Sovemaske til rejsen

En sovemaske giver en bedre nattesøvn. Den blokerer udefrakommende lys og gør det derfor betragteligt nemmere at falde i en dyb søvn. Den typiske dansker er dog af den opfattelse, at der ingen forskel er på de enkelte sovemasker. Det er ikke tilfældet, selvom det med det blotte øje kan være svært at skue forskellene.

Mange bruger en sovemaske i eget soveværelse, men endnu flere bruger en sovemaske til rejsen. En sovemaske, der bruges derhjemme, bruges fortrinsvis om aftenen – det er ikke altid tilfældet, hvis din sovemaske skal bruges på rejsen. I mange tilfælde rejser du nemlig om dagen, og det betyder, at du skal rejse i dagslys.

sovemaske

Se gode tilbud på sovemasker her

RejseGear Travel Pack

139.00 Kr

227.00 Kr

-39%

RejseGear Travel Pack

139.00 Kr

227.00 Kr

-39%

Leopard Sovemaske - Brun

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Leopard Sovemaske - Pink

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Leopard Sovemaske - Sort

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Leopard Sovemaske - Sort

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Leopard Sovemaske - Brun

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Leopard Sovemaske - Pink

49.00 Kr

69.00 Kr

-29%

Luksus 3D maske

Luksus 3D maskeSimpel, men dog luksuriøs sovemaske, der sikrer en effektiv afskærmning fra udefrakommende lys. Den er udviklet til at sidde godt på ansigtet, så den ikke er til gene, når den tages i brug. Endvidere, så er den også nem at anvende, da der ikke er nogen yderligere funktionalitet andet end den effektive afskærmning fra lysindfald.

Derfor er denne 3D sovemaske en effektiv løsning, hvis du ønsker en bedre søvn, når du rejser. Samtidig kan den erhverves til en retfærdig pris kontra det skønne materiale og effektive lysafskærmning.

Silke sovemaske

Silke sovemaskeSilke er et blødt, letvægtigt materiale. Derfor er det et materiale, der egner sig godt til produktion af sovemasker. Den er nemlig behagelig at have på, uanset om den bruges på rejsen eller i hjemmet. Den justerbare strop medfører desuden at du kan indstille størrelsen, så den er ideel for enhver.

Samtidig er den effektiv. Der er nemlig intet lysindfald, der vil genere din søvn, når du har den på. Det gør sig gældende, hvad end den skal bruges i et mørklagt lokale om aftenen eller på et fly midt på dagen. En silke sovemaske er derfor også et rigtig godt køb.

Den helt billige sorte sovemaske

Den helt billige sorte sovemaskeEn sovemaske behøver ikke at være dyr. Det beviser denne maske på fremragende vis. Hvis ikke, du rejser synderligt ofte, er det ikke sikkert, du ønsker at investere mange penge i en sovemaske. I så fald er det en billig sovemaske som denne, du bør tage et nærmere kig på. Den er nemlig yderst effektiv til den lave pris.

Sovemasken er behagelig at have på, hvorfor den ikke vil være til egne, uanset om du har i sinde at bruge den på en kort flyvetur til Norditalien eller en længere køretur til den sydlige del af Kroatien. En billig sovemaske er – som udgangspunkt – ikke dårligere, om end luksussen og komforten kan være lavere.

Hvilken skal jeg vælge?

Det er ikke altid nemt at vælge den rette sovemaske. Der er flere aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser. Én ting er, at du skal overveje, hvorvidt du blot søger en maske, er kan blokere irriterende lys, men som ikke nødvendigvis er i stand til at levere effektiv afskærmning for alt lysindfald eller det stikmodsatte af dette.

Det er dog ikke det eneste, du bør have i fokus. En anden ting, du også bør være opmærksom på er, hvorvidt du er mest komfortabel med at have dine øjne fri under selve masken. Det er ikke alle, der bryder sig om, ikke at kunne åbne øjnene under masken, uden at blive irriteret af stof, der rammer dine øjenvipper eller lignende.

Vælger du en billig sovemaske, så er det typisk ikke en funktionalitet, du kan forvente. Det er dog også blot en personlig præference, der ikke nødvendigvis behøver at være opfyldt. Nogle foretrækker ikke at kunne mærke masken, mens andres præferencer drager dem imod en maske, de kan mærke.

Mange har en tendens til at lede efter en sovemaske bedst i test. Det er også en fornuftig løsning, men det er dog fortsat af høj betydning, at du sørger for at inkludere egne præferencer i beslutningsprocessen. Enhver sovemaske test har nemlig flere vindere, der er opdelt i kategorier – og derfor findes der ikke én model, der altid er bedst.

Stort udvalg af sovemasker

Du finder et stort udvalg af sovemasker på det danske marked. Mange af dem falder næppe i din smag, men som følge af det yderst differentierede sortiment, er du garanteret, at en del af udvalget vil harmonere med dine præferencer på ideel vis. Det gør sig gældende, uanset om du har få eller mange ønsker til din kommende sovemaske.

Udvalget inkluderer alt fra neutrale sovemasker, der blot er ensfarvede til humoristiske modeller, der er udstyret med alt fra ugleøjne til solbriller. Du har derfor også rig mulighed for at skille dig ud fra mængden, hvis dette er et ønske fra din side. Er du derimod interesseret i at falde ind i mængden, så er dette også muligt med f.eks. en sort sovemaske.

Endvidere, så findes der også et utal af sovemasker, der er designet og udviklet specifikt til børn. Hvis hele familien skal udstyres med nye sovemasker, kan du derfor sagtens købe en sovemaske børn, der ikke blot er i en størrelse, der gør, at den passer til børn, men som også byder på et design, der appellerer til børn – i alle aldre.

Kombiner det med en nakkepude

nyd turen med en sovemaske og nakkepudeDer er mange, der har kendskab til, at det ikke er nemt at få en god søvn på eller i et transportmiddel, medmindre der er tale om en flyrejse på førsteklasse. Er det også noget, du har kendskab til, så vil en sovemaske kunne gøre underværker for din søvn. Det gør sig særligt gældende, hvis du har svært ved at falde i søvn.

Det er dog ikke kun sovemaske, der kan være behjælpelig i en sådan sammenhæng. For at garantere den mest behagelige søvn, når du rejser, bør du kombinere din sovemaske med en nakkepude. Den er ikke i stand til at blokere sollys el.lign., men er derimod blot udviklet til at højne komforten, når du læner dig tilbage iført nakkepuden.

På lige fod med sovemasker, finder du også mange nakkepuder på det danske marked. Derfor finder du naturligvis også et utal af nakkepuder, der harmonerer med dine præferencer i forhold til den optimale komfort.

Læs mere om nakkepuder her.