Sammenklappelig trækvogn til stranden

En trækvogn er anvendelig i mange henseender. De er særligt ideelle til ture med børnene, da de kan bruges til både at trække børnene, men også diverse former for oppakning. Det er fordelagtigt, hvad end dagen skal tilbringes i et legeland, på stranden eller i skoven.

Heldigvis fås trækvogne i et bredt spektrum af varianter. Det garanterer at du også kan finde en passende vogn, der harmonerer med de præferencer, du har. Det gør sig gældende uanset om du leder efter en billig trækvogn, en trækvogn med tag eller en sammenklappelige trækvogn med tag.

sammenklappelig trækvogn til stranden

De bedste foldbare trækvogne

Hvis du er på udkig efter en foldbar trækvogn, så er dine muligheder mange.

Det er selvfølgelig kun en fordel, om end det kan gøre dit valg en kende sværere

Heldigvis har vi gjort det hårde arbejde for dig, da vi har fundet frem til de bedste sammenklappelige trækvogne.

Vores Utena trækvogn er meget populær, da den er prisvenlig. Du kan læse mere om den og de andre som du bliver præsenteret for herunder.

Utena Trækvogn

Utena strandvogn der kan foldesEn tur på stranden kan hurtigt blive en omfattende opgave. Håndklæder, solcreme, læsestof, køletaske m.m. Det er alt sammen noget, du skal have med. Det kan være svært at have det hele med i en taske. Tager du det i stedet med i en trækvogn, så er det en helt anden sag – og det kunne f.eks. være en Utena-trækvogn.

Det er en sammenklappelig trækvogn, der ingen montering kræver. Den kan slås op i en håndvending, og i sammenklappet tilstand finder du nemt plads i bilen. Det betyder selvfølgelig også at det er nemt at finde plads til den i hjemmet. Den samlede vægt lyder på blot 10,3 kg., men på trods af dette er den meget robust.

Den tåler nemlig en belastning på hele 100 kg., da den er fremstillet i 600D PVC-væv med en stålramme. Den kan bruges til alt fra strandturen til ophold på en festivalsplads. Det er om noget en multifunktionel trækvogn, der kan tjene mange forskellige formål.

Babytrold Sammenklappelig Trækvogn Med Tag

Babytrold Sammenklappelig Trækvogn Med TagEn rigtig smart trækvogn fra Babytrold, der gør enhver udflugt nemmere og mere behagelig. Den har plads til alle de nødvendige ting til udflugterne, hvorfor den kan indeholde alt fra picnickurv til børnene. Hvis du er på udkig efter en god trækvogn til børn, så er denne model fra Babytrold et oplagt valg.

Hvad der særligt gør denne model interessant er, at den er udstyret med et aftageligt tag. Et sådan tag er en sublim løsning til at give skygge på en solrig dag. Er der ikke behov for dette, så er det blot til irritation. Det er netop derfor, det er så god en løsning at det nemt kan afmonteres, hvis ikke det skal bruges.

Hjulene er punkterfrie og drejbare. Det medfører at trækvognen er nem at manøvre, og at den kan bruges stort set overalt. Endvidere er denne klapsammen trækvogn udstyret med en justerbar trækstang, som nemt kan tilpasses. Dens maksimale bærevægt er dog ikke helt så høj som de forrige modeller, da den er 70 kg.

Smallfoot Vogn

Produktet sælges desværre ikke længere.

Smallfoot VognEn fremragende trækvogn, der særligt er tiltalende for dig, der ønsker at din trækvogn optager mindst muligt plads i sammenfoldet tilstand. Smallfoot-vognen måler nemlig blot 54 cm. x 20 cm. x 75 cm., når den er foldet sammen. Derfor er den nem at finde plads til i hjemmet – og i ethvert bagagerum.

Vognen kan bryste sig af en robust metalramme, kraftig nylon og 360 graders drejlige forhjul. Derfor kan den holde til det meste, du kunne i sinde at udsætte den for. Den kan håndtere en samlet vægtkapacitet på 90 kg., mens dens volumen ligeledes er imponerende, hvorfor den samlede kapacitet er stor.

På den forreste del af trækvognen er der blevet monteret to netposer. Disse kan bruges til opbevaring af diverse småting – det inkluderer alt fra mobiltelefoner til snacks. Håndtaget er desuden justerbart, så det kan indstilles til en passende højde for bruger af trækvognen.

Derfor skal du købe en foldbar trækvogn

Der er mange fordele ved at investere i en trækvogn. Er den foldbare, så er der blot endnu flere fordele forbundet med købet. Har du i sinde at bruge den i forbindelse med årets – forhåbentlig – mange strandture, så vil du kunne nyde godt af dit køb af flere årsager.

Børnene vil elske den på stranden

En trækvogn er et sikkert hit hos børnene. Er de trætte, så kan de transportere i trækvognen. Er de fuld af energi, så kan den fyldes med skovle, spande m.m. hjemmefra, som de kan have det sjovt med på stranden. Derfor er både du og børnene garanteret at der ikke længere er pladsproblemer, når legetøjet skal med.

Det er dog ikke kun børnene, der vil sætte pris på trækvognen. Som forælder vil du også kunne nyde godt af en længere række praktiske aspekter. Den er nemlig ideel til transport og opbevaring af de mange ting, du skal medbringe på stranden. Det er markant bedre løsning end at medbringe et utal af tasker.

Fragt alt strandudstyret i vognen

En folde trækvogn kan anvendes til mange formål. Skal den med på stranden, så kan den bruges til at fragte alt strandudstyret. Du medbringer typisk mange ting, når du skal på stranden. Det inkluderer blandt andet håndklæder, solcreme, læsestof, snacks, drikkevarer og meget andet.

Derfor kræver det også en vis kapacitet at medbringe alt dette – og det er sjældent du finder denne kapacitet i en taske. Derfor er det nemmere at medbringe det i en trækvogn. Det vil medføre at det ikke længere et problem, uanset om du skal medbringe strandudstyr til en, to eller fem personer.

Tip: Trækvognen gør det nemt at medbringe større ting, så du kan med fordel medbringe store og sjove badedyr. Du finder dem her.

Nemmere opbevaring i hjem og bil

Hvis du vælger en sammenklappelig model, så er det nemmere at finde plads til vognen i både hjem og bil. En trækvogn, der ikke kan foldes sammen, fylder en del mere. Derfor kan det være svært at finde plads til opbevaring af den derhjemme. Heldigvis er det et problem, du undgår ved blot at vælge en foldbar model.

Det er dog lige så vigtig en funktion, hvis den skal med bag i bilen – og i særdeleshed hvis du har en mindre bil, hvor pladsen i bagagerummet er begrænset. Derfor er det til hver en tid at foretrække, at købe en model, der kan foldes sammen. Des mere pladsbesparende, den er i sammenfoldet tilstand, des bedre er det.

Køb den online nu

Ønsker du at investere i en sammenklappelig trækvogn til stranden, så har du mange muligheder: Udvalget er stort og de enkelte modeller adskiller sig på mange punkter. Derfor er du også garanteret at kunne finde en model, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i denne forbindelse.

Du kan finde mange fysiske butikker, der sælger sådanne trækvogne, men den bedste løsning er imidlertid at handle på nettet. Her finder du nemlig et større udvalg, bedre priser og gode slagtilbud. Med andre ord, så har du altså bedre forudsætninger for at gøre en god handel, hvis du handler på nettet.

Handler du på nettet, så er du garanteret at kunne finde en model, der på bedste vis harmonerer med dine kriterier. Dét i sig selv bør være overbevisende nok til at handle online. At der tilmed er mange penge at spare, er blot en yderligere ved at vælge en dansk webshop fremfor en fysisk butik.