Rejsetaske

Skal du ud at rejse, så handler det om at finde den rette rejsetaske, der passer til dig og dine behov. Der er som sådan ikke én rejsetaske, der er den bedste, da det kommer an på formålet med den. Rejsetasker findes i mange forskellige former og farver, store og små størrelser, og ikke mindst med eller uden hjul.

For at finde den bedste rejsetaske til dig, skal du først og fremmest overveje, hvad du egentligt skal bruge den til. I denne artikel hjælper vi dig med at finde den rette taske, hvad end du skal på forretningsrejse, storbyferie, vandretur, weekendtur hos familien eller andet.

rejsetaske

Anbefaling af de bedste rejsetasker

En god rejsekufferter er et must-have for enhver rejseglad person. Den klassiske rejsekuffert kan ikke kun byde på højere kapacitet end en traditionel rejsetaske. Den er typisk også lettere at navigere med og betydeligt mere hårdfør.

Der er et utal af gode grunde til at købe en rejsekuffert, hvis man jævnligt rejser med fly.

Da markedet for kufferter er enormt, kan det være en stor udfordring at finde ud af, hvilke der klarer sig bedst på vigtige parametre som kvalitet, brugervenlighed, garanti m.v. Netop derfor har vi undersøgt markedet for at kunne præsentere dig for de bedste kufferter i denne guide.

I de kommende tre underafsnit vil vi introducere dig for en række udvalgte kufferter, som vi varmt kan anbefale.

Du bliver i den anledning også henvist til en forhandler, hvor du kan købe den givne kuffert. Dermed kan du gøre en god handel med det samme.

Epic dynamik daytripper rygsæk – Perfekt til storbyferien

Epic dynamik daytripperEpic Dynamik Daytripper er en rejserygsæk, der kan bruges til mange forskellige rejser og i hverdagen.

Daytripper rygsækken passer perfekt til den korte rejse, hvor du ikke behøver en masse udstyr. Har du kun behov for lidt småting og er du typen der går meget, så skal rygsækken gerne være funktionel og samtidig letvægtig som denne taske er.

Rygsækken har et indbygget pakkesystem og flere lommer, der gør det nemt at pakke tasken og samtidig yderst funktionel til rejsen.

Denne smarte Epic rygsæk måler 50x30x18 cm og har plads til 28 liter, samtidig vejer den kun 0,9 kg.

Tommy Hilfiger Convertible Duffle Bag Blå

Smart Tommy Hilfiger weekendtaskeSmart weekendtaske fra Tommy Hilfiger, der nemt kan omdannes til en rygsæk ved hjælp af de integrerede skulderstroppe. Derfor er der tale om en sand 2-i-1-taske, der kan bruges som både weekendtaske og rygsæk. Derfor er den selvfølgelig også forsynet med både bærehåndtag og skulderstrop.

Weekendtasken er lavet i de klassiske Tommy Hilfiger-farve, hvilket inkluderer en signaturstribe på både for- og bagside. Derfor byder farven på hhv. mørkeblå, hvide og røde farver. Endvidere har den naturligvis også det ikoniske Tommy Hilfiger-logo på forsiden.

Denne weekendtaske er blot én blandt et stort udvalg af tasker. Den adskiller sig dog fra de øvrige weekend tasker på flere aspekter – blandt ved at kunne omdannes til en rygsæk. Indvendigt har den et stort rum med to mindre rum.

Epic dynamik gearbag – Taske der kan bruges til alt

Epic dynamik gearbagEpic Dynamik Gearbag er en rejsetaske, der kan bruges til stort set alle formål. Den er stor, praktisk og funktionel.

En taske der både kan bruges til rejsen, weekendturen hos familien eller som sportstaske.

Tasken kan også bruges som rygsæk, så du ikke får ondt i armen eller skulderen.

Tasken er af forstærket polyester, hvilket betyder meget lav vægt og stor slidstyrke. Tasken vejer nemlig kun 0,9 kg., ligesom daytripper, dog kan denne taske indeholde hele 60 liter med en størrelse på 32x61x32 cm.

Rejser du med fly, kan det være en idé at vælge en kabinekuffert som vi har skrevet om her, da den har de optimale mål som håndbagage, hvorfor du både spare tid og penge på ikke at skulle indchecke tasken.

Tiger of Sweden Buell Weekendtaske Brun

Tiger of Sweden Buell Weekendtaske BrunDer findes mange rejsetasker af læder, om end de færreste byder på et lige så stilrent udseende som denne læder rejsetaske fra Tiger of Sweden. Her får du nemlig en weekendtaske i en lækker, præget læderkvalitet, som også har et stilrent design.

Tasken er fremstillet i 100 % koskind med forstærkede hjørner og bund. Det er en stor taske med en praktisk indretning, da den er forsynet med et stort hovedrum med 2-vejslynlås samt et mindre rum. Dertil byder på den også på et mindre ydrerum med logo.

Tiger of Sweden har forsynet deres Buell-taske med et bærehåndtag. Endvidere medfølger der dog også en justerbar og aftagelig skulderrem med logo. Tasken måler 54 cm. x 28 cm. x 22 cm.

Epic Dynamik Brief taske – Perfekt til forretningsrejsen

Epic Dynamik Brief taskeEpic Dynamik Brief er en anbefalesværdig taske, hvis du ofte er på forretningsrejse eller weekendture, hvor laptoppen og andre vigtige dokumenter skal medbringes.

Tasken er udviklet med god komfort i håndtag og kan bruges som skuldertaske.

Tasken har plads til en 15,6” laptop samt andre vigtige dokumenter, derudover er den også udstyret med en sidelomme. Tasken er i god kvalitet, så den kan beskytte din computer, hvorfor den er den perfekte kandidat som ny rejsetaske.

Tasken er 28x39x13 cm og har plads til 13 liter, samtidig er den udviklet med stor fokus på lav vægt, hvorfor den kun vejer 0,5 kg.

Polo Ralph Lauren Weekendtaske Blå

Flot Ralph Laursen taskeEn weekendtaske behøver ikke nødvendigvis at være fremstillet i sort læder. I løbet af de senere år er der blevet introduceret mange nye produkter, der beviser dette. Et godt eksempel er denne rejsetaske fra Polo Ralph Lauren, der er fremstillet i en kraftig bomuldskvalitet.

Tasken er forsynet med et bærehåndtag samt en aftagelig og justerbar skulderstrop. Derved kan du bære din taske på flere måder. På den ene side byder tasken på et stort Polo Sport-logo. Det bevidner om, at hensigten med tasken er, at den skal være lettere sporty.

Den er relativt simpelt inddelt, da den har et stort hovedrum med lynlås, der er adgangsgivende til et mindre rum. Tasken måler 48 cm. x 32 cm. x 25 cm., hvorfor det ikke er den største rejsetaske på markedet.

Epic dynamik Gigatrunk – stor rejsetaske

Epic dynamik Gigatrunk – stor rejsetaskeEpic Dynamik Gigatrunk er det perfekte valg, hvis du vil have en stor rejsetaske, der både er smart, funktionel og fleksibel.

Denne store rejsetaske kan bruges til stort set alle former for rejser, hvor der skal være plads til lidt af hvert. Tasken har følgende mål: 80x41x30 cm, og plads til 100 liter, samt en vægt på 3,4 kg.

Tasken har yderlommer, hvilket kan være praktisk til de vigtigste ting til ferien.

Tasken er med indbygget teleskophåndtag og hjul, så den er let at transportere rundt i fx lufthavnen.

Eastpak Strapverz camo taske med hjul

Eastpak Strapverz camo taske med hjulLeder du efter en smart og praktisk rejsetaske, der skiller sig ud fra mængden, så er Strapverz et ideelt valg. Som følge af den lille størrelse, kan den bruges som både kuffert og rygsæk. Derfor er der i særdeleshed tale om en multifunktionel rejsetaske. Prikken over i'et er at rejsetasken er udstyret med to hjul.

Eastpak har desuden valgt at udstyre tasken med en frontlomme. Det giver en øget tilgængelighed, hvilket er fordelagtigt, da du dermed har et sted, hvor du kan opbevare pung, pas og deslige. Størrelsesmæssigt er den accepteret som håndbagage hos de fleste flyselskaber, men har fortsat en kapacitet på hele 42 liter.

Tasken er fremstillet i fleksibelt og holdbart polyester. Det medfører en høj slidstyrke, hvorfor en tur gennem bagagehåndteringen ikke er noget problem. Dertil er den også udstyret med stropper til justering afhængigt af bagagemængden. Derfor er du garanteret at din bagage altid er fastholdt i din Eastpak Strapverz.

Eastpak rejsetaske med hjul – Tranverz Black

Tranverz BlackTranverz er én af de mest populære rejsetasker på markedet. Der er mange fordele forbundet med valget af denne rejsetaske med hjul. Én af dem er den indbyggede opdeling, der er struktureret med henblik på en lettere pakning. Derfor er du garanteret at kunne maksimere mængden af bagage, du medbringer.

Tasken kan anvendes til både rejse- og hverdagsbrug. Er intentionen at den udelukkende skal anvendes i rejseøjemed, så kan den let pakkes væk, når den ikke anvendes. Dertil tilbyder Eastpak en lang garanti på 30 år. Det er en stærk indikation af den høje kvalitet, der kan forventes, når du køber en Eastpak-rejsetaske.

