Med tiden har det internationale marked for telte og andet campingudstyr udviklet sig i en sådan grad, at det har fået flere campingentusiaster med på campingferie-bølgen end nogensinde før. I dag kan du investere i innovativt campingudstyr, der i den grad er med til at forenkle campingoplevelsen og endda gøre den helt hjemlig. Der er altså blevet sat fokus på at skabe kvalitetsudstyr, der er med til at gøre ferierne ude i det fri til en helt igennem fantastisk oplevelse, og i denne artikel retter vi fokus på de innovative designs, der pryder campingmarkedet i dag.

  Der hvor markedet for campingudstyr har udviklet sig mest, er ved det klassiske telt. Vi kender alle til det traditionelle design med teltstænger og en besværlig teltdug. Det er ikke altid nemt at sætte et telt op, og særligt ikke hvis man er nybegynder. At sætte et telt op kræver som regel to mand, da processen kan være besværlig, og teltet kan være tungt at løfte på egen hånd. Af denne grund har der været hårdt brug for en revolutionering af teltdesignet, således at alle – nybegyndere såvel som rutinerede – nemt kan sætte et telt op på egen hånd.

  Som titlen på denne artikel afslører, vil vi tage et kig på de helt nye modeller af letvægtstelte, der i dag pryder det internationale marked. Vi skal kigge på, hvorfor netop disse telte har vundet så megen popularitet samt hvorfor, du bør overveje at investere i et sådan. Derudover vil du kunne lære mere om, hvilke mærker der forhandler de bedste letvægtstelte, og dermed hvilke du skal kigge efter i din søgen på det helt perfekte letvægtstelt.

  Hvor finder jeg det bedste letvægtstelt?

  Hvis du lige nu sidder og overvejer, om du skal forfølge din personlige drøm og tage på en fantastisk rejse med et telt i rygsækken, så kan du roligt læse med videre i denne artikel. Herunder vil vi nemlig afklare, hvor du kan finde frem til det bedste letvægtstelt, der passer perfekt til dine behov. Det har vi gjort ved at samle et par af de absolut bedste brands indenfor campingudstyr, således at du kan tage en velovervejet beslutning, inden du drager ud på din fantastiske oplevelsesferie.

  Hvis du godt kunne tænke dig yderligere information omkring de enkelte telte på markedet lige nu, så foreslår vi herfra, at du tager dig tiden til at finde frem til diverse test på nettet af de enkelte telte. Her kan du også indsnævre din søgning på eksempelvis letvægtstelt med ståhøjde eller letvægtstelt 1 person. Her kan du være sikker på at få en fyldestgørende beskrivelse af lige præcis det telt, du havde i tankerne og finde frem til det bedste telt på markedet lige nu.

  Easy Camp letvægtstelt

  Easy camp letvægtstelt 1 personEasy Camp har i mange år taget førerpladsen indenfor produktion og innovative designidéer af campingudstyr. Dette brand formår med alle deres kollektioner at kreere udstyr, der falder godt i forbrugernes smag. Dette skyldes naturligvis, at det dygtige team altid sidder klar og parat til at hjælpe forbrugerne, såfremt der måtte opstå spørgsmål omkring det enkelte produkt, eller hvis kunderne har konstruktiv feedback at give tilbage. Denne feedback sørger Easy Camp at tage til sig, således at deres produkter altid matcher forbrugernes ønsker. Dertil er alt udstyr, du kan købe hos Easy Camp, testet under virkelige forhold, således at du altid kan være sikker på at få det bedste grej med dig ud i det fri.

  Med Easy Camps flair for innovative designs kan du naturligvis også finde de populære letvægtstelte i deres store udbud af campingudstyr. Her finder du letvægtstelt 4 personer helt ned til letvægtstelt 1 person. Der er dermed mulighed for at finde det perfekte telt, uanset om du selv skal ud på en oplevelsesferie, eller hvis hele familien skal med.

  Hos Easy Camp er du også heldig at finde et billigt letvægtstelt. Hos dette firma er der nemlig en klar politik om, at udelivet skal være for alle. Har du derfor et budget, du skal holde dig til på din tur ud i vildmarken, så kan vi foreslå, at du går til Easy Camp og finder dit letvægtstelt tilbud her.

