De bedste letvægts campingstole

Når man tager ud på en længere telttur eller måske bare på en hyggelig festivals tur, er det guld værd at have en behaglig campingstol med sig. Hele essensen af at campere ude under åben himmel er at slappe af og nyde det frirum, der er i naturen. Det er netop i denne forbindelse, at den perfekte campingstol kan være behjælpelig. Sidder du på nuværende tidspunkt og drømmer om en campingferie sammen med dine nærmeste, så kan du altså hente en masse inspiration her på siden. Dette gælder også, hvis du i øjeblikket er i gang med at udforme den endelige pakkeliste til den eventyrlige campingferie, som du har haft planlagt i længere tid. Det er nemlig alfa og omega at have behagelige campingstole med, således at der altid er mulighed for at tage sig en velfortjent slapper under træernes behagelige skygge. Lad dig inspirere af vores oversigt over de bedste campingstole på markedet lige her.

[toc]

De bedste campingstole til turen

I denne artikel har vi gjort vores bedste for at samle alle de bedste campingstole, der i øjeblikket pryder det danske marked. Det er enormt vigtigt at have det helt rigtige gear med på sin campingferie, således at man aldrig kommer til at stå og mangle vigtige redskaber, når man har slået sig ned et øde sted. Dette gælder naturligvis også for de campingmøbler, man medbringer – disse skal være af en god og holdbar stand og ikke mindst behagelige at slå sig ned i.

Herunder har vi samlet de bedste campingstole på markedet, og du kan under hver campingstol læse meget mere om de enkelte specifikationer samt hvorfor lige netop denne stol, er den bedste campingstol at have med sig på ferien ude i det fri.

Billig letvægts foldestol

Billig letvægts foldestolHvis du er på udkig efter en letvægts campingstol, som du kan have med dig overalt, så anbefaler vi herfra denne campingstol fra Outwell. Her får du nemlig en billig campingstol, der kan holde til alle slags formål! Uanset om du ønsker at have en behagelig festivalstol eller en slidstærk campingstol til en længere telttur, så er denne foldestol fra Outwell det sikre valg for dig. Med dens nemme foldeteknik, har du en lækker og behagelige siddestol på få sekunder. Derudover behøver du ikke at bekymre dig om tunge campingmøbler på din tur, idet denne stol ikke vejer mere end 2.3 kg.

Du kan være helt sikker på, at denne stol kommer til at holde til mange camping- og strandferier, idet den er udført i ene slidstærke materialer. Stellet er nemlig lavet af pulvercoated stål, mens kanvasset er lavet af vævet polyester – det stærkeste og mest slidstærke stof på markedet. Denne campingstol er beregnet til al slags brug – uanset om dette er på en festival eller på en campingplads. Derudover kan denne stol også blive betragtet som en børne campingstol, idet dens enkle design og nemme foldeteknik er beregnet til alle aldre. Leder du derfor efter den perfekte stol indenfor kategorien campingstol børn, så tag et kig denne vej.

Nigor Woodpecker

Nigor WoodpeckerDenne retro campingstol fra Nigor er helt formidabel i dens praktiske design og behagelige komfort. Nigor har i sandhed formået at skabe en flot og funktionel campingstol med et praktisk design. Materialerne inkluderer det flotte og eksklusive bøgetræ, der udgør skellettet for stolen, mens polstringen er udført i behageligt bomuldskanvas. Designet på stolen sender tankerne hen til en safariferie i 50’erne, mens det praktiske aspekt af stolens design leder den overordnede stilvurdering tilbage til moderne tid.

Woodpecker campingstolen er ganske simpel at pakke sammen – uanset om du højest skal flytte dig et par meter for at nå solens stråler eller skal pakke den ned sammen med resten af dit campingudstyr. Stolen her tilbyder nemlig to pakkemuligheder – en hvor du klapper stolen sammen, og kan gå med den i et håndtag, og en anden hvor du nemt skiller stolens ben ad og pakker det hele sammen i den praktiske pakkepose.

