I løbet af de seneste årtier er campinglivet blevet trendy igen, og det har fået rigtig mange familier til at tage på årlige campingeventyr. Selvfølgelig har konceptet bag campinglivet været fremme i mange flere år, end vi kan forestille os, men i de seneste år er der alligevel sket en markant udvikling, således at flere og flere tager deres bil og telt med ud på nye eventyr. Dette gælder særligt de nyere generationer, der har fået mod på at prøve campinglivet af. Denne tendens er vi her på siden ellevilde med. At bruge sine ferier på at campere ude i det fri er klart at foretrække, hvis man lever i en stresset hverdag med deadlines hængende over hovedet hver eneste dag. Her kan en klassisk campingferie i allerhøjeste grad være med til at genindføre en afslappet stemning under åben himmel.

  Campinglivet har altså gennemgået en markant udvikling, og det samme kan man sige om udbuddet af campinggrej. I takt med at der er kommet mange flere campingentusiaster med på bølgen, er campingudstyret blevet lettere tilgængeligt for de mange nye campingentusiaster. Hvordan campingudstyret har udviklet sig til det praktiske og innovative udstyr, det er i dag, skal vi i denne artikel kigge lidt nærmere på.

  Easy Camp pop up telt

  Easy Camp pop up teltDet populære internationale mærke Easy Camp er altid først med de nye og innovative løsninger, og her er teltmarkedet ingen undtagelse. Easy Camp sørger altid for at teste deres produkter under virkelige forhold. Ydermere lader de kunderne vende tilbage med deres vurdering og feedback, således at de produkter, du køber hos Easy Camp, altid er kvalitetstestede af campingentusiaster ligesom dig selv. Når det kommer til de populære og innovative pop up telte, er det enormt vigtigt, at selv den mindste detalje er blevet testet under reelle forhold. Dette sikrer nemlig, at de kreative og innovative løsninger rent faktisk virker for forbrugerne, der elsker ferierne ude i det fri.

  Hvis du er på udkig efter det bedste Easy Camp pop up telt på markedet lige nu, bør du i første omgang overveje, hvilke personlige behov du har for et sådan telt. Skal det eksempelvis være et pop up telt 4 personer, således at hele familien kan tage på en fantastisk ferie i det fri? Eller måske er drømmen at tage på en oplevelsesrejse selv, således at der er behov for et let og praktisk telt?

  Pop up telt 1 person

  Kunne du tænke dig at komme ud under åben himmel og tage på en længere oplevelsesrejse med dig selv som rejsemakker? Denne type ferie er der mange, der tager ud på, om så det er på en cykel eller i en bil. Uanset hvad, er det vigtigt, at du har det helt rigtige grej med, når du skal ud og campere selv. Her foreslår vi, at du investerer i et pop up telt 1 person, således at du hurtigt og nemt kan slå lejr for natten og efterfølgende pakke det sammen igen, når nye eventyr kalder.

  Pop up telt 1 person er dog ikke kun for dem, der rejser alene. Mange børnefamilier vælger faktisk at medbringe flere telte, når hele familien skal campere ude i det fri. Dette vil i sidste ende være med til, at alle får en god nats søvn og den rette mængde plads, der er behov for i en sådan børnefamilie. Derfor finder du typisk pop telt børn til 1 person, således at jeres større børn kan få et praktisk telt helt for dem selv.

  Pop up telte 2 personer

  Pop up telte 2 personerSkal du og din partner ud på en længere campingferie og nyde stjernerne på himlen sammen? Så anbefaler vi klart, at I leder efter et telt, der kan sættes op på få sekunder. Når man tager på en eventyrlig rejse sammen ude i det fri, skal der helst ikke være for mange tidskrævende elementer, der kan tage den glade og afslappede stemning fra Jer. Derfor bør I klart tage et kig på det store udvalg, der er, af pop up telt 2 personer. Disse telte er naturligvis lette at sætte op og pakke ned igen. Sørger I for at investere i et pop up telt 2 personer, vil der være rigelig med plads til, at I begge kan være inde i teltet, og I vil på ingen måde føle, at det bliver trængt.

  Markedet for disse slags telte har aldrig været større, så der er mange mærker, I kan vælge fra. Et par mærker, som vi anbefaler, er High Peak og Easy Camp. Disse to mærker har dedikeret al deres energi til at lave markedets bedste pop up telte, således at forbrugerne kan bruge tid sammen med familien på campingturen frem for på at opsætte et besværligt telt.

