Rejsetaske med hjul

Rejsetasker er blevet populære blandt den danske befolkning. Særligt de mange modeller med hjul har gjort sit indtog på det danske marked. Det skyldes hovedsageligt slidstyrken og deres evne til at indeholde en stor mængde bagage. Faktisk er to ud af tre rejsetasker solgt i Danmark udstyret med hjul.

Epic Dynami gigatrunk

Populær

Eastpak Tranverz taske

Godt valg

Strapverz Camo Rejsetaske

Flot taske

De mange fordele ved en rejsetaske m. hjul.

Hvis du leder efter en rejsetaske, så er det oplagt at vælge en model med hjul. Det bærer nemlig en række fordele med sig. Har du gjort dig overvejelser om at investere i en rejsetaske med hjul, er det derfor ikke noget, du bør tøve med. En række af de mest afgørende fordele er blevet beskrevet herunder:

  • Slidstyrke: De fleste rejsetasker med hjul er fremstillet i et slidstærkt materiale. Typisk er der tale om polyester. Det er selvfølgelig en fordel, da det medfører at disse tasker kan holde til stort set alt. En rejsetaske er derfor et ideelt valg for dig, der ofte rejser.
  • Kapacitet: Rejsetaskens tekstilydre er mere fleksibelt end en hård skal på en kuffert. Derfor tilbyder de typisk en højere kapacitet, som medfører at du nemmere får plads til din bagage. Det er særligt en fordel, hvis du har en tendens til at overpakke din kuffert eller shoppe for meget på rejsen.
  • Vægt: Da en rejsetaske er fremstillet i tekstil, så er vægten holdt på et lavt niveau. Derfor er det ikke blot i forhold til den fysiske kapacitet, at du får plads til mere bagage. Den lave vægt medfører at du ikke skal frygte for at overpakke din rejsetaske i forhold til vægtbegrænsninger fra flyselskabet.
  • Hjul: Selve hjulene er også en fordel i sig selv. Er den pakket til randen, så vejer en rejsetaske typisk min. 10 kg. Derfor er det ikke just bekvemt at skulle løfte rundt på den. Kan du i stedet rulle den rundt på et (eller to) sæt hjul. Det gør selvfølgelig transporten nemmere.

Smarte tasker med hjul til rejsen

Der er mange fordele ved en rejsetaske sammenlignet med en kuffert. Det er derfor, de er blevet umådeligt populære i løbet af de seneste år. Som angivet herover, så er det fortrinsvis modellerne med hjul, der fanget danskernes interesse. Det gør sig gældende ift. alt fra forretningsrejsende til charterglade danskere.

Hvis du selv leder efter en lille eller stor rejsetaske med hjul, så har du et væld af gode muligheder. Derfor er der naturligvis også flere modeller, der harmonerer med de kriterier og præferencer, du nøje har udstykket. Herunder bliver du præsenteret for en række af markedets mest populære modeller.

Epic Dynamik Gigatrunk Rejsetaske

Epic gigatrunk taskeEt ideelt valg for dig, der leder efter en stor rejsetaske. Gigatrunk er en del af EPICs nye Dynamik-serie. Den udmærker sig ved at være smart og funktionel, hvorfor den kan anvendes i mange sammenhænge. Dertil er den ekstremt fleksibel, hvorfor den både kan fyldes til randen, men også er nem at opbevare i hjemmet.

På ydersiden er den udstyret med ydrelommer. Det giver en øget tilgængelighed til de objekter, du vælger at opbevare i disse lommer. De kan blandt andet bruges til at opbevare pung, pas eller andre objekter, du ønsker at have hurtig adgang til.

Endvidere er den udstyret med kompressionsstropper for bedre bagagehåndtering. Derfor kan du også roligt fylde den til randen, uden frygt for at bagagen ikke holdes på plads. Den kommer også med et indbygget teleskophåndtag. Det medfører at det kan trækkes ud ved behov, men også bruge den som alm. taske.

Eastpak rejsetaske med hjul – Tranverz Black

Tranverz BlackTranverz er én af de mest populære rejsetasker på markedet. Der er mange fordele forbundet med valget af denne rejsetaske med hjul. Én af dem er den indbyggede opdeling, der er struktureret med henblik på en lettere pakning. Derfor er du garanteret at kunne maksimere mængden af bagage, du medbringer.

Tasken kan anvendes til både rejse- og hverdagsbrug. Er intentionen at den udelukkende skal anvendes i rejseøjemed, så kan den let pakkes væk, når den ikke anvendes. Dertil tilbyder Eastpak en lang garanti på 30 år. Det er en stærk indikation af den høje kvalitet, der kan forventes, når du køber en Eastpak-rejsetaske.

Indvendigt er Tranverz udstyret med stroppe, så indholdet ikke vælter rundt. Modellen fås i mange varianter, da Eastpak tilbyder Tranverz-tasken i tre forskellige størrelser og hele 14 forskellige farver. Derfor er der også én af de utallige varianter, der appellerer til dig. Den mindste model går desuden an som håndbagage.

Eastpak Strapverz camo taske med hjul

Eastpak Strapverz camo taske med hjulLeder du efter en smart og praktisk rejsetaske, der skiller sig ud fra mængden, så er Strapverz et ideelt valg. Som følge af den lille størrelse, kan den bruges som både kuffert og rygsæk. Derfor er der i særdeleshed tale om en multifunktionel rejsetaske. Prikken over i'et er at rejsetasken er udstyret med to hjul.

Eastpak har desuden valgt at udstyre tasken med en frontlomme. Det giver en øget tilgængelighed, hvilket er fordelagtigt, da du dermed har et sted, hvor du kan opbevare pung, pas og deslige. Størrelsesmæssigt er den accepteret som håndbagage hos de fleste flyselskaber, men har fortsat en kapacitet på hele 42 liter.

Tasken er fremstillet i fleksibelt og holdbart polyester. Det medfører en høj slidstyrke, hvorfor en tur gennem bagagehåndteringen ikke er noget problem. Dertil er den også udstyret med stropper til justering afhængigt af bagagemængden. Derfor er du garanteret at din bagage altid er fastholdt i din Eastpak Strapverz.

Størrelsen

En rejsetaske kan fås i lige så mange størrelser som en kuffert. Derfor kan du naturligvis også finde en taske, der har en størrelse, der er ideel for dit vedkommende. Størrelsen kan have relevans i flere sammenhænge, men hovedsageligt drejer det sig om at overholde de gældende krav, der er udstedt at flyselskaberne.

Ønsker du at medbringe din nye rejsetaske på flyet, så skal den overholde de gældende størrelseskrav for håndbagage. Den varierer for hvert enkelt flyselskab. Typisk vil en lille rejsetaske med hjul blive accepteret som håndbagage, men du bør dog undersøge kravene hos dit foretrukne flyselskab, inden du vælger taske.

Er du i stedet på udkig efter en stor rejsetaske med hjul, så har du også et væld af muligheder. Er det i en sådan sammenhæng, du leder efter en rejsetaske, så ønsker du sandsynligvis blot at den er så stor som muligt. Heldigvis kan rejsetasker fås i meget store størrelser.

Køb den online

Hvis du leder efter en god rejsetaske, så bør du handle på nettet. Der findes mange forhandlere på nettet, der har specialiseret sig i forhandling af både kufferter, rejsetasker og trolleys. Én af dem er Rejsegear, der også har et bredt sortiment af rejsetasker. Derfor indeholder udvalget sandsynligvis også noget for dig.

Det er ikke blot udvalget, der er bedre på nettet. Det gør sig også gældende for prisniveauet. Generelt set er det bedre på nettet, hvor de ligeledes har bedre forudsætninger for at finde en god rejsetaske med hjul tilbud. Med andre ord, så har du gode forudsætninger for at gøre en god handel på nettet.

Hvad dette betyder er, at din kommende rejsetaske bør købes på nettet, og ikke i en fysisk forretning. Et godt sted at starte er hos Rejsegear, hvor udvalget er stort, priserne er gode, og tilbud jævnligt er at finde.