Når du tager til stranden, så er det selvfølgelig for at slappe af. Hvis du ikke ligger behageligt på dit håndklæde, så er det dog næppe meget, du får slappet af. Derfor er det en god idé at medbringe en strandstol, som du kan sidde i. Du kan endda finde en strandstol, der er sammenklappelig, så den er nem at medbringe.

  Hvis du er træt af det ukomfortabel strandsand og det våde håndklæde, så bør du selvfølgelig investere i en strandstol. Du kan endda bruge den som festivalstol, hvis du også er hyppig festivalgænger. Der findes et væld af forskellige strandstole på det danske marked, hvorfor du også kan finde en model, der tiltaler dig.

  Sammenklappelig strandstol i træ med kanvasbetræk

  Sammenklappelig strandstol i træ med kanvasbetrækFlot strandstol i fine pastelfarver. Du kan vælge mellem turkis, lime eller lilla, og alle modellerne oser af charme og oldschool strandstemning.

  Stolen er lavet i smagfuldt akacietræ, som er lakeret for ekstra beskyttelse. Det gør stolen modstandsdygtig over for både regn, sand og blæst. Ved store temperatursvingninger kan du med fordel give træet lidt behandling, så det holder sig flot.

  Selve underlaget er i canvas betræk, som føles ergonomisk lækkert at sidde/slænge sig i. Looket er enkelt og stilrent, og du kan nemt flytte stolen rundt efter behov.

  Den kan selvfølgelig klappes sammen og er nem at transportere. Om vinteren fylder den ikke meget, og du kan opbevare den i skur eller skab.

  Specifikationer:

  • Fås i farverne lilla, lime og turkis.
  • Stolen er lavet i akacietræ.

  Til Butik

   

  Smart foldbar strandstol med armlæn i flere farver

  Smart foldbar strandstol med armlæn i flere farverLeder du efter en funky strand- eller festivals stol, så kommer her en favorit.

  Den har et multifarvet ryglæn, som emmer af kant og karakter. Selve konstruktionen er i aluminium, som vejer ultra lidt.

  Stolen har en lækker lille detalje, nemlig et håndtag. Det gør den ekstremt nem at transportere rundt, hvoraf den er populær på musikfestivaler og blandt campister. Du kan enten bære den i hånden eller på ryggen – smartere bliver det næppe!

  På håndlænet finder du små lommer, hvor du kan have det vigtigste ved hånden. Den foldbare stol kan købes alene eller flere af gangen, alt afhængig af om I er en hel gruppe, der skal bruge den.

  Specifikationer:

  • Håndtag og nem at bære rundt i både hånd og på ryggen.
  • Multifarvet og kinky.

  Til Butik

   

  Behagelig strandstol med bambus-stel

  Behagelig strandstol med bambus-stelDenne smarte urban outdoor strandstol er perfekt at slå sig ned i!

  Den har et stilet bambusstel og et betræk med flot sort hvidt mønster. Du kan nemt tage betrækket af og vaske, når det trænger.

  Stolen er nem at folde sammen og rykke rundt.

  Få mange afslappende timer til at gå med en god bog eller podcast, mens du nyder solen på stranden eller i haven.

  Stolen vejer under 5 kilo, så den er yderst let at bære.

  Du kan indstille den i tre forskellige positioner, alt efter hvor meget du vil dase. Denne strandstol er slidstærk og kan give glæde i mange år frem.

  Specifikationer:

  • Flot bambusstel
  • Canvas der nemt kan tages af og vaskes.

  Til Butik

   

  De mange forskellige typer

  strandstol sammenklappeligDer er mange forskellige typer strandstole at vælge mellem. Derfor er du også garanteret at kunne finde én, der harmonerer med dine præferencer. Valget kan dog være vanskeligt, da udvalget spænder vidt og bredt. Herunder bliver du præsenteret for en række af de forskellige strandstole, du kan finde på markedet.

  En række af de nedenstående modeller kan også bruges til andre formål end stranden. Eksempelvis kan de mindre modeller bruges som udstyr til vandreturen. De fleste af stolene er ikke synderligt store, men nogle af dem er af en vis størrelse. Derfor kan det være en fordel at transportere dem i en trækvogn.

  Oppustelige strandstole

  En oppustelig strandstol kan både være en fordel og en ulempe. Den er behagelig at sidde i, og kan dertil tages med i vandet. Da den er oppustelig, kan du dog risikere at den punkteres af glas, skarpe sten el.lign. Derfor skal du altid være opmærksom, inden du placerer en oppustelig strandstol i sandet.

