Sammenklappelig trækvogn til stranden

sammenklappelig trækvogn til strandenEn trækvogn er anvendelig i mange henseender. De er særligt ideelle til ture med børnene, da de kan bruges til både at trække børnene, men også diverse former for oppakning. Det er fordelagtigt, hvad end dagen skal tilbringes i et legeland, på stranden eller i skoven.

Heldigvis fås trækvogne i et bredt spektrum af varianter. Det garanterer at du også kan finde en passende vogn, der harmonerer med de præferencer, du har. Det gør sig gældende uanset om du leder efter en billig trækvogn, en trækvogn med tag eller en sammenklappelige trækvogn med tag.

De bedste foldbare trækvogne

Hvis du er på udkig efter en foldbar trækvogn, så er dine muligheder mange.

Det er selvfølgelig kun en fordel, om end det kan gøre dit valg en kende sværere

Heldigvis har vi gjort det hårde arbejde for dig, da vi har fundet frem til de bedste sammenklappelige trækvogne.

Vores Utena trækvogn er meget populær, da den er prisvenlig. Du kan læse mere om den og de andre som du bliver præsenteret for herunder.

1. Strand trolley med sammenklap-funktion

Strand trolleyDet bliver næppe mere praktisk og funktionelt end denne trolley. For få penge får du et transportmiddel, som du og familien kan have glæde af i årevis. Selve designet er afdæmpet med sort polyester, stålstel og en balanceret lime farve på indersiden. Skal du have masser af ting med på turen, så glæd dig over at denne trækvogn kan tage 100 kilo gods! Foran finder du to smarte opbevaringslommer. Dem kan du fylde med ting som solcreme, tæppe eller vand, som du gerne hurtigt vil kunne få fat i på farten.

Trolleyen er super nem at transportere fra A til B, da den blot foldes sammen og smides ind på bagsædet. De ekstra brede hjul giver god stabilitet. Vær dog opmærksom på at den ikke er lavet til transport af personer. Trækvognen vejer i sig selv 11 kilo.

2. Flot og naturlig trækvogn i træ

Flot og naturlig trækvogn i træDer er dømt familieidyl med Trækvogn Maxi-udgaven i smukt ubehandlet lyst træ! Den flotte røde metalstang og den brune farve leder tankerne hen på lange sommerdage og familieudflugter i det fri. Selve vogne er lavet af poppeltræ, og hvis du vil, har du mulighed for at fjerne den øverste del. Vognen bærer helt op til 80 kilo, så du kan proppe den med alt fra legetøj over badesager til spil.

Den lange styrestang er praktisk og gør det nemt at navigere med vognen. Den har solide og store PU dæk, som gør, at du kan trække den over både græs, vej og småsten. Vil du gerne have en charmerende og naturlig trækvogn til yderst rimelige penge, så har du fundet en god model her. Målene er på 92 x 62 x 59 centimeter.

3. Sammenklappelig trækvogn med soltag (Udsolgt)

Sammenklappelig trækvogn med soltagLeder du efter en god og robust trækvogn med et enkelt og smagfuldt design? Med sin grå og bløde tekstilfarve og en ramme i sort metal holder Pinolino trækvognen stilen. Den er ideel til at transportere grej, mad og udstyr på dagsture i løbet af vejen. Bemærk at den er lavet til gods og ikke børn. Målene lyder på 113 centimeter i længden og 59 centimeter i bredden, så der er rigeligt med plads til familiens sager.

Vognen er let at manøvre, da den har gnidningsfrie drejende hjul og en stålaksel. Skulle du bekymre dig for, at dine ting bliver enten våde eller måske beskadigede af for megen sol, så frygt ikke! Denne trækvogn har nemlig et speciallavet soltag, som også er vandafvisende. Du kan bære op til 50 kilo i vognen. Den er selvfølgelig også sammenklappelig – du kan endda gøre det med én hånd!

4. Outlust Trækvogn (udgået)

Utena strandvogn der kan foldesEn tur på stranden kan hurtigt blive en omfattende opgave. Håndklæder, solcreme, læsestof, køletaske m.m. Det er alt sammen noget, du skal have med. Det kan være svært at have det hele med i en taske. Tager du det i stedet med i en trækvogn, så er det en helt anden sag – og det kunne f.eks. være en Utena-trækvogn.