Indvendigt er Tranverz udstyret med stroppe, så indholdet ikke vælter rundt. Modellen fås i mange varianter, da Eastpak tilbyder Tranverz-tasken i tre forskellige størrelser og hele 14 forskellige farver. Derfor er der også én af de utallige varianter, der appellerer til dig. Den mindste model går desuden an som håndbagage.

Hvilken rejsetaske skal jeg så vælge?

stort udvalg af rejsetaskerDu har allerede fået et overblik over de mange muligheder der er, nemlig at taskerne kan bruges til alle slags ferie og ikke mindst hverdagsbrug. Der er mange forskellige typer af tasker, som du allerede ved, og du har muligvis allerede fundet den passende taske til formålet.

Dog er det værd at være opmærksom på at du vælger den rette størrelse og om du har behov for en med hjul.

Rejsetaske med hjul

En rejsetaske med hjul kan være yderst praktisk, hvis du selv skal bære bagagen meget rundt. Det kan fx være til og fra bussen til lufthavnen, rundt i lufthavnen og fra lufthavn til hotel. Skal du selv transportere bagagen i større omfang, så er det værd at overveje en med hjul.

Skal du bare bruge en lille weekendtaske til computerudstyr og lidt, så er en rejsetaske med hjul nok ikke nødvendigt.

Størrelsen

En rejsetaske kan fås i lige så mange størrelser som en kuffert. Derfor kan du naturligvis også finde en taske, der har en størrelse, der er ideel for dit vedkommende. Størrelsen kan have relevans i flere sammenhænge, men hovedsageligt drejer det sig om at overholde de gældende krav, der er udstedt at flyselskaberne.

Ønsker du at medbringe din nye rejsetaske på flyet, så skal den overholde de gældende størrelseskrav for håndbagage. Den varierer for hvert enkelt flyselskab. Typisk vil en lille rejsetaske med hjul blive accepteret som håndbagage, men du bør dog undersøge kravene hos dit foretrukne flyselskab, inden du vælger taske.

Er du i stedet på udkig efter en stor rejsetaske med hjul, så har du også et væld af muligheder. Er det i en sådan sammenhæng, du leder efter en rejsetaske, så ønsker du sandsynligvis blot at den er så stor som muligt. Heldigvis kan rejsetasker fås i meget store størrelser.

Hvor længe er du væk? Og hvilke behov har du?

Størrelsen på rejsetasken afgøres ofte af hvor længe du skal være væk og hvad du har behov for at medbringe. Skal du afsted et par dage, vil en lille rejsetaske ofte være fint nok, hvorimod en stor rejsetaske vil være at foretrække, hvis du skal være væk i længere tid.

Overvej selv om en stor eller lille taske er mest optimalt for dig. Der er nemlig ingen grund til at købe en stor rejsetaske, hvis du ikke har det store behov. Det betyder nemlig at du skal slæbe på mere og store risiko for at den ikke kan betragtes som kabinekuffert, hvis du fx rejser med fly.

Stort udvalg af rejsetasker

Der findes et stort udvalg af rejsetasker, så der er masser at vælge imellem. Det gælder alt fra forskellige størrelser til forskellige farver. Så om du vil have en grøn, gul, rød, hvid eller sort rejsetaske, så kan de nemt finde det.

Hvis du er villig til at investere lidt penge, så er der også rig mulighed for at få en stilfuld og eksklusiv rejsetaske. Det kunne fx være en fra Epic eller Samsonite.

Rejsetasker fås både til damer, mænd og børn

Udvalget af tasker er enormt, det betyder også at der findes unikke rejsetasker til både kvinder, mænd og børn. Der findes selvfølgelig også mange generelle tasker, som med fordel kan bruges af damer og herre. Er du en stilet mand eller kvinde, der går op i detaljer, så kan du også finde fine rejsetasker i læder og skind online.

Besøg Rejsegear.dk og se udvalget af rejsetasker og weekendtasker.

Køb den online

Hvis du leder efter en god rejsetaske, så bør du handle på nettet. Der findes mange forhandlere på nettet, der har specialiseret sig i forhandling af både kufferter, rejsetasker og trolleys. Én af dem er Rejsegear, der også har et bredt sortiment af rejsetasker. Derfor indeholder udvalget sandsynligvis også noget for dig.

Det er ikke blot udvalget, der er bedre på nettet. Det gør sig også gældende for prisniveauet. Generelt set er det bedre på nettet, hvor de ligeledes har bedre forudsætninger for at finde en god rejsetaske med hjul tilbud. Med andre ord, så har du gode forudsætninger for at gøre en god handel på nettet.

Hvad dette betyder er, at din kommende rejsetaske bør købes på nettet, og ikke i en fysisk forretning. Et godt sted at starte er hos Rejsegear, hvor udvalget er stort, priserne er gode, og tilbud jævnligt er at finde.

Scroll til toppen