søen.

3. Meerkat Junior Snorkelsæt - Gul/blå (8-18 år)

Meerkat Junior SnorkelsætHar du et barn mellem otte og 18 år, som er vild med vand? Så kunne Meerkat Junior snorkelsættet her være den perfekte nye gave. Sættet indeholder finner, snorkel og maske, som alle er produceret i høj kvalitet. Derfor har det også vundet en bedst i test. Der er forskellige fordele ved modellen. Finnerne er bløde og lange, så dykkeren kan komme fremad hurtigt og sikkert. Dykkermasken er tæt, hvilket som bekendt er vigtigt. Det kan skabe utryghed for barnet eller teenageren, når der siver vand ind. Tryghed er alfa og omega i vandet, og det sikres med sættes design.

Dug undgås, da brillerne har fået en speciel anti-dug behandling. Snorklen er behagelig og lavet til at undgå vandindløb. Du får sættet til en billig pris, og det kan give glæde på farten mange år frem. Er man på ferie et sted, hvor der er farvestrålende fisk og planter, så er det en skam ikke at opleve dem! Derfor kan det altid betale sig at have et eller flere snorkelsæts med.

4. Snorkelsæt (Budget fra Kingfish)

budgetsættet fra KingfishHvis du vil have et budgetvenligt snorkelsæt med lækre detaljer og i topdesign, så bør du kigge her. Kingfish har lavet en prisvenlig model, som ikke desto mindre har flere egenskaber end standard-snorkelsættet. Finnerne er lette i vægt og nemme at transportere med rundt. De kan justeres og passer både til bare fødder og svømmesko. Du kan selv vælge mellem tre forskellige typer af masker: IST Martinique, IST Corona eller IST Hunter. Hvor Corona-modellen scorer ekstra højt på pasform, er Hunter-modellen god til undervandsjagt eller dykning.

Snorklen har et fleksibelt mundstykke monteret, som du altid kan skifte ud efter behov. Kort fortalt, så får du et rigtigt godt standardsæt, som du selv kan tilpasse efter svømmeønsker. Og det til en relativt beskeden pris!

5. Snorkelsæt (Medium fra Kingfish)

medium snorkelsæt pakkeEr du den prisbesparende type, der samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit nye snorkelsæt? Så er Medium udgaven fra Kingfish velsagtens det ideelle bud. Du får en IST Perfect snorkel. Den har både bølgebryder og bundventil, hvilket mindsker vandslip og vandmodstand under svømning. Finnerne er Salvimar Fluyd Goose, som er kendetegnet ved at være meget elastiske. Det giver bedre fremdrift i vandet og gør, at du ikke bliver træt i fødderne undervejs.

Her kan du vælge mellem tre forskellige masker alt efter behov. IST Martinique masken er for eksempel rigtig god til scuba dykning og snorkling. Det samme er Hunter masken, men den er lidt mere alsidig og går til al slags undervandssport. Du vælger selv masken, når du køber sættet. Masken er desuden udstyret med anti-dug egenskaber, så du ikke skal bekymre dig om dårlig vision under vandet. Kingfish-sættet er fremragende at tage med på ferien, så du kan udforske farvande i forskellige dele af verdenen!

6. Snorkelsæt (Deluxe fra Kingfish)

snorkeludstyr deluxe sætDet her sæt er til dig, der er seriøs omkring din dykning og snorkling. Du får en topmodel i fremragende kvalitet og med lang holdbarhed. Der er mange lækre detaljer ved Deluxe fra Kingfish. Masken er lavet i blødt og dejligt silikone materiale, og den er rammeløs. Det giver bedre udsyn, hvad enten du er ude på en undervandsjagt, en dykkertur eller bare snorkler langs kysten. Størrelsesmæssigt kan du vælge mellem en small og en medium model.

Svømmefødderne Oceanic Viper er lette og sikrer god dynamik under vandet. Snorklen har inkorporeret en Dry-snorkel teknologi, som Kingfish har patent på. Derfor undgår du at få vand i munden. Skulle uheldet være ude, kan du justere med en bundventil. Du kan vælge mellem brug af to typer snorkler. Begge har bølgebryder-funktion. Med i købet får du en maskeholder samt en anti-dug gel kaldet Jaws Spit. Du er med andre ord klar til at udforske i forskellige slags farvande uden problemer.

7. Porto DX 3.0 Snorkelsæt – Mørkeblå

Porto snorkelmaske, finne og snorkelDette snorkelsæt er perfekt til fridykkeren. Det kommer i en flot blå og sort farve og har alle de nødvendige egenskaber for at give dig fantastiske oplevelser i vandet. Maskens briller er store og giver sublimt udsyn. Udformningen er lavet, så den giver en god pasform på ansigtet. Der er selvfølgelig også næsebeskyttelse. Snorklen er let og korrigerer for din udånding. Du undgår dug og vand i masken og kan derfor fokusere hundrede procent på at nyde din dykkertur.

Snorkling er den perfekte måde at udforske livet under havet på. Dermed ikke sagt, at du ikke også kan få sjove timer til at gå i en pool eller en skovsø. Dette snorkelsæt giver dig alt, hvad du skal bruge for en yderst fornuftig pris. Overvej at købe flere sæt, så der er til hele familien på tur.

8. Snorkelsættet til UV-jagt

Snorkelsættet til UV-jagtTil undervandsjægeren vil et jagt-snorkelsæt være ideelt. Her får du lidt ekstra smæk for skillingen med mange lækre detaljer. Salvimar Noah masken er lavet med en lav profil, så du hurtigt og lydløst glider gennem vandet. Der er spænder, som kan drejes, og selve materialet er silikone i høj kvalitet. Det giver fuld fleksibilitet og komfort, når du har masken på. Snorklen er speciallavet til jagt. Den har nemlig ingen bundventil, og dermed undgår du at blæse bobler ud og skræmme fisk væk. Selvsagt en stor fordel, når du jager undervand.

