Selvoppustelige luftmadrasser er både komfortable og nemme. Pust dem op hurtigt og effektivt, når du er på farten eller skal have overnattende gæster. Faktisk ligger mange lige så godt som på en almindelig seng. Madrassen er god, fordi den fylder meget lidt i ikke-oppustet tilstand.

  Du kan bruge en oppustelig luftmadras på festival, til camping eller som luksus liggeunderlag. Sov behageligt og blødt, så du er frisk og klar til oplevelse dagen derpå.

  Her giver vi et hurtigt overblik over prisvenlige dobbelte luftmadrasser med pumpe i høj kvalitet.

  Bestway AlwayzAire outdoor Queen-size madras

  Bestway AlwayzAire outdoor Queen-size madrasDen indbyggede pumpe på AlwayzAire outdoor madrassen fra Bestway gør det nemt at bruge den udendørs. Du kan oplade batteriet løbende med et medfølgende USB-stik. På bare en oppustning kan madrassen holder sig spændstig i en uge.

  Bestway har lavet madrassen ekstra høj og designet en hovedpude for enden. Ingen grund til at gå på kompromis med nattesøvnen bare fordi du sover udendørs! Det tager kun 3 minutter at puste den op fra bunden. Alt, du skal gøre for at tømme luften, er at fjerne pumpen.

  Designet er flot og diskret gråt. Du får en af markedets bedste selvoppustelige madrasser. Inkluderet i købet er reparationsudstyr. Hvis nu du skulle få brug for det på turen. Det er en rar sikkerhed at have. Med en længde på over 2 meter og en bredde på 1,5 er der god plads.

  Video af Bestway AlwayzAire Queen

  Produktfordele:

  • Indbygget pumpe oplades med USB stik
  • Reparationskit
  • Indbygget højde og hovedpude.

  Til butik

   

  Outwell dobbelt luftmadras med pude og pumpe

  Outwell dobbelt luftmadras med pude og pumpeEn praktisk sort luftmadras der sikrer god nattesøvn. Det opsummerer Outwell modellen ganske godt. Den har en dejlig overflade lavet i velour. Som ekstra detalje er der indbygget en hævet pudefunktion, så hovedet kan hvile om natten.

  Madrassen kan bruges både udendørs og indendørs med en sovepose eller en god varm dyne. Luftmadrassen med indbygget fodpumpe er nem at bruge for både børn og voksne. En dobbelt ventil gør processen nem og effektiv, så du ikke skal bruge meget tid.

  Materialet er slidstærkt PVC, som holder til lidt af hvert. Du skal derfor ikke bekymre dig om at flytte og bruge madrassen under forskellige forhold. Målene ligger på 185 x 135 x 18/28 cm.

  Video af Outwell madrassen

  Produktfordele:

  • Integreret hovedpude
  • Slidstærkt PVC
  • Dobbelt ventil.

  Til butik

   

  Luftmadras King Comfort Plus

  Luftmadras King Comfort PlusFor få penge får du her en super dobbelt luftmadras med indbygget pumpe, som er nem at betjene. Liggeoverfladen er blød af organisk viskose.

  Med en maksimal personvægt på 350 kilo og en størrelse på 200 x 185 x 20 cm. er der rigtig god plads.

  Foruden en lækker overflade er der oven i købet anti-skrid funktion, så madrassen ikke glider. På siden sidder en lille luftventil, som hurtigt tømmer luften. Farven er i diskret grå og blå.

  Luftmadras King Comfort Plus madrassen er lavet i et nyt ”bikube”- design. Der er en indbygget fodpumpe. Du kan også vælge at pumpe den op med en ekstern pumpe. Det er let at rengøre madrassen.

  Produktfordele:

  • Anti-skrid funktion
  • Nem at rengøre
  • Vandafvisende
  • Nem fodpumpe og luftventil.

  Til butik

   

  Multi Comfort Plus dobbelt luftmadras med indbygget pumpe

  Multi Comfort Plus 2 personers luftmadras med indbygget pumpeDu får et par ekstra centimeter i højden ved køb af denne behagelige selvoppustelige dobbelte luftmadras. Den kan bruges både indenfor og udenfor alt efter sæson og behov. Med hele to indbyggede pumper og luftkamre, tager det kun et par minutter at gøre den klar.

  Nyd pladsen alene på overfladen eller del sengen med en anden. Der er plads til to personer. Madrassen er lavet i økologisk viskose materiale, så du ligger ekstra godt. Anti-skrid funktionen sikrer stabilitet, så du let kan bruge madrassen under forskellige forhold.

  Multi Comfort Plus madrassen løfter niveauet sammenlignet med den klassiske luftmadras. Du får lidt flere detaljer for pengene i form af materiale, oppustningshastighed og komfort.

  Produktfordele:

  • Økologisk materiale.
  • 2 luftkamre og pumper.
  • Anti-skrid funktion.

  Til butik

   

  Bestway Tritech kingsize luftmadras (Bedst indendørs)

  Bestway Tritech kingsize luftmadras (Bedst indendørs)Bestway er kendt for at lave rigtig lækre luftmadrasser. Tritech Kingsize dobbelt luftmadras med indbygget pumpe er ingen undtagelse. Den er designet med tre lag, der giver ergonomisk støtte og fast form under brug. Konstruktionen hedder I-beam og giver ekstra god søvn kvalitet.

  Derudover er der en lang hovedpude for enden samt en dejlig blød liggeoverflade. Fire minutter er alt, hvad det tager at pumpe op og gøre klar til natten. Der medfølger en transporttaske, så du nemt kan flytte madrassen.

  Madrassen pumpes op med almindelig strøm fra en stikkontakt. Den er naturligt til indendørs brug og perfekt til gæstebesøg. Med i købet får du et reparationskit, hvis der skulle ske noget. Ellers er modellen meget robust og kan holde i mange år frem. Farven er lysegrå.

  Produktfordele:

  • Tager kun fire minutter at pumpe op (strøm)
  • 3-lags konstruktion
  • Reparationskit medfølger.

  Til butik

   

  Fordele ved selvoppustelige dobbelte luftmadrasser

  Du sparer tid og kræfter

  Når du er på campingtur gælder det om at nyde naturen frem for at bruge en masse tid på praktiske gøremål. En traditionel madras koster tid og kræfter at pumpe op. Ved at vælge en luftmadras med indbygget pumpe slipper du for at gøre det hårde arbejde.

  Processen tager måske omkring fem minutter, og imens kan du ordne letvægtsteltet, campingbordet, trangia eller andre gøremål. Det samme gælder ved indendørs brug. Efter en lang aften med rødvin og god snak vil man gerne have luftmadrassen oppustet så hurtigt som muligt, når det bliver sengetid.

  Masser af komfort

  En dobbelt luftmadras giver god plads til en person. Samtidig kan I ligge to sammen, hvilket altid er hyggeligt. Flere modeller har indbygget hovedpude og flere lag. Det gør, at du ligger næsten lige så godt som på en rigtig seng.

  De forskellige lag og den bløde overflade giver ergonomisk støtte til trætte muskler og led. Det er guld værd – især efter en lang dag med fysisk aktivitet. På den måde kan du være frisk og udhvilet for at få optimalt udbytte af dine oplevelser dagen efter. Det kan godt betale sig at investere i lidt ekstra sengeluksus på ture.

  Køb eventuelt sovemaske eller ørepropper for at optimere din søvnkvalitet.

  God isolering

  De fleste kender den ubehagelige følelse af at sove udendørs på små og tynde liggeunderlag. Eller indendørs på et hårdt gulv. Er din luftmadras tynd, så vil den føles hård, og du kan vågne i løbet af natten for at skifte stilling.

  En selvoppustelig dobbelt luftmadras er så højt hævet over jorden, at den isolerer godt. Det betyder, at du nemmere kan holde varmen.

  Nem at pakke

  En stor fordel ved en dobbelt luftmadras med indbygget pumpe er, at den har en utrolig lav pakvolumen. Det vil sige – den fylder næsten ingenting! Du kan nemt bære den rundt i et net eller taske.

  Læs også om: De bedste letvægts campingstole, hvis du vil have ekstra komfort på campingturen. En campingstol giver rig mulighed for afslapning. Vælger du samtidig en der er foldbar og letvægtig, så er det intet problem at have den med.

  Hvad koster en dobbelt luftmadras med indbygget pumpe?

  Prisen vil selvfølgelig variere alt efter: Om du køber på tilbud, hvilken forhandler du vælger, og om du går efter det bedste af det bedste. Vejledende priser er cirka 300 – 500 kroner. Jo flere detaljer – jo højere er prisen.

  Det kan være reparationskit, hovedpude, antal lag eller pumper. Uanset så er prisniveauet overraskende billigt taget i betragtning af, hvor mange år du kan have glæde af din dobbelte luftmadras med indbygget pumpe.

  Leave A Reply