Eastpak er et brand med en lang historie. Producenten har eksisteret siden 1960, hvor det blev grundlagt af Monte Goldman. Dengang var fokus udelukkende på tasker, men i dag er fokus udvidet til også at omfatte et hav af øvrige produkter. Det inkluderer naturligvis også et stort udvalg af forskellige kufferter.

  De bedste Eastpak kufferter

  Høj kvalitet, lækkert design og maksimal funktionalitet er hvad du altid får, når køber nye produkter fra Eastpak, hvad end du skal bruge en taske eller kuffert.

  Eastpak har i mange år været kendt for deres Eastpak rygsæk og de mange populære skoletasker, men er nu også kommet med i kampen om kufferter.

  Generelt er produkterne fra Eastpak som sådan ikke en kuffert, men mere en rejsetaske på hjul. Det ændre dog ikke på, at du får noget lækkert for pengene.

  Herunder får du en oversigt over Eastpak kvalitets rejsetasker, der både kan bruges til ferie og hverdagsbrug.

  1. Eastpak Container Rejsetaske

  Eastpak Container RejsetaskeHer er der tale om en stor, lækker rejsetaske med hjul fra Eastpak. Den er udstyret med indbyggede hjul og teleskophåndtag. Derfor kan den bruges som ordinær taske, men også som rullekuffert. Den fås i to størrelser og egner sig hovedsageligt til den korte rejse. Derfor er den ideel at have med på f.eks. weekendophold.

  Eastpak har udstyret Container med et forbedret hjulsystem. Det medfører et let og elegant føre, hvorfor du nemt kan manøvre i en travl lufthavn. Er du på udkig efter en multifunktionel Eastpak rejsetaske, så er dette en ideel løsning. Taskens størrelse og konstruktion indgyder nemlig til forskellige brugsformål.

  Den byder på et stort indvendigt rum med lynlås. I modsætning til de to førnævnte modeller, har den ikke et pakkesystem. Derfor er Container fra Eastpak hovedsageligt appellerende for dig, der foretrækker en taske med blot ét stort rum. Materialet er dog fortsat polyester, der garanterer såvel lav vægt som høj slidstyrke.

  Til Butik

   

  2. Eastpak Tranverz Kuffert

  Eastpak Tranverz KuffertKuffert Tranverz er én af de mest populære rejsetasker fra Eastpak. Den er bygget til rejsebrug, men er også ideel til hverdagsbrug. Den er fremstillet i innovative materialer med henblik på at skabe en lav vægt, men uden at gå på kompromis med slidstyrke. En stor del af tasken er derfor fremstillet i polyester.

  Indvendigt er den struktureret på en sådan vis at du er garanteret en bedre pakning. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt pladsen er udnyttet optimalt. Kombineret med det indvendige pakkesystem, får du også en række indvendige stroppe. De er monteret, for at sikre at bagagen bliver på sin plads.

  Eastpak har udstyret den med en indbygget TSA-lås. Derfor er den godkendt til indrejse i USA. Dertil fås den i et væld af forskellige varianter, der varierer ift. størrelse og udseende. Den lille variant accepteres naturligvis som håndbagage. Blandt farver kan du vælge mellem alt fra sort og grå til rød og camo.

  En anden populær kuffert går under et lignende navn, nemlig kuffert tranzshell. Den kan du også finde online hos flere butikker.

  Til Butik

   

  3. Eastpak Traf’ik Light Sort Kabinetaske

  Eastpak Traf'ik Light Sort KabinetaskeRejser du ofte i forretningsøjemed eller foretrækker du korte ophold, hvor behovet for bagage er begrænset? I så fald er Traf’ik fra Eastpak som skabt til dig. Det er en mindre Eastpak kuffert med hjul, der er skabt som kabinekuffert. Derfor overholder den også gældende krav hos de fleste gængse flyselskaber.

  På trods af den kompakte størrelse, er den rummelig og let at pakke. Indvendigt er den indrettet god opdeling og struktur. Derfor er du garanteret at kunne finde plads til den nødvendige bagage – og lidt til. Som følge af den kompakte størrelse og letvægtige materialer, har tasken blot en vægt pålydende 2,1 kg.

  Traf’ik er perfekt til korte rejser eller getaways. Med tasken får du tilmed 30 års garanti. Derfor er du også garanteret en lang levetid på tasken. En overvejende del af kufferten består af polyester. Det resulterer i at rejsetasken er holdbar, tørrer hurtigt og let at rengøre.

  Til Butik

   

  Derfor skal du vælge en taske fra Eastpak

  Der er mange årsager til at du bør erhverve en taske fra Eastpak. Den hovedsagelige årsag er den uovertrufne kvalitet. Kvaliteten er så god, at Eastpak blev det første brand til at give en livslang garanti på deres produkter. Det skete allerede i 1984, men sidenhen er den blevet nedsat til 30 år – dog blot af lovmæssige årsager.

  Vil du have mest mulig værdi for dine penge, når du vælger rejsetaske eller kuffert, så er Eastpak et oplagt valg. Slidstyrke og holdbarhed er i top, hvorfor en rejsetaske fra Eastpak kan anvendes i mange år – og kan holde til et utal af ture gennem bagagehåndtering i selv de mest travle lufthavne.

  Skarpe tilbud på Eastpak kufferter

  På trods af den uovertrufne kvalitet, er du ikke nødsaget til at betale en mindre formue for din rejsetaske. Deres produkter er fornuftigt prissat, og du kan tilmed finde flere skarpe tilbud på nettet. Derfor er det i din bedste interesse at holde et vågent øje med gode Eastpak kuffert tilbud – og dem finder du typisk online.

  Mange andre produkter

  Hos Eastpak finder du et stort udvalg af produkter. Som sagt er de meget kendte for deres rygsække og skoletasker, men der er også mange andre muligheder til ferien.

  Udover de mange fine Eastpak rejsetasker på hjul har de nemlig også bæltetasker, toilettasker og arbejdstasker.

  Køb din Eastpak kuffert online

  Udvalget af kufferter og rejsetasker fra Eastpak er stort på nettet. Derfor kan du også finde en ideel model, der harmonerer med dine præferencer og kriterier, hvad end du kræver 4 hjul, en bestemt størrelse eller et unikt pakkesystem. Derfor bør du naturligvis også købe din kommende kuffert fra Eastpak på nettet.

  Du kan med fordel vælge at handle hos Rejsegear. Det er en dansk forhandler, der fører et stort udvalg af forskellige kufferter og rejsetasker fra Eastpak. Endvidere fører de nogle af landets bedste priser på en stor del af deres sortiment. Derfor er du garanteret at kunne gøre en god handel hos Rejsegear. Du får også fri fragt ved køb over 499 kr.

  Se udvalget

   

  Comments are closed.