Når man tager ud på en længere telttur eller måske bare på en hyggelig festivals tur, er det guld værd at have en behaglig campingstol med sig.

  Hele essensen af at campere ude under åben himmel er at slappe af og nyde det frirum, der er i naturen. Det er netop i denne forbindelse, at den perfekte campingstol kan være behjælpelig.

  Sidder du på nuværende tidspunkt og drømmer om en campingferie sammen med dine nærmeste, så kan du altså hente en masse inspiration her på siden. Dette gælder også, hvis du i øjeblikket er i gang med at udforme den endelige pakkeliste til den eventyrlige campingferie, som du har haft planlagt i længere tid.

  Det er nemlig alfa og omega at have behagelige campingstole med, således at der altid er mulighed for at tage sig en velfortjent slapper under træernes behagelige skygge. Lad dig inspirere af vores oversigt over de bedste campingstole på markedet lige her.


  Foldbar letvægtscampingstol fra Trespass Perch

  Foldbar letvægtscampingstol fra Trespass Perch


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Denne fikse grønne campingstol vil gøre livet lettere udendørs! Den vejer kun halvandet kilo, så du kan snildt have den under armen eller i rygsækken. Stolen kan bruges til at læse, spise eller bare slappe af i på teltpladsen, i skoven eller haven.

  Det er skotske Trespass, der står bag. Du folder den grønne stol sammen og kommer den i en designet bærepose. Nemt og enkelt. Materialet er polyester med en enkelt stålramme. Stolen står solidt, selv på let ujævnt underlag.

  Der er sikret god ventilation med små huller. Stolen er slidstærk og vil holde til rigtig mange ferier. Køb evt. et par stykker af gangen, hvis I rejser flere sammen.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 1,5 kg.
  • Materiale: 600D polyester/mesh
  • Farve: Grøn

  Billig Robens Searcher Kompakt Foldestol

  Billig Robens Searcher Kompakt Foldestol


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Denne campingstol er sej og alternativ! Den er produceret i en solid stålramme, hvor de fire ben krydser hinanden på midten. Der medfølger net stykker til at forbedre åndbarheden. Det er guld værd, hvis du sidder i stolen på en varm sommerdag.

  Foldestolen er utrolig nem at slå ind og ud. Den har en lille pakkestørrelse, og der medfølger transporttaske. Selvom modellen er lille, kan den tage en maksimal vægt på 120 kg. Den vejer selv kun 2 kilo.

  Du kan derfor nemt bære den rundt. Med denne campingstol kan du gøre vandreturen eller campingturen lidt mere luksuriøs.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: Godt 2 kg.
  • Maks belastning: 120 kg.
  • Materiale: Stof med net stykker
  • Farve: Sort med logo.

  Mil-Tec – Relax Campingstol

  Mil-Tec - Relax Campingstol

  Annonce i samarbejde med PricerunnerMil-Tec har lavet en rigtig klassisk campingstol. Looket blender ind med skovens farver. Sædet er lige så behageligt og blødt at sidde i, som det ser ud til. Det er i polyester, som er spændstigt og formbart.

  Du finder en kopholder ved højre armlæn. Det er en fin detalje, da intet er så dejligt som en kop te eller en øl efter en dag udendørs. Konstruktionen er i stål, og armene vender udad for optimal siddeposition.

  Materialet er olivengrønt. Som ekstra detalje er stolen snavs- og vandafvisende. Du skal derfor ikke bekymre dig om at have den med ude i forskellige terræntyper. Med en vægt på blot 2,6 kilo, kan du nemt bære stolen rundt, til du finder den perfekte plads.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 2,6 kg.
  • Materiale: Polyester.
  • Farve: Olivengrøn.

  Mini letvægts foldestol fra Grand Canyon

  Mini letvægts foldestol fra Grand Canyon


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Skal du have din stol med på camping og ønsker en ultra let vægt? Så har Grand Canyon lavet den perfekte stol! Den er enkel med fire ben og en blød overflade, som du kan hvile dig på. Campingstolen vejer kun et halvt kilo!

