Bæltetasker

Bæltetasker kan bruges til storbyferier eller faktisk alle former for ferie, men den kan i den grad også bruges i hverdagen, på festivaler, til konceter, til byturen eller vandreturen.

Bæltetasker fås i mange forskellige former, farver og kvaliteter. Så en mavetaske kan sagtens være moderne og praktisk til hverdagsbrug. Med en taske på maven, såhar du hurtigt adgang til de vigtigste ting. Se det store udvalg af størrelser og designs til de bedste priser og tilbud herunder.

bæltetaske

De bedste tilbud på bæltetasker lige nu

Eastpak Doggy Bag Black Denim Bæltetaske

189.00 Kr

229.00 Kr

-17%

Bæltetaske i sort stof

129.00 Kr

149.00 Kr

-13%

Eastpak Bane Bæltetaske Sort

269.00 Kr

299.00 Kr

-10%

Eastpak Bane Bæltetaske Camo

269.00 Kr

299.00 Kr

-10%


Ovenstående links er henvisningslinks, hvilket betyder at vi får et mindre beløb i provision ved et salg.

Hvad er en bæltetaske?

Du har nok allerede opfanget, hvad en bæltetaske er og hvad den bruges til. Kort sagt er en bæltetaske ofte en mindre taske i lav vægt, der har en eller flere lommer. Mange nye bæltetasker har også fokus på sikkerheden, da det ofte er formålet med tasken, nemlig at have alle de vigtige små genstande i din synsvinkel.

Et perfekt valg, hvis du vil sikre dit pas, dine penge, kort,din mobil og ikke mindst nøgler. Det er derfor væsentligt nemmere at have med sig på storbyferien fremfor at skulle slæbe tasker og rygsække.

Bæltetasken går også under navnet mavetasken, da den er beregnet til at have rundt om livet.

Anbefaling af bæltetasker

Herunder finder du vores 3 anbefalede bæltetasker som er blandt de mest populære på markedet lige nu. Du kan læse meget mere om bæltetaskerne herunder, hvilket giver dig en forståelse for hvorfor vi lige netop har udvalgt de 3 mavetasker.

Epic bæltetaske

Epic bæltetaskeDenne Epic bæltetaske er et godt valg. Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig taske med flere rum, der giver mulighed for at organisere indholdet bedre.

Denne mavetaske fra det populære mærke Epic har 3 separate rum; det ene rum er en stor yderlomme.

Bæltetasken har selvfølgelig også justerbare stropper, så du kan tilpasse tasken til din form og størrelse.

Tasken er fremstillet i stærke materialer, men stadig med fokus på lav vægt. Epic tasken vejer nemlig kun omkring 100 gram.

 • Tasken har følgende mål: 14 x 26 x 9 cm
 • Vægt på 100 gram

Eastpak Doggy Bag i sort

Eastpak Doggy Bag i sortDenne Eastpak taske er yderst praktisk, men også smart. Der er ingen tvivl om at Eastpak er anerkendt mærke, du kan være bekendt at gå med, også til hverdagsbrug.

Eastpak tasken giver dig også 3 separate rum, der giver rig mulighed for at organisere tingene; en stor frontlomme med god plads, en mindre lomme nedenunder og en skjult lomme på bagsiden.

Den skjulte lomme kan være god at benytte til penge, kort og andre vigtige småting.

Smart og justerbar taske, der kan købes i sort eller grå farve.

 • Tasken har følgende mål: 18 x 27 x 9 cm
 • 3 Liter
 • Vægt på 150 gram

Lorenz læder bæltetaske

Lorenz læder bæltetaskeLorenz er en smart bæltetaske i læder. Et godt og billigt valg, hvis du er på udkig efter en fin mavetaske i et moderne og lækkert design.

Tasken er praktisk til alle former for ferie med dens fine små rum, der kan opholde mobil, penge, kort og andre småting.

 • Taske i mærket Lorenz
 • Taske i læder materiale

Hvad er fordelen ved en mavetaske?

kvinde med en fin gul bæltetaskeMavetasken har mange fordele, som vi allerede har været lidt inde på. Du får lige en opsummering over de mange fordele der er ved mavetasker:

 • Hold styr på alle dine genstande
 • God og praktisk til vigtige genstande
 • Bedre beskyttet mod tyveri
 • Mindre bekymringer i toget, bussen eller lufthavnen
 • Vejer næsten ingenting
 • Ofte billige
 • Stort udvalg af farver og former, så du kan finde den rette

Stort udvalg af bæltetasker

Udvalget af bæltetasker er enormt. Du kan finde en taske i netop den størrelse, der passer til dig. Der er også masser af muligheder for at finde en mavetaske om du er på udkig efter en taske med et, to, tre eller flere lommer. Der er heller ingen begrænsninger når det kommer til farver. Du kan nemlig snildt finde en sort klassisk bæltetaske, men også en grå, hvid, rød, grøn, mørk blå eller hvilken som helst anden farve.

Bæltetaskerne fås også i mange forskellige materialer, herunder er læder, skind og polyester nok de mest populære materialer.

Når det kommer til brands, så er udvalget også enormt. Her på siden indsamler vi tilbud fra mange forskellige forhandlere, hvor du har mulighed for at finde bæltetasker fra følgende mærker: Epic, Eastpak, American Tourister, Nike, Gucci, Adidas, Samsonite, Depeche, Mads Nørgaard, Mikkelsen, Herschel, Markberg, Day Birger, Tommy Hilfiger, Petit by Sofie Schnoor, The North Face, Bum Bag, Charhatt, Adidas Originals, Gigi Fratelli, By Dixie og mange flere. Der vil uden tvivl være en bæltetaske i et mærke du vil synes godt om, hvad end du er en kvinde eller mand.

Udvalget af bæltetasker til kvinder, mænd og børn er altså enormt, som du nok kan fornemme. Vi er sikre på at du nok skal finde en flot og smart bæltetaske til dit formål. God jagt!

Køb den online

Du har selvfølgelig mulighed for at købe din bæltetaske i de mange fysisiske butikker som fx Neye, men de sælger også online sammen med mange andre.

Vi kan i den grad anbefale dig at købe din bæltetaske online hos Rejsegear.dk, der har et bredt udvalg af mavetasker og andet rejseudstyr. De byder på et enormt udvalg af billige og smarte tasker, derudover er der fri fragt ved køb over 499 kr., hvorfor det kunne være en god idé at købe alt dit rejseudstyr hos samme forhandler og spare fragten. Mangler du fx en kufffert, så læs denne guide som også viser en masse lækre og billige kufferter fra bl.a. Rejsegear.dk. Forhandleren har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, og det er baseret på mere end 730 anmeldelser. Så køb i dag og få 30 dages prisgaranti, hurtig levering og selvfølgelig gratis retur ret, hvis alt ikke er som ønsket.

Klik på knappen herunder og se hele udvalget! God købelyst, vi håber du finder, hvad du søger efter.