Bedste kabinekuffert 55x40x20

En kabinekuffert eller -taske har ekstremt mange fordele, hvorfor den kan være svær at undvære. For det første er det ofte en billigere løsning, da de fleste flyselskaber kræver betaling for at indtjekke bagage i flyets lastrum. Derudover kan kabinekufferten også være tidsbesparende, da du ikke risikere at skulle stå i kø ved indtjekningsskranken.

Vælger du en kuffert som håndbagage kan du bedre opbevare dine vigtige og/eller personlige genstande, såsom; bærbar, tablet og andet dyrt elektronisk udstyr, du helst ikke vil slippe af syne.

Udvalget af kabinetasker og -kufferter er enormt. Du kan vælge håndbagagekufferter i mange forskellige former, farver, størrelser og ikke mindst materialer.

Herunder præsenterer vi dig for de bedste kabinekufferter i størrelsen 55x40x20 cm eller derunder. En 55x40x20 cm kuffert er nemlig den mest populære størrelse, da den overholder de fleste flyselskabers regler.

Anbefaling af kabinekufferter til rejsen

Herunder får du et overblik over de bedste kabinekufferter, vi anbefaler. De er både prisvenlige, letvægtige og i høj kvalitet.

For at kunne træffe den rigtige beslutning, er det dog vigtigt at du kender forskellen på softcase og hardcase rejsekufferter.

Samtidig skal du også kende flyselskabets regler krav om størrelse og vægt.

Det anbefales at vælge en kabinekuffert i størrelsen 55x40x20 cm, da størrelsen overholder stort set alle selskabers krav om kuffert størrelsen.

Læs produktbeskrivelsen herunder før du foretager dit køb, så du er klar til at træffe den rette beslutning.

Airbox AZ8 – Hardcase kabinekuffert (Bedst til prisen)

Airbox AZ8 – Hardcase kabinekuffertAirbox AZ8 er en af de mest populære kabinekufferter og det er der en helt særlig grund til.

Vælger du en Airbox AZ8 får du nemlig en meget budgetvenlig rejsekuffert i meget høj kvalitet.

Airbox AZ8 er en hardcase kuffert, hvilket betyder at den er godt beskyttet.

Samtidig er den udstyret med 4 hjul, så den gør transporten overskuelig.

Derudover går den ind i kategorien ”Slim”, hvilket betyder at det er en håndbagagekuffert, der overholder håndbagagereglerne hos de fleste lavprisflyselskaber.

Indbygget pakkesystem der gør det betydeligt nemmere at pakke din bagage. Du kan nemmere organisere bagagen fremfor at have ét stort rum.

Indbygget TSA-lås hvilket er en god idé, hvis du fx rejser til USA. Rejser du til USA bliver din kuffert nemlig scannet af TSA, og disse tsa låse kan åbnes med en universal nøgle, hvorfor du undgår at få flået din lynlås op, hvis den skal igennem et manuelt tjek i kontrollen.

Kufferten har størrelsen: 55 x 40 x 20 cm og en vægt på 2,6 kg.

Det er en sort kabinekuffert, men den fås også i hvid, rød, sølv og blå.

3 års garanti, hvis du køber en hård kabinekuffert som denne.

Samlet set et rigtig godt køb. Det mener kunderne i hvert fald også, da deres samlede vurdering ender på 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse anmeldelserne her.

Epic Phantom SL Lagoon Blå Kabinekuffert

Epic Phantom SL Lagoon Blå KabinekuffertPhantom SL-serien fra EPIC er en videreudvikling af den populære Phantom-kuffert. Målet med den nye serie har været at videreudvikle de forhenværende modeller med henblik på at opnå den bedste polypropylene-kuffert i verden. Derfor er der ikke gået på kompromis med ét eneste aspekt.

Du finder flere unikke funktioner i Phantom SL-kabinekufferten. Det inkluderer bl.a. Re:FRESH-systemet, der er udviklet til at gøre det lettere at rense kufferten indvendigt. Det gør det muligt at fjerne stoffet indvendigt ved hjælp af velcro. Denne velcro er systemet blevet forsynet med hele vejen rundt i kanten af kufferten.

Både hjul og håndtag på kufferten er udviklet med afsæt i AirSpeed-teknologien. Det er en teknologi, der gør dem lettere, garanterer et mere flydende rul og er mere resistent overfor slid. Den forventede levetid er – som følge af førnævnte – kraftigt forøget. Derfor ydes der også hele 7 års garanti på komponenterne.

