Skal du ud at rejse, så handler det om at finde den rette rejsetaske, der passer til dig og dine behov. Der er som sådan ikke én rejsetaske, der er den bedste, da det kommer an på formålet med den. Rejsetasker findes i mange forskellige former og farver, store og små størrelser, og ikke mindst med eller uden hjul.

  For at finde den bedste rejsetaske til dig, skal du først og fremmest overveje, hvad du egentligt skal bruge den til. I denne artikel hjælper vi dig med at finde den rette taske, hvad end du skal på forretningsrejse, storbyferie, vandretur, weekendtur hos familien eller andet.

  Anbefaling af de bedste rejsetasker

  En god rejsekufferter er et must-have for enhver rejseglad person. Den klassiske rejsekuffert kan ikke kun byde på højere kapacitet end en traditionel rejsetaske. Den er typisk også lettere at navigere med og betydeligt mere hårdfør.

  Der er et utal af gode grunde til at købe en rejsekuffert, hvis man jævnligt rejser med fly.

  Da markedet for kufferter er enormt, kan det være en stor udfordring at finde ud af, hvilke der klarer sig bedst på vigtige parametre som kvalitet, brugervenlighed, garanti m.v. Netop derfor har vi undersøgt markedet for at kunne præsentere dig for de bedste kufferter i denne guide.

  I de kommende tre underafsnit vil vi introducere dig for en række udvalgte kufferter, som vi varmt kan anbefale.

  Du bliver i den anledning også henvist til en forhandler, hvor du kan købe den givne kuffert. Dermed kan du gøre en god handel med det samme.

  Eastpak rejsetaske med hjul – Tranverz Black

  Tranverz Black


  Annonce i samarbejde med Pricerunner

  Tranverz er én af de mest populære rejsetasker på markedet. Der er mange fordele forbundet med valget af denne rejsetaske med hjul. Én af dem er den indbyggede opdeling, der er struktureret med henblik på en lettere pakning. Derfor er du garanteret at kunne maksimere mængden af bagage, du medbringer.

  Tasken kan anvendes til både rejse- og hverdagsbrug. Er intentionen at den udelukkende skal anvendes i rejseøjemed, så kan den let pakkes væk, når den ikke anvendes. Dertil tilbyder Eastpak en lang garanti på 30 år. Det er en stærk indikation af den høje kvalitet, der kan forventes, når du køber en Eastpak-rejsetaske.

  Indvendigt er Tranverz udstyret med stroppe, så indholdet ikke vælter rundt. Modellen fås i mange varianter, da Eastpak tilbyder Tranverz-tasken i tre forskellige størrelser og hele 14 forskellige farver. Derfor er der også én af de utallige varianter, der appellerer til dig. Den mindste model går desuden an som håndbagage.

   

  Hvilken rejsetaske skal jeg så vælge?

  stort udvalg af rejsetaskerDu har allerede fået et overblik over de mange muligheder der er, nemlig at taskerne kan bruges til alle slags ferie og ikke mindst hverdagsbrug. Der er mange forskellige typer af tasker, som du allerede ved, og du har muligvis allerede fundet den passende taske til formålet.

  Dog er det værd at være opmærksom på at du vælger den rette størrelse og om du har behov for en med hjul.

  Rejsetaske med hjul

  En rejsetaske med hjul kan være yderst praktisk, hvis du selv skal bære bagagen meget rundt. Det kan fx være til og fra bussen til lufthavnen, rundt i lufthavnen og fra lufthavn til hotel. Skal du selv transportere bagagen i større omfang, så er det værd at overveje en med hjul.

  Skal du bare bruge en lille weekendtaske til computerudstyr og lidt, så er en rejsetaske med hjul nok ikke nødvendigt.

  TIP: Du kan også overveje at kigge efter en kuffert, hvis du skal ud og flyve. Vi har skrevet en stor guide om de bedste kufferter på markedet.

  Størrelsen

  En rejsetaske kan fås i lige så mange størrelser som en kuffert. Derfor kan du naturligvis også finde en taske, der har en størrelse, der er ideel for dit vedkommende. Størrelsen kan have relevans i flere sammenhænge, men hovedsageligt drejer det sig om at overholde de gældende krav, der er udstedt at flyselskaberne.

  Ønsker du at medbringe din nye rejsetaske på flyet, så skal den overholde de gældende størrelseskrav for håndbagage. Den varierer for hvert enkelt flyselskab. Typisk vil en lille rejsetaske med hjul blive accepteret som håndbagage, men du bør dog undersøge kravene hos dit foretrukne flyselskab, inden du vælger taske.

  Er du i stedet på udkig efter en stor rejsetaske med hjul, så har du også et væld af muligheder. Er det i en sådan sammenhæng, du leder efter en rejsetaske, så ønsker du sandsynligvis blot at den er så stor som muligt. Heldigvis kan rejsetasker fås i meget store størrelser.

  Hvor længe er du væk? Og hvilke behov har du?

  Størrelsen på rejsetasken afgøres ofte af hvor længe du skal være væk og hvad du har behov for at medbringe. Skal du afsted et par dage, vil en lille rejsetaske ofte være fint nok, hvorimod en stor rejsetaske vil være at foretrække, hvis du skal være væk i længere tid.

  Overvej selv om en stor eller lille taske er mest optimalt for dig. Der er nemlig ingen grund til at købe en stor rejsetaske, hvis du ikke har det store behov. Det betyder nemlig at du skal slæbe på mere og store risiko for at den ikke kan betragtes som kabinekuffert, hvis du fx rejser med fly.

  Stort udvalg af rejsetasker

  Der findes et stort udvalg af rejsetasker, så der er masser at vælge imellem. Det gælder alt fra forskellige størrelser til forskellige farver. Så om du vil have en grøn, gul, rød, hvid eller sort rejsetaske, så kan de nemt finde det.

  Hvis du er villig til at investere lidt penge, så er der også rig mulighed for at få en stilfuld og eksklusiv rejsetaske. Det kunne fx være en fra Epic eller Samsonite.

  Rejsetasker fås både til damer, mænd og børn

  Udvalget af tasker er enormt, det betyder også at der findes unikke rejsetasker til både kvinder, mænd og børn. Der findes selvfølgelig også mange generelle tasker, som med fordel kan bruges af damer og herre. Er du en stilet mand eller kvinde, der går op i detaljer, så kan du også finde fine rejsetasker i læder og skind online.

  Køb den online

  Hvis du leder efter en god rejsetaske, så bør du handle på nettet. Der findes mange forhandlere på nettet, der har specialiseret sig i forhandling af både kufferter, rejsetasker og trolleys. Én af dem er Rejsegear, der også har et bredt sortiment af rejsetasker. Derfor indeholder udvalget sandsynligvis også noget for dig.

  Det er ikke blot udvalget, der er bedre på nettet. Det gør sig også gældende for prisniveauet. Generelt set er det bedre på nettet, hvor de ligeledes har bedre forudsætninger for at finde en god rejsetaske med hjul tilbud. Med andre ord, så har du gode forudsætninger for at gøre en god handel på nettet.

  Hvad dette betyder er, at din kommende rejsetaske bør købes på nettet, og ikke i en fysisk forretning. Et godt sted at starte er hos Rejsegear, hvor udvalget er stort, priserne er gode, og tilbud jævnligt er at finde.

  Comments are closed.