Dykkerbriller

dykkerbrillerMange tror dykkerbriller er det samme som svømmebriller eller dykkermasker. Disse må dog ikke forveksles, da det ikke er det samme.

En dykkerbrille kan bedst betragtes som en mellemting mellem en svømmebrille og en dykkermaske. De optager derfor ikke lige så meget plads som en dykkermaske, men er heller ikke helt så kompakt som en svømmebrille.

De bedste dykkerbriller

Herunder finder du nogen af de bedste dykkerbriller til børn og voksne på markedet.

Vi har samlet en masse gode produkter, der byder på et godt udvalg af flotte og gode dykkerbriller til børn og voksne til skarpe priser.

Du kan se mange flere gode dykkerbriller ved at klikke på linket i bunden af denne side.

Held og lykke med dit køb!

Vista Junior – Blå linse

Vista Junior – Blå linseEr du på udkig efter et par dykkerbriller til børn, så er Aqua Sphere Vista Junior med blå linse et kig værd. Det et par briller til børn og juniorer, der byder på noget udover det sædvanlige. Selve formen har en lav profil, der er tilpasset barnets hovedform og -størrelse, ligesom de sidder naturligt og behageligt omkring øjnene.

Vista-serien fra Aqua Sphere er fortrinsvis kendt for sin ekstraordinære holdbarhed og særdeles høje komfort under brug. Det er ikke noget, de er gået på kompromis med i serien af børne- og juniormodeller. Det er tydeligt at mærke, at kvaliteten er i top, hvorfor du ikke skal frygte for, at brillerne går i stykker ved hård eller hyppig brug.

Brillen fås i en transparent variant til drenge og en lyserød variant til piger. Foruden farven er der ingen forskel på de to modeller. De er begge 100% UVA- og UVB-beskyttede med anti-dug-behandling samt holdbar Plezisol-linse. Det er en brille, der egner sig til såvel nybegyndere som garvede svømmere i alderen 3 til 15 år.

Faktisk er Vista Junior af mange betragtet som værende de bedste dykkerbriller til børn – og vi er ikke uenige.

Porto dykkersæt – Dykkerbriller til voksne

Porto fra BECO dykkersætPorto fra BECO er et samlet dykkersæt til voksne. Det betyder, det er et begyndersæt, der indeholder både dykkerbriller og snorkel. Ved du på forhånd, du kommer til at snorkle, så giver det bedst mening at investere i et par dykkerbriller med snorkel. Dette sæt er særligt ideelt til både nybegynderen, fritidsdykkeren og snorkleferien.

Masken er anatomisk udformet, hvorfor pasformen er behagelig. Samtidig er hele masken (med undtagelse af glas) fremstillet i slidstærkt og behageligt silikone. Stropperne kan nemt justeres, så der opnås en pasform, der er perfekt. Gennem det hærdede sikkerhedsglas, får du et stort udsyn. Det hærdede glas sikrer, at det ikke splintrer.

Snorklen er fremstillet i polyvinyl, mens mundstykket er i blødt silikone. Endvidere er snorklen udstyret med en såkaldt dry-top. Det er en særlig åbning, der sikrer mod indtrængende vand, hvis du dykker ned. Der medfølger desuden et praktisk opbevarings- og transportetui, der kan beskytte dykkersættet, når det ikke er i brug.

Aqua Sphere Kayenne dykkerbriller

Aqua Sphere Kayenne dykkerbrillerSøger du et par dykkebriller, der egner sig til svømning i åbent vand eller triatlon, er dette et godt valg. Det er en brille, der er udviklet specifikt til brug i havvand og søer. Derfor er du garanteret, at de vil give dig en komfortabel oplevelse ude i vandet.

At miste et par dykkerbriller på åbent hav er ikke sjovt, for du finder dem næppe igen. Det skal du dog ikke frygte, hvis du køber et par Aqua Sphere Kayenne. De har en tætsiddende pasform, der ikke blot giver dig en fremragende komfort, men også modvirker, at vand trænger ind og at de falder af.

Endvidere er de forsynet med en justerbar nakkerem, der medvirker til en yderligere komfortabel pasform. Da de er udviklet specifikt til svømning i åbent vand, så er det selvfølgeligt, at de har et 180-graders udsyn. Du får desuden friheden til at vælge, om de skal have klart, polariseret, røg- eller spejlglas.

Dykkersæt til børn

Dykkersæt til børnEt fint snorkelsæt til børn fra Aqua Sphere, der indeholder både snorkel og dykkerbrille. Aqua Sphere er kendt for at lave dykker- og svømmeprodukter af fortrinlig kvalitet – og her er der ikke gjort en undtagelse. Faktisk har de forsynet brillen med linser med antismadrings-sikring, så glasset ikke går i stykker.

Glasset er ikke blot brudsikkert, men er også blevet antidug-behandlet. Derfor får barnet altid et klart udsyn under og over vand. Både maske og snorkel er fremstillet i behagelige materialer, der sikrer brugeren en høj komfort. Hele sættet er justerbart, hvorfor man selv kan justere til det passer.

Snorklen har en bred åbning, så luften frit kan passere. Derfor vil der ikke opstå komplikationer med at trække vejret. Med dette sæt, får dit barn et dykkersæt af højeste kvalitet, hvorfor det kan bruges i mange år, før der er behov for udskiftning.

Aqua Sphere Vista – Klar linse

Produktet er udgået. Se de andre muligheder.

Aqua Sphere Vista – Klar linseDenne model fra Aqua Sphere er den perfekte brille til triatlon og svømning i åbent hav. Det er bestemt også Aqua Spheres topmodel. Denne brille er mere komfortabel end nogen anden – og så byder den oven i købet på et stilrent og forholdsvis neutralt udseende, hvilket er et sjældent set aspekt på en dykkebrille.

Der er flere årsager til, at Vista-serien nærmest har opnået kultstatus. Dens formidable pasform er dog afgørende for mange. Brillen kan bruges i lang tid, uden den på nogen måde er til gene. Dertil er den udstyret med en nemt justerbar nakkerem, der medvirker til, at Vista-dykkerbrillen kan justeres til enhver hovedform og -størrelse.

Aqua Sphere Vista giver også brugeren et bredt og sort udsyn. På denne måde gives de bedste forudsætninger for at orientere sig i vandet – uanset om du svømmer i åbent hav eller i svømmehal. Den klare linse gør brillen multifunktionel, da den både kan bruges til såkaldt open water-svømning, men også træning i pool, da den giver et naturligt udsyn.

Hvordan kan jeg rense dem?

dame under vandetDet er ikke synderligt vanskeligt at rense din dykkerbriller. Typisk skal de blot skyldes under rent vand. Mange begår den fejltagelse, at de blot dypper dem i hav- eller klorvand efter endt brug. Selv det kan synes at brillerne ser renere ud efterfølgende, så er det ikke anbefalelsesværdigt. Hverken salt eller klor er specielt godt for glasset i dine briller.

Du bør løbende sørge for at behandle din brille med anti-dug. Det nytter ikke, at du først venter til de begynder at dugge. I stedet skal du blot gøre det til en regelmæssig ting, ligesom kontinuerlig grundig vask af hele brillen. Det fjerner ikke blot skidt fra glassene, men også bakterier.

En anden vigtig faktor af vedligeholdelsen af dine dykkerbriller er, at de skal være hundrede procent tørre, inden de lægges tilbage i deres etui. Det kan forårsage dug på brilleglassene, hvis de opbevares i et indelukket etui uden at være helt tørre. Efter endt rens eller brug, er det derfor vigtigt, du sørger for at tørre dem grundigt af.

Find meget mere udstyr til stranden eller udstyr til svømmeturen.

Hvor kan jeg købe dykkerbriller?

Der findes mange professionelle forhandlere af dykkerbriller på det danske marked. De kan ofte også købes i alt fra legetøjsforretninger til supermarkeder. Disse briller bør du dog aktivt undgå, da de sjældent er sin lave pris værd. Ønsker du at holde prisen på et sobert niveau, bør du i stedet igangsætte en målrettet eftersøgning efter et stærkt tilbud online.

Én af de forhandlere, der har gjort sig positivt bemærket på det danske marked er Watery.dk. Her finder du et stort udvalg af dykkerbriller, hvorfor de har noget for enhver smag, uanset om du leder efter professionelle dykkerbriller til elitesvømning, dykkerbriller med styrke eller en helt tredje variant af dykkerbriller.

Der er utallige fordele ved at handle hos Watery. Du kan blandt andet nyde godt af udvidet returret på 365 og support bemandet af professionelle svømmere og dykker fra kl. 08:00 til kl. 22:00 – hver dag. Endvidere yder de prismatch på alle deres produkter, hvorfor du er garanteret at gøre en god handel. De er dog i forvejen billigst på et væld af produkter.

Fordelene stopper dog ikke her. De tilbyder også dag-til-dag-levering på flere af deres produkter. Køber du for mere end 499 kr., får du tilmed leveret din ordre helt gratis. Hos Watery vægter de det ligeledes højt, at deres kunder får den rette størrelse eller variant, hvorfor de også tilbyder gratis ombytning.

Scroll til toppen