Det er en kabinekuffert, hvorfor den overholder de gældende størrelseskriterier for kabinekuffert. Samtidig har den en kapacitet på 37 liter samt en vægt på 2,2 kg.

Carlo CAB London Sort Kabinekuffert

Carlo CAB London håndbagagekuffert sortCAB London er en moderne hardcase-kuffert, der har et hårdt ydre. Det er derfor en kuffert, der er fleksibel, men også holdbar og slidstærk. Skulle din kuffert ende blandt en masse andet bagage, har den en evne til at modstå det meste. Derfor er der en minimal chance for at dine ejendele tager skade.

Den er fremstillet i polycarbonat, som er et materiale, der er kendt for at være både holdbart og fleksibelt. Derfor er CAB London fra svenske Carlobolaget også en kuffert med en lang levetid. Foruden dette, er den også udstyret med fire dobbelthjul, hvilket medfører en flydende og ubesværet manøvren.

På den ene side af kufferten er der integreret en kombinationslås, som er let at indstille. Det er en lås, der er svær at bryde op, hvorfor din bagages sikkerhed er mærkbart forøget. Endvidere er kufferten også forsynet med både et sidehåndtag, et håndtag på toppen og et justerbart teleskophåndtag.

Indvendigt byder den på et brugervenligt og praktisk pakkesystem, der gør det nemt at pakke til rejsen. Dertil er det indvendige stof også nemt at rengøre.

Heys Marquina Sort Kuffert

heys marquina kabinekuffertKuffertens ydre er fremstillet i polycarbonat. Det er et holdbart materiale, der også er lækkert og fleksibelt. Det er et materiale, der bl.a. bruges ifm. produktion af skudsikkert glas. Derfor er det forventeligt, at det er en kuffert, der har en høj slidstyrke og en mangeårig levetid.

Den har en forside med marmorinspireret design. Det giver kufferten et elegant, stilrent og moderne udtryk. Derfor vil du – uden tvivl – have én af de mest moderigtige kufferter i lufthavnen. Den er også udstyret med 360 graders spinnerhjul, hvilket giver mulighed for ubesværet kørsel i al slags terræn.

Heys har også forsynet Marquina-kufferten med gelpolstrede top- og sidehåndtag. Dertil er den selvfølgelig også udstyret med et indbygget TSA-låsesystem. Det sikrer ikke blot dine værdier, men garanterer ligeledes indrejse i USA, uden problemer til følge.

Indvendigt byder kufferten på et ekspansionssystem, der giver mulighed for yderligere 20 % kapacitet. Dertil er den forsynet med et fuldt foret interiør, der beskytter dine ejendele, når du rejser. Den fås i tre forskellige størrelser, der går fra 52 liter til 132 liter.

Epic Discovery Ultra XXS Sort Kabinekuffert

Produktet er desværre ikke tilgængelig længere, se derfor vores andre anbefalinger.

Epic Discovery Ultra XXS Sort kabinetaskeHvis ikke du behøver en stor kuffert, men blot har brug for plads til det absolut nødvendige, er EPICs Discovery Ultra XXS et ideelt valg. Denne kuffert måler 42 cm. i højden, 32 cm. i bredden og 25-28 cm. i dybden. Det er resulterende i en samlet volumen på 30-34 L. Derfor er det ikke just markedets største kuffert.

Den er dog fremragende til korte rejser, hvor du kun har behov for minimal oppakning. EPIC har fremstillet den med henblik på letvægt, hvilket ses på den lave vægt – den vejer nemlig kun 1,8 kg. Som følge af den lille størrelse, så opfylder den selvfølgelig de gældende håndbagagemål hos alle populære flyselskaber.

EPIC har også forsynet kufferten med en indbygget TSA-lås. Det medfører at dine ejendele er godt beskyttet, når du rejser. Indvendigt byder den også på en praktisk rumdeler, der gør det nemmere at organisere dine ejendele.

Den har også et nydeligt og stilrent udseende, der tiltaler de fleste. Kufferten præges af rene linjer og mørke nuancer, samtidig med at den også er slidstærk.

Airbox AS1 – Softcase kabinekuffert

Produktet er desværre ikke tilgængelig længere, se derfor vores andre anbefalinger.

