Snorkelsæt

Under havets overflade gemmer der sig en vidunderlig verden med et væld af flotte syn og spændende oplevelser. Dem kan du selv optage på tætteste hold med et snorkelsæt. Snorkling kan byde på uforglemmelige oplevelser for såvel store som små. Derfor findes der naturligvis også både snorkelsæt til børn og voksne.

snorkelsæt

Se gode tilbud på snorkelsæt

IST jagt snorkel

99.00 Kr

129.00 Kr

-23%

Mares Blenny 4-7 år junior maske/snorkelsæt gul

299.00 Kr

349.00 Kr

-14%

Mares Blenny 4-7 år junior maske/snorkelsæt gul

299.00 Kr

349.00 Kr

-14%

Abysstar Snorkelsæt - Corfu

249.00 Kr

279.00 Kr

-11%

Abysstar Snorkelsæt - Corfu

249.00 Kr

279.00 Kr

-11%

Abysstar Snorkelsæt - Corfu

249.00 Kr

279.00 Kr

-11%

Abysstar Snorkelsæt - Corfu

249.00 Kr

279.00 Kr

-11%

Bahia snorkelsæt til børn (12-18 år)

Bahia snorkelsæt til børn (12-18 år)Her får du et snorkelsæt bestående af en god, holdbar dykkermaske med tilhørende snorkel fra Beco. Sættet er udviklet med særligt fokus på juniorer – det vil sige unge i alderen 12 til 18 år. Sættet kan bruges til en kommende snorkelferie, men selvfølgelig også blot ved de danske strande, hvor det også kan være interessant at snorkle.

Dykkermasken har et stort og bredt udsyn, så brugeren nemt kan orientere sig og udforske livet under vandoverfladen. Den er fremstillet i silikone af høj kvalitet, som medfører, at den er komfortabel. Samtidig fylder den store dele af ansigtet og er udformet med plads til næsen, så du dermed undgår vand i næsen. Det er at foretrække af de fleste.

Snorklen fra dette sæt fra Beco er blot en klassisk dykkersnorkel med et naturligt mundstykke. Den er nem at indånde og puste luft ud af. Sættet er lavet således, at dykkermaske og snorkel kan klikkes sammen. Det giver en mere naturlig følelse i vandet, da du dermed ikke bemærker hverken maske eller snorkel på synderligt markant vis.

Hvis du er på udkig efter et billigt snorkelsæt, der tilbyder, hvad du skal bruge, så er følgende sæt fra Beco et ideelt valg. Beco er nemlig et respektabelt brand, hvorfor du er garanteret, at det hele fungerer.

Glide Junior snorkelsæt

Glide Junior snorkelsætGlide Junior er et snorkelsæt fra Speedo. Det er udført i et blåt look, hvorfor det særligt appellerer til drenge. Sættet er bestående af maske og snorkel – begge af højeste kvalitet, som Speedo længe har været anerkendt for. Både snorkel og maske er udført i blød gummi, hvorfor det er behageligt at være iført ved selve længere snorkelture.

Sættet er meget simpelt, men virker som det skal. Det er det, Speedo altid har været kendt for, og det er fortsat det, de stræber efter at levere. Det kan både bruges i svømmehallen, ved stranden eller i en udendørs swimmingpool. Det er et rigtig lækkert snorkelsæt, der – med garanti – vil skabe stor glæde hos brugeren.

Det er desuden nemt og hurtigt at indstille dykkermasken, så den ønskede pasform opnås. Som navnet antyder, så er det hovedsageligt juniorer, der kan passe sættet. Dertil kan snorklen fastmonteres på masken, så sættet er samlet og derfor nemmere at holde styr på – både når det er i brug, men også i forbindelse med opbevaring.

Deluxe snorkelsæt

Deluxe snorkelsætHvis du ikke ønsker at gå på kompromis, så får du her et snorkelsæt af absolut bedste kvalitet. Det er sammensat med henblik på, at kunne garantere den bedst mulige snorkeloplevelse. Derfor er du garanteret, at Deluxe-sættet fra Kingfish er ét af de bedste snorkelsæt til voksne på det danske marked.