Fuldfodsfinnerne i plastik er dejlige at have på. På den måde undgår du krampe eller muskelsmerter, også selvom du har dem på i lang tid. Du får både maskeboks og antidug behandling med i dit køb af dette fremragende sæt.

9. Komplet Snorkelsæt Seac

Komplet Snorkelsæt SeacEt komplet snorkelsæt behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Det er dette sæt et glimrende bevis på. Det er et sæt til snorkling, der indeholder finner, maske og snorkel. Finnerne er justerbare og spænder over tre størrelser i én finne.

Den medfølgende Salina-dykkermaske er fremstillet i stærk silikone. Den er også forsynet med komfortable enkeltrammeglas, der garanterer et frit udsyn under vandets overflade. Justeringsmuligheder på både finner og maske medfører at det også er egnet til børn.

Snorklen er en Bora HD-snorkel, der er forsynet med en beskyttet bundventil og bølgebryder i toppen. Derved er du garanteret, at du altid kan trække vejret. Endvidere er det også en snorkel til børn, såfremt du søger et sæt til et barn. Sættet leveres i praktisk mesh-pose.

10. Bahia snorkelsæt til børn (12-18 år)

BECO-SEALIFE BAHIA 12-18 ÅR SNORKELSÆT BLÅHer får du et snorkelsæt bestående af en god, holdbar dykkermaske med tilhørende snorkel fra Beco. Sættet er udviklet med særligt fokus på juniorer – det vil sige unge i alderen 12 til 18 år. Sættet kan bruges til en kommende snorkelferie, men selvfølgelig også blot ved de danske strande, hvor det også kan være interessant at snorkle.

Dykkermasken har et stort og bredt udsyn, så brugeren nemt kan orientere sig og udforske livet under vandoverfladen. Den er fremstillet i silikone af høj kvalitet, som medfører, at den er komfortabel. Samtidig fylder den store dele af ansigtet og er udformet med plads til næsen, så du dermed undgår vand i næsen. Det er at foretrække af de fleste.

Snorklen fra dette sæt fra Beco er blot en klassisk dykkersnorkel med et naturligt mundstykke. Den er nem at indånde og puste luft ud af. Sættet er lavet således, at dykkermaske og snorkel kan klikkes sammen. Det giver en mere naturlig følelse i vandet, da du dermed ikke bemærker hverken maske eller snorkel på synderligt markant vis.

Hvis du er på udkig efter et billigt snorkelsæt, der tilbyder, hvad du skal bruge, så er følgende sæt fra Beco et ideelt valg. Beco er nemlig et respektabelt brand, hvorfor du er garanteret, at det hele fungerer.

Snorkelferie er populært

Snorkling er en nem vej til en masse skønne oplevelser. Det er som følge af dette at deciderede snorkelferier er blevet et populært fænomen blandt danskerne. Det er en anderledes, om end stadig afslappende måde at holde ferie, hvorfor det går rigtig godt i spænd med en stor del af danskernes vision om en god ferie.

Populariteten har været kraftigt stigende i løbet af de senere år, hvor særligt rejsemål såsom Maldiverne, Thailand og Egypten har fanget danskernes interesse. De to førstnævnte destinationer er dog en kende dyrere end Egypten. Derfor er det hovedsageligt sidstnævnte, der vælges. Dog med god grund, da de har nogle af verdens flotteste koralrev.

Snorkeludstyr til børn og voksne

snorkeludstyr for voksne og børnSnorkeludstyr fås til både børn og voksne. Det er vigtigt, du vælger en ideel størrelse, så du får en god pasform. Hvis ikke, din maske ser tæt, vil du opleve, at der siver mindre mængder vand ind. På sigt vil dette medføre at masken fyldes op med vand. Det er ikke blot til gene, men betyder også, du er nødsaget til at afbryde dit dyk.

Endvidere er der typisk markante forskelle på udseende. Børn foretrækker typisk et mere børnevenligt look. Forskellen i kvaliteten ligger ikke i børn- eller voksenstørrelser, men derimod i fabrikanten bag det givne sæt. En snorkelmaske bør eksempelvis være fremstillet i blød silikone og være udstyret med hærdet glas til såvel børn som voksne.

Andet du kan købe sammen med et snorkelsæt

Der er ikke én fastslået beskrivelse af, hvad et snorkelsæt skal indeholde. I de fleste tilfælde medfølger der er en snorkel og en dykkermaske. Det er det mest vitale udstyr til snorkling, om end der også findes andre varianter af dykkerudstyr, der kan gøre oplevelsen mere bekvem.

Eksempelvis er det en god idé at købe et par svømmefødder, du kan bruge, når du snorkler. De giver ikke blot en bedre balance under vandet, men garanterer også en bedre fremdrift og kræver brug af mindre kræfter. Når du køber finner til snorkling, bør du vælge bløde og letvægtige finner

Hvor kan jeg købe et snorkelsæt?

oplev den flotte verden under vandetDer findes mange forhandlere af udstyr til snorkling. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor du skal handle. Et godt bud er dog Watery.dk, der er en dansk forhandler, der ikke blot kan bryste sig af nogle af landets bedste priser og et stort udvalg af snorkelsæt – de byder også på en længere række af øvrige fordele.

I deres support sidder eksperter inden for svømning, dykning og snorkling, hvorfor du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Hurtig levering er ligeledes af høj prioritet for Watery.dk, hvorfor du kan forvente en leveringstid på blot én til tre dage.

Scroll til toppen