  Se produkter

   

  Tatonka letvægtstelt

  Tatonka teltDet tyske outdoor mærke Tatonka har i den grad en finger på pulsen, hvad angår forbrugernes ønsker for kvalitetsgrej til campingturen. Tatonka blev stiftet tilbage i 1993 under navnet Mountain Sport og har siden da opnået kæmpe popularitet på deres gode kvalitet af outdoor grej. Med mange års erfaring for produktion og design kan du roligt tage et kig på det store udbud af udstyr og telte, som Tatonka sidder inde med. Her finder du alt fra telte og rygsække til praktisk overtøj og førstehjælpssæt.

  En af Tatonkas store visioner tilbage i 90’erne var at kreere campingudstyr, som forbrugerne nemt kunne have med sig, uanset om det var til vandretur, cykeltur eller bilferie. Her må man sige, at deres store udvalg af telte kendetegner Tatonkas visioner for et komfortabelt ude liv meget godt. Hos dette erfarne tyske mærke finder du nemlig et stort udvalg af letvægtstelt 3 personer lige såvel som letvægtstelt 2 personer. Deres telte er lavet af de allerbedste materialer, der er blevet testet i virkeligheden, og som kan holde til al slags vind og vejr. Skulle der mod forventning opstå problemer med dine produkter fra Tatonka, kan du nemt sende dem til deres særlige reparationshus i Tyskland og få repareret alt fra lynlåse til syninger i teltdugen. Her har det tyske mærke en helt klar politik om, at deres produkter ikke bare skal smides ud, så snart at en lynlås er gået i stykker.

  Tatonkas letvægtstelte er kendetegnet ved praktiske og hårdføre materialer, der tåler at blive taget med ud på vilde ferier ude i det fri i mange år frem. Derudover er de helt idéelle til turene, hvor du ikke har en bil til rådighed, men selv skal bære din bagage for at komme frem til nye destinationer. Her er denne type af telte særligt fordelagtige for dig, og du kan altid være sikker på, at materialerne holder til at blive brugt og lagt i en rygsæk mange gange i træk.

  Se produkter

   

  Derfor er et letvægtstelt en god investering

  Da man i sin tid gik i gang med at re-designe det klassiske teltdesign, var der i den grad brug for det. Teltmarkedet bar præg af besværlige teltduge og for tunge materialer. Teltene var lavet til at blive slået op højest én gang hver sommer og holdte dermed ikke mere end et par år ude i det fri. Der var altså brug for at revurdere det klassiske teltdesign, således at det passede bedre til forbrugernes nye rejsevaner. I takt med at det er blevet lettere at rejse, er det nemlig blevet normen at tage sit telt med sig på en længere ferie og dermed rejse fra by til by og endda fra landegrænse til landegrænse. Teltet skulle altså kunne holde til at blive sat op flere gange på én sommer og gerne være til at have med på cyklen, bilen eller i rygsækken.

  I dag er det muligt at forene glæden for at campere under åben himmel med forbrugernes nye rejsevaner. Letvægtsteltene er som skabt til at blive taget med i rygsækken eller bilen for derefter nemt og hurtigt at blive slået op ved nye og spændende destinationer. Er du derfor en af dem, der drømmer om en længere ferie, hvor du har den komplette frihed til at vælge præcis, hvor du vil slå lejr, så mener vi her på siden, at et letvægtstelt vil være en rigtig god investering for dig. På denne måde kan du endelig få udlevet din drøm, uanset om du planlægger at rejse med bil eller cykel – et letvægtstelt kan tages med overalt!

  Et letvægtstelt er for dig der…

  Hvis du lige nu sidder og har læst denne artikel igennem men stadig er i tvivl om, hvorvidt et letvægtstelt er en god investering for dig, så fortvivl ikke – her kommer vi nemlig med et par gode eksempler på, hvorfor et sådan telt er det perfekte valg for dig.

  Som nævnt før i artiklen, så er et letvægtstelt et rigtig godt valg for dig, der ønsker at tage på en ferie uden alt for meget opmagasinering. Det vil altså sige, at disse telte er perfekte til vandretur eller cykeltur, hvor du selv skal stå for at fragte din bagage fra sted til sted. I disse tilfælde er det vigtigt, at du ikke har alt for meget vægt i din rygsæk, hvis du ønsker at rejse over en længere periode. Hvis dette er tilfældet for dig, så anbefaler vi herfra, at du foretager et køb på et godt og solidt telt, der ikke vejer for meget i rygsækken. Slutteligt kan du som regel være heldig at finde et rigtig godt letvægtstelt tilbud på nettet grundet det store udbud. Vi ønsker dig herfra en rigtig god rejse!

  Se produkter

   

  Comments are closed.