Der er utroligt mange fordele ved at investere i et campingtoilet, som mange campingentusiaster nok allerede ved. Spørgsmålet er bare, hvilket transportabelt toilet, du bør investere i?

  Udvalget af campingtoiletter er enormt. Der findes mange forskellige typer, hvilket også er grunden til store prisforskelle. Der findes nemlig både de helt billige og primitive campingtoiletter, og så findes der de mere luksuriøse og komfortable campingtoiletter.

  I denne artikel giver vi dig et overblik over de bedste campingtoiletter fra populære mærker som Thetford, Dometic og Bo-Camp.

  Thetford Porta potti Qube 365 i hvid (Populært)

  Thetford Porta potti Qube 365 i hvidPorta Potti Qube 365 er et af de bedste campingtoiletter til prisen. Du får her et luksuriøst toilet, der kan bruges af hele familien.

  Et godt og praktisk toilet med en stor affaldstank, hvilket er en kæmpe fordel, så du slipper for at tømme det hele tiden. Derudover viser displayet på toilettet også hvornår det skal tømmes, så du ikke skal tjekke efter manuelt.

  Toilettet har en fin størrelse og god siddehøjde. Derudover er Thetford Porta Potti Qube med skyllefunktion, så du får et mere hygiejnisk og komfortabelt toilet.

  Specifikationer:

  • Med skyllefunktion
  • Skyllevandstank: 15 liter
  • Opsamlingstank: 21 liter. (+ smart display)
  • Toilettet vægt: 4 kg.
  • Mål: 41,4 x 38,3 x 42,7 cm

   

  Dometic 976 transportabelt toilet 18,9 liter

  Dometic 976 transportabelt toilet 18,9 literDette transportable campingtoilet har en smart trykknap, der gør det nemt at benytte. Skyllet er kraftfuldt, så du undgår snavs og skidt over tid. Sædet er rart at sidde på og lavet i diskret grå og hvid. Toiletsædet er i voksenstørrelse og lige så effektivt som et ”normalt” toilet.

  Domestic 976 har en kapacitet på 18,9 liter i beholderen. Der medfølger et afløbsrør, der kan drejes, når du nemt og hurtigt skal tømme toilettet. Modellen er beskyttet mod overfyldning, og du skal ikke bekymre dig om sprøjten og griseri.

  Skyllevandstanken på 8,7 liter giver plads til hele 27 skyl. Du får her et solidt, kraftfuldt og renligt toilet, som du nemt kan pakke og tage med på campingturen. Husk at læs instruktionerne før brug.

  Specifikationer:

  • Med skyllefunktion
  • Skyllevandstank: 8,7 liter.
  • Opsamlingstank: 18,9 liter.
  • Mindre pumpebetjening
  • Drejeligt afløbsrør.

   

  Outwell transportabelt campingtoilet 7L

  Outwell transportabelt campingtoilet 7LTil få penge får du er et super funktionelt campingtoilet på 7 liter. Det gør hurtigt vandre- eller campingturen lidt mere hygiejnisk. Toilettet er nemt at bruge, og du kan nemt tømme det ved behov.

  Med en vægt på kun godt 2 kilo kan du uden problemer bære toilettet fra A til B. Det gør udendørsferien mere behagelig for både børn og voksne. Målene er på små 43 x 39 x 35 centimeter, så du sidder godt løftet over jorden.

  Opsamlingstanken er aftagelig og let at håndtere. Du får et campingtoilet, der kan holde sig godt i mange år frem.

  Specifikationer:

  • Opsamlingstank: 7 liter.
  • Aftagelig tank.
  • Toilettets vægt: 2,2 kg.
  • Mål: 43 x 39 x 35 cm

  Til butik

   

  Porta Potti Excellence 565E – Med elektrisk pumpe

  Porta Potti Excellence 565E - Med elektrisk pumpeEr du typen, der er på udkig efter en luksusmodel? Så gå efter Porta Potti Excellence toilettet med elektrisk pumpe! Sædet er på højde med et normalt toilet – nemlig 44 cm. Sædefladen er ekstra komfortabel, da Thetford er førende inden for design af campingtoiletter.

