Rejsetaske

Skal du ud at rejse, så handler det om at finde den rette rejsetaske, der passer til dig og dine behov. Der er som sådan ikke én rejsetaske, der er den bedste, da det kommer an på formålet med den. Rejsetasker findes i mange forskellige former og farver, store og små størrelser, og ikke mindst med eller uden hjul.

For at finde den bedste rejsetaske til dig, skal du først og fremmest overveje, hvad du egentligt skal bruge den til. I denne artikel hjælper vi dig med at finde den rette taske, hvad end du skal på forretningsrejse, storbyferie, vandretur, weekendtur hos familien eller andet.

rejsetaske

Epic Discovery Ultra Kabinetaske

429.00 Kr

Epic Discovery Ultra Rejsetaske - Lille - 55 cm

429.00 Kr

Pacsafe - Slingsafe LX200 Skuldertaske Denim

449.00 Kr

Lifeventure - Wash Holdall Turkies Blå

449.00 Kr

Eastpak Tranverz Goldout Sort Rejsetaske - Mellem - 67 cm

1049.00 Kr

Eastpak Strapverz Camo Rejsetaske

1099.00 Kr

Eastpak Strapverz Grå Rejsetaske

1099.00 Kr

Eastpak Strapverz Sort Rejsetaske

1099.00 Kr

Epic dynamik daytripper rygsæk – Perfekt til storbyferien

Epic dynamik daytripperEpic Dynamik Daytripper er en rejserygsæk, der kan bruges til mange forskellige rejser og i hverdagen.

Daytripper rygsækken passer perfekt til den korte rejse, hvor du ikke behøver en masse udstyr. Har du kun behov for lidt småting og er du typen der går meget, så skal rygsækken gerne være funktionel og samtidig letvægtig som denne taske er.

Rygsækken har et indbygget pakkesystem og flere lommer, der gør det nemt at pakke tasken og samtidig yderst funktionel til rejsen.

Denne smarte Epic rygsæk måler 50x30x18 cm og har plads til 28 liter, samtidig vejer den kun 0,9 kg.

Epic dynamik gearbag – Taske der kan bruges til alt

Epic dynamik gearbagEpic Dynamik Gearbag er en rejsetaske, der kan bruges til stort set alle formål. Den er stor, praktisk og funktionel.

En taske der både kan bruges til rejsen, weekendturen hos familien eller som sportstaske.

Tasken kan også bruges som rygsæk, så du ikke får ondt i armen eller skulderen.

Tasken er af forstærket polyester, hvilket betyder meget lav vægt og stor slidstyrke. Tasken vejer nemlig kun 0,9 kg., ligesom daytripper, dog kan denne taske indeholde hele 60 liter med en størrelse på 32x61x32 cm.

Rejser du med fly, kan det være en idé at vælge en kabinekuffert som vi har skrevet om her, da den har de optimale mål som håndbagage, hvorfor du både spare tid og penge på ikke at skulle indchecke tasken.

Epic Dynamik Brief taske – Perfekt til forretningsrejsen

Epic Dynamik Brief taskeEpic Dynamik Brief er en anbefalesværdig taske, hvis du ofte er på forretningsrejse eller weekendture, hvor laptoppen og andre vigtige dokumenter skal medbringes.

Tasken er udviklet med god komfort i håndtag og kan bruges som skuldertaske.

Tasken har plads til en 15,6” laptop samt andre vigtige dokumenter, derudover er den også udstyret med en sidelomme. Tasken er i god kvalitet, så den kan beskytte din computer, hvorfor den er den perfekte kandidat som ny rejsetaske.

Tasken er 28x39x13 cm og har plads til 13 liter, samtidig er den udviklet med stor fokus på lav vægt, hvorfor den kun vejer 0,5 kg.

Epic dynamik Gigatrunk – stor rejsetaske

Epic dynamik Gigatrunk – stor rejsetaskeEpic Dynamik Gigatrunk er det perfekte valg, hvis du vil have en stor rejsetaske, der både er smart, funktionel og fleksibel.

Denne store rejsetaske kan bruges til stort set alle former for rejser, hvor der skal være plads til lidt af hvert. Tasken har følgende mål: 80x41x30 cm, og plads til 100 liter, samt en vægt på 3,4 kg.

Tasken har yderlommer, hvilket kan være praktisk til de vigtigste ting til ferien.

Tasken er med indbygget teleskophåndtag og hjul, så den er let at transportere rundt i fx lufthavnen.

Hvilken rejsetaske skal jeg så vælge?

stort udvalg af rejsetaskerDu har allerede fået et overblik over de mange muligheder der er, nemlig at taskerne kan bruges til alle slags ferie og ikke mindst hverdagsbrug. Der er mange forskellige typer af tasker, som du allerede ved, og du har muligvis allerede fundet den passende taske til formålet. Dog er det værd at være opmærksom på at du vælger den rette størrelse og om du har behov for en med hjul.

Rejsetaske med hjul

En rejsetaske med hjul kan være yderst praktisk, hvis du selv skal bære bagagen meget rundt. Det kan fx være til og fra bussen til lufthavnen, rundt i lufthavnen og fra lufthavn til hotel. Skal du selv transportere bagagen i større omfang, så er det værd at overveje en med hjul. Du kan se hvilke vi anbefaler her.

Skal du bare bruge en lille weekendtaske til computerudstyr og lidt, så er en rejsetaske med hjul nok ikke nødvendigt.

Store og små rejsetasker

Størrelsen på rejsetasken afgøres ofte af hvor længe du skal være væk og hvad du har behov for at medbringe. Skal du afsted et par dage, vil en lille rejsetaske ofte være fint nok, hvorimod en stor rejsetaske vil være at foretrække, hvis du skal være væk i længere tid.

Overvej selv om en stor eller lille taske er mest optimalt for dig. Der er nemlig ingen grund til at købe en stor rejsetaske, hvis du ikke har det store behov. Det betyder nemlig at du skal slæbe på mere og store risiko for at den ikke kan betragtes som kabinekuffert, hvis du fx rejser med fly.

Rejsetasker fås både til damer, mænd og børn

Udvalget af tasker er enormt, det betyder også at der findes unikke rejsetasker til både kvinder, mænd og børn. Der findes selvfølgelig også mange generelle tasker, som med fordel kan bruges af damer og herre. Er du en stilet mand eller kvinde, der går op i detaljer, så kan du også finde fine rejsetasker i læder og skind online.

Find smarte rejsetasker i skind her »

Tilbud på tasker til rejsen

Den store fordel ved at købe dit rejseudstyr online, er at der ofte er gode tilbud og det gælder i den grad også tilbud på tasker til ferien. Klik her og se gode tilbud hos en troværdig forhandler af rejseudstyr.

Stort udvalg af rejsetasker

Der findes et stort udvalg af rejsetasker, så der er masser at vælge imellem. Det gælder alt fra forskellige størrelser til forskellige farver. Så om du vil have en grøn, gul, rød, hvid eller sort rejsetaske, så kan de nemt finde det.

Hvis du er villig til at investere lidt penge, så er der også rig mulighed for at få en stilfuld og eksklusiv rejsetaske. Det kunne fx være en fra Epic eller Samsonite.

Besøg Rejsegear.dk og se udvalget af rejsetasker og weekendtasker.