Badesko

Badesko er uundværlige, hvad end turen går til stranden, i svømmehallen eller du er i færd med at pakke til badeferien. De kan beskytte dine fødder mod skarpe genstande samt smitte fra svamp eller fodvorter, hvilket – desværre – kan forekomme i svømmehallen. Derfor er det også en god idé, at du ifører dig bade- eller svømmesko i disse henseender.

Du kan finde mange badesko på det danske marked. Ikke alle vil tiltale dig, ligesom ikke alle modeller er værd at investere i. Det kan derfor være vanskeligt at udvælge de bedste badesko. Der er mange aspekter, der bør inddrages i dine overvejelser i forbindelse med udvælgelsen. Det nemmeste er dog at læse nærmere om vores forslag nedenfor.

badesko

Se badesko på tilbud

Beco badesko til børn - Rød / grøn (20)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (32)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (34)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (28)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (30)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (26)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (24)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn (22)

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Rød / grøn

109.00 Kr

149.00 Kr

-27%

Beco badesko til børn - Blå / Orange (34)

129.00 Kr

149.00 Kr

-13%

Beco badesko til børn - Blå / Orange (28)

129.00 Kr

149.00 Kr

-13%

Beco badesko til børn - Blå / Orange (30)

129.00 Kr

149.00 Kr

-13%

Hvilke skal jeg vælge?

sko til vandetDer findes mange badesko, der kan beskytter dine fødder. Det kan derfor være svært at vælge. Som beskrevet ovenfor, vil lukkede badesko være at foretrække, hvis de bruges hyppigt. Skal du blot på badeferie, kan et par tøfler eller sandaler være et tilstrækkeligt valg. Er du i tvivl, så kan du herunder blive klogere på de forskellige typer badesko.

  • Badesko: Det er den traditionelle badesko. De er ideelle til at beskytte dine fødder mod sten, spidse genstande, varmt sand osv. De er typisk fremstillet i neopren, der giver en høj bevægelsesfrihed. Samtidig omslutter de hele foden, hvorfor der ikke er risiko for at miste dem. De bruges også hyppigt til vandsport.
  • Badetøfler: Der er stor forskel på badetøfler og trendy klip-klapper. Sidstnævnte bruges hovedsageligt som afslappet fodtøj, mens førstnævnte er udviklet til at sikre, at du står fast på et glat underlag – f.eks. i svømmehallen. Samtidig beskytter de mod smitte af eventuelle fodsygdomme som svamp og fodvorter.
  • Badesokker: Dette er en videreudvikling af den lukkede badesko. I modsætning til mange badesko, der kan være relativt besværlige at iføre sig, så er disse nemme at tage på. Derfor bruges de ofte som badesko til børn eller baby. Som navnet antyder, så er det en badesko, der blot kan trække på som det er tilfældet med en sok.

De bedste badesko

Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i et par badesko? I så fald ønsker du næppe at nøjes med noget, der er andet end bedst. Derfor skal du ikke lade dig rive med at et tilbud, fordi det er billigt. Fokuseret i stedet på at skabe et kendskab til markedet og de mest prominente, så du kan udvælge de bedste. Du får vores forslag herunder:

Badesko til baby med UV-beskyttelse

Badesko til baby med UV-beskyttelseDisse badesokker fra Duukies er vinder af Baby Innovation Award 2015. De kan bedst beskrives som værende en moderne fortolkning af de klassiske badesko. Det er derfor i højere grad at betragte som en sok fremfor en sko. Det bærer en helt særlig fordel med sig; at det er nemt for barnet selv at trække sokkerne af og på, før og efter brug.

Endvidere kan de også beholdes på, når barnet bevæger sig ud i vandet fremfor at lege på stranden eller i vandkanten. De er nemlig udviklet til at garantere en høj bevægelsesfrihed, så de ikke virker som en hæmsko. De tørrer lige så hurtigt som alm. badetøj, hvorfor de ikke vil føles tunge eller til gene, når barnet træder op af vandet.

Badesokkerne er fremstillet i lycra. Det har ikke blot en høj kvalitet og en nærmest ufattelig slidstyrke. Årsagen til, at valget er faldet på netop lycra er, at det ligeledes har solbeskyttelse på UV 50+. Bunden er dog ikke fremstillet i lycra, men er derimod udført i neopren, der gør den skridsikker på ethvert underlag.

