Campingtoilet - transportabelt Thetford toilet

campingtoiletSom mange campingentusiaster nok allerede ved, så er det en nødvendighed at medbringe et transportabelt toilet med på sin tur ud i vildmarken. Et transportabelt toilet er i den grad med til at gøre hele campingoplevelsen mere komfortabel og knap så uhygiejnisk. Derfor er der i dag mange, der gør brug af denne type toilet, når de tager ud på en længere tur i vildmarken. En ferie under åben himmel behøves nemlig ikke at være så primitiv, og med et transportabelt toilet kan udelivet blive ganske hjemligt.

Hvis du i øjeblikket sidder og skal planlægge en længere campingtur sammen med din familie, så kan vi godt garantere for, at denne artikel vil hjælpe dig godt i gang med pakkelisten. Herunder kommer vi nemlig med vores bud på, hvorfor du bør investere i et transportabelt toilet til din vildmarkstur samt hvilke mærker indenfor campingtoiletter, der er særligt anbefalelsesværdige.

[toc]

Fordele ved at investere i et campingtoilet

Hvis ikke man er bekendt med brugen af et campingtoilet, så kan det sagtens undre, hvilke fordele der egentlig er ved at benytte sig af et sådan toilet. Umiddelbart må det jo være nemmere at gå i skoven og gå på det såkaldte ”naturlige toilet” fremfor at benytte sig af et campingtoilet. Dette er dog langt fra sandheden. Det forholder sig nemlig således at et campingtoilet kan redde dig fra en masse besvær, der er forbundet med det naturlige toiletbesøg. Ved et transportabelt toilet kan du nemlig altid være sikker på, at du har freden omkring dig til at gå på toilet. Her behøver du altså ikke at lede i længere tid efter det perfekte område i skoven, hvor ingen kan være vidner til dit toiletbesøg. Dernæst vil et transportabelt toilet også være langt mere hygiejnisk og praktisk, idet toilettet kun skal tømmes efter behov. Investerer du tilmed i et toilet med skyllefunktion, vil hygiejnen og komforten altid være i top.

Der er altså nogle helt klare fordele ved at investere i et transportabelt toilet, når man skal ud i vildmarken på en længere campingtur. Et campingtoilet er klart med til at øge den overordnede komfort ved en sådan tur ved at tilbyde en mere hygiejnisk toiletmulighed, end hvad naturen kan klare.

Thetford campingtoilet

thetford toiletDette populære outdoor mærke kaldet Thetford blev udviklet i Michigan, USA tilbage i start 60’erne og har siden udvidet deres marked til hele verden. Dette mærke inden for transportable toiletter har i mange årtier formået at holde udviklingen i gang, således at deres transportable toiletter forbliver de førende på markedet.

Når man tager et kig rundt på de forskellige danske online butikker, der sælger campingudstyr, vil man også hurtigt kunne finde frem til mærket Thetford. Når man snakker campingtoiletter, så vinder Thetford klart på at være først med de nye innovative løsninger. Det forholder sig nemlig således, at da Thetford startede ud som det førende mærke indenfor campingtoiletter, så var en af deres vigtigste opgaver nemlig at udvikle og producere det bedste campingudstyr, som kunderne drømte om at få med på deres campingferie. I stedet for at holde fast på de gamle designs med primitive løsninger, så holdt Thetford fast i idéen om at udvikle campingudstyr, der ville gøre campingeventyret langt mere komfortabelt for den enkelte kunde. Af denne grund vil du hos Thetford aldrig kunne finde de primitive campingtoiletter uden skyl funktion, nej her finder du nemlig kun de toiletter, der har en smart skyl funktion, og som kan fