Letvægtskuffert

letvægtskuffert - kufferter der ikke vejer megetEn letvægtskuffert kan være en fordel, især hvis du oftest kun medbringer håndbagage.

Der er mange strenge regler og krav fra flyselskaberne, der sætter begrænsninger for både vægten og størrelsen af din kuffert.

De fleste flyselskaber tillader op til 10 kg. i håndbagagen, men andre tillader kun 8 kg., hvorfor det er en god idé at vælge en let rejsekuffert. Du skal nemlig huske at selve kuffertens vægt også medregnes i de 8 eller 10 kg., og hvis kufferten alene vejer 4 kg., så er der ikke mange kilo tilovers.

Billige letvægtskufferter

Anbefaling af lette kufferter

Der findes mange forskellige letvægtskufferter på markedet, hvad end du er til det ene eller andet mærke, om du vil have en rød, hvid eller sort kuffert, eller om du vil have en hård eller blød kuffert.

Herunder anbefaler vi nogen lette kufferter, der kan købes i flere størrelser. Så der findes både lette kufferter som håndbagage, men i den grad også som ”almindelige” kufferter, der skal tjekkes ind.

Er du på udkig efter en kabinekuffert, kan vi anbefale dig at se vores 3 anbefalede kabinekufferter her.

Epic Phantom SL kuffert (fra 2,2 kg)

Epic Phantom SL kuffertEpic Phantom SL er en anbefalesværdig kuffert, hvad end du søger en let kuffert til håndbagagen eller en almindelig kuffert. Phantom™ SL-serien er en populær serie fra Epic, der er i konstant udvikling. De er selv så tilfredse med produktet, at de tilbyder hele 7 års garanti, hvilket er yderst imponerende.

Men hvorfor vælge en Epic Phantom SL? Det får du svaret på herunder.

Detaljer og features: Phantom er helt unik med dens mange fede detaljer og features.

Indbygget TSA-lås: TSA-låsen er henvendt rejser til og fra USA. Din kuffert bliver nemlig scannet af TSA før den bliver lastet. Har din kuffert en TSA-lås kan den åbnes med en universal nøgle, hvilket gør at den nemt kan blive tjekket. Har du derimod en almindelig lås, kan du risikere at de flår låsen op for at se indholdet.

Smart hjulsystem: Store og robuste “twin” DualTRAK hjul, hvilket betyder manøvre i topklasse. Dækket er både holdbart, blødt og lydløst.

Airspeed komponenter: Airspeed komponenter er nemme at udskifte, hvis din kuffert går i stykker. Samtidig har de lav vægt, god holdbarhed og solid styrke.

Inddelingsmuligheder: Epic Phantom SL er udstyret med G-Force interiørsystemet, der betyder at du har bedre inddelingsmuligheder, og samtidig med fokus på lav vægt.

Garantien: Som nævnt før, så får du 7 års garanti, hvilket i sig selv giver produktet masser af troværdig.

Kundeanmeldelser: Kunder har givet kufferten gode anbefalinger. De mener den er god på mange forskellige parameter og samtidig yderst prisvenlig i forhold til kvaliteten. Læs anmeldelserne her.

Epic Phantom BIO kuffert (fra 2,3 kg)

Epic Phantom BIO kuffertDen næste anbefaling er igen en Epic Phantom rejsekuffert, men alligevel en meget anderledes model. Epic Phantom Bio er nemlig udviklet med stor fokus på bæredygtighed. Så går du op i miljøet og vil du samtidig have en let kuffert med på ferien, så er Phantom BIO værd at overveje.

Hvorfor vælge denne miljøvenlige Phantom BIO kuffert? Det får du svaret på herunder.

TSA-lås: Som den anden model, har denne kuffert også en TSA-lås.

Vandtæt lynlås: Lynlåsen er vandtæt, hvorfor du ikke skal bekymre dig om dit tøj og andre ting bliver vådt, når det bliver opbevaret i lastrummet.

Airspeed komponenter: Samme komponenter som den forrige model, hvilket er anbefalesværdigt.

Re:FRESH Interiør: Gør det muligt at vaske kufferten grundigt indvendigt, da de indvendige komponenter kan afmonteres.

Godt hjulsystem: Samme DualTRAK hjul som den forrige kuffert.

Let materiale: Polypropylene er et lettere materiale, hvilket er et stort plus for dig, der går op i den samlede vægt på kufferten.

Miljøvenlige materialer: Som nævnt er dette en kuffert med fokus på bæredygtighed. Den er fremstillet i BioLite™ som er et bæredygtigt materiale udviklet af det svenske firma, Trifilon.

Garantien: Som de andre modeller er der selvfølgelig også 7 års garanti på disse kufferter!

Epic Jetstream SL letvægtskuffert (fra 2,2 kg)

letvægts kuffert med 4 hjulJetstream SL er én af de senest nye kufferter fra EPIC. Den byder på en længere række af unikke detaljer, der gør det til en imponerende kuffert. Den er bl.a. udviklet med VTT O2, som er et nyt tiltag fra EPIC, hvor der bruges polypropylene til fremstilling af skallen.