Airbox AS1 – Softcase kabinekuffertAirbox AS1 er en af de mest populære softcase kabinekufferter. Er du på udkig efter en prisvenlig kuffert, der må opbevares i kabinerummet, så skal det være denne bløde Airbox AS1 kuffert.

Dette er en softcase kuffert, hvilket er en fordel, hvis du har trængt plads. Samtidig er det nemmere at presse ekstra tøj eller andet ned i tasken, da det bløde stof ikke sætter samme begræsninger som en i hardcase materiale.

Softcase kufferter er generelt ikke så gode, når det kommer til regn- og snevejr, men denne kuffert er fremstillet i softshell 600D, hvilket er ekstra holdbart og vandtæt.

Indbygget frontlomme, der kan bruges til diverse vigtige ting.

Kufferten er udstyret med 2 hjul, hvilket er en fordel, hvis du skal fragte kufferten til og fra lufthavnen uden besvær.

Justerbart håndtag og almindeligt håndtag.

Airbox AS1 har en størrelse på: 55 x 38 x 20 cm, og en vægt på 2,5 kg.

Du får også 3 års garanti, hvis du vælger denne kuffert.

Epic HDX Hexacore kabinekuffert

Produktet er desværre ikke tilgængelig længere, se derfor vores andre anbefalinger.

Epic HDX Hexacore kabinekuffertEpic HDX Hexacore er en kabinekuffert i meget høj kvalitet, og det kan der ikke være nogen tvivl om, da den er vinder i tænk.dk’s bedst i test!

Kufferten har indbygget TSA-lås, der er en kæmpe fordel, hvis du rejser til USA. Derudover er kufferten Ultra Slim, hvilket betyder at den overholder alle målene for håndbagage.

DualTRAK Hjulsystem der betyder større og samtidig mere robuste hjul. Dækket er lavet af blødt, holdbart og lydløst materiale.

Kufferten er i højeste kvalitet, den er fremstillet i Hexacore polycarbonat, som også er materialet der anvendes til skudsikkert glas. Så det betyder at den er stærk og ekstremt holdbar.

Udstyret med Airspeed komponenter, hvilket betyder at kufferten er bygget af mange dele, der giver bedre ergonomi, let vægt, styrke og lang holdbarhed. Du kan udskifte delene enkeltvis, hvilket er en fordel, hvis kufferten går i stykker.

Hele 5 års garanti på denne kuffert! Det må uden tvivl betyde at produktet er solidt, når der tilbydes en så lang garanti, og når man tænker på at den har vundet flere kuffert tests.

På billedet ser du en grå kabinekuffert, men den kan også købes i gul, grøn, rød og sort.

Hvornår er kabinekufferten praktisk?

lille kabinekuffertEn kabinekuffert er især praktisk for dig, der rejser meget og især dig der skal på korte forretningsrejser og/eller weekendture. Hvis du kun skal være udenlands i et døgn, en weekend eller en lille uge, så er der ofte ikke behov for flere ting, end der kan opbevares i kabinekufferten.

I din håndbagage kan du nemlig nemt have lidt tøj, hygiejneprodukter, hårprodukter, medicin, bærbar og diverse dokumenter, uden at det behøver at fylde eller veje meget.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge en kabinekuffert eller ej? Så læs vores store kuffert guide, hvor du finder de bedste kufferter.

Som vi skrev lidt om tidligere, så er der masser af fordele ved en kabinetaske. Herunder får du en oversigt over de mange fordele som måske kan hjælpe dig med at træffe din beslutning, om hvorvidt du skal vælge en kabinetrolley eller en større kuffert, der kan tjekkes ind. Dog er der også enkelte ulemper. Det kan du læse mere om herunder.

Fordele ved en kabinetaske

 • Kan medbringes på flyet
 • Du slipper for at checke kufferten ind
 • Spare tid og penge
 • Du slipper for at vente på kufferten, når du lander igen
 • Ingen stress med at du skal være i lufthavnen i god tid
 • Billigere end den store kuffert
 • Nem at køre med

Ulemper ved en kabinetrolley

Der er selvfølgelig også visse ulemper, hvis du vælger at købe en kabinetrolley, og dem får du listet herunder.

 • Begrænset plads og vægt
 • Regler for væsker i håndbagagen (fx parfume, deodorant og lign)

De mange forskellige typer af håndbagagekufferter

hånbagagekuffertDu har måske allerede besluttet dig for at håndbagagekufferten er det rette valg for dig, så du er mere eller mindre klar til at købe en.

