Kunne du tænke dig et nyt paddleboard? Så læs med i denne paddleboard test, hvor vi giver dig et overblik over de bedste SUP-boards til prisen.

  Vi har undersøgt markedet og fundet frem til de bedste forhandlere og produkter. Vi har herefter sammenlignet mange specifikationer, priser og ikke mindst kundeanmeldelser. Baseret på det har vi fundet frem til de produkter vi mener er “Bedst til prisen”.

  Så uanset om du er på udkig efter et godt paddleboard til begyndere eller det bedste Stand Up paddleboard til den erfarne surfer, så får du herunder et overblik over de 5 bedste på markedet lige nu.


  SURFMORE ALLROUND 11’2 x 33 SUP Board (BEDST I TEST)

  SURFMORE ALLROUND 11’2 x 33 SUP Board (BEDST I TEST)

  Fordele:

  • HØJ kvalitet for pengene
  • Dobbeltlags MSL konstruktion
  • Dansk design udviklet til danske forhold
  • Passer til hele familien
  • Mange 5 stjernet anmeldelser
  • Hurtig levering

  Ulemper:

  • Lidt højere pris end Watery

  Ønsker du dig et mellemstort SUP board i høj kvalitet, så vil dette board være det perfekte valg! Dette paddleboard er forhandlerens mest solgt SUP board.

  Dette paddleboard skiller sig ud fra mængden ved at være specialudviklet til danske forhold. Påtænker du derfor at prøver kræfter med SUP på dansk vand, så går du aldrig helt galt i byen med et board som dette. Det kan dog også sagtens tages med på ferien.

  Et godt SUP board koster som regel en mindre formue. Det er dog ikke tilfældet her. Her får du en gylden mulighed for at købe et board, som er fremstillet af kvalitetskomponenter, til en yderst fordelagtig pris.

  Du kan helt sikkert få nogle gode oplevelser med dette board, hvad enten du vil padle på søen, åen eller floden. Du kan også tjekke det ind i lufthavnen, hvis du gerne vil dyrke vandsport på rejsen.

  SURFMORE ALLROUND SUP Family Board 11’2 kan hurtigt pumpes op ved brug af den medfølgende pumpe. Dette kvalitetsboard skal vel at bemærke kun pumpes op én gang pr. sæson, hvorfor du ikke skal være bange for at skulle finde pumpen frem i tide og utide. Det er i øvrigt nemt at tage luften ud, når efteråret melder sin ankomst.

  Generelt er du sikret høj brugervenlighed og let vedligeholdelse med det omtalte paddleboard.

  Fremhævet specifikationer:

  • Max belastning: 135 kg
  • Vægt: 9,1 kg
  • Størrelse: 341 x 84 x 15 cm.

  Til Butik


  Watery Oppustelig SUP – Global 10’6 (BEDST TIL PRISEN)

  Watery Oppustelig SUP - Global 10'6 (BEDST TIL PRISEN)

  Fordele:

  • Bedst til prisen i flere tests
  • 4,6 ud af 5 stjerner – Baseret på 99 kundeanmeldelser
  • Troværdig forhandler
  • 6-lags konstruktion
  • Komplet sæt

  Ulemper:

  • Maksimal belastning lavere
  • Leveringstider kan variere på SUP boards

  Paddleboards er blevet utrolig populære blandt danskerne i de senere år. Her får du et af de absolut bedste allround af slagsen, som er god til både øvede og begyndere.

  Brættet har to lag PVC-plastik, hvilket giver ekstra stabilitet på vandet. Fordelen ved en oppustelig model er, at du nemt kan pakke den sammen og have den med overalt.

  Der medfølger pumpe, så du nemt kan gøre boardet klar til brug. Der er mange lækre detaljer ved den her model.

  For det første er den kåret som en af Danmarks bedste starter-modeller, og den er derfor solgt til rigtig mange danskere.

  Størrelsen er i den klassiske 320 centimeters længde, som passer til alle aldersgrupper og kropsstørrelser. Trykket på 1,3 bar giver bedre opdrift (og dermed fremdrift) end standardboardet. Fladen er bred, og foran har designerne monteret en pin-front. Den gør det nemmere – også for uprøvede – at komme op i fart hurtigt.