  Du kan nemt have den med til alt fra parkture over festivaler til vandreture. Sædet er i Oxford polyester, mens benene er i let aluminium. På trods af sin begrænsede vægt og størrelse kan stolen bære op til 100 kilo.

  Den er ekstremt nem at folde sammen. Og så er den billig! Du kan derfor købe flere til familien eller vennegruppen uden at springe feriebudgettet. Du kan vælge modellen i både grøn og brun farve.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 500 g.
  • Maks belastning: 100 kg.
  • Materiale: Oxford polyester.
  • Farve: Grøn eller brun.

  Lækker Urban Outdoor Edmonton relax-campingstol

  Lækker Urban Outdoor Edmonton relax-campingstol


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Urban Outdoor har lavet en ægte udendørs flyderstol! Den har et robust aluminiumsstel, mens sædet er betrukket i 100 procent lækkert Oxford polyester. Farven er antracit grå. For ekstra luksus har stolen en lille nakkepude øverst.

  Du kan med andre ord læne dig tilbage og restituere fuldstændigt med denne urbane campingstol. Sædet er ekstra stort og dybt. Du kan både bruge den i haven, på shelterpladsen eller balkonen.

  Du får en transporttaske med i købet. Stolen vejer 4,8 kilo, så du kan bære den rundt. Den er utrolig let at folde sammen og slå ud. Over vinterhalvåret fylder den ingenting i garagen eller skuret. Maksimalbelastningen er på 120 kg.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 4,8 kg.
  • Maks belastning: 120 kg.
  • Materiale: Oxford polyester.
  • Farve: Antracit grå.

  Crespo letvægts campingstol med lav ryg

  Crespo letvægts campingstol med lav ryg


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Med denne klassiske campingstol sidder du i en ergonomisk god position. Den har et lavt sæde, der giver rigtig god rygstøtte. Det kan gøre underværker for en træt krop efter en lang dag. Stellet er i aluminium, der er slidstærkt.

  Betrækket er multifiber, som føles rart at sidde i. Stolen kan holde til 110 kg. Det er oplagt at købe flere til familien. Med en vægt på godt 2 kilo kan du nemt bære stolen. Den kan fungere som havestol men også på campingturen.

  Campingstolen er skridsikker og står fast på forskellige typer af underlag. Den kan være græs eller jord. Den lever op til alle kriterier for en god og solid udendørsstol.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 2,2 kg.
  • Maks belastning: 110 kg.
  • Materiale: Multifiber betræk.
  • Farve: Grå med nister.

  Crespo klapstol med ryglæn

  Crespo klapstol med ryglæn


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Crespo klapstol er perfekt til lystfiskeren eller udendørscamperen. Ryglænet kan nemt klappes ned, når du finder dit yndlings spot. Stolen vejer under 1 kilo og fylder meget lidt i sammenslået tilstand. Den er utrolig nem at have med rundt – i bilen eller tasken.

  Klapstolen tager kun få sekunder at slå ud. Den er også populær blandt festivalgæster. Betrækket er farvet gråt med nister. Siddehøjden er på godt en halv meter. Stolen kan tage en maks. belastning på 90 kilo.

  Du får meget kvalitet for få penge. Stolen er let at løfte og flytte rundt. Den giver dog stadig rigtig god komfort – langt bedre end at sidde på jorden!

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 0,950 kg.
  • Maks belastning: 90 kg.
  • Materiale: Betræk.
  • Farve: Grå med nister.

  Outwell campingstol – Campo XL

  Outwell campingstol - Campo XL


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Denne udendørs campingstol har polstrede armlæn, et ekstra bredt sæde og en flytbar kopholder. Det er bare nogle af de lækre detaljer, som du får med for meget få penge. Fødderne er ekstra store, så de står meget stabilt på jorden.