Så er næste skridt bare at vælge, hvilken type kuffert du vil have. Der er nemlig et stort udvalg af kabinekufferter og -tasker, hvorfor du skal beslutte dig for: hvilken størrelse, farve, form og kvalitet til din kuffert skal være.

Først og fremmest bør du overveje om du skal vælge en klassisk, softcase eller hardcase kabinekuffert. Herunder får du lidt informationer, fordele og ulemper ved de forskellige typer, der kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Softcase

Softcase er den bløde kuffert og den har både sine fordele og ulemper

Fordele & ulemper

 • En softcasekuffert er meget fleksibel, da den er nem at presse ind steder, hvor der er begrænset med plads. Det kunne fx være i bilens bagagerum eller hvis der er trængt med plads i bussen.
 • Det er nemmere at presse lidt ekstra tøj eller lignende ned i en blød taske.
 • Har du dyrt IT-udstyr med, så skal du vide at den bløde overflade ikke beskytter computeren og lignende.
 • Den er ikke vandtæt og derfor ikke særligt praktisk i regn- eller snevejr.
 • Den holder generelt ikke så godt, da den er mere modtagelig overfor pletter, snavs og lugt.

Hardcase

En hardcase kabinekuffert er en hård kuffert, der både har fordele og ulemper. Det her er dog det bedste valg.

 • Holdbarheden er langt bedre, hvis du som nævnt er en af dem der rejser rundt med bærbar, tablets eller andet dyrt udstyr.
 • Den holder sig nemmere pæn og ren end softcase.
 • Det er de færreste der er vandtætte, dog er de meget mere beskyttende og vandafvisende end fx softcasekufferten.
 • Den er ikke så fleksibel, hvis pladsen er trang.
 • De fleste har fire hjul, hvor softcase modeller ofte kun har to hjul. Det gør det nemmere og mere behageligt at transportere din kuffert rundt i lufthavnen.

Min anbefaling er helt sikkert at vælge en hardcase kuffert, hvis du rejser meget og har en masse dyrt udstyr med.

Kabinekuffert størrelse og vægt

bedste kabinekuffertKabinekuffert målene er vigtige at være opmærksom på, da alle flyselskaberne har hver deres krav og betingelser der skal overholdes, hvis du vil have kufferten i håndbagagen.

Jeg vil anbefale at du vælger en kuffert i en størrelse, der overholder de fleste flyselskabers reglement, så du ikke skal bekymre dig om det i fremtiden, hvis du flyver med flere forskellige flyselskaber eller hvis de ændrer reglerne for håndbagage igen.

Der er som sådan ikke et entydigt svar på, hvor stor din kabinekuffert må være, da det som sagt er forskelligt fra flyselskab til flyselskab. Det er derfor vigtigt at du besøger flyselskabets hjemmeside og sikrer dig, at du har styr på størrelsen på kabinekufferten, men også maksimal vægt.

Herunder information på 3 af de mest populære flyselskabers krav til håndbagage mål og vægt.

SAS Kabinekuffert størrelse

 • Gratis for alle (Computertaske eller lille taske/rygsæk) - Alle kan medbringe en håndtaske eller bærbar computer: 40 cm x 30 cm x 15 cm (længde x bredde x dybde) gratis.
 • Håndbagagetasker og vægt afhænger af din billettype - Den tilladte størrelse er 55 cm x 40 cm x 23 cm (længde x bredde x dybde) på alle håndbagagekufferter, dog er antal af kabinetasker & vægt forskelligt alt efter din billettype. Herunder kan du se hvad de forskellige billettyper tillader.
 • SAS Go: 1 x 8 kg
 • SAS Plus: 1 x 8 kg
 • SAS Plus: 2 x 8 kg (til/fra Asien og USA)
 • SAS Business: 2 x 8 kg

Ovenstående informationer er opdateret d. 23/10 2019, men vi anbefaler dig at tjekke SAS egen hjemmeside for at være på den sikre side, da vi ikke kan stå inde for eventuelle ændringer. Du finder informationer om håndbagage hos SAS på dette link.

