Strandstol

Strandstol - nyd udsigtenDe fleste sætter pris på en afslappende stund på stranden. Det er dog ikke altid lige behageligt, hvis du skal ligge på et håndklæde i flere timer.

Derfor kan det være en god idé at medbringe en strandstol. Det er mere behageligt at have en komfortabel stol at sidde i – og heldigvis findes der mange stole til formålet.

Slap af med en god strandstol

Når du tager til stranden, så er det selvfølgelig for at slappe af. Hvis du ikke ligger behageligt på dit håndklæde, så er det dog næppe meget, du får slappet af. Derfor er det en god idé at medbringe en strandstol, som du kan sidde i. Du kan endda finde en strandstol, der er sammenklappelig, så den er nem at medbringe.

Hvis du er træt af det ukomfortabel strandsand og det våde håndklæde, så bør du selvfølgelig investere i en strandstol. Du kan endda bruge den som festivalstol, hvis du også er hyppig festivalgænger. Der findes et væld af forskellige strandstole på det danske marked, hvorfor du også kan finde en model, der tiltaler dig.

De mange forskellige typer

strandstol sammenklappeligDer er mange forskellige typer strandstole at vælge mellem. Derfor er du også garanteret at kunne finde én, der harmonerer med dine præferencer. Valget kan dog være vanskeligt, da udvalget spænder vidt og bredt. Herunder bliver du præsenteret for en række af de forskellige strandstole, du kan finde på markedet.

En række af de nedenstående modeller kan også bruges til andre formål end stranden. Eksempelvis kan de mindre modeller bruges som udstyr til vandreturen. De fleste af stolene er ikke synderligt store, men nogle af dem er af en vis størrelse. Derfor kan det være en fordel at transportere dem i en trækvogn.

Oppustelig

En oppustelig strandstol kan både være en fordel og en ulempe. Den er behagelig at sidde i, og kan dertil tages med i vandet. Da den er oppustelig, kan du dog risikere at den punkteres af glas, skarpe sten el.lign. Derfor skal du altid være opmærksom, inden du placerer en oppustelig strandstol i sandet.

De fleste oppustelige strandstole er fremstillet i et slidstærkt materiale. De kan derfor godt holde til at blive placeret op sten m.m. Et stykke glas eller en skarp sten er dog aldrig en god kombination med en oppustelig strandstol. Lægges der pres på stolen (og det gør der, når du sætter dig ned), så kan den punktere.

I træ

Hvis du gerne vil have en robust strandstol, så er det en god idé at vælge en variant i træ. En strandstol i træ er typisk også dyrere end modellerne med plastikben. Hvis du kun skal bruge den et par gange i løbet af en sæson, så kan en variant i træ næppe betale sig. Er du ofte på stranden, så er det en anden sag.

Ofte er disse modeller også visuelt flottere. Det er selvfølgelig en smagssag, men i mange tilfælde mener de i højere grad om havestole. Det kan du blandt andet se på Nigor Flycatcher-stolen, der er beskrevet herover. Hvis det visuelle aspekt er noget, der har relevans, så er det primært modellerne i træ, du bør fokusere på.

Dobbelt strandstol til flere personer

Ønsker du at dele strandstolen med én eller flere personer? Vil du gerne gøre det mere socialt at tage en tur på stranden? I så fald er det oplagt at investere i en dobbelt strandstol. Med en sådan stol er I flere, der kan sidde sammen. Denne type strandstol findes dog i et bredt spektrum af forskellige varianter.

Hvis du ofte er at finde på stranden, så kan dette være en god investering. De er mere robuste og yder ofte også en højere grad af komfort sammenlignet med de billigere plastikvarianter. Når du skal vælge en strandstol, så handler det hovedsageligt om egne præferencer, da der er store forskel på folks ønsker.

Som ligge-strandstol

Ønsker du den ultimative komfort, når du er på stranden? I så fald bør du nøjes med intet mindre end en ligge-strandstol. Som navnet antyder, så er det en stol, der giver dig mulighed for at ligge ned. Det er en tand mere komfortabelt end at sidde oprejst i flere timer. Valget er dog dit, og afhænger af dine præferencer.

Der er mange, der tror, det er for upraktisk at skulle transportere en sådan strandstol. Det er dog ikke altid tilfældet. Du kan nemlig finde flere modeller, der kan foldes sammen, så de nemt kan være i bagagerummet. Flere af dem leveres tilmed med en transporttaske, som du blot kan tage over skulderen.

Foretrækker du en mellemting, så er dette også muligt. I så fald skal du finde en strandstol, der er udstyret med et indstilleligt ryglæn. I de fleste tilfælde kan disse nemlig lægges helt ned. Ønsker du også at have støtte til ben og fødder, så er det dog en ligge-strandstol, du skal vælge.

Køb den billigt online

Hvis du har besluttet dig for at investere i en strandstol, så står du overfor et væld af valgmuligheder. Derfor kan det være svært at vælge den rette. Med afsæt i ovenstående information kan du dog danne dig et godt overblik over mulighederne. Det gør det også nemmere at vælge den type strandstol, der er bedst for dig.

Disse stole kan dog også købes mange forskellige steder. Derfor er det også noget, der skal tages højde for. En god idé er dog at holde fokus på de netbaserede forhandlere. Der er nemlig op til flere fordele ved at købe dem på nettet kontra i en fysisk forretning. Det kan du blive klogere på herunder.

  • Pris: Der er markante besparelser at opnå ved at handle på nettet. Strandstole er sjældent specielt dyre, men der er fortsat penge at spare. Det gør sig særligt gældende, hvis du ønsker at investere i en strandstol i træ. Disse modeller er nemlig dyrere, og derfor er besparelsen også større online.
  • Udvalg: På nettet kan du ligeledes handle blandt et større udvalg. Derfor er der markant større sandsynlighed for at finde en strandstol, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Det giver dig mulighed for at foretage dit køb med større omhu, og større respekt for dine egentlige krav.
Scroll til toppen