Under havets overflade gemmer der sig en vidunderlig verden med et væld af flotte syn og spændende oplevelser. Dem kan du selv optage på tætteste hold med et snorkelsæt.

  Snorkling kan byde på uforglemmelige oplevelser for såvel store som små. Derfor findes der naturligvis også både snorkelsæt til børn og voksne.

  Det bedste snorkeludstyr

  Hvis du altid har drøm om at prøve snorkling, så kan du med fordel købe dit eget snorkelsæt til en god pris. Der findes meget snorkeludstyr og i mange forskellige prisklasser.

  Herunder giver vi dig en oversigt over 10 populære snorkelsæt. Du finder både billige snorkelsæt til børn og voksne.

  God fornøjelse med at finde det snorkeludstyr der passer bedst til dig. Vi håber du finder det helt rette sæt til din ferie. God læsning!


  Bahia snorkelsæt til børn (12-18 år)

  BECO-SEALIFE BAHIA 12-18 ÅR SNORKELSÆT BLÅHer får du et snorkelsæt bestående af en god, holdbar dykkermaske med tilhørende snorkel fra Beco.

  Sættet er udviklet med særligt fokus på juniorer – det vil sige unge i alderen 12 til 18 år. Sættet kan bruges til en kommende snorkelferie, men selvfølgelig også blot ved de danske strande, hvor det også kan være interessant at snorkle.

  Dykkermasken har et stort og bredt udsyn, så brugeren nemt kan orientere sig og udforske livet under vandoverfladen. Den er fremstillet i silikone af høj kvalitet, som medfører, at den er komfortabel. Samtidig fylder den store dele af ansigtet og er udformet med plads til næsen, så du dermed undgår vand i næsen. Det er at foretrække af de fleste.

  Snorklen fra dette sæt fra Beco er blot en klassisk dykkersnorkel med et naturligt mundstykke. Den er nem at indånde og puste luft ud af. Sættet er lavet således, at dykkermaske og snorkel kan klikkes sammen. Det giver en mere naturlig følelse i vandet, da du dermed ikke bemærker hverken maske eller snorkel på synderligt markant vis.

  Hvis du er på udkig efter et billigt snorkelsæt, der tilbyder, hvad du skal bruge, så er følgende sæt fra Beco et ideelt valg. Beco er nemlig et respektabelt brand, hvorfor du er garanteret, at det hele fungerer.

  Fremhævet detaljer:

  • Bedste snorkelsæt til børn i alderen 12-18 år
  • Meget prisvenligt sæt
  • Svømmefødder følger ikke med i dette sæt

  Til Butik


  Porto DX 3.0 Snorkelsæt (svømmefødder, maske og snorkel)

  Porto snorkelmaske, finne og snorkelDette snorkelsæt er perfekt til fridykkeren. Det kommer i en flot blå og sort farve og har alle de nødvendige egenskaber for at give dig fantastiske oplevelser i vandet.

  Maskens briller er store og giver sublimt udsyn. Udformningen er lavet, så den giver en god pasform på ansigtet. Der er selvfølgelig også næsebeskyttelse.

  Snorklen er let og korrigerer for din udånding. Du undgår dug og vand i masken og kan derfor fokusere hundrede procent på at nyde din dykkertur.

  Snorkling er den perfekte måde at udforske livet under havet på. Dermed ikke sagt, at du ikke også kan få sjove timer til at gå i en pool eller en skovsø.

  Dette snorkelsæt giver dig alt, hvad du skal bruge for en yderst fornuftig pris. Overvej at købe flere sæt, så der er til hele familien på tur.

  Fremhævet detaljer:

  • God dykkermaske med et stort brilleglas
  • God udforming
  • Let snorkel
  • Professionel finne

  Til Butik


  Snorkelsæt (Budget fra Kingfish)

  budgetsættet fra KingfishHvis du vil have et budgetvenligt snorkelsæt med lækre detaljer og i topdesign, så bør du kigge her.

  Kingfish har lavet en prisvenlig model, som ikke desto mindre har flere egenskaber end standard-snorkelsættet.

  Finnerne er lette i vægt og nemme at transportere med rundt. De kan justeres og passer både til bare fødder og svømmesko.

  Du kan selv vælge mellem tre forskellige typer af masker: IST Martinique, IST Corona eller IST Hunter. Hvor Corona-modellen scorer ekstra højt på pasform, er Hunter-modellen god til undervandsjagt eller dykning.

  Snorklen har et fleksibelt mundstykke monteret, som du altid kan skifte ud efter behov. Kort fortalt, så får du et rigtigt godt standardsæt, som du selv kan tilpasse efter svømmeønsker. Og det til en relativt beskeden pris!

  Fremhævet detaljer:

  • Kvalitets sæt til budget pris
  • Vælg blandt 7 dykkermasker
  • Vælg blandt 4 snorkler
  • Vælg blandt 4 svømmefødder

  Til Butik


  Snorkelsættet til UV-jagt

  Snorkelsættet til UV-jagtTil undervandsjægeren vil et jagt-snorkelsæt være ideelt. Her får du lidt ekstra smæk for skillingen med mange lækre detaljer.

  Salvimar Noah masken er lavet med en lav profil, så du hurtigt og lydløst glider gennem vandet. Der er spænder, som kan drejes, og selve materialet er silikone i høj kvalitet. Det giver fuld fleksibilitet og komfort, når du har masken på.

  Snorklen er speciallavet til jagt. Den har nemlig ingen bundventil, og dermed undgår du at blæse bobler ud og skræmme fisk væk. Selvsagt en stor fordel, når du jager undervand.

  Fuldfodsfinnerne i plastik er dejlige at have på. På den måde undgår du krampe eller muskelsmerter, også selvom du har dem på i lang tid.

  Du får både maskeboks og antidug behandling med i dit køb af dette fremragende sæt.

  Fremhævet detaljer:

  • Bedste snorkelsæt til UV-jagt
  • Salvimar maske, snorkel og finne
  • IST maskeboks
  • Jaws anti-dug spray

  Til Butik


  Komplet Snorkelsæt Seac

  Komplet Snorkelsæt SeacEt komplet snorkelsæt behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Det er dette sæt et glimrende bevis på. Det er et sæt til snorkling, der indeholder finner, dykkermaske og snorkel.

  Finnerne er justerbare og spænder over tre størrelser i én finne.

  Den medfølgende Salina-dykkermaske er fremstillet i stærk silikone. Den er også forsynet med komfortable enkeltrammeglas, der garanterer et frit udsyn under vandets overflade. Justeringsmuligheder på både finner og maske medfører at det også er egnet til børn.

  Snorklen er en Bora HD-snorkel, der er forsynet med en beskyttet bundventil og bølgebryder i toppen. Derved er du garanteret, at du altid kan trække vejret. Endvidere er det også en snorkel til børn, såfremt du søger et sæt til et barn.

  Sættet leveres i praktisk mesh-pose.

  Fremhævet detaljer:

  • Komplet snorkelsæt til en lav pris
  • God maske i stærk silikone med godt udsyn
  • God snorkel med beskyttet bundventil og bølgebryder i toppen
  • Leveres i mesh pose

  Til Butik


  Snorkelferie er populært

  Snorkling er en nem vej til en masse skønne oplevelser. Det er som følge af dette at deciderede snorkelferier er blevet et populært fænomen blandt danskerne.

  Det er en anderledes, om end stadig afslappende måde at holde ferie, hvorfor det går rigtig godt i spænd med en stor del af danskernes vision om en god ferie.

  Populariteten har været kraftigt stigende i løbet af de senere år, hvor særligt rejsemål såsom Maldiverne, Thailand og Egypten har fanget danskernes interesse.

  De to førstnævnte destinationer er dog en kende dyrere end Egypten. Derfor er det hovedsageligt sidstnævnte, der vælges. Dog med god grund, da de har nogle af verdens flotteste koralrev.

  NYT: Kunne du tænke dig at prøve noget nyt og fedt? Så køb et paddleboard. Vi har skrevet en artikel om de bedste paddleboards til prisen. I denne test finder du en oversigt over de bedste SUP boards på markedet. Vi har taget udgangspunkt i pris, kundeanmeldelser og specifikationer.

  Snorkeludstyr til børn og voksne

  snorkeludstyr for voksne og børnSnorkeludstyr fås til både børn og voksne. Det er vigtigt, du vælger en ideel størrelse, så du får en god pasform.

  Hvis ikke, din maske ser tæt, vil du opleve, at der siver mindre mængder vand ind. På sigt vil dette medføre at masken fyldes op med vand. Det er ikke blot til gene, men betyder også, du er nødsaget til at afbryde dit dyk.

  Endvidere er der typisk markante forskelle på udseende. Børn foretrækker typisk et mere børnevenligt look. Forskellen i kvaliteten ligger ikke i børn- eller voksenstørrelser, men derimod i fabrikanten bag det givne sæt.

  En snorkelmaske bør eksempelvis være fremstillet i blød silikone og være udstyret med hærdet glas til såvel børn som voksne.

  Andet du kan købe sammen med et snorkelsæt

  Der er ikke én fastslået beskrivelse af, hvad et snorkelsæt skal indeholde. I de fleste tilfælde medfølger der er en snorkel og en dykkermaske. Det er det mest vitale udstyr til snorkling, om end der også findes andre varianter af dykkerudstyr, der kan gøre oplevelsen mere bekvem.

  Eksempelvis er det en god idé at købe et par svømmefødder, du kan bruge, når du snorkler. De giver ikke blot en bedre balance under vandet, men garanterer også en bedre fremdrift og kræver brug af mindre kræfter.

  Hvis du ikke ønsker at bruge svømmefødder, så kan du også overveje at købe et par badesko til børn eller voksne. Badesko giver ikke den samme svømmeoplevelse som svømmefødder, men de beskytter dine fødder mod skarpe genstande, der kan gemme sig under sandet.

  Køb dit snorkelsæt online nu

  oplev den flotte verden under vandetDer findes mange forhandlere af udstyr til snorkling. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor du skal handle.

  Et godt bud er dog Watery.dk, der er en dansk forhandler, der ikke blot kan bryste sig af nogle af landets bedste priser og et stort udvalg af snorkelsæt – de byder også på en længere række af øvrige fordele.

  I deres support sidder eksperter inden for svømning, dykning og snorkling, hvorfor du altid kan få svar på dine spørgsmål.

  Hurtig levering er ligeledes af høj prioritet for Watery.dk, hvorfor du kan forvente en leveringstid på blot én til tre dage.

  Se udvalget

   

  Comments are closed.