Snorkelsæt

Under havets overflade gemmer der sig en vidunderlig verden med et væld af flotte syn og spændende oplevelser. Dem kan du selv optage på tætteste hold med et snorkelsæt. Snorkling kan byde på uforglemmelige oplevelser for såvel store som små. Derfor findes der naturligvis også både snorkelsæt til børn og voksne.

Det bedste snorkeludstyr

Vi hjælper dig med at finde det bedste snorkeludstyr, der passer til dig og dit budget. Herunder finder du dykkerbriller snorkel til børn og voksne.

Nedenunder kan du se komplette sæt i god kvalitet og til nogen af de billigste priser på internettet.

Der er anbefalinger af snorkelsæt junior og snorkelsæt til voksne.

Køb dit snorkeludstyr hjemmefra og bliv klar til ferien. Held og lykke!

Komplet Snorkelsæt Seac

Komplet Snorkelsæt SeacEt komplet snorkelsæt behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Det er dette sæt et glimrende bevis på. Det er et sæt til snorkling, der indeholder finner, maske og snorkel. Finnerne er justerbare og spænder over tre størrelser i én finne.

Den medfølgende Salina-dykkermaske er fremstillet i stærk silikone. Den er også forsynet med komfortable enkeltrammeglas, der garanterer et frit udsyn under vandets overflade. Justeringsmuligheder på både finner og maske medfører at det også er egnet til børn.

Snorklen er en Bora HD-snorkel, der er forsynet med en beskyttet bundventil og bølgebryder i toppen. Derved er du garanteret, at du altid kan trække vejret. Endvidere er det også en snorkel til børn, såfremt du søger et sæt til et barn. Sættet leveres i praktisk mesh-pose.

Deluxe snorkelsæt

Deluxe snorkelsætHvis du ikke ønsker at gå på kompromis, så får du her et snorkelsæt af absolut bedste kvalitet. Det er sammensat med henblik på, at kunne garantere den bedst mulige snorkeloplevelse. Derfor er du garanteret, at Deluxe-sættet fra Kingfish er ét af de bedste snorkelsæt til voksne på det danske marked.

Sættet indeholder mange andre dele end de to førnævnte sæt. Det leveres bl.a. med en Oceanic Shadow-dykkermaske, der giver det bedste udsyn til verdenen under vand. Den er udstyret med en maskestrop i neopren inkl. en maskeboks, så dykkermasken ikke ridses mellem brug. Endvidere kommer den også med Jaws Spit, der er anti-dug gel til masken.

Selve snorklen er en Oceanic Ultradry 2, der er udstyret med bundventil og bølgebryder, der garanterer den bedst mulige oplevelse under vand, uden at skulle døje med vand i snorklen, hvis du dykker ned. For at sikre god fremdrift under vandet, medfølger der også et par Oceanic Viper-fuldfodsfinner.

Hele sættet kan transporteres i en mesh-bag fra IST, der ikke blot er en letvægtig taske, men materialer sørger også for at tørre dit udstyr, når det ligger i tasken.

Snorkelsæt Seac Elba

Seac ElbaHer får du et lækkert snorkelsæt fra italienske Seac. Det er et sæt, der indeholder maske og snorkel. Ønsker du at snorkle med finner, skal disse derfor købes ved siden af. Masken er fremstillet i ægte silikone, hvilket yder en fortrinlig komfort, samtidig med at det garanterer en god pasform.

Den gode pasform modvirker gene efter længere tids brug, hvorfor du roligt kan snorkle i flere timer. Det bør dog nævnes, at sættet er fremstillet med henblik på børn i alderen 6-14 år. Derfor findes der komplette sæt, der egner sig bedre til voksne, end Elba fra italienske Seac.

Snorklen er forsynet med et mundstykke i silikone, hvorfor det ikke er ukomfortabelt at have i munden. Den er også udstyret med både bundventil og en splashguard.

Bahia snorkelsæt til børn (12-18 år)

BECO-SEALIFE BAHIA 12-18 ÅR SNORKELSÆT BLÅHer får du et snorkelsæt bestående af en god, holdbar dykkermaske med tilhørende snorkel fra Beco. Sættet er udviklet med særligt fokus på juniorer – det vil sige unge i alderen 12 til 18 år. Sættet kan bruges til en kommende snorkelferie, men selvfølgelig også blot ved de danske strande, hvor det også kan være interessant at snorkle.

Dykkermasken har et stort og bredt udsyn, så brugeren nemt kan orientere sig og udforske livet under vandoverfladen. Den er fremstillet i silikone af høj kvalitet, som medfører, at den er komfortabel. Samtidig fylder den store dele af ansigtet og er udformet med plads til næsen, så du dermed undgår vand i næsen. Det er at foretrække af de fleste.

