Badesko er uundværlige, hvad end turen går til stranden, i svømmehallen eller du er i færd med at pakke til badeferien.

  Badesko kan beskytte dine fødder mod skarpe genstande samt smitte fra svamp eller fodvorter, hvilket – desværre – kan forekomme i svømmehallen. Derfor er det også en god idé, at du ifører dig bade- eller svømmesko i disse henseender.

  Du kan finde mange badesko til børn og voksne på det danske marked. Ikke alle vil tiltale dig, ligesom ikke alle modeller er værd at investere i. Det kan derfor være vanskeligt at udvælge de bedste badesko. Der er mange aspekter, der bør inddrages i dine overvejelser i forbindelse med udvælgelsen. Det nemmeste er dog at læse nærmere om vores forslag nedenfor.

  Her er de bedste badesko

  Har du besluttet dig for at købe et par badesko, så vil vi klart anbefale dig, at du køber nogen badesko i høj kvalitet. Det vil være ekstremt ærgerligt at ødelægge den gode ferie, hvis du eller dit barn kommer til skade pga. nogen dårlige badesko.

  Vi har undersøgt markedet og fundet frem til nogen gode og ikke mindst billige badesko i høj kvalitet, og bare rolig, der er både badesko til børn og voksne i forskellige prisklasser.

  Vi giver dig herunder et overblik over de bedste badesko til børn & voksne, som vi mener er værd at investere i.


  Beach Walker badesko (Til voksne)

  beachwalker sko til stranden voksneDisse badesko har utrolig høj komfort og er rare at have på. De er lavet af gode materialer – nemlig en blanding af kvalitetsstærkt neopren og en mere let vægtig gummi. Følelsen af at have dem på er, at de er solide men samtidig lette.

  Bagpå sidder en simpel strop, som gør, at du nemt kan hive skoene af. En fordel når de er våde. Designet er meget simpelt i sort, og udtrykket er stilrent.

  Skoene er ideelle at have på til både svømning og vandring i vand. De beskytter fødderne mod skarpe sten og søpindsvin.

  Der er en to millimeter tyk indersål af gummi samt en vulkaniseret gummisål. Alt sammen giver dig mere støtte. Modellen er slidstærk, så du behøver ikke bekymre dig om at bruge skoene meget.

  Specifikationer:

  • 5 ud af 5 stjerner (baseret på 5 anmeldelser)
  • Størrelser fra 36 til 51 (OBS: de er små i størrelsen)
  • 2 mm neopren i toppen og indersålen for ekstra komfort

  Til Butik


  Aqua Sphere Beachwalker badesko til drenge (Børn)

  Beachwalker badesko til drenge - BlåAqua Sphere Beachwalker badesko til børn sikrer, at de små kan udforske vand og hav uden at komme til skade ved fødderne.

  De vil være et hit til den nysgerrige dreng (eller pige), som er aktiv udendørs. Skoene er perfekte at tage med på strandferien.

  Sålen er designet, så den er ekstra skridsikker. Det er vigtigt, så børnene kan stå fast på sten og klipper.

  Den lette gummi gør skoene behagelige og samtidig lette at have på. Der er både en blå og en pink model at vælge imellem.

  En anden vigtig detalje er, at skoene er åndbare. På den måde føles de ikke for tætte og “våde” at gå rundt med i længere tid.

  Aqua Spheres badesko har vundet en bedst i test under kategorien badesko bedst til børn. De fås i mange forskellige størrelser.

  Specifikationer:

  • Testvinder “Bedste badesko til børn”
  • 5 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)
  • Størrelser fra 20-35
  • 2 mm neopren i toppen

  Til Butik


  Beachwalker badesko til piger (Børn)

  Beachwalker badesko til pigerEn topanmeldt badesko i flot lyserød, der særligt vil glæde små vandglade piger.

  Denne Aqua Sphere svømmesko er lavet i behageligt gummi. Der er to millimeter neopren i toppen for ekstra beskyttelse. Sålen er af vulkaniseret gummi, hvilket ikke alene øger komforten men også skoens holdbarhed.

  Der er desuden en stor indersål, som gør badeskoen rar at have på – selv hvis man vandrer omkring på store sten i vandet.

  Aqua Square Beachwalker skoen er kåret som den absolut bedste til børn under kategorien “badesko”. Du får derfor masser af kvalitet for utrolig få penge.

  Faktisk kan du få skoene til absolut rabatpris. Det er en meget lille investering for at give børnene mulighed for at slå sig løs i vandet på ferien.

  Skoene kan bruges både ved svømning og gåture langs vandkanten. De er nemme at få af og på, og så giver de et solidt fodfæste.

  Specifikationer:

  • Meget populære Aqua Sphere svømmesko
  • Komfortable svømmesko til dit barn
  • 5 ud af 5 stjerner (baseret på 5 anmeldelser)
  • Størrelser: 20-35
  • Vulkaniseret gummi sål = bedre holdbarhed

  Til Butik


  Cruz Unisex badesko i sort

  Cruz Unisex badesko i sortDenne utrolig slim badesko er god til både strand og pool. Med et smalt og let design er den nem at proppe i tasken og have med sig overalt.