Sættet indeholder mange andre dele end de to førnævnte sæt. Det leveres bl.a. med en Oceanic Shadow-dykkermaske, der giver det bedste udsyn til verdenen under vand. Den er udstyret med en maskestrop i neopren inkl. en maskeboks, så dykkermasken ikke ridses mellem brug. Endvidere kommer den også med Jaws Spit, der er anti-dug gel til masken.

Selve snorklen er en Oceanic Ultradry 2, der er udstyret med bundventil og bølgebryder, der garanterer den bedst mulige oplevelse under vand, uden at skulle døje med vand i snorklen, hvis du dykker ned. For at sikre god fremdrift under vandet, medfølger der også et par Oceanic Viper-fuldfodsfinner.

Hele sættet kan transporteres i en mesh-bag fra IST, der ikke blot er en letvægtig taske, men materialer sørger også for at tørre dit udstyr, når det ligger i tasken.

Snorkelferie er populært

Snorkling er en nem vej til en masse skønne oplevelser. Det er som følge af dette at deciderede snorkelferier er blevet et populært fænomen blandt danskerne. Det er en anderledes, om end stadig afslappende måde at holde ferie, hvorfor det går rigtig godt i spænd med en stor del af danskernes vision om en god ferie.

Populariteten har været kraftigt stigende i løbet af de senere år, hvor særligt rejsemål såsom Maldiverne, Thailand og Egypten har fanget danskernes interesse. De to førstnævnte destinationer er dog en kende dyrere end Egypten. Derfor er det hovedsageligt sidstnævnte, der vælges. Dog med god grund, da de har nogle af verdens flotteste koralrev.

Snorkeludstyr til børn og voksne

snorkeludstyr for voksne og børnSnorkeludstyr fås til både børn og voksne. Det er vigtigt, du vælger en ideel størrelse, så du får en god pasform. Hvis ikke, din maske ser tæt, vil du opleve, at der siver mindre mængder vand ind. På sigt vil dette medføre at masken fyldes op med vand. Det er ikke blot til gene, men betyder også, du er nødsaget til at afbryde dit dyk.

Endvidere er der typisk markante forskelle på udseende. Børn foretrækker typisk et mere børnevenligt look. Forskellen i kvaliteten ligger ikke i børn- eller voksenstørrelser, men derimod i fabrikanten bag det givne sæt. En snorkelmaske bør eksempelvis være fremstillet i blød silikone og være udstyret med hærdet glas til såvel børn som voksne.

Andet du kan købe sammen med et snorkelsæt

Der er ikke én fastslået beskrivelse af, hvad et snorkelsæt skal indeholde. I de fleste tilfælde medfølger der er en snorkel og en dykkermaske. Det er det mest vitale udstyr til snorkling, om end der også findes andre varianter af dykkerudstyr, der kan gøre oplevelsen mere bekvem.

Eksempelvis er det en god idé at købe et par svømmefødder, du kan bruge, når du snorkler. De giver ikke blot en bedre balance under vandet, men garanterer også en bedre fremdrift og kræver brug af mindre kræfter. Når du køber finner til snorkling, bør du vælge bløde og letvægtige finner – det kan du læse mere om ved at klikke her.

Se alt svømmeudstyret her.

Hvor kan jeg købe et snorkelsæt?

oplev den flotte verden under vandetDer findes mange forhandlere af udstyr til snorkling. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor du skal handle. Et godt bud er dog Watery.dk, der er en dansk forhandler, der ikke blot kan bryste sig af nogle af landets bedste priser og et stort udvalg af snorkelsæt – de byder også på en længere række af øvrige fordele.

De er blandt andet E-mærket, der giver dig en høj grad af sikkerhed, når du handler. Samtidig kan du drage nytte af, at deres support har åbent fra kl. 08 til kl. 22 hver dag. I deres support sidder eksperter inden for svømning, dykning og snorkling, hvorfor du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Hurtig levering er ligeledes af høj prioritet for Watery.dk, hvorfor du kan forvente en leveringstid på blot én til to dage. Kombineret med, at du får gratis ombytning, 365 dages fri returret såvel som prismatch på hele deres sortiment, finder du næppe en dansk forhandler af snorkeludstyr, der er bedre end Watery.dk.