  Rammen er lavet i meget stærkt pulvercoatet stål. Selve sædet er i 100 % slidstærk polyester. Intet under at Campo XL-modellen i sort er rigtig populær. Du får både god plads og god støtte sammenlignet med standardcampingstolene på markedet.

  Med i købet følger en nem transporttaske. Stolen er en letvægter på fem kilo. Den er designet af mærket Outwell.

  Specifikationer

  • Stolens vægt: 5,1 kg.
  • Maks belastning: 150 kg.
  • Materiale: Polyester.
  • Farve: Sort.

  Køb et komplet sæt med campingbord og stol

  En anden nødvendighed på campingferien er et campingsæt med bord og stole. En campingstol med bord er absolut et must, når du skal på en længere ferie med telt eller campingvogn. Et sådan campingsæt tillader dig og dine nærmeste at spise omkring et bord og tilbringe mange hyggelige stunder sammen

  Et bord vil naturligvis altid være centrum for udelivets aktiviteter, og det er en super god idé at købe et komplet sæt med campingbord og campingstole, når man skal på en længere campingferie med hele familien.

  Campingbordet vil både kunne udgøre det klassiske spisebord men også et bord, hvor der er plads til kreativitet, kortspil og andre små aktiviteter for både børn og voksne.

  Når man vælger at holde sin ferie ude i det fri, er det en ekstra luksus at have et komplet sæt af campingmøbler med sig, således at man altid vil føle sig behagligt tilpas og endda være i stand til at gøre campingpladsen hjemlig.

  Hvis du ønsker at gøre din campingferie ekstra luksuriøs, så kan du med fordel kigge efter en campingstol med fodstøtte, der kan monteres på stolens ben, når der er behov for det. En sådan stol er guld værd, når der skal slappes af på campingpladsen og være tid til at læse en god bog under solens stråler.

  Vi kan herfra anbefale dig at tage et kig på udvalget af campingstole med fodstøtte, hvis du ønsker ekstra luksus på din campingferie.

  Husk også de andre møbler til camping

  Udover campingstole og campingbordet, så er der også mange andre møbler du bør overveje for at få en god campingtur.

  Det vigtigste er klart selve campingteltet. Vi har skrevet en guide om de bedste letvægtstelte, som er værd at læse. Det er nemlig en stor fordel at vælge et letvægtstelt, da du slipper for at skulle slæbe for unødvendigt meget vægt.

  Derudover kan du også læse om pop-up-telte som er lette og smarte. Et pop up-telt tager nemlig ingen tid at sætte op sammenlignet med andre telt.

  Du kan også kigge i vores kategori med campingudstyr, hvor du finder alle vores artikler om campingmøbler. Det er alt fra smarte campingtoiletter til luftmadrasser.

  Campingstol tilbud online

  Hvis du i øjeblikket er på udkig efter den perfekte campingstol til din camping- eller strandferie, så anbefaler vi herfra, at du tager dig tiden til at finde det perfekte campingstol tilbud på nettet.

  Her har du nemlig rig mulighed for at være først med de gode tilbud, og du har på samme tid muligheden for at levere varen tilbage, hvis ikke den faldt i din smag eller opfyldte dine behov.

  På nettet finder du et væld af hjemmesider, der alle har gjort det til deres vigtigste opgave at sælge de bedste campingstole og campingudstyr til deres kunder.

  På nettet får du også muligheden for at skabe dig et godt overblik over campingstolemarkedet ved hjælp af et par enkelte klik frem og tilbage.

  Når du leder efter de bedste campingstole tilbud på nettet, så kan du også være sikker på, at du altid bliver præsenteret for hver enkelt stols specifikationer med det samme. Dette er ulempen ved at handle i de fysiske butikker, idet du aldrig helt får kendskab til de fysiske mål, vægt og materiale. Dette gør du derimod ved at tage din søgning på nettet og lade dig inspirere at det store udvalg.

  Comments are closed.