Campingbord - Sammenklappeligt og letvægt

campingbordNår man tager på en campingtur ude i det fri, er det super vigtigt, at man har alt det rette grej med sig. Dette gælder uanset, om det er en lommelygte, liggeunderlag eller om det er campingmøbler. Når man står ude i vildmarken, så skal campingudstyret bare være i orden, idet der, som regel, ikke lige er en outdoor butik i nærheden. Dette gælder naturligvis også, hvis ikke det er en decideret campingtur i vildmarken men snarer en hyggelig familieferie på en dejlig campingplads. Uanset hvad, så må man som campingentusiast altid sørge for at have det rigtige grej med på sig på en ferie under åben himmel.

I denne artikel vil vi sætte fokus på, hvorfor det er så vigtigt at investere i nogle ordentlige og holdbare campingmøbler. Som artiklens overskrift afslører, så mener vi her på siden, at et af de absolut vigtigste elementer på en længere campingferie er et stabilt og praktisk campingbord, der kan tåle al slags vind og vejr. Herunder kan du læse meget mere om, hvorfor vi mener, at det lige netop er campingbordet, du bør skyde lidt flere penge efter, når der skal købes ind til en eventyrlig ferie ude i det fri.

[toc]

Bedste sammenklappeligt campingbord

Udvalget af campingborde online er enormt, hvorfor det kan være svært at finde den rette forhandler og ikke mindst det rette camping bord i den bedste kvalitet til prisen.

Det store udvalg af campingmøbler giver dig derimod også fordele, da du med stor garanti kan finde billige campingborde og stole.

Før du køber dit bord online eller i en fysisk butik, så skal du være opmærksom på om bordet kan klappes sammen. Hvis det ikke kan det, så bliver det besværligt at have med i bilen eller for den sags skyld, hvis du skal bære rundt på det.

Står du også og mangler et billigt campingbord eller andet camping tilbehør? Herunder viser vi dig et udvalg af billige mærker, når der skal købes gode møbler til campingturen til skarpe priser.

Populære mærker af campingborde

Easy Camp

Easy Camp producerer nogle af markedet bedste letvægts campingborde, der nemt kan foldes sammen og tages med på en længere ferie ude i det fri. Med flere års erfaring på det danske marked formår Easy Camp altid at levere de bedste og mest holdbare produkter til udelivet. Når du derfor går på jagt efter kategorien campingbord letvægt, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på det store sortiment Easy Camp besidder.

Hos Easy Camp kan du altid finde et stabilt retro bord til camping, der er lavet af hårdført alu, således at det kan tåle al slags vind og vejr. Den retro stil, som Easy Camp ligger for dagen, er klart et kendetegn, der gør dette danske mærke populært blandt kunderne. Med foldbare bordben og sammenklappelig bordplade, kan du tage bordet fra Easy Camp med dig overalt. Er du særligt på jagt efter et lille campingbord, så kan du med fordel tage et kig på Easy Camp’s ’Menton’ model, som vil passe til enhver lejlighed.

Udover de populære campingborde, så sælger Easy Camp et væld af andre produkter, der er perfekte til din campingferie. Her finder du alt fra slidstærke telte og underlag til varme soveposer og praktiske rygsække. Easy Camp har bestemt helgarderet sig på det danske outdoor marked, og du kan med garanti finde præcis det grej, som du står og mangler hos dem.

Outwell

Outwell er et af de førende mærker indenfor campingudstyr og –grej. Du har med garanti allerede hørt om Outwell, hvis du elsker at være ude i naturen og bruge dine ferier på at campere ude i det fri. Outwell er et dansk mærke indenfor campinggrej, men sender og producerer deres eksklusive campingtilbehør til mange lande i Europa. Man må sige, at dette danske mærke i den grad har fingeren på pulsen. De formår at teste alle deres produkter under realistiske forhold, mens de aldrig går på kompromis med miljøet og den omkringliggende natur. Derudover sørger Outwell altid for at holde sig ajour på deres kunders ønsker og præferencer indenfor campingudstyr. Det gør de ved glædeligt at tage imod vurderinger og kommentarer fra deres kunder via deres store online fællesskab på Facebook og til deres årlige teltudstillinger rundt omkring i landet. Når du derfor investerer i et produkt fra Outwell, så kan du altid vide dig sikker på, at kvaliteten er i top, og at produktet er testet under realistiske forhold af campingentusiaster som dig selv.

Når det kommer til campingborde, så er Outwell altså også en af de førende forhandlere. Her kan du nemlig altid finde et yderst robust og sammenklappeligt bord støbt i alu og klar til at tage med på en længere campingferie. Outwell sørger altid for at producere campingborde i mange forskellige størrelser, således at der er noget for enhver smag og anledning.

Crespo

Med mere end 50 års erfaring indenfor faget kan det spanske outdoor mærke Crespo i den grad prale af deres fantastiske produktsortiment. Her finder du alt, hvad du har brug for indenfor campingmøbler. Crespo har et rigtig godt ry for at producere nogle af de bedste campingmøbler – herunder campingbord og stole. Dette spanske mærke har i mange år udviklet på deres designs, således at de altid passer til alle slags behov.

Hos Crespo er det vigtigt, at kvaliteten altid er i top. Deres møbelsortiment bærer tydeligt præg af, at det er blevet testet under reelle forhold for derefter at blive finpudset og –justeret, således at de opfylder alle behovene for en fantastisk campingferie.

Når du skal lede efter det perfekte bord til camping, så kan vi anbefale dig at tage et kig på Crespos store sortiment. Her finder du nemlig mange forskellige størrelser på borde – alt fra de helt små campingborde til de store familieborde. Derudover er du hos Crespo altid garanteret at finde et billigt campingbord, der passer ind i dit campingbudget.

Camp Gear

Hos Camp Gear finder du nogle af markedets bedste borde til campingturen. Dette gælder uanset, om du er på udkig efter et foldbart campingbord eller et billigt campingbord. Camp Gear er klart et mærke, som det er værd at holde øje med, hvis du leder efter praktisk og holdbart campingudstyr. Dette amerikanske mærke har været fast inventar på det internationale outdoor marked i mange år og har hvert år finjusteret deres produkter, således at de efterlever kundernes behov.

Hvis du er på udkig efter et billig campingbord, så kan vi klart anbefale dig at lede din opmærksomhed hen på Camp Gears fantastiske campingbord tilbud. Her finder du altid praktiske og holdbare borde, der kan klare lidt af hvert, og som sælges til en yderst fordelagtig pris. Her skal du særligt holde øje med modellen kaldet ’economy’, da du her får rigtig meget for pengene. ’Economy’ er Camp Gear’s populære udgave af et sammenklappeligt campingbord, som du nemt kan have med på dine mange campingeventyr.

Dukdalf

Hvis du på nettet søger efter campingbord sammenklappeligt, så finder du med garanti frem til det populære outdoor mærke kaldet Dukdalf. Her er du altid sikker på at få de mest robuste og holdbare borde med på din campingferie. Da Dukdalf altid producerer og designer deres borde med justérbare ben, kan de stå præcis, hvor det skal være. Er din campingplads derfor ujævn i terrænet, kan bordene fra Dukdalf altså sagtens lade dig spise ude i det fri uden besvær. Alt du behøver er at indstille hver af de fire ben til at passe med den højde, du gerne vil have for dit bord. En af Dukdalfs populære modeller går under navnet ’Stabilic 3’, og vi kan herfra informere om, at bordet i den grad lever op til dets lovende navn. Med dette bord får du stabilitet for alle pengene!

Når man tager på en campingferie og skal have alt sit grej med, er det være enormt praktisk at kunne pakke det hele ned, således at det ikke fylder for meget i bagagerummet eller i campingvognen. Når det kommer til dit bord, så kan vi herfra anbefale dig at investere i en såkaldt campingbord kuffert, der lader dig pakke både campingbord og stole sammen i en praktisk kasse, således at det ikke fylder mere en højest nødvendigt, når du kører videre mod nye eventyr.

Campingbordet – det vigtigste campingmøbel

familie hygger på campingturSom nævnt ovenover, så er det vores klare overbevisning, at et godt og stabilt campingbord klart er en nødvendighed, når man vælger at campere. Faktisk, så mener vi, at et bord er det vigtigste campingmøbel af dem alle.

Det mener vi, idet campingbordet altid vil blive brugt flittigt på en campingferie. Dette gælder uanset, om der skal laves mad ude i det fri, om der er brug for et alternativt spisebord til dagens måltider eller om børnene har brug for at bruge bordet til kreative projekter.

Et campingbord vil blive brugt i mange flere sammenhænge, end man kan regne sig frem til, når man står og skal lave en fyldestgørende pakkeliste til turen.

Naturligvis er der også andre campingmøbler, der er særdeles essentielle som for eksempel campingstoleletvægtstelte, hængekøje mm. Det er dog bare vigtigt at understrege, at campingbordet er klart det campingmøbel, der letter hverdagen på en campingplads allermest.

Bordet bliver som nævnt brugt i et væld af uundværlige sammenhænge, og man må derfor endelig ikke glemme at investere i et godt campingbord til turen.

Måske har du allerede hørt om eksempelvis Isabella campingbord, der producerer yderst populære og robuste borde til ferien ude i det fri. Dette er blot et ud af mange andre mærker, der har dedikeret deres brand til at lave de bedste borde til de mange campingentusiaster derude.

Du kan også tage et nærmere kig på et Sieger campingbord, hvis du vil have et kompakt campingbord, der står godt fast.

Herunder kan du læse mere om, hvilke mærker der i dag forhandler de allerbedste borde til camping på markedet.

Her vil du kunne finde forskellige informationer omkring hvert enkelt mærke, hvad de står for samt hvilken kvalitet, man kan forvente af deres store udvalg af campingborde.

Er du derfor på udkig efter det perfekte bord til din ferie, så kan vi godt garantere for, at du vil blive meget klogere på det danske campingbordsmarked ved at kigge med herunder.

Scroll til toppen