  Du får alle gode detaljer, der holder toilettet rent på turen. Det har et indbygget kontrolpanel, hvor du kan bruge pumpe, holde dig ajour med vandpåfyldning og aflæse niveauet i skylletanken. På den måde kan du altid se, hvornår du skal fylde skyllevand på, og hvornår tanken bør tømmes.

  Funktionerne hjælper dig med at undgå ubehagelige overraskelser på farten. Nemt og enkelt. Toilettet er endog inklusiv en smart holder til toiletrulle. Designet er friskt og diskret. Skyllevandstanken er ekstraordinært stor.

  Specifikationer:

  • Med indbygget kontrolpanel
  • Pumpe, vandpåfyldningsenhed og niveauindikator
  • Skyllevandstank: 15 liter.
  • Opsamlingstank: 21 liter.
  • Toilettets vægt: 5,5 kg.
  • Mål: 44,8 x 38,8 x 45 cm
  • Toiletrulleholder

   

  Bo-Camp transportabelt toilet

  Bo-Camp transportabelt toiletDu får her et simpelt og stabilt campingtoilet med alle nødvendige funktioner. Den aftagelige spand er nem at tømme efter behov. Kapaciteten er på 7 liter, og toilettet vejer kun 2 et halvt kilo. Det er altså nemt at flytte rundt på under campingturen.

  Med toilettet gør du ferien i det fri lidt mere hygiejnisk og behagelig. Du betaler få penge for meget komfort. Modellen er i let plast, og der er en toiletrulleholder ved siden. Det lille sæde er rart at sidde på for både børn og voksne.

  Maksimal vægten ligger på 80 kilo. Toilettet har et fint og praktisk håndtag. Sædet slås nemt op og i.

  Specifikationer:

  • Med håndtag og toiletrulle.
  • Skyllevandstank: 7 liter.
  • Toilettets vægt: 2,4 kg.
  • Mål: 48 x 40 x 33 cm

   

  Camp4 transportabelt toilet

  Camp4 transportabelt toiletDette lille og nette plastiktoilet vil uden tvivl gøre campingferien mere lækker! Det har alle nødvendige features. Toiletspanden er løs og nem at tage af, så du kan tømme, når den er fuld. Der er plads til 7 liter ad gangen.

  Sædet er godt at sidde på, og du kan nemt lukke låget efter brug. Håndtagene er praktiske og nemme at operere. For ekstra luksus er der tilkoblet en lille holder til toiletrullen. Toilettet kan både bruges i skoven, på festivalpladsen eller endda ombord på en båd.

  Det er perfekt til aktive familier, der elsker eventyr! Og gerne vil holde et nogenlunde hygiejnisk niveau. Køb evt. håndsprit til. Vægten ligger på beskedne 2,7 kilo, og farven er neutral grå.

  Specifikationer:

  • Med løs og aftagelig spand.
  • Praktisk håndtag og toiletrulleholder.
  • Skyllevandstank: 7 liter.
  • Toilettets vægt: 2,7 kg.
  • Mål: 50 x 42 x 38 cm.

  Til butik

   

  Smart Outlust Pop-op-telt med Campingtoilet

  Smart Outlust Pop-op-telt med CampingtoiletVil du gerne bevare dit privatliv og være tildækket, når du træder af på naturens vegne? Så er Outlust Pop-op teltet med toilet den perfekte løsning til campingturen! Teltet foldes ud på rekordtid, og indeni kan du bruge det transportable campingtoilet.

  Toilettet er lavet som et sammenklappeligt tørrestativ med aftageligt sæde og pose. Den kan du fjerne nemt bagefter. Der er plads til en oprejst voksen i teltet, som også kan benyttes som omklædningsrum.

  Du bruger bare almindelige affaldsposer til toilettet. På indersiden af teltet er der en opbevaringslomme. Du åbner med lynlås foran. Der er to ventilationsvinduer, så teltet holdes frisk og luftigt undervejs. I sammenfoldet tilstand fylder teltet næsten intet.

  Specifikationer:

  • Pop-op telt.
  • Toiletstativ og portabelt toilet med affaldspose.
  • Inderlomme til opbevaring.
  • To ventilationsvinduer.
  • Kan bruges til omklædningsrum.
  • Totalvægt: 3,2 kilo.
  • Mål udslået: 120 x 120 x 190 cm.

  Til butik

   

  Hvordan virker et campingtoilet?