Vi anbefaler, at du tager denne campingstol med dig på de ferier, hvor du har adgang til en bil eller campingvogn, idet denne stol ikke er beregnet til en længere rygsæksrejse. Stolen kan nemt foldes sammen og puttes ned i pakkeposen, men grundet dens luksuriøse design er det en stol, der er målrettet sommerhus- og campingferierne med masser af tid til afslapning og fordybelse.

Crespo campingstol

Crespo campingstolEn anden letvægts campingstol finder du hos Crespo, med en vægt på blot 2.2 kg. Denne stol er udført i slidstærke materialer som aluminium og multifiberstof og kan dermed holde i mange sæsoner frem. Dette er også klart en stol at tage med i dine overvejsler, hvis du er på udkig efter en billig campingstol, der ikke går ned på komfort. Stolen er lavrygget, hvilket gør den ideel som en spisestol til et campingbord. Den er derudover fantastisk nem at samle sammen og er derfor klart en favorit i kategorien campingstole letvægt.

Ligesom den førnævnte letvægts campingstol fra Outwell egner denne stol fra Crespo sig også til at være en børne campingstol grundet dens simple design og lave ryg. Denne stol kan du tage med dig overalt og nemt folde sammen igen

Køb et komplet sæt med campingbord og stol

campingbord og stolEn anden nødvendighed på campingferien er et campingsæt med bord og stole. En campingstol med bord er absolut et must, når du skal på en længere ferie med telt eller campingvogn. Et sådan campingsæt tillader dig og dine nærmeste at spise omkring et bord og tilbringe mange hyggelige stunder sammen. Et bord vil naturligvis altid være centrum for udelivets aktiviteter, og det er en super god idé at købe et komplet sæt med campingbord og campingstole, når man skal på en længere campingferie med hele familien. Bordet vil både kunne udgøre det klassiske spisebord men også et bord, hvor der er plads til kreativitet, kortspil og andre små aktiviteter for både børn og voksne.

Når man vælger at holde sin ferie ude i det fri, er det en ekstra luksus at have et komplet sæt af campingmøbler med sig, således at man altid vil føle sig behagligt tilpas og endda være i stand til at gøre campingpladsen hjemlig. Hvis du ønsker at gøre din campingferie ekstra luksuriøs, så kan du med fordel kigge efter en campingstol med fodstøtte, der kan monteres på stolens ben, når der er behov for det. En sådan stol er guld værd, når der skal slappes af på campingpladsen og være tid til at læse en god bog under solens stråler. Vi kan herfra anbefale dig at tage et kig på udvalget af campingstole med fodstøtte, hvis du ønsker ekstra luksus på din campingferie.

Campingstol tilbud online

campingstolHvis du i øjeblikket er på udkig efter den perfekte campingstol til din camping- eller strandferie, så anbefaler vi herfra, at du tager dig tiden til at finde det perfekte campingstol tilbud på nettet. Her har du nemlig rig mulighed for at være først med de gode tilbud, og du har på samme tid muligheden for at levere varen tilbage, hvis ikke den faldt i din smag eller opfyldte dine behov. På nettet finder du et væld af hjemmesider, der alle har gjort det til deres vigtigste opgave at sælge de bedste campingstole og campingudstyr til deres kunder. På nettet får du også muligheden for at skabe dig et godt overblik over campingstolemarkedet ved hjælp af et par enkelte klik frem og tilbage.

Når du leder efter de bedste campingstole tilbud på nettet, så kan du også være sikker på, at du altid bliver præsenteret for hver enkelt stols specifikationer med det samme. Dette er ulempen ved at handle i de fysiske butikker, idet du aldrig helt får kendskab til de fysiske mål, vægt og materiale. Dette gør du derimod ved at tage din søgning på nettet og lade dig inspirere at det store udvalg.

Scroll til toppen