Snorklen fra dette sæt fra Beco er blot en klassisk dykkersnorkel med et naturligt mundstykke. Den er nem at indånde og puste luft ud af. Sættet er lavet således, at dykkermaske og snorkel kan klikkes sammen. Det giver en mere naturlig følelse i vandet, da du dermed ikke bemærker hverken maske eller snorkel på synderligt markant vis.

Hvis du er på udkig efter et billigt snorkelsæt, der tilbyder, hvad du skal bruge, så er følgende sæt fra Beco et ideelt valg. Beco er nemlig et respektabelt brand, hvorfor du er garanteret, at det hele fungerer.

Snorkelsæt Abysstar Coral

Snorkelsæt Abysstar CoralI modsætning til ovenstående snorkelsæt, indeholder dette ikke svømmefinner. Det indeholder derimod en snorkel og en dykkermaske. Masken er fremstillet i et allergivenligt silikonemateriale, hvilket garanterer en blød og behagelig pasform, som blot understøttes af maskens dobbelskørt.

Ydermere er masken i Abysstar Coral-sættet forsynet med hærdet glas. Det er en fordel, da de derved ikke bliver ridset. Det hærdede glas modvirker desuden at det skulle gå hen og splintre ved får hård brug. Det gør sig også gældende, hvis man skulle få noget i hovedet under vandet.

Dette er en ideel løsning for dig, der ønsker at erhverve et fremragende snorkelsæt til en sober pris. Sættet fås i tre forskellige farver, hvorfor der – i hvert fald farvemæssigt – er noget at finde for enhver smag.

Snorkelferie er populært

snorkelsætSnorkling er en nem vej til en masse skønne oplevelser. Det er som følge af dette at deciderede snorkelferier er blevet et populært fænomen blandt danskerne. Det er en anderledes, om end stadig afslappende måde at holde ferie, hvorfor det går rigtig godt i spænd med en stor del af danskernes vision om en god ferie.

Populariteten har været kraftigt stigende i løbet af de senere år, hvor særligt rejsemål såsom Maldiverne, Thailand og Egypten har fanget danskernes interesse. De to førstnævnte destinationer er dog en kende dyrere end Egypten. Derfor er det hovedsageligt sidstnævnte, der vælges. Dog med god grund, da de har nogle af verdens flotteste koralrev.

Snorkeludstyr til børn og voksne

snorkeludstyr for voksne og børnSnorkeludstyr fås til både børn og voksne. Det er vigtigt, du vælger en ideel størrelse, så du får en god pasform. Hvis ikke, din maske ser tæt, vil du opleve, at der siver mindre mængder vand ind. På sigt vil dette medføre at masken fyldes op med vand. Det er ikke blot til gene, men betyder også, du er nødsaget til at afbryde dit dyk.

Endvidere er der typisk markante forskelle på udseende. Børn foretrækker typisk et mere børnevenligt look. Forskellen i kvaliteten ligger ikke i børn- eller voksenstørrelser, men derimod i fabrikanten bag det givne sæt. En snorkelmaske bør eksempelvis være fremstillet i blød silikone og være udstyret med hærdet glas til såvel børn som voksne.

Andet du kan købe sammen med et snorkelsæt

Der er ikke én fastslået beskrivelse af, hvad et snorkelsæt skal indeholde. I de fleste tilfælde medfølger der er en snorkel og en dykkermaske. Det er det mest vitale udstyr til snorkling, om end der også findes andre varianter af dykkerudstyr, der kan gøre oplevelsen mere bekvem.

Eksempelvis er det en god idé at købe et par svømmefødder, du kan bruge, når du snorkler. De giver ikke blot en bedre balance under vandet, men garanterer også en bedre fremdrift og kræver brug af mindre kræfter. Når du køber finner til snorkling, bør du vælge bløde og letvægtige finner – det kan du læse mere om ved at klikke her.

Se alt svømmeudstyret her.

Hvor kan jeg købe et snorkelsæt?

oplev den flotte verden under vandetDer findes mange forhandlere af udstyr til snorkling. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor du skal handle. Et godt bud er dog badehaette.dk, der er en dansk forhandler, der ikke blot kan bryste sig af nogle af landets bedste priser og et stort udvalg af snorkelsæt – de byder også på en længere række af øvrige fordele.

I deres support sidder eksperter inden for svømning, dykning og snorkling, hvorfor du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Hurtig levering er ligeledes af høj prioritet for Badehaette.dk, hvorfor du kan forvente en leveringstid på blot én til tre dage.

Scroll til toppen