  Det kan være svært at beskrive hvordan et campingtoilet virker, derfor vil jeg anbefale dig at se denne video, så du får en bedre forståelse for hvordan det virker.

  Videoen er lavet af Thetford og viser et konkret eksempel af hvordan Porta potti Qube 365 virker. Det er også det første produkt vi anbefalede i denne test af bedste campingtoiletter.

  De forskellige typer af transportable toiletter

  Der findes mange modeller og størrelser af campingtoiletter, og nogen har flere funktioner end andre. Faktisk er der et så bredt marked inden for denne snævre kategori af campingudstyr.

  Der findes primært 2 forskellige typer af campingtoiletter: De primitive og de luksuriøse. Herunder kan du læse mere om forskellene på toiletterne.

  1. Primitive campingtoiletter

  De fleste primitive modeller af et campingtoilet inkluderer stadigvæk de mest komfortable elementer af et almindeligt toilet. Nemlig et sæde, der står solidt på jorden og med hængsel til toilet papir.

  Der hvor det primitive aspekt kommer ind i billedet, er ved, at toilettet ikke har nogen skyllefunktion og man derfor manuelt skal skylle ud efter behov. Denne type toilet er perfekt til kortere ture i vildmarken, hvor du kan undvære den smarte skyllefunktion.

  Det primitive campingtoilet egner sig bedst til de ture, hvor der ikke er så mange campister, der skal benytte samme toilet.

  2. Luksus campingtoiletter

  Der findes også det vi kalder for “luksus campingtoiletter” indenfor kategorien transportable toiletter.

  Denne type toilet har, udover de basale kvaliteter ved et almindeligt toilet, også en særligskyllefunktion. Skyllefunktionen gør det nemt og bekvemt at rense toilettet efter brug.

  Skyllefunktionen kan enten tage sig ud som en manuel eller elektrisk pumpe funktion. Den manuelle pumpefunktion fungerer således, at der hældes vand ned i toilettets vandtank, som senere bliver distribueret ud, når der trykkes på den manuelle pumpe.

  Vælger du en mere luksuriøs udgave, er det blot en knap der skal trykkes ned og skyllefunktionen sættes i gang. Derudover har disse toiletter oftest en indikator for, hvornår du skal tømme toilettet. Hvilket er en stor fordel, da du slipper for at tjekke manuelt og undgår lugt.

  Hvordan vælger jeg det rette campingtoilet? (Video guide)

  Vi har allerede skrevet om en masse gode campingtoiletter, derudover har du også fået en masse viden om hvordan de virker og hvilke fordele de har.

  Men er du stadigvæk i tvivl om, hvilket campingtoilet der passer bedst til dig? Så kan jeg i den grad anbefale dig at se denne engelske video guide der tager 7 minutter. Der er en masse viden og konkret info om de forskellige toiletter.

  I videoen bliver vores favorit toilet Thetford Porta potti Qube 365 omtalt (det toilet i midten) derudover er det sidste produkt Dometic 976 transportabelt toilet som også er en af vores favoritter.

  Video af: Snowys outdoors

  TIP: Læs også vores nye og opdaterede guides om campingstole og campingborde. Vi giver dig et overblik over de bedste foldbare campingborde samt de bedste letvægtscampingstole.

  Fordele et campingtoilet

  Hvis du endnu ikke har prøvet et campingtoilet og ikke ved hvordan det fungerer, så kan det måske undre dig, hvorfor du bør investere i sådan et toilet?

  Umiddelbart vil det jo være nemmere at gå i skoven og gå på det såkaldte “naturlige toilet”, fremfor at benytte sig af et campingtoilet. Det er dog langt fra rigtigt.

  Det forholder sig nemlig således at, et campingtoilet kan redde dig fra en masse besvær, der er forbundet med naturlige toiletbesøg.

  De mange fordele ved at købe et transportabel toilet:

  • Meget mere komfortabelt.
  • Langt mere hygiejnisk og praktisk (Især hvis du køber et med skyllefunktion)
  • Du kan være sikker på at have fred omkring dig.
  • Du skal ikke lede længe efter det perfekte område i skoven.

  Der er altså nogle helt klare fordele ved at investere i et transportabelt toilet, når man skal ud i vildmarken på en længere campingtur.

  Se produkter

   

  Comments are closed.