Når du rejser, så rejser du ofte med mange ejendele i din kuffert. Derfor er det også vigtigt at passe godt på dem. Hvis din kuffert ikke har en integreret lås, så er det en god idé at købe en sikker kuffertlås. Det giver dig mulighed for at låse dine ejendele inde under transport, hvilket minimere risikoen for tyveri.

  Gode og prisvenlige låse til kufferten

  Det er dog ikke alle kuffertlåse, der er lige gode. Der er flere aspekter, der har relevans i denne sammenhæng.

  Du bør dog hovedsageligt fokusere på kvaliteten og prisniveauet.

  Vi har dog gjort det nemt for dig, da vi her har samlet tre gode og prisvenlige låse til kufferten. Derfor er der med garanti også én for dig.

  Læs mere om dem herunder og se hvor du kan købe dem. Du kan også scrolle helt ned i bunden, hvis du vil se hele udvalget af kuffertlåse.

  1. Go Travel TSA lås

  Go Travel TSA låsEn TSA-godkendt kombinationslås i sin reneste form. Den er nem at bruge og nem at indstille. Når den låses fast, kan du vælge en personlig kode. Låsen er fremstillet i messing og zink i højeste kvalitet. Derfor kan den også holde til lidt af hvert. Da den er accepteret af TSA, så undgår du problemer ved indrejse i USA.

  Til Butik

   

  2. Travel Sentry lås med kode

  Travel Sentry lås med kodeTravel Sentry fra Go Travel er en TSA kuffertlås, der er godkendt til indrejse i USA. Den egner sig dog også til andre rejser, da den beskytter dine ejendele. Kombinationslåsen er meget robust, og kan derfor holde til lidt af hvert. Den indstilles let med tre cifre, hvorfor der ingen besvær er forbundet med en nøgle.

  Til Butik

   

  3. Billig TSA kuffertlås

  Billig TSA kuffertlåsHer får du en praktisk TSA lås, der kan anvendes på enhver kuffert. Det er en simpel kuffertlås med kode med tre talrækker. Kombinationslåsen er let at indstille, hvorfor det er nemt at påmontere den kuffert forud for afrejse. Endvidere er den godkendt af TSA, hvorfor den er godkendt til indrejse i USA.

  Til Butik

   

  Hvordan vælger jeg den rette lås?

  Ligesom der er mange kufferter at vælge mellem, så er der også mange kuffertlåse at vælge mellem. Det kan derfor være svært at vælge den rette. Det anbefales til hver en tid at købe en kuffertlås med TSA-godkendt sammensætning. Der findes dog flere typer låse, hvilket du kan blive klogere på herunder.

  Kuffertlås med nøgle

  Hvis du ikke ønsker at skulle huske en 3- eller 4-cifret kode, så kan du vælge en lås med nøgle. Med en sådan lås skal du blot huske en fysisk nøgle, hvilket for nogen er at foretrække over en talkombination. Vælger du en sådan løsning, så bør du have en fast plads til nøglen, så du altid kan finde den.

  Kabellås

  En kabellås minder på nogle punkter om en kombinationslås, da den også låses op med en talkombination. Forskellen er at den låses fast til din kuffert ved hjælp af en stålwire. En sådan lås kan desuden også bruges i flere andre henseender. Det kan eksempelvis være til at låse en skole- eller sportstaske.

  Kombinationslås

  En kombinationslås er en lås, der kan åbnes med en 3- eller 4-cifret kode. Fordelen ved en sådan lås er, at du ikke skal holde styr på en nøgle. I stedet skal du blot huske den kode, du selv har valgt. Det er et spørgsmål om præferencer, da det ikke er alle, der vil bryde sig hoved med at huske en kombination til deres lås.

  Behøver jeg overhovedet en kuffertlås?

  kodekombination til din kuffertDer er ikke nogen lovkrav, der dikterer at din kuffert skal være låst. Derfor er det udelukkende for din egen skyld. Ønsker du at passe godt på dine ejendele, når du rejser, så kan du dog ikke undvære en kuffertlås. En lynlås holder ikke tyven ude, hvis nogen med lange fingre skulle udse sig din kuffert som mål.

  Der er ingen officiel statistik, der viser, hvor mange der udsættes for tyveri i lufthavne. Det er dog ikke kun i lufthavnen, at du kan nyde stor gavn af en sådan lås. Det er også noget, der gør sig gældende, når du lader kufferten blive på hotelværelset. Derfor er en kuffertlås naturligvis også en rigtig god investering.

  Beslutter du dig for at investere i en kuffertlås, så bør du sikre at den er TSA-godkendt. TSA er en forkortelse for Transportation Security Administration, og er den organisation, der håndterer bagage ved indrejse i USA. Har du ikke en TSA-godkendt lås, så kan du risikere at din kuffertlås brydes op og ødelægges.

  Vær på den sikre side

  Hvis du ønsker at være på den sikre side, så bør du erhverve dig en kuffertlås. Når du rejser, så er det ofte med en række ejendele af høj værdi. Derfor kan små hundrede kroner også være godt givet ud for en lås til din kuffert. Bliver din kuffert stjålet eller brudt op, så kan det hurtigt koste dig flere tusinde kroner.

  Selvom du betragter det som en minimal risiko at løbe, så er det alligevel bedre at være på den sikre side. En god ferie kan hurtigt ødelægges, hvis du mister en bærbar PC, din pung el.lign. fra din kuffert. Der findes op til flere sikkerhedsforanstaltninger, der kan hjælpe med at undgå dette, men en kuffertlås er dog bedst.

  Køb den billigt online

  Der er mange penge at spare ved at købe din kuffertlås på nettet. Det gør sig gældende, uanset om det skal være en kuffertlås til USA, en kombinationslås m.m. Derfor er det også anbefalelsesværdigt, at du vælger at benytte dig af denne mulighed. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af kuffertlåse hos Rejsegear.

  Du skal dog være varsom med at vælge en kuffertlås, der er for billig. Kvaliteten af låsen skal nemlig være i top, da den ellers er for nem at bryde op. Ligesom du ikke ville købe en kabinekuffert af lav kvalitet, så bør du heller ikke gå på kompromis med din kuffertlås. Gør du det, så kan det ikke betale sig at købe én.

  Heldigvis findes der talrige kuffertlåse på det danske marked, der både bryster sig af en høj kvalitet og en fornuftig pris. Der er beskrevet tre eksempler herover, som hver især brillerer på op til flere punkter.

  Til Butik

   

  Comments are closed.