  De fleste oppustelige strandstole er fremstillet i et slidstærkt materiale. De kan derfor godt holde til at blive placeret op sten m.m. Et stykke glas eller en skarp sten er dog aldrig en god kombination med en oppustelig strandstol. Lægges der pres på stolen (og det gør der, når du sætter dig ned), så kan den punktere.

  Strandstole i træ

  Hvis du gerne vil have en robust strandstol, så er det en god idé at vælge en variant i træ. En strandstol i træ er typisk også dyrere end modellerne med plastikben. Hvis du kun skal bruge den et par gange i løbet af en sæson, så kan en variant i træ næppe betale sig. Er du ofte på stranden, så er det en anden sag.

  Ofte er disse modeller også visuelt flottere. Det er selvfølgelig en smagssag, men i mange tilfælde mener de i højere grad om havestole. Det kan du blandt andet se på Nigor Flycatcher-stolen, der er beskrevet herover. Hvis det visuelle aspekt er noget, der har relevans, så er det primært modellerne i træ, du bør fokusere på.

  Dobbelt strandstol til flere personer

  Ønsker du at dele strandstolen med én eller flere personer? Vil du gerne gøre det mere socialt at tage en tur på stranden? I så fald er det oplagt at investere i en dobbelt strandstol. Med en sådan stol er I flere, der kan sidde sammen. Denne type strandstol findes dog i et bredt spektrum af forskellige varianter.

  Hvis du ofte er at finde på stranden, så kan dette være en god investering. De er mere robuste og yder ofte også en højere grad af komfort sammenlignet med de billigere plastikvarianter. Når du skal vælge en strandstol, så handler det hovedsageligt om egne præferencer, da der er store forskel på folks ønsker.

  Som ligge-strandstol

  Ønsker du den ultimative komfort, når du er på stranden? I så fald bør du nøjes med intet mindre end en ligge-strandstol. Som navnet antyder, så er det en stol, der giver dig mulighed for at ligge ned. Det er en tand mere komfortabelt end at sidde oprejst i flere timer. Valget er dog dit, og afhænger af dine præferencer.

  Der er mange, der tror, det er for upraktisk at skulle transportere en sådan strandstol. Det er dog ikke altid tilfældet. Du kan nemlig finde flere modeller, der kan foldes sammen, så de nemt kan være i bagagerummet. Flere af dem leveres tilmed med en transporttaske, som du blot kan tage over skulderen.

  Foretrækker du en mellemting, så er dette også muligt. I så fald skal du finde en strandstol, der er udstyret med et indstilleligt ryglæn. I de fleste tilfælde kan disse nemlig lægges helt ned. Ønsker du også at have støtte til ben og fødder, så er det dog en ligge-strandstol, du skal vælge.

  Læs også om sammenklappelige trækvogne til stranden, hvis du kunne tænke dig at fragte din strandstol eller andet strandtilbehør med til stranden uden at skulle slæbe. Mange af trækvognene kan holde til mange kilo, hvorfor de også kan bruges til at fragte dine børn.

  Køb den billigt online

  Hvis du har besluttet dig for at investere i en strandstol, så står du overfor et væld af valgmuligheder. Derfor kan det være svært at vælge den rette. Med afsæt i ovenstående information kan du dog danne dig et godt overblik over mulighederne. Det gør det også nemmere at vælge den type strandstol, der er bedst for dig.

  Disse stole kan dog også købes mange forskellige steder. Derfor er det også noget, der skal tages højde for. En god idé er dog at holde fokus på de netbaserede forhandlere. Der er nemlig op til flere fordele ved at købe dem på nettet kontra i en fysisk forretning. Det kan du blive klogere på herunder.

  • Pris: Der er markante besparelser at opnå ved at handle på nettet. Strandstole er sjældent specielt dyre, men der er fortsat penge at spare. Det gør sig særligt gældende, hvis du ønsker at investere i en strandstol i træ. Disse modeller er nemlig dyrere, og derfor er besparelsen også større online.
  • Udvalg: På nettet kan du ligeledes handle blandt et større udvalg. Derfor er der markant større sandsynlighed for at finde en strandstol, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Det giver dig mulighed for at foretage dit køb med større omhu, og større respekt for dine egentlige krav.

  Se udvalget

   

  Comments are closed.