Dykkermaske

En dykkermaske er vital, hvis du skal dykke. Den sikrer dig mod svie i øjnene, uanset om du dykker i klor- eller saltvand. Der findes dog mange typer dykkermasker, hvorfor valget er den rette model ikke er nemt. På det danske marked finder du et bredt og differentieret udvalg af dykkermasker. Du kan derfor finde modeller til ethvert formål og alles kriterier.

dykkermaske

Bedste dykkermaske

Vil du være sikker på at du vælger den rigtige dykkermaske med stort udsyn og hvad du nu ellers søger efter, så se vores anbefalinger herunder.

Er du derimod på udkig efter komplette sæt af med snorkel, skal du kigge her.

Herunder finder du billige dykkermasker til voksne og børn. Vi håber du finder din nye dykkermaske her. Du kan også klikke på knappen i bunden af denne artikel, hvis du vil se flere muligheder.

Ari junior dykkermaske til børn (4-12 år)

Ari dykkermaske til børn (4-12 år)BECO har altid været dygtig til at vælge dykke- og svømmeudstyr til børn. Det understreger de blandt andet med deres dykkermaske ved navn Ari. Den er udviklet specifikt til mindre børn i alderen fra 4 til 12 år. Den er anatomisk udformet, hvilket garanterer en fremragende pasform for samtlige børn i førnævnte aldersgruppe.

Hele masken er fremstillet i polyvinyl, der ikke blot er et behageligt, men også slidstærkt materiale. Polyvinylen udgør selvfølgelig ikke synsfeltet, som derimod er fremstillet i stærkt glas. Derfor er det også et par briller, der kan klare mosten og overleve hård brug, som ofte er en selvfølge, når en dykkermaske overgives til et barn.

De har et stort synsfelt, hvorfor barnet har rig mulighed for at orientere sig under vand. Det er en rigtig god dykkermaske til børn, der skal prøve kræfter med dykning eller snorkling.

Dahia dykkermaske (12-18 år)

Dahia dykkermaske (12-18 år)Endnu en dykkermaske fra BECO. Årsagen til, at de er at finde på listen af flere omgange er, at der ikke findes mange fabrikanter, der kan konkurrere med deres dykkerbriller og -masker til børn og unge. I dette tilfælde er der tale om deres Bahia-maske, der er udformet med specifikt fokus på juniorer i alderen 12 til 18 år.

Masken er udformet på anatomisk vis og er fremstillet i polyvinyl. Det medfører at den er komfortabel at være iført, samtidig med at der ikke gås på kompromis med maskens robusthed. Sammen med det stærke glas, kan der stilles en garanti ved, at følgende maske fint holder til børns leg, der ofte kan vise sig fra sin hårde side.

Du skal desuden ikke ofre synsfelt, da brillernes glas er stort, hvilket giver et fornemt synsfelt og god orientering, når barnet befinder sig under vand. Det er et rigtig godt valg til juniorer, der gerne vil prøve kræfter med enten dykning eller snorkling. Erfarne juniorer bør kigge i retning af mere avancerede løsninger.

Fullface dykkermaske

Fullface dykkermaskeEn fullface dykkermaske dækker hele ansigtet. En sådan maske byder også på separat ind- og udåndningskanaler, der sikrer at masken er hundrede procent dugfri. Samtidig garanterer et hærdet glas, der dækker hele ansigtet, at du får en 180 graders udsigt. Det er – uden tvivl – en maske, der hovedsageligt appellerer til den mere garvede dykker.

Ønsker du blot at snorkle lidt på ferien, er det næppe en fullface-maske, du skal investere i – det er ganske enkelt for omfattende. Ønsker du at filme under vand, kan det dog blive en nødvendighed, eftersom en GoPro-dykkermaske som oftest vil være en fullface-model. Nogle af maskerne er endda udstyret med indbygget batteri og lys.

Porto dykkermaske til voksne

Produktet er udgået. Tjek vores andre anbefalinger.

Porto dykkermaske til voksneEr du hverken på udkig efter en maske til børn eller juniorer, men derimod en dykkermaske udviklet specifikt til voksne? I så fald er Porto fra BECO et rigtig godt bud. Det er nemlig en anatomisk udformet maske, der er fremstillet i kvalitetsrigtig silikone. Det højner ikke blot slidstyrke og holdbarhed, men sikrer også at materialet er komfortabelt.

Den er udstyret med stropper, der gør det nemt at justere pasformen på masken. Det betyder, du kan sikre, at den sidder helt perfekt. De byder desuden på et imponerende synsfelt gennem det hærdede sikkerhedsglas. Den valgte glastype garanterer endvidere, at der ikke er risiko for at de splintrer. De kan derfor sagtens holde til grov brug.

Der medfølger et praktisk opbevaringsetui, der kan bruges til alm. opbevaring i hjemmet, men naturligvis også under transport. Det tilfører en lille ekstra grad af beskyttelse til masken. Det er oplagt bud på en dykkermaske, der kan bruges på snorkelferien eller af fritidsdykkeren.

Skal du bruge en dykkermaske med snorkel?

dykkermaske med snorkelVed du på forhånd, at din dykkermaske hovedsageligt skal tjene formål som værende halvdelen af et snorkelsæt, så er der naturligvis mere værdi i, at investere i en dykkermaske med snorke. Et samlet sæt er typisk en mere forsvarlig økonomisk beslutning, mens det garanterer, at den tilhørende snorkel kan spændes fast på selve dykkermasken.

Der findes mange snorkelsæt på det danske marked. Efterspørgslen på disse sæt er nemlig stor. Danskernes interesse for snorkling og deciderede snorkelferie har undergået en markant forøgelse over de senere år. Ønsker du at blive klogere på valget af den rette dykkermaske med tilhørende snorkel, kan du læse om snorkeludstyr her.

Hvor kan jeg købe dykkermasken?

Du kan købe din dykkermaske hos mange danske forhandlere. Det er dog ikke alle, der kan præstere et lige imponerende udvalg, ligesom ikke alle forhandlere har prissat deres sortiment lige fornuftigt. Derfor er det vigtigt, du ikke blot vælger en vilkårlig forhandler, men i stedet vælger med omhu. På denne måde garanterer du, at du gør en bedre handel.

Uanset om du skal købe en dykkermaske med styrke, et komplet snorkelsæt eller blot en almindelig dykkermaske, så er Watery.dk at foretrække. Deres sortiment er yderst differentieret og forskelligartet, hvorfor det indeholder noget, der harmonerer med selv den mest krævende dykkers kriterier – og selvfølgelig også noget, der passer til nybegynderen.

Hos Watery.dk er de e-mærket. Det betyder, du får køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. Samtidig får du leveret din ordre inden for én til to hverdage. Har du fortrudt dit valg eller passer størrelsen ikke? Så tilbyder de heldigvis gratis ombytning hos Watery, hvorfor du blot kan ombytte til en anden model eller størrelse, der passer dig bedre.

Du kan også nyde godt af supportåbningstider, der strækker sig fra kl. 08:00 til kl. 22:00 – hver dag! Alle produkter prismatches og returretten har de udvidet til 365 dage. Derfor er der et bredt spektrum af årsager til at handle hos Watery.dk kontra øvrige forhandlere af dykkerudstyr.