Ryanair Kabinekuffert størrelse

 • Gratis for alle (Computertaske/håndtaske) - En håndbagagetaske med en maks størrelse på 40 x 20 x 25 cm
 • For dig med Priority - Mulighed for at medbringe en kabinetaske på op til 10 kg og en maks størrelse på 55 x 40 x 20 cm

Hvis der imod forventning ikke skulle være plads til din kabinekuffert i kabinen vil den blive lastet i flyets lastrum gratis.

Ovenstående informationer er opdateret d. 23/10 2019, men vi anbefaler dig at tjekke Ryanairs egen hjemmeside, da vi ikke kan stå inde for ændringer. Du finder informationen på dette link.

Norwegian Kabinekuffert størrelse

Norwegian tillader også en kabinekuffert gratis, samt en lille personlig genstand, såsom en håndtaske eller en flad computertaske. Der er forskel på hvor tung din bagage må være, da det afgøres af din flybillet.

LowFare, LowFare+, Flex, Premium:

 • 1 kuffert/taske på maks. størrelse: 55 x 40 x 23 cm
 • 1 lille personlig genstand på maks. størrelse: 25 x 33 x 20 cm
 • Maks. 10 kg. samlet vægt.

PremiumFlex:

 • 1 kuffert/taske på maks. størrelse: 55 x 40 x 23 cm
 • 1 lille personlig genstand på maks. størrelse: 25 x 33 x 20 cm
 • Maks. 15 kg. samlet vægt.

Derudover gælder en maks. vægt på 8kg., hvis du rejser til/fra Dubai, da der er begrænsninger for vægten på disse flyvninger. Det gælder ALLE rejseklasserne.

Ovenstående informationer er opdateret 23/10 2019, men vi anbefaler at du selv tjekker op på reglerne på Norwegian.com, da der kan være ændringer eller andet vigtig information. Du kan finde alle informationerne på dette link.

Kabinekuffert 55x40x20 cm

sort 55x40x20 kuffert til kabinen

Den mest populære håndbagagekuffert har størrelsen 55x40x20 cm, da det er den størrelse der overholder de fleste flyselskabers krav om størrelse. Derudover får du masser af plads. Rejsegear.dk anbefaler også denne størrelse.

Vælger du at købe en kabinekuffert på 55 x 40 x 20 cm, så er du også sikker på, at du vælger en størrelse der overholder kravene hos de fleste flyselskaber. Du kan i hvert fald flyve med Ryanair, SAS, Norwegian og mange flere, da deres krav og de fleste andres har en maksimal højde på 55 cm.

Det er derfor det bedste match for størrelsen på en håndbagage kuffert, hvis du ikke kan nøjes med en lille kabinekuffert.

Du kan selvfølgelig også være at købe en mindre kabine kuffert, så du er endnu mere sikker. Problemet er bare lidt, at der i forvejen ikke er meget plads og vælger du en på under de 55x40x20, så er der selvfølgelig meget mindre plads.

Letvægtskuffert

En letvægtskuffert kendetegnes ved at den, som navnet antyder, ikke vejer særligt meget.

En letvægtskuffert er en god idé, da det betyder at den ikke optager ret meget af vægten, hvilket er vigtigt med flyselskabernes meget strenge krav om, hvor mange kg. du må have med i flyets kabine.

Se vores anbefalede letvægtskufferter her.

Populære mærker

 • Delsey – Delsey Paris er kendt for at designe kufferter i meget høj kvalitet, lækkert design og med en fransk elegance. Du er derfor sikker på at få en god kuffert, hvis du vælger en af mærket Delsey. Her er det værd at nævne Delsey Turenne, chãtelet air, ségur og carlit.
 • Epic – Epic skaber rejsetasker i et flot design, i høj kvalitet og har en innovativ tilgang. Den helt store fordel ved kufferter fra Epic er deres mange fede features. Her er det værd at nævne Epic discovery, crate reflex, nano, airwave vtt sl og Epic Phantom.
 • American Tourister – American Tourister der er en del af Samsonite, opfylder også kundernes ønsker om god kvalitet, kreativt design og flotte farver. Her er det værd at nævne American Tourister Visby Trolley og Bon Air.

Vælger du en af ovenstående 3 mærker, så er du garanteret en god kuffert i høj kvalitet og i et helt unikt design. Det er dog også værd at kigge på mærker som: Wenger, Airbox, Samsonite og Eastpak (især hvis du er på udkig efter en rejserygsæk).

Se det store udvalg af kabinekufferter, klik på knappen herunder.

Scroll til toppen