Beco badesko til voksne (str. 36-47)

Beco badesko til voksne (str. 36-47)Badesko behøver hverken at være dyre eller komplicerede. Det beviser Beco på fremragende vis med denne enkle badesko. Det er en behagelig badesko udført i vandgennemtrængeligt neopren. Du bemærker derfor ikke, du har iført dig badeskoene. Leder du efter et par badesko til en voksen, så er dette et oplagt bud.

Sålen er blød og behagelig, da den er fremstillet i gummi. Gummi er dog et stærkt materiale, hvorfor du er garanteret god beskyttelse mod sten, koraller, søpindsvin osv. Ikke mindst i vandet, men også på stranden, kan de bidrage til en mere sikker færden. Derfor bør de også altid være fast inventar i strandtasken.

Den er nem at tage af og på. Faktisk fungerer den nærmest som en sok. Bagerst er der monteret en snor, så du selv kan stramme skoen ind omkring anklen. Det garanterer, at det sidder godt, uanset om den bruges af mænd eller en dame. Den fås i størrelser fra str. 36 til str. 47. Derfor er det en badesko, de fleste kan finde i deres størrelse.

Adidas Adilette badesandaler

Adidas Adilette badesandalerDu fleste tror, man er nødsaget til at investere i reelle badesko, hvis man ønsker en mere beskyttet færdsel på strand og i vand. Det er ganske vidst anbefalelsesværdigt, da badesko eller -sokker garanterer en højere bevægelsesfrihed. Det ændrer dog ikke på, at det bare badesandaler (af mange også kendt som badetøfler) også kan tjene dette formål.

Adidas Adilette er i sandhed en klassiker inden for badesandaler. De har været på markedet i adskillelige år og bærer det traditionelle trestribede design fra Adidas. De har altid været lette og fleksible – og det er de fortsat. De kan derfor sagtens bruges i svømmehallen, på stranden eller i havet.

Den eneste ulempe er, at badesandaler har nemmere ved at falde af. Er du en hyppig havsvømmer, så er det eksempelvis ikke den mest oplagt løsning. Skal de blot bruges til en kort dukkert i enten pool eller hav, så kan det gå an. Ikke desto mindre vil et par reelle badesko dog være at foretrække.

Derfor er badesko vigtige

Det anbefales altid at bruge badesko. Det gør sig gældende, hvad end du skal til stranden, på ferie eller du ofte deltager i aktiviteter i eller ved vand. Det er sko, der er designet til at beskytte mod koraler, varmt vand, våde sten og skarpe genstande, der kan forårsage skade. De er ligeledes gode til vinterbadere, kajak- og kanosejlads samt andre aktiviteter.

En skarp sten eller et glat underlag kan forårsage stor skade. I værste fald kan det resultere i en fatal ulykke. Derfor er det vigtigt, du ifører dig badesko. De er udstyret med robuste, skridsikre såle i gummi, der forhindrer dig i at glide. Samme sål beskytter også mod varmt sand, der kan være til gene samt skarpe genstande, der kan forårsage smerte.

Det er essentielt, at dine badesko sidder helt tæt til foden. Derfor anbefales det, at du altid går en størrelse ned. Dette garanteret, at den sidder stramt omkring anklerne og ikke falder af i vandet.

Find også svømmebriller til børn - Se dem her.

Badesandaler

Badesandaler er meget andet end et afslappende fodtøj. Oprindeligt er de udviklet til at beskytte mod glatter underlag ved swimmingpools og i svømmehallen. Endvidere beskytter de også mod skarpe genstande på strand og havbund. Det er dog ikke i samme skala som deciderede badesko.

find mere svømmeudstyr på denne side.

Hvor kan jeg købe badesko?

Der findes mange forhandlere af badesko på det danske marked. Ikke alle forhandlere har lige store (eller gode) udvalg. Derfor skal du vælge forhandler med omhu, og endnu vigtigere; du skal vælge variant, producent og model med endnu større omhu. Det er dog lettere sagt end gjort. Derfor har vi gjort researcharbejdet for dig.

Er du eksempelvis på udkig efter et par badesko til voksne, finder du mange modeller fra Beco hos Smartsunwear.dk. Det er ét af de mest respekterede producenter af badesko, der forhandles af én af de største webshops inden for dette segment. Leder du derimod efter et passende par badesko eller -sandaler til børn, bør du kigge forbi Watery.dk.

Vil du blot have et par komfortable badesandaler, der kan tjene formål som beskyttelse på din badeferie? Køb dem i så fald hos Billigtsport24.dk, der har et stort udvalg af badesandaler fra bl.a. Adidas, H2O og Nike.