  Pop up telte 3 personer

  Er I en familie, der skal afsted på en fantastisk campingtur sammen, så er det klart det nemmeste at medbringe et praktisk pop up telt 3 personer. Et sådan telt kræver ikke det store at sætte op, og I vil hurtigt kunne skabe Jer en hyggelig base for resten af ferien. Dette kommer Jer også til gode, hvis I ønsker at skifte campingplads fra tid til anden for at opleve nye byer og områder. Her er teltet hurtigt sat op og med god plads til alle familiens medlemmer.

  Hvis I er på udkig efter det perfekte pop up telt 3 personer, så foreslår vi, at I tager et kig på High Peaks udvalg af telte. Her finder I med garanti det, I leder efter. High Peak har nemlig ry for at designe og kreere telte i alle former og størrelser, således at de passer perfekt til den enkelte forbrugers behov. Hos High Peak vil I også være heldige at finde billig pop up telt, således at I kan spendere lidt mere på fantastiske oplevelser på jeres rejse fremfor på et telt.

  Et andet fantastisk mærke, I kan kaste et blik på, er det populære outdoor mærke kaldet Outwell, som også laver formidabelt campinggrej. Et Outwell telt er klart et af deres bedste og mest innovative produkt på markedet lige nu og vil være perfekt til familieferien ude i det fri.

  Baby UV pop up telt

  Et pop up telt er ikke kun beregnet til de længere ferier ude i det fri. Disse slags telte er også perfekte til sommerens utallige strandture, når man har brug for den helt rette mængde skygge. Har man et barn med på stranden, er det også super vigtigt, at der bliver skærmet for solen på bedste vis. Det kan et UV pop up telt nemt klare for dig og dit barn. Her er der god plads til at sidde og på samme tid undgå solens skadelige stråler. Hvis du ønsker sådan et UV pop up telt til dit barn, så kig efter et pop up telt baby, og du vil finde et væld af fantastiske strandtelte til dit barn.

  Sådan fungerer et pop up telt

  Hvis du lige nu sidder og undrer dig over, hvorfor de nye pop up telte har fået så meget opmærksomhed og ros af verdenens campingentusiaster, så er det højest sandsynligt fordi, du endnu ikke har fået muligheden for at se, hvorledes et pop up telt fungerer i praksis. Et pop up telt adskiller sig nemlig på mange måder fra det klassiske telt. Her er der nemlig ingen separate teltstænger, der skal fæstnes til en tung og besværlig teltdug. Et pop up telt kan, som navnet indikerer, nemlig selv slå sig ud, så snart at de fleksible teltstænger får lov at stå, som de skal. Teltstængerne er på denne måde fastmonteret til teltdugen, således at det ikke tager mere end et par sekunder, før at teltet er klar til brug.

  Med sådan et telt er det slut med at bruge en halv til en hel time på at sætte stænger fast i teltdugen og slå pløkker i jorden. Med dette nye innovative teltdesign tager det blot et par sekunder at slå lejr, og der er således rigtig meget tid sparet. Hvis denne type af telte lyder som det perfekte valg for dig, så har vi herunder samlet et par gode mærker, der altid formår at lave det bedste campinggrej, der kan bruges af nybegyndere såvel som rutinerede.

  En ny generation af telte

  Det udstyr, som forbrugerne tager med på deres årlige campingferier, skal være praktisk, innovativt og lettilgængeligt. Sådan kan man nemt beskrive visionen for campingmarkedet i dag. I denne artikel vil vi rette fokus på, hvorledes den nye generation af telte adskiller sig fra det klassiske telt samt hvorfor de helt nye pop up telte er blevet så populære blandt de nye generationer af campingentusiaster.

  Vi kender alle til det klassiske telt med pløkker og teltstænger. Denne type telt har prydet markedet i mange år, og gør det fortsat i stor stil. Dog er der kommet en helt ny generation af telte på campingmarkedet i de seneste år. Her taler vi naturligvis om de nye pop up telte, der har taget campingverdenen med storm. Pop up teltet har i den grad revolutioneret campinglivet med sit innovative og lettilgængelige design. Rundt omkring på campingpladserne finder man et væld af denne nye generation af telte, og her på siden forstår vi godt den store interesse.

  Til Butik

   

  Comments are closed.