Det er en sammenklappelig trækvogn, der ingen montering kræver. Den kan slås op i en håndvending, og i sammenklappet tilstand finder du nemt plads i bilen. Det betyder selvfølgelig også at det er nemt at finde plads til den i hjemmet. Den samlede vægt lyder på blot 10,3 kg., men på trods af dette er den meget robust.

Den tåler nemlig en belastning på hele 100 kg., da den er fremstillet i 600D PVC-væv med en stålramme. Den kan bruges til alt fra strandturen til ophold på en festivalsplads. Det er om noget en multifunktionel trækvogn, der kan tjene mange forskellige formål.

Derfor skal du købe en foldbar trækvogn

Der er mange fordele ved at investere i en trækvogn. Er den foldbare, så er der blot endnu flere fordele forbundet med købet. Har du i sinde at bruge den i forbindelse med årets – forhåbentlig – mange strandture, så vil du kunne nyde godt af dit køb af flere årsager.

1. Børnene vil elske den på stranden

En trækvogn er et sikkert hit hos børnene. Er de trætte, så kan de transportere i trækvognen. Er de fuld af energi, så kan den fyldes med skovle, spande m.m. hjemmefra, som de kan have det sjovt med på stranden. Derfor er både du og børnene garanteret at der ikke længere er pladsproblemer, når legetøjet skal med.

Det er dog ikke kun børnene, der vil sætte pris på trækvognen. Som forælder vil du også kunne nyde godt af en længere række praktiske aspekter. Den er nemlig ideel til transport og opbevaring af de mange ting, du skal medbringe på stranden. Det er markant bedre løsning end at medbringe et utal af tasker.

2. Fragt alt strandudstyret i vognen

En folde trækvogn kan anvendes til mange formål. Skal den med på stranden, så kan den bruges til at fragte alt strandudstyret. Du medbringer typisk mange ting, når du skal på stranden. Det inkluderer blandt andet håndklæder, solcreme, læsestof, snacks, drikkevarer og meget andet.

Derfor kræver det også en vis kapacitet at medbringe alt dette – og det er sjældent du finder denne kapacitet i en taske. Derfor er det nemmere at medbringe det i en trækvogn. Det vil medføre at det ikke længere et problem, uanset om du skal medbringe strandudstyr til en, to eller fem personer.

Tip: Trækvognen gør det nemt at medbringe større ting, så du kan med fordel medbringe store og sjove badedyr.

3. Nemmere opbevaring i hjem og bil

Hvis du vælger en sammenklappelig model, så er det nemmere at finde plads til vognen i både hjem og bil. En trækvogn, der ikke kan foldes sammen, fylder en del mere. Derfor kan det være svært at finde plads til opbevaring af den derhjemme. Heldigvis er det et problem, du undgår ved blot at vælge en foldbar model.

Det er dog lige så vigtig en funktion, hvis den skal med bag i bilen – og i særdeleshed hvis du har en mindre bil, hvor pladsen i bagagerummet er begrænset. Derfor er det til hver en tid at foretrække, at købe en model, der kan foldes sammen. Des mere pladsbesparende, den er i sammenfoldet tilstand, des bedre er det.

Køb den online nu

Ønsker du at investere i en sammenklappelig trækvogn til stranden, så har du mange muligheder: Udvalget er stort og de enkelte modeller adskiller sig på mange punkter. Derfor er du også garanteret at kunne finde en model, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i denne forbindelse.

Du kan finde mange fysiske butikker, der sælger sådanne trækvogne, men den bedste løsning er imidlertid at handle på nettet. Her finder du nemlig et større udvalg, bedre priser og gode slagtilbud. Med andre ord, så har du altså bedre forudsætninger for at gøre en god handel, hvis du handler på nettet.

Handler du på nettet, så er du garanteret at kunne finde en model, der på bedste vis harmonerer med dine kriterier. Dét i sig selv bør være overbevisende nok til at handle online. At der tilmed er mange penge at spare, er blot en yderligere ved at vælge en dansk webshop fremfor en fysisk butik.

Scroll til toppen