Mange tror at dykkerbriller er det samme som svømmebriller eller dykkermasker. Disse må dog ikke forveksles, da det ikke er det samme.

  En dykkerbrille kan bedst betragtes som en mellemting mellem en svømmebrille og en dykkermaske. De optager derfor ikke lige så meget plads som en dykkermaske gør, men de er samtidig heller ikke så kompakte som en svømmebrille.

  De 6 bedste dykkerbriller

  Vi har denne gang taget et kig på markedets mange dykkerbriller. Vi har undersøgt en helt masse danske forhandlere for at finde frem til de bedste dykkerbriller til børn og voksne.

  Det er umuligt at sige hvilke dykkerbriller, der er de bedste for dig, da det kommer helt an på hvad en god dykkerbrille er for dig.

  Uanset om du vil have de absolut bedste dykkerbriller med næse, eller om du bare er på udkig efter et par billige dykkerbriller i god kvalitet, så er der noget for dig. Vi giver dig herunder en hel liste over nogen af markedets mest populære dykkerbriller fra troværdige danske forhandlere.

  Vi anbefaler dig også at købe en anti dug spray med til dine dykkerbriller, så du undgår duggede og fedtede dykkerbriller. Det er i sig selv allerede en måde at sikre sig de bedste dykkerbriller.


  Ari dykkerbriller med næse til børn 4 til 12 år

  Ari dykkerbriller med næse til børn 4 til 12 årDenne anatomisk veldesignede dykkerbrille vil være et hit for alle vandglade børn. Den har en god pasform og sidder behageligt på ansigtet.

  Dykkermasken er slidsikker og holder til megen modstand. Den er nem at justere med elastikken bag på, så barnet selv kan tilpasse under svømning.

  Materialet er polyvinyl, som holder længe. Du behøver ikke bekymre dig om, at masken går i stykker, hvis dit barn taber den. Ari dykkerbriller er derfor ideel at medbringe på ferier eller rejser, da den kan klare mosten.

  Denne dykkerbrille med næse er den med til at gøre barnet tryg ved at være i vandet. Dykkerbrillen har et sejt look med lyserød forkant. Den er desuden testvinder. I kategorien dykkerbriller til børn (fire til 12 år) er den nemlig kåret til “bedst i test”.

  Fremhævet detaljer:

  • Passer til 4 til 12 år
  • Giver en god pasform
  • Slidstærk og holdbar

  Til Butik


  Beco Bahia dykkerbriller til børn (12 til 18 år)

  Beco Bahia dykkerbriller til børnEn komfortabel og robust maske til de ældre svømmeglade børn. Becos Bahia dykkermaske giver et frit udsyn, som gør barnet i stand til at nyde svømmeoplevelsen mere. Svømmer man i havet, kan øget visibilitet give mulighed for at spotte mere marineliv.

  Masken sidder generelt godt, og den justeres nemt via en elastikmekanisme. Konstruktionen holder til slag og stød, så der er god mulighed for at bruge masken i mange år frem.

  Prismæssigt ligger brillen i den billige ende på trods af, at den er kåret bedst i test til børn i sin aldersgruppe.

  Den sidder meget tæt til ansigtet, så der kommer ikke vand ind under svømning og dykning. Den dybblå farve er klassisk og allround. Du kan dog også få varianter i rød og gul.

  Overvej at tilkøbe snorkelsæt for at fuldende dit barns muligheder for at udforske vand udendørs som indendørs.

  Fremhævet detaljer:

  • Passer til 12-18 årige
  • Kåret som “Bedst i test”
  • Meget for pengene
  • Fås i blå, gul og rød farve

  Til Butik


  Scubapro Crystal VU Dykkermaske (Dykning/snorkling)

  Scubapro Crystal VU DykkermaskeHvis du vil opgradere dit dykkermaske-game lidt, så overvej Scubapro Crystal VU modellen. Den har fede detaljer og giver en sublim oplevelse af at udforske under vandoverfladen.

  Modellen har ekstremt god pasform og kan fås i et forskellige farvesortiment. Masken indeholder som noget helt banebrydende nye sideglas. Det gør udsynet sublimt og bevirker, at man ikke ser nogle samlinger gennem glasset.

  Samtidig justeres der for lysindfald, som generelt støjer rent visuelt. Masken her er derfor oplagt til den entusiastiske dykker, der nysgerrigt udforsker til vands. Det giver også en ekstra tryghed, når man bevarer et godt overblik under vandet. Du kan overveje at tilkøbe maskeboks og antidug element samt snorkel og et ekstra cover. Modellen her er lidt dyrere men til gengæld får du virkelig værdi for pengene med denne luksusmaske. Scubapro er – som navnet antyder – kendt for at levere topkvalitet inden for dykkerverdenen.

  Fremhævet detaljer:

  • Virkelig lækkert udsyn
  • Vildt god pasform
  • Fås i flere farver: Klar/blå, rød, sort/orange, sort/sølv

  Til Butik


  Scubapro Zoom EVO dykkermaske med styrke (hjælper synet)

  Scubapro Zoom EVO dykkermaske med styrke (hjælper synet)Har du dårligt syn og ønsker en maske, der hjælper dig med at se klarere under vandet? Så har Scubapro lavet Zoom EVO – en maske til netop det formål!

  Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vælger at købe Zoom masken med eller uden styrke. Masken er lavvolumen, hvilket forbedrer dykkerens udsyn markant. Samtidig er den dobbelt objektiv, hvilket tilgodeser dem, der bruger optiske linser.

  Det er en ret innovativ løsning, og du finder ikke mange dykkermasker, der på den måde tager forbehold for nedsat synsevne.

  Det på trods af, at en frygtelig stor del af den danske befolkning fra 18 år og opefter lider af netop det. Du kan vælge antidug behandling til masken samt ekstra komfortelastikker og et medfølgende maskeetui. Farvemæssigt er der frit valg mellem eksempelvis pink og sølv teint.

  Fremhævet detaljer:

  • Perfekt til dig med mindre godt syn
  • Dobbeltlinser der forbedre dit syn

  Til Butik


  Scubapro Synergy Twin dykkermaske (ekstra komfort)

  Scubapro Synergy Twin dykkermaskeDenne maske fra Scubapro er utrolig lækker! Den har en ekstremt blød form, som gør den ekstra komfortabel at bære over og under vand.

  Masken er lavet, så den tilpasser sig din ansigtsform automatisk. Materialet hele vejen rundt er silikone i høj kvalitet. Det sikrer, at masken føles ensartet og rar. Silikone er som bekendt blødere end gummi.

  Scubapro lader altid professionelle dykkere tjekke og afprøve deres udstyr, inden det kommer på markedet.

  Synergy Twin modellen her er ingen undtagelse. Den er blåstemplet af topdykkere. Masken har en unik Trufit teknologi, som netop går ind og sikrer maskens pasform. Det er alfa og omega for den gode dykkeroplevelse, at masken sidder optimalt. Ellers kan det give gener og forstyrre.

  Med Synergy Twin modellen giver du dig selv de bedste vilkår for at nyde livet under vand!

  Fremhævet detaljer:

  • Tilpasser sig din ansigtsform automatisk
  • Meget komfortabel og blød
  • Trufit teknologi
  • Testet af professionelle dykkere

  Til Butik


  TUSA Paragon S (luksus)

  TUSA Paragon SMed den her luksusmaske skal du ikke gå på kompromis med noget som helst.

  Den har en af markedets mest robuste rammer, der er lavet af tre materialer. Sammen sikrer polyuretan, metal i tværstruktur og polycarbonat maksimal stødabsorbering, sejhed og modstandsdygtighed. Du kan med andre ord udsætte masken for slag og tab – den er ekstremt holdbar!

  En anden lækker detalje er glasbehandlingen. Det er en UV 420 en af slagsen, der beskytter øjnene rigtig godt mod skadeligt og skarpt lys. Derfor kan du altid bruge den udendørs uden bekymring.

  Så har TUSA også lavet en meget fleksibel maskespænde-mekanisme. Den gør det nemt at flytte masken op og ned på baghovedet under dykning.

  Glasset er foruden UV også behandlet antirefleksivt, så du undgår ubehageligt skær, der går ind og forstyrrer farvebilledet under vand. Vigtigt hvis du elsker at se på fisk og koraler! Samtidig opfanger glasset lys på en meget naturlig måde, så udsynet forbedres.

  Alt i alt – dette er en super maske, der giver optimale dykkervilkår! Den er utrolig populær.

  Fremhævet detaljer:

  • Luksus maske i højeste kvalitet
  • Robuste rammer
  • UV 420 der beskytter øjnene mod skarpt lys

  Til Butik


  Hvordan kan jeg rense mine dykkerbriller?

  dame under vandetDet er ikke synderligt vanskeligt at rense dine dykkerbriller. Typisk skal de blot skyldes under rent vand.

  Mange begår den fejltagelse, at de blot dypper dem i hav- eller klorvand efter endt brug. Selv det kan synes at brillerne ser renere ud efterfølgende, så er det ikke anbefalelsesværdigt. Hverken salt eller klor er specielt godt for glasset i dine briller.

  Du bør løbende sørge for at behandle din brille med anti-dug. Det nytter ikke, at du først venter til de begynder at dugge. I stedet skal du blot gøre det til en regelmæssig ting, ligesom kontinuerlig grundig vask af hele brillen. Det fjerner ikke blot skidt fra glassene, men også bakterier.

  En anden vigtig faktor af vedligeholdelsen af dine dykkerbriller er, at de skal være hundrede procent tørre, inden de lægges tilbage i deres etui. Det kan forårsage dug på brilleglassene, hvis de opbevares i et indelukket etui uden at være helt tørre. Efter endt rens eller brug, er det derfor vigtigt, du sørger for at tørre dem grundigt af.

  Se mere dykkerudstyr

  På Ferieudstyr.dk har vi en del artikler og guides om svømme og dykkerudstyr. Du kan finde alle artiklerne ved at kigge i vores kategori med Svømme- og dykkerudstyr.

  Hvis du skal på ferie, kan vi også anbefale dig at overveje et snorkelsæt. Snorkelsættet er især ideelt til dig, der gerne vil se hvad der gemmer sig under vandet.

  Comments are closed.