  Badeskoen er til børn og voksne, og lavet i polyester. Modellen er unisex, hvilket betyder, at den kan bruges af både drenge og piger. Det sorte design har en bred appel.

  Skoen er utrolig komfortabel at have på, og den bøjer let. Det er rart, når man skal forcere sten på havbunden eller i vandkanten.

  En anden fordel ved, at børn har badesko på er, at badeskoene beskytter mod smitte. Det kunne være mod fodvorter og lignende, som nogle gange har en tendens til at sprede sig i fælles badeområder.

  Skoene er nemme at ånde i, så fødderne ikke føles indelukkede. Du får meget for pengene her.

  Specifikationer:

  • Unisex
  • Mange størrelser: Fra 28-45
  • Flot og simpel badesko i sort farve
  • God åndbarhed
  • 100% polyester

  Til Butik


  Aqua Sphere badesko med skridsikkerhed (Perfekt til poolen)

  pool badesko - SortAqua Spheres pool badesko er ideelle til – ja sjovt nok til poolen! De er billige, skridsikre og højst behagelige at have på fødderne.

  Gulvene omkring vandet er ofte glatte og halvfarlige, fordi man nemt kan falde. Med de her badesko undgår du den risiko.

  Skoene har flere fantastiske egenskaber. Og så fås de til en meget beskeden pris. Skoene er udstyret med et anti-slip design, som netop giver stabilitet på glatte overflader.

  Desuden er de lavet med et drænesystem, så vandet let kan forlade skoen igen. Det er vigtigt, for man gider ikke at soppe rundt.

  Skoene vil hurtigt tørre, og de er nemme at putte i tasken. Perfekte til solferien! De fås i et bredt udvalg af størrelser – husk hellere at gå en størrelse op end en ned, hvis du er i tvivl.

  Specifikationer:

  • Meget skridsikre
  • Anti slip design
  • Yderst behagelige at have på
  • Smart drænesystem

  Til Butik


  Fourth Element Rock Hopper Strandsko (voksne)

  Fourth Element Rock Hopper StrandskoLækker letvægts-badesko. Sådan lyder overskriften for denne Fourth Element Rock Hopper badesko, der som navnet antyder beskytter dig, hvis du vil ud og klatre på våde klipper.

  Badeskoen er lavet med en solid gummisål i bunden, der tager stød og giver stabilitet. Den er ergonomisk designet, så den går ind og støtter foden rigtig godt.

  Du kan også snildt bruge skoen, når du snorkler eller dykker i havet.

  En af detaljerne ved skoen er, at den har en ekstra stærk hæl. Derfor kan du bruge den sammen med hælremsfinner – dog ikke fuldfodsfinner.

  Skoen sidder rigtig godt til ved anklen, så du ikke risikerer, at den svupper rundt i vandet.

  Fourth Element Rock Hopper skoen til strand er perfekt til den eventyrlystne rejsende, som gerne vover sig ud på forskellige typer af territorium.

  Specifikationer:

  • Letvægts-badesko
  • Størrelser fra 37 til 48
  • Lækker strandsko med ergonomisk indersål
  • Kan bruges under hælremsfinner, hvis du skal dykke/snorkle

  Til Butik


  IST 3mm Tropical Boots – Strandsko (voksne)

  IST 3mm Tropical Boots - StrandskoHer får du en strandsko med en lidt tykkere bund end normalt. De tre millimeter giver ekstra god beskyttelse til fødderne, når du skal bevæge dig i nærheden af vand.

  En stor fordel så du undgår skrammer og sår fra skarpe sten. De er derfor velegnede til al slags vandsport.

  Skoen er lavet med lavt skaft og elastik i siden, som gør den ekstremt nem at tage af og på. De flade syninger modvirker irritation for huden.

  Du får ekstra lag ved både hæl og tå, som pakker foden godt ind og sørger for, at den er sikker. Samtidig føles skoen ikke tung at have på. Tværtimod er den let og vil forme sig efter din fod. Det skyldes blandt andet den strækbare nylon.

  Du får meget kvalitet for pengene her samt en sko, der holder længe.

  Specifikationer:

  • Let strandsko
  • Ekstra tyk (3mm solid gummisål)
  • Gode til vandsport
  • Størrelser fra 37 til 47

  Til Butik


  Neopren badesko til børn (Perfekt til vandsport)

  SURFMORE neopren badesko børnDisse lækre og prisvenlige neopren badesko er udviklet af SURFMORE, der er kendt for at sælge paddleboards i højeste kvalitet. Det samme gælder deres badesko som er i meget høj kvalitet.

  Skoene er med slip-on, hvilket gør det nemt for børnene at tage neopren skoene på selv. Derudover er der luftventilation i skoene, så barnet ikke får det for varmt.

  Badeskoene er vildt gode, hvis de skal bruges til SUP eller vandsport, men du kan selvfølgelig også bruge dem til almindelige strandbrug eller ved poolen.