Det er tiltag, der har resulteret i en holdbar og slidstærk kuffert, uden at der er gået på kompromis med let vægt og moderne udseende. Endvidere er samtlige komponenter, der er brugt til fremstilling af kufferten, af absolut højeste kvalitet.

Derfor ydes der en 5-årig garanti på alle kuffertens komponenter. Det vidner om den høje kvalitet, som EPIC sætter en ære i at levere. Med deres serie af Jetstream-kuffert er der derfor ingen undtagelse.

Epic Discovery Ultra let minikuffert (1,8 kg)

Epic Discovery Ultra let minikuffert (1,8 kg)Dette er i sandhed et pragteksemplar af en kabinekuffert, hvis du søger en letvægtskuffert. Discovery Ultra XXS er nemlig fremstillet med et særligt fokus på en lav vægt. Derfor vejer den også kun 1,8 kg., mens dens dimensioner holder sig inden for de gældende håndbagagemål.

Størrelsen taget i betragtning, så er den dog særligt ideel til korte rejser. Den indvendige volumen lyder på 30-34 L, hvorfor den kan indeholde oppakning til en weekend- eller dagstur. Derfor er Discovery Ultra XXS også et populært valg blandt forretningsrejsende, der har et minimalt bagagebehov.

Den er forsynet med en TSA-godkendt lås. Derfor er den godkendt til indrejse i USA, såfremt dette bliver et behov. Endvidere medfører det også en højere grad af sikkerhed.

Delsey Turenne letvægtskuffert (fra 2 kg)

Delsey turenne 2 kgDelsey Turenne er en flot kuffert, der er fremstillet i polycarbonat. Det er et materiale, der sikrer et slidstærkt og holdbart ydre. Det er det selvsamme materiale, der bruges til fremstilling af skudsikkert glas, hvorfor det er forventeligt, at det er en kuffert, der holder i mange år.

Kufferten er fremstillet med fokus på lav vægt, hvilket valget af polycarbonat også vidner om. Kufferten fås i tre forskellige varianter. De fås med en volumen, der strækker sig fra 40 til 99 L, og en vægt, der strækker sig fra 2 til 3,3 kg.

Turenne-kufferten er også forsynet med Delseys patenterede lukningssystem. Det er et unikt system, der er tre gange mere modstandsdygtigt overfor indtrængen end en kontroversiel lynlås. Derfor er dine ejendele godt beskyttet i denne kuffert.

2 eller 4 hjul?

2 eller 4 hjulOm du skal vælge en letvægtskuffert med 2 eller 4 hjul er som sådan også op til dig selv. Det er nemlig ikke de to hjul til eller fra, der gør den store forskel på vægten.

Skal du slæbe kufferten hjemmefra og hen til toget, derefter fra banegården til lufthavnen, så kan du risikere en masse ujævnheder i terrænet, hvorfor 2 hjul vil være at foretrækker her. Skal du derimod køre direkte til lufthavnen og trille kufferten gennem lufthavnen på et jævnt terræn, er det mere afslappende at skuffe kufferten fremfor at trække den.

Typer af letvægtskufferter

Betegnelsen "letvægtskuffert" betyder bare at kufferten ikke vejer særligt meget.

Hvis du fx. har en 55x40x20 cm kabinekuffert og du kun må have 10 kg med, og i andre tilfælde kun 8 kg., så er der ikke meget at gøre godt med. Og kuffertens vægt er jo en del af den samlede vægt, hvorfor det er en rigtig god idé at købe en letvægtskuffert som håndbagage.

Kuffert med ekspansion

Du har mulighed for at købe en kuffert med ekspansion, hvilket giver dig en del ekstra plads i kufferten.

Softcase kufferter kan primært altid udvides mere end fx en hardcase kuffert, men det betyder ikke at du ikke kan finde hårde kufferter der også har mulighed for ekspansion. Hos Rejsegear.dk kan flere af deres letvægtskufferter nemlig udvides, hvilket giver nogen ekstra procenter plads.

Populære mærker

Der er mange producenter af letvægts kufferter, så det handler egentligt bare om at vælge det mærke, du bedst kan lide. Hos Rejsegear.dk sælges der mange forskellige kuffertmærker: Epic, Titan, American Tourister og Delsey, som alle er værd at tage et kig på.

Epic står også bag populære kufferter som Epic gto, Epic Jetstream, Epic HDX, Epic Quantum, Epic Airwave og Epic Discovery ultra. Flere af kufferterne er også med tsa låse.

Før du køber en kuffert er det også vigtigt at have styr på reglerne for håndbagage, da der er flere regler du skal forholde dig til.

Køb billige kufferter på tilbud hos Rejsegear.dk og endda med fri fragt, hvis du den koster over 499 kr. Se det store udvalg, klik på knappen herunder.

læs også denne store kuffert guide på ferieudstyr.dk

Scroll til toppen