Bæltetasker

En bæltetaske kan bruges til næsten alt. Formålet med en bæltetaske eller også kaldet en mavetaske, er at opbevare de vigtigste ting. Det er ofte ting som mobil, kamera, tablet, penge og lignende. Den er yderst praktisk til storbyferier, da du gerne vil have de vigtigste ting i din synsvinkel.

Bæltetasker kan bruges til storbyferier eller faktisk alle former for ferie, men den kan i den grad også bruges i hverdagen, på festivaler, til koncerter, til byturen eller vandreturen.

Bæltetasker fås i mange forskellige former, farver og kvaliteter. Så en mavetaske kan sagtens være moderne og praktisk til hverdagsbrug. Du kan læse meget mere om bæltetasker længere nede i teksten, hvor du også kan læse mere om sikkerhedsråd.

Eastpak Doggy Bag sort

Populært valg

Lorenz læder bæltetaske

Læder taske

Hvad er en bæltetaske?

Du har nok allerede opfanget, hvad en bæltetaske er og hvad den bruges til. Kort sagt er en bæltetaske ofte en mindre taske i lav vægt, der har et eller flere rum/lommer. Mange bæltetasker har også fokus på sikkerheden, da det ofte er formålet med tasken; nemlig at have vigtige små genstande i din synsvinkel.

Den er et perfekt valg, hvis du vil sikre pas, penge, kort, mobil og nøgler på din tur.

Bæltetasken går også under navnet mavetasken, da den er beregnet til at have rundt om livet.

Anbefaling af bæltetasker

Herunder finder du vores 3 anbefalede bæltetasker. Du kan læse meget mere om, hvorfor vi lige præcis har udvalgt de 3 mavetasker længere nede i teksten, hvor du også finder en beskrivelse af produktet og meget mere information om bæltetasker.

Epic bæltetaske

Epic bæltetaskeDenne Epic bæltetaske er et godt valg. Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig taske med flere rum, der giver mulighed for at organisere indholdet bedre.

Denne mavetaske fra det populære mærke Epic har 3 separate rum; det ene rum er en stor yderlomme.

Bæltetasken har selvfølgelig også justerbare stropper, så du kan tilpasse tasken til din form og størrelse.

Tasken er fremstillet i stærke materialer, men stadig med fokus på lav vægt. Epic tasken vejer nemlig kun omkring 100 gram.

 • Tasken har følgende mål: 14 x 26 x 9 cm
 • Vægt på 100 gram

Eastpak Doggy Bag i sort

Eastpak Doggy Bag i sortDenne Eastpak taske er yderst praktisk, men også smart. Der er ingen tvivl om at Eastpak er anerkendt mærke, du kan være bekendt at gå med, også til hverdagsbrug.

Eastpak tasken giver dig også 3 separate rum, der giver rig mulighed for at organisere tingene; en stor frontlomme med god plads, en mindre lomme nedenunder og en skjult lomme på bagsiden.

Den skjulte lomme kan være god at benytte til penge, kort og andre vigtige småting.

Smart og justerbar taske, der kan købes i sort eller grå farve.

 • Tasken har følgende mål: 18 x 27 x 9 cm
 • 3 Liter
 • Vægt på 150 gram

Lorenz læder bæltetaske

Lorenz læder bæltetaskeLorenz er en smart bæltetaske i læder. Et godt og billigt valg, hvis du er på udkig efter en fin mavetaske i et moderne og lækkert design.

Tasken er praktisk til alle former for ferie med dens fine små rum, der kan opholde mobil, penge, kort og andre småting.

 • Taske i mærket Lorenz
 • Taske i læder materiale

Hvad er fordelen ved en mavetaske?

kvinde med en fin gul bæltetaskeMavetasken har mange fordele, som vi allerede har været lidt inde på. Du får lige en opsummering over de mange fordele der er ved mavetasker:

 • God og praktisk til vigtige genstande
 • Bedre beskyttet mod tyveri
 • Mindre bekymringer i toget, bussen eller lufthavnen
 • Vejer næsten ingenting
 • Ofte billige
 • Stort udvalg af farver og former, så du kan finde den rette

Det store udvalg af bæltetasker

Udvalget af bæltetasker er enormt. Du kan finde en i netop den størrelse der passer dig. Du kan finde en med et, to, tre eller flere rum. Du kan få en sort bæltetaske, der passer til de fleste, men du kan selvfølgelig også finde en i grå, hvid, rød, grøn eller hvilken som helst farve.

Bæltetasker i mange forskellige materialer; læder, skind og meget mere

Bæltasker fås i mange forskellige mærker; Epic, Eastpak, Nike, Gucci, Adidas, Samsonite, Depeche, Mikkelsen, Herschel, Markberg, DAY Birger, Tommy Hilfiger, Sofie Schnoor, The North Face, Bum Bag, Charhartt og ja, vi kunne blive ved. Der er uden tvivl en bæltetaske i et mærke du vil synes godt om, det gælder både om er mand eller kvinde.

Udvalget af bæltetasker til kvinder, mænd og børn er altså enormt. Så vi er sikker på at du nok skal finde en flot og smart bæltetaske til dit formål.

Køb den online

Du har selvfølgelig mulighed for at købe din bæltetaske i de mange fysiske butikker som fx Neye, men udvalget online er ekstremt.

Vi kan i den grad anbefale dig at købe din bæltetaske online hos fx Rejsegear.dk, der har et stort udvalg, der byder på billige og smarte tasker. Rejsegear.dk tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr., hvorfor det kunne være en idé at købe alt dit rejseudstyr der, hvis du fx mangler en kuffert eller andet. Mange kunder er vist enige med mig, de har nemlig fået en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, og det er baseret på mere end 730 anmeldelser! Derudover får du også en 30 dages prisgaranti.

Se udvalget ved at klikke på knappen herunder og køb bæltetasker online.