  Selve padlen er konstrueret i hård plast, som giver ekstra støtte, når man padler i vandet. Den er solid og effektiv. Hovedet er på 100 in2, som passer til alle mennesker. Du kan bruge det her fremragende paddleboard til at padle på både stille vand og hav, hvor der er bølger på op til 50 centimeter. Du vil opleve, at brættet føles skridsikkert at stå på.

  Prismæssigt får du rigtig meget med for pengene her. Foruden selve boardet medfølger et kit med alt, hvad paddleboard-hjertet begærer. Du vil være fuldt udstyret til at begynde at motionere på søer, åer og hav.

  Der er opbevaringstaske, pumpe, padle, sikkerhedssnor (til at spænde på anklen), reparationssæt, en aftagelig finne og en strop.

  Fremhævet specifikationer:

  • Max belastning: 115 kg
  • Vægt: 7,4 kg
  • Størrelse: 320 x 76 x 15 cm.

  Til Butik


  SURFMORE 7’6 x 30 paddleboard til børn

  SURFMORE 7’6 x 30 paddleboard til børn

  Fordele:

  • Bedst til børn
  • Alt-i-en – komplet sæt
  • Udviklet til danske forhold i dansk design

  Ulemper:

  • Meget høj pris for børne udgave

  Leder du efter det perfekte junior SUP Board, så børnene kan komme i gang med at padle, så kig på SURFMORE Kids udgaven.

  Det er ikke for sjov, at flere af landets surf skoler har taget brættet i brug. Designerne har gjort boardet nemmere at manøvre, så der er styr på sikkerheden. På den måde kan børnene trygt give sig i kast med at lære, hvordan man paddleboarder.

  Det tager maksimalt ti minutter at pumpe paddleboardet op. Med i sættet følger også en taske, som kan fastspændes foran. På den måde kan børnene pakke mad og andre sager at tage med på turen.

  Paddleboardet ligger på en vægt, der hedder 7,8 kilo og holder til en maksimal belastning på hele 80 kilo. Det er specialdesignet til danske forhold – men kan selvfølgelig sagtens tages med til varmere himmelstrøg på udenlandske farvande.

  Vil du give dit barn det perfekte starter kit, så rammer du med sikkerhed plet her. Designet ligger op til eventyrlyst med en fræk orange farve.

  Fremhævet specifikationer:

  • Max belastning: 70 kg
  • Vægt: 7,8 kg
  • Størrelse: 231 x 76 x 12 cm.

  Til Butik


  Hvad er et paddleboard / SUP-board?

  Et paddleboard – også kendt som et SUP paddleboard – bruges til dyrkelse af SUP. Ønsker du at prøve kræfter med tidens sjoveste og mest hypede vandsport, så skal du investere i et sådant board.

  Et paddleboard er kort og godt et bræt, som er designet og udviklet til vandsport. Foruden et board skal du bruge en padleåre, pumpe, taske og evt. et reparationssæt. Du kan evt. købe et komplet sæt, hvis du ikke ejer noget af det nævnte. Ofte er der mange penge at spare ved at købe det hele samlet.

  Som udgangspunkt kan et alm. surfboard ikke bruges til SUP, hvorfor du er nødt til at købe et decideret SUP board. Vores erfaring viser i hvert fald, at et almindeligt surfboard ikke har volumen nok til at holde en person flydende, medmindre man befinder sig et sted med mange bølger.

  Sammenlignet med traditionelle surfboards, så er SUP boards både bredere og længere. Du skal dog være velkommen til at gøre et forsøg med dit surfboard. En rigtig vandhund bør både eje et surfboard og et paddleboard SUP, hvis du spørger os.

  OBS: Du kan også overveje at læse om oppustelige kajakker som er et sjovt alternativ til paddleboardet.

  Video – Lær at SUP på 5 minutter

  Typer af SUP boards

  Et SUP board er ikke bare et SUP board. Der findes nemlig flere forskellige typer, som egner sig til forskellige formål.

  Der findes i hvert fald fire forskellige typer, som vi gerne vil introducere dig for. Når du kender de fire typer, kan du nok lettere træffe en beslutning omkring, hvad du skal vælge. Det er smag og behag, om man er mest til det ene eller andet type board.

  Allround paddleboard

  Et allround paddleboard er et board, som er udviklet til at performe under alle forhold.

  Dette paddleboard er uden tvivl favoritten blandt begyndere, da det med dette paddleboard er muligt at udforske forskellige discipliner, inden man tager stilling til, hvad man er mest til.

  Har du erfaret, at et allround board ikke er noget for dig, så kan du kigge på nogle af de andre typer.

  Oppustelige paddleboard

  Der findes selvfølgelig også oppustelige SUP boards. Disse er faktisk nogle af de mest populære lige nu.

  Fordelene ved disse paddleboards er mange. Du kan bl.a. glæde dig over, at de er lette at tage med, hvad enten man skal ned til søen, på sommerhustur eller planlægger at rejse til sydens sol. Du kan tage dit oppustelige paddleboard med i campingvognen, bagagerummet eller båden.

  Oppustelige boards forhandles til priser, hvor alle kan være med, og de er lette at puste op og lukke luften ud af.

  Race

  Skal der fart over feltet, så skal du købe et race board, som er kendetegnet ved at være længere og smallere end det gennemsnitlige paddleboard.

  Disse boards er mest anvendelige, når der er helt vindstille, da selv mindre bølger kan sætte din balanceevne på prøve. Vil du ud at padle langt, og vil du sætte pris på, at det til tider går stærkt, så skal du investere i et race board.

  Bølge

  Slutteligt findes der et såkaldt bølge paddleboard. Dette paddleboard er kortere og bredere end de fleste andre boards.

  Vil du gerne ud at ride på bølgerne, men er du ikke til traditionel surfing, så vil vi anbefale dig at vælge denne type board. Kan du ikke få nok af store og vilde bølger, så bør du sætte kursen mod Klitmøller.

  Tag med god grund kontakt til din foretrukne forhandler for ekspertrådgivning. Det er ret afgørende, at du finder det rette paddleboard, så du opnår den bedst mulige oplevelse.

  par på oppustelige SUP-boards

  Derfor er det oppustelige paddleboard bedst

  Det er ingenlunde en tilfældighed, at flere og flere forbrugere vælger et oppusteligt paddleboard. Den høje popularitet hænger helt naturligt sammen med, at der er rigtig mange fordele ved oppustelige SUP paddleboards.

  Inden du afskriver et oppusteligt board som en mulighed, bør du sætte dig ind i, hvilke plusser og minusser der er ved det. Vi mener, at et oppusteligt paddleboard er et godt valg af følgende grunde:

  1. Det er let at transportere – Den helt overskyggende fordel ved denne type paddleboard er, at det er let at transportere. Når de ikke er pustet op, fylder de nemlig så lidt, at de kan transporteres i en stor taske eller rygsæk. Det er dermed muligt at fragte dem i bilen, campingvognen eller sågar i flyet. Med hensyn til transport af boards kan der være både penge og besvær at spare ved at vælge en oppustelig model.
  2. Det er til at købe for penge – Et andet stort plus er, at et oppusteligt paddleboard ikke koster en formue. I denne guide er du blevet præsenteret for oppustelige paddleboards med en vejledende pris på 4-5.000 kr. Det er mange penge, men sammenligner man med markedets øvrige modeller og priserne på disse, så er der rig mulighed for at gøre et godt køb. Prisen befinder sig i hvert fald på et niveau, hvor de fleste kan være med.
  3. Det er brugervenligt – Det er ingen større videnskab at lære at oppusteligt paddleboard at kende. Da brugervenligheden er i top, kan du være helt sikker på, at du nok skal lære at padle, hvad enten du er helt ny i faget, eller om du allerede har erfaring med vandsport. Dog skal det for en god ordens skyld nævnes, at ikke alle oppustelige paddleboards er lige brugervenlige.

  Det tager kun 5 minutter at pumpe et paddleboard op

  Mange har en helt skæv opfattelse af det oppustelige paddleboard, idet de tror, at det tager en evighed og kræver mange kræfter at puste det op. Sandheden er, at det er både nemt og smertefrit.

  Når du køber et oppustelig SUP board, følger der nemlig som regel en pumpe med i prisen. Benytter du dig af denne, så kan du pumpe boardet op i løbet af 5-10 minutter.

  SUP med hele familien

  En oplevelse for hele familien

  SUP padle er ikke kun for erfarne surfere og adrenalinsøgende unge mænd. Denne vandsport er derimod henvendt til hele familien. Det gælder både de helt små såvel som deres bedsteforældre. Da det kan være dyrt at købe boards til hele familien, kan det være en idé at købe et eller to boards, som man kan dele.

  Med et par oppustelige stand up paddle i høj kvalitet bliver det pludseligt meget sjovere at tage i sommerhus og rejse rundt i verden. Mon ikke dig og din familie også vil blive bidt af SUP? Det er i hvert fald sket for rigtig mange familier verden over.

  Interesserer din familie sig alle for vandsport, kan I overveje at deltage i et kursus eller alternativt hyre en personlig træner. I kan også bare prøve jer frem.

  SUP er ret let at gå til, hvorfor vi finder det mest oplagt at kaste sig ud i det. En god balanceevne er alfa og omega, hvorfor det kan være fint at supplere SUP sporten med noget balancetræning.

  Når I har godt styr på det, kan I begynde at duellere og tage videoer til intern brug. SUP er dog som udgangspunkt ikke nogen konkurrencesport, men muligheden for at konkurrere vil altid være til stede.

  Skal paddleboardet bruges af mindre børn, så kan du overveje at købe en svømmevest til børn.

  Bedste forhandlere af paddleboards

  Synes du ikke at vores produktanbefalinger stemte over ens med det du søgte efter? Eller vil du bare gerne se et større udvalg af paddleboards?

  Uanset hvad, så får du herunder en liste over vores 3 klare favoritter, når det kommer til at købe paddleboards online.

  Watery (Bedste priser)

  Watery logoHvis du er på udkig efter et eller flere paddleboards, så er det nu du skal købe. Watery.dk tilbyder i en begrænset periode markedets laveste pris på unikke paddleboards. Du har altså muligheden for at forudbestille dit SUP board nu og få det til en meget attraktiv pris.

  Hvis du er på udkig efter to, tre eller fire paddleboards til familien eller vennerne, så kan du vælge at købe deres pakketilbud og spare mange flere penge.

  Klik på knappen herunder og se deres skarpe tilbud på paddleboards lige nu.

  Se produkter

   

  SURFMORE (Bedste kvalitet)

  SURFMORE logoSURFMORE har et bredt udvalg af Stand up paddleboard til både børn og voksne. Hos denne forhandler finder du ikke kun en række moderne boards, men også padler, sup yoga udstyr og diverse tilbehør som paddle pumpe, støvler, tasker m.v.

  Leder du efter et godt paddleboard tilbud? I givet fald bør du besøge Surfmore.dk, da giver dig skarpe priser, der er betydeligt lavere end gennemsnitspriserne på paddleboards. Derudover er det også en troværdig forhandler, der giver dig en sikker handel og hurtig levering.

  Køb en komplet pakke med board, pumpe, finne og rejsetaske herunder.

  Se produkter

   

  FAQ – ofte stillede spørgsmål

  Hvilket paddleboard er bedst i test?

  Der er mange gode paddleboards, men prisforskellene er store. Ferieudstyr.dk giver dig et overblik over de bedste paddleboards til prisen.

  Hvad koster et paddleboard?

  De billigste paddleboard fås fra omkring 1.299 kr., hvorimod nogen af de dyreste koster omkring 8.000 kr.

  Hvad træner jeg ved SUP?

  Du får trænet det meste af kroppen ved SUP. Du styrker både din balance og dine arme, ben og mavemuskler.

  Comments are closed.