  Specifikationer:

  • Bedst til vandsport fx SUP
  • Høj kvalitet – Slidstærke materialer og tyk gummisål
  • Slip-on sko
  • 2 mm neopren
  • Størrelser fra 30 til 36 (Fås også til voksne)

  Til Butik


  Badestøvle

  Delta BadestøvleHvis ikke badesko er tilstrækkelige, så er badestøvler et godt alternativ. I dette tilfælde er det en badestøvle fra Scubapro, der har fået modelnavnet Delta.

  Det er en støvle, der er særligt ideel til dykning i tempereret vand. Derfor kan de også bruges til dykning i danske have og søer.

  Dykkerstøvlen er 5 mm. og er forsynet med en lynlås. Derfor er det nemt at tage dem af og på. Da de er lavet i neopren, er de ikke blot robuste, men også fleksible. De kan ikke blot beskytte dine fødder, men garanterer også en god kontrol over finnerne.

  Specifikationer:

  • Dykkerstøvle på 5 mm
  • Kan bruges til dykning
  • Størrelse: 34-45
  • Med lynlås i siden

  Til Butik


  Hvilke badesko skal jeg vælge?

  sko til vandetDer findes mange badesko, der kan beskytte dine fødder. Det kan derfor være svært at vælge den rette svømmesko.

  Som beskrevet ovenfor, vil lukkede badesko være at foretrække, hvis de bruges hyppigt. Skal du blot på badeferie, kan et par tøfler eller sandaler være et tilstrækkeligt valg.

  Er du i tvivl, så kan du herunder blive klogere på de forskellige typer badesko.

  • Badesko: Det er den traditionelle badesko. De er ideelle til at beskytte dine fødder mod sten, spidse genstande, varmt sand osv. De er typisk fremstillet i neopren, der giver en høj bevægelsesfrihed. Samtidig omslutter de hele foden, hvorfor der ikke er risiko for at miste dem. De bruges også hyppigt til vandsport.
  • Badetøfler: Der er stor forskel på badetøfler og trendy klip-klapper. Sidstnævnte bruges hovedsageligt som afslappet fodtøj, mens førstnævnte er udviklet til at sikre, at du står fast på et glat underlag – f.eks. i svømmehallen. Samtidig beskytter de mod smitte af eventuelle fodsygdomme som svamp og fodvorter.
  • Badesokker: Dette er en videreudvikling af den lukkede badesko. I modsætning til mange badesko, der kan være relativt besværlige at iføre sig, så er disse nemme at tage på. Derfor bruges de ofte som badesko til børn eller baby. Som navnet antyder, så er det en badesko, der blot kan trække på som det er tilfældet med en sok.

  Vi kan anbefale dig at læse om paddleboards, hvis du vil prøve sommerens helt store hit!

  Derfor er badesko vigtige

  Det anbefales altid at bruge badesko. Det gør sig gældende, hvad end du skal til stranden, på ferie eller du ofte deltager i aktiviteter i eller ved vand. Det er sko, der er designet til at beskytte mod koraler, varmt vand, våde sten og skarpe genstande, der kan forårsage skade. De er ligeledes gode til vinterbadere, kajak– og kanosejlads samt andre aktiviteter.

  En skarp sten eller et glat underlag kan forårsage stor skade. I værste fald kan det resultere i en fatal ulykke. Derfor er det vigtigt, du ifører dig badesko. De er udstyret med robuste, skridsikre såle i gummi, der forhindrer dig i at glide. Samme sål beskytter også mod varmt sand, der kan være til gene samt skarpe genstande, der kan forårsage smerte.

  Det er essentielt, at dine badesko sidder helt tæt til foden. Derfor anbefales det, at du altid går en størrelse ned. Dette garanteret, at den sidder stramt omkring anklerne og ikke falder af i vandet.

  SE OGSÅ: Svømmebriller til børn – i denne guide får du et overblik over de 10 bedste og mest solgte svømmebriller på markedet. Det gælder både gode svømmebriller til dig og dine børn.

  Badesandaler

  Badesandaler er meget andet end et afslappende fodtøj. Oprindeligt er de udviklet til at beskytte mod glatter underlag ved swimmingpools og i svømmehallen. Endvidere beskytter de også mod skarpe genstande på strand og havbund. Det er dog ikke i samme skala som deciderede badesko.

  Se også vores oversigt over svømmeudstyr, hvis du kunne overveje at købe mere end et par badesko eller sandaler.

  Hvor kan jeg købe badesko?

  Der findes mange forhandlere af badesko på det danske marked. Ikke alle forhandlere har lige store (eller gode) udvalg. Derfor skal du vælge forhandler med omhu, og endnu vigtigere; du skal vælge variant, producent og model med endnu større omhu. Det er dog lettere sagt end gjort. Derfor har vi gjort researcharbejdet for dig.

  Hvis du er på udkig efter badesko til voksne eller børn, så finder du mange modeller hos Watery. Det er én af de mest respekterede forhandlere af badesko online. Du kan med fordel besøge Watery.dk, det gælder også hvis du er på udkig efter mere en blot et par badesko til børn.

  Se udvalget

  Comments are closed.