En dykkermaske er vital, hvis du skal dykke. Den sikrer dig mod svie i øjnene, uanset om du dykker i klor- eller saltvand. Der findes dog mange typer dykkermasker, hvorfor valget er den rette model ikke er nemt.

På det danske marked finder du et bredt og differentieret udvalg af dykkermasker. Du kan derfor finde modeller til ethvert formål og alles kriterier.

De 10 bedste dykkermasker

Er du på udkig efter den rette dykkermaske til snorkling og dykning, der passer til dit behov? Så se med her, hvor vi giver dig en masse konkrete anbefalinger på de bedste dykkermasker i god kvalitet til børn og voksne.

Udvalget består af dykkermasker i mange forskellige størrelser, prisklasser og kvaliteter.

Herunder finder du dykkermasker til voksne og børn. Vi håber du finder din nye dykkermaske her. Du kan også klikke på knappen i bunden af denne artikel, hvis du vil se flere muligheder.

1. Beco Ari Dykkermaske til børn 4 til 12 år

Ari Dykkermaske til børn 4 til 12 årLeder du efter en behagelig og tætsiddende dykkermaske, så har du fundet den her!

Beco Ari Dykkermaske til de små i alderen fire til 12 år er designet til at give en rigtig god pasform. Det vil sige, at den retter sig ind og sidder godt på ansigtet selv under vilde svømmeture.

Du kan få masken i både en blå og lyserød variant, alt efter hvad dit barn er mest til. Materialet er polyvinyl, hvilket gør den holdbar og slidstærk.

Det siger en del, at modellen er kåret som testvinder i kategorien “Dykkermasker til børn 4-12 år”.

Dykkermasken giver optimale muligheder for at udforske livet under vand. Hvad enten det er hav-liv eller blot legetøj i svømmehallen.

Masken giver hundrede procent afskærmning fra vand, der løber til næse og øjne. Samtidig er den rummelig og giver godt udsyn. Den perfekte investering til vandglade børn!

Fremhævet detaljer:

 • Alder: 4-12 år
 • Farver: Blå og lyserød
 • Pris: 109 kr.

Til Butik

 

2. Beco Bahia Dykkermaske børn 12 til 18 år

beco dahia dykkermaske 12 til 18 årEn perfekt og fleksibel pasform samt en holdbar konstruktion gør denne dykkermaske til et hit.

Masken er tilegnet de lidt større aldersgrupper mellem 12 og 18 år. Du kan få den i blå, rød og gul alt efter smag.

Becos maske er kåret til bedst i test under sin alderskategori. Den kan alt det, som en god dykkermaske skal kunne.

Den er lavet af polyvinyl, som er meget slidstærkt. Man justerer med elastik, og den sidder stramt til uden at være ubehagelig.

Masken giver super udsyn under vand. Den er enkel og let at have med på farten og vil gøre både svømme- og dykkeroplevelsen meget mere unik.

Når du køber den, kan du overveje at tilkøbe et helt snorkelsæt. Det er ideelt at have med på ferien, så barnet kan fordybe sig i det maritime liv under vandet.

Fremhævet detaljer:

 • Alder: 12-18 år
 • Farver: Blå, gul og rød
 • Pris: 139 kr.

Til Butik

 

3. Atomic Subframe Dykkermaske (Populært valg)

Atomic Subframe Dykkermaske (Populært valg)Ønsker du en dykkermaske i absolut topkvalitet, så er Atomic Subframe formentligt din nye bedste ven.

Den vil holde i mange år og give fantastiske oplevelser til vands både herhjemme og i udlandet.

Modellen er udstyret med sublime Atomics UltraClear linser. I modsætning til andre masker, så har de ikke et slags grønt skær, hvilket giver optimalt udsyn under vandet.

Vil du se farver skarpt og undgå at blive forstyrret af skarpt lys? Så er det her drømme-masken for dig!

Atomic Subframe er god til den seriøse dykker og vandentusiast, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Den er lavet i blød silikone, som føles behageligt at have på ansigtet.

Det her er en favorit, fordi den holder i så mange år. Den kan bruges til alt fra fridykning over normal svømning til undervandsjagt.

Er du typen, der rejser meget til varme strandsteder? Så vil du blive glad for at have denne maske ved hånden!

Fremhævet detaljer:

 • Til voksne
 • Solid dykkermaske
 • Farver: Sort og lilla
 • Pris: 999 kr.
 • Bedst til dykning og snorkling

Til Butik

 

4. Oceanic Shadow dykkermaske

Oceanic Shadow dykkermaskeFå god sigtbarhed og en maske i høj kvalitet ved at vælge Oceanic Shadow modellen. Den scorer højt på samtlige undervandsparametre, og du kan bruge den til al slags dykning.

Materialet er dejlig silikone, som føles rart at have på. Der er lukkes fuldstændig af for vand, synet er klart og samtidig sidder masken ikke ubehageligt tæt.

Masken er rammeløs, hvilket betyder, at du kan se frit til alle sider under vandet.

Masken er smart at have med på farten, da den nemt kan foldes sammen. Det gælder, uanset om du er dykker eller blot skal snorkle lidt ved stranden.

Du får en utrolig solid maske for pengene. Masken kan fås i forskellige farver som lyserød, blå og hvid. Der følger både en maskestrop og en maskeboks med i købet.

Fremhævet detaljer:

 • Beregnet til voksne
 • Pris: 499 kr.
 • Farver: Hvid, gul, iced, sort, sea blue, pink
 • God til: Dykning, undervandsjagt, snorkling og fridykning
 • Bredt synsfelt sammenlignet med andre

Til Butik

 

5. Ocean Reef Aria QR+ snorkelmaske (God fullface maske)

Ocean Reef Aria QR+ snorkelmaskeVil du investere i en lidt alternativ fullface maske, så overvej Ocean Reef Aria QR.

Den giver dig et flot 180’s graders syn under vandet, og du har et mere åbent rum foran. Du vil opleve, at det kan være mere afslappende at have denne type maske på.

Kæben har det med at slappe mere af, fordi du ikke skal bide i et snorkelmundstykke.

Du er samtidig sikker på, at masken ikke dugger til – heller ikke hvis du kommer til at skubbe lidt!

Med andre ord: Ocean Reef Aria QR giver en helt særegen dykkeroplevelse. Den er god til dig, der er ekstra passioneret omkring din dykning. Vil du spotte dyr under vandet, så er den ideel.

Vær grundig med størrelsesguiden inden køb – da masken jo gerne skal passe perfekt til dit ansigt.

Snorklen er indbygget, og du kan være sikker på, at alt spiller. Alt du skal gøre er at nyde turen i vandet!

Fremhævet detaljer:

 • 3 forskellige størrelser (S/M, M/L, L/XL)
 • Pris: 1.199 kr.
 • Farver: Sort, blå
 • Fullface maske der giver 180º udsyn

Til Butik

 

6. Ocean Reef Uno snorkelmaske (Perfekt til begynderen)

Ocean Reef Uno snorkelmaskeDu får næppe en bedre begyndermaske en Ocean Reef Uno. Den giver en behagelig og afslappet dykkeroplevelse.

Fordi der er tale om en helmaske, skal du ikke bekymre dig om briller eller mundstykke. Du kan trække vejret både gennem munden og næsen, og samtidig har du frit udsyn til begge sider.

Masken har lækre detaljer, som en ekstra ventil i bunden, der dobbeltsikrer dig mod indsivende vand under dykning. Fordi din vejrtrækning er så fri, så holdes dug automatisk væk fra glassene.

Er du lidt nervøs for at dykke eller være under vand, så vil den her maske hjælpe dig. Den kræver meget lidt teknik – du skal bare tage den på og nyde.

Samtidig beskytter masken dit ansigt mod potentielt koldt vand og lader dig blive i vandet længere tid. Du kan få den i to størrelser, henholdsvis small og medium.

Fremhævet detaljer:

 • Bedst til snorkling
 • Pris: 599 kr.
 • Størrelse: S/M og L/XL
 • God fullface snorkelmaske til nybegynderen

Til Butik

 

7. Dykkermaske Scubapro Synergy Twin

Dykkermaske Scubapro Synergy TwinDenne dykkermaske fra Scubapro er forsynet med et særdeles blødt maskeskørt. Den er udviklet til at kunne passe til alle ansigtstyper.

Derfor er du garanteret, at den har en perfekt tilslutning, uanset din ansigtsform. Det medvirker til, at komforten er uovertruffen, hvorfor masken er behagelig at være iført.

I modsætning til mange andre dykkermasker, er Synergy Twin ikke bestående af to forskellige materialer. Det medfører, at blød- og tæthed opnås ved brug af to forskellige tykkelser af samme, bløde silikone.

Som øvrige produkter fra Scubapro, er denne maske gennemtestet af professionelle dykkere forud for lancering.

Trufit-teknologien er udelukkende at finde i dykkermasker fra Scubapro. Det er en revolutionær og anerkendt måde at lave maskeskørter på. Derfor vil du øjeblikkeligt kunne mærke en betydelig forskel fra andre masker, når du først har prøvet en Trufit-maske.

Fremhævet detaljer:

 • Pris: 569 kr.
 • Ultra blødt maske-skørt
 • Passer til alle ansigtstyper
 • Farver: Blå, gul, pink, sort eller sort/rød
 • Antidug, Comfort straps og snorkel kan tilkøbes

Til Butik

 

8. Hollis M3 Dykkermaske

Hollis M3For de fleste dykkere er sigtbarheden ét af de vigtigste elementer i et fornøjeligt dyk. Derfor er det et aspekt, der har været i fokus ved udvikling af Hollis M3.

Den har en god pasform og et forvrængningsfrit udsyn. Det er en maske, der er forsynet med to linser og en fast ramme, der har en lav indre volumen.

Glassene i dykkermasken er udviklet specifikt til brug i dykkermasker. De er endvidere lavet med et særligt fokus på optiske kvaliteter, hvorfor de indeholder færre jernatomer end almindeligt glas.

Det medfører ikke blot en højere lysgennemtrængning, men også et reduceret grønt skær, som ses i andre masker.

Derfor er Hollis M3 en fornøjelse at bruge. Det er den særligt her i Danmark, hvor der er begrænset lys under vandet.

Fremhævet detaljer:

 • Pris: 699 kr.
 • Bedst til snorkling og dykning
 • Farver: sort eller hvid
 • GoPro kamera kan monteres på selve masken

Til Butik

 

9. Oceanreef G Divers Fullface dykkermaske (professionelt valg)

Oceanreef G Divers Fullface dykkermaske (professionelt valg)Med denne model befinder vi os i superligaen inden for dykkermasker.

Oceanreef G Divers Fullface er en dyr men også hamrende god maske til dem, der er seriøse eller professionelle dykkere. Den kan det hele.

Du har masser af mulighed for tilpasning, og masken er specialdesignet til dykning i dybden.

Den har en integreret udåndings/afløbsventil samt en sele med seks punkter for maksimal fleksibilitet.

Selvfølgelig er den også sikret til at kunne holde under pres og kolde temperaturer. På den måde kan du dykke, hvor du vil, uden at det bliver ubehageligt rent fysisk under masken.

Masken kommer med polykarbonatvisir, som giver et solidt og ridssikret glas. Du kan føle dig helt tryg under vandet. Fordi masken dækker hele ansigtet, kan du trække vejret med både mund og næse i samme miljø.

Du skal ikke koncentrere dig om at bide i mundstykket under svømning. Mere luksus bliver det ikke!

Fremhævet detaljer:

 • Pris: 4.399 kr.
 • Professionel maske til fritidsdykkeren
 • 6-punkts sele (Mere sikkert og behageligt)
 • Koldtvandscertificeret
 • Udåndingsventil

Til Butik

 

10. IST Corona Dykkermaske

IST Corona DykkermaskeM-55 Corona er en sublim dykkermaske med en fortrinlig pasform.

Den er forsynet med en skørte i silikone, der underbygger ovenstående postulat om den gode pasform. Endvidere er dette også med til at garantere en god komfort, uanset om masken bruges i lang eller kort tid.

Dykkermasken er forsynet med et godt system til montering af styrkeglas. Du kan tilmed bestille en hel maske med styrkeglas, hvis ikke du ønsker at montere dem selv.

De kan dog også bruges uden styrkeglas, såfremt dette ønskes. Du kan også bestille styrkeglas ved siden af, hvis du selv vil montere dem.

IST Corona er en alsidig dykkermaske, der kan bruges til mange afgrene af dykning. Den er dog særligt ideel i forbindelse med regulær dykning og snorkling.

Fremhævet detaljer:

 • Pris: 379 kr.
 • Billigt valg til snorkling og dykning
 • Farver: Sort eller neongul maskeramme
 • Mulighed for at montere styrkeglas

Til Butik

 

Fullface dykkermaske

Fullface dykkermaskeEn fullface dykkermaske dækker hele ansigtet. En sådan maske byder også på separat ind- og udåndningskanaler, der sikrer at masken er hundrede procent dugfri.

Samtidig garanterer et hærdet glas, der dækker hele ansigtet, at du får en 180 graders udsigt. Det er – uden tvivl – en maske, der hovedsageligt appellerer til den mere garvede dykker.

Ønsker du blot at snorkle lidt på ferien, er det næppe en fullface-maske, du skal investere i – det er ganske enkelt for omfattende.

Ønsker du at filme under vand, kan det dog blive en nødvendighed, eftersom en GoPro-dykkermaske som oftest vil være en fullface-model. Nogle af maskerne er endda udstyret med indbygget batteri og lys.

TIP: Vi kan også anbefale dig at købe et par gode svømmefødder til snorkling, hvis du vil have en ekstra god svømmeoplevelse. Svømmefødder hjælper dig med at komme hurtigere frem, samtidig med at spare på kræfter.

Skal du bruge en dykkermaske med snorkel?

dykkermaske med snorkelVed du på forhånd, at din dykkermaske hovedsageligt skal tjene formål som værende halvdelen af et snorkelsæt, så er der naturligvis mere værdi i, at investere i en dykkermaske med snorke.

Et samlet sæt er typisk en mere forsvarlig økonomisk beslutning, mens det garanterer, at den tilhørende snorkel kan spændes fast på selve dykkermasken.

Der findes mange snorkelsæt på det danske marked. Efterspørgslen på disse sæt er nemlig stor. Danskernes interesse for snorkling og deciderede snorkelferie har undergået en markant forøgelse over de senere år.

Ønsker du at blive klogere på valget af den rette dykkermaske med tilhørende snorkel, kan du læse om de bedste snorkelsæt her.

Video – Lær at snorkle (Snorkling for begyndere)


Youtube Video af Joe Oceanside

Hvor kan jeg købe dykkermasken?

Du kan købe din dykkermaske hos mange danske forhandlere. Det er dog ikke alle, der kan præstere et lige imponerende udvalg, ligesom ikke alle forhandlere har prissat deres sortiment lige fornuftigt. Derfor er det vigtigt, du ikke blot vælger en vilkårlig forhandler, men i stedet vælger med omhu. På denne måde garanterer du, at du gør en bedre handel.

Uanset om du skal købe en dykkermaske med styrke, et komplet snorkelsæt eller blot en almindelig dykkerbrille, så er Watery.dk at foretrække. Deres sortiment er yderst differentieret og forskelligartet, hvorfor det indeholder noget, der harmonerer med selv den mest krævende dykkers kriterier – og selvfølgelig også noget, der passer til nybegynderen.

Hos Watery.dk er de e-mærket. Det betyder, du får køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. Samtidig får du leveret din ordre inden for én til to hverdage. Har du fortrudt dit valg eller passer størrelsen ikke? Så tilbyder de heldigvis gratis ombytning hos Watery, hvorfor du blot kan ombytte til en anden model eller størrelse, der passer dig bedre.

Du kan også nyde godt af supportåbningstider, der strækker sig fra kl. 08:00 til kl. 22:00 – hver dag! Alle produkter prismatches og returretten har de udvidet til 365 dage. Derfor er der et bredt spektrum af årsager til at handle hos Watery.dk kontra øvrige forhandlere af dykkerudstyr.

Se hele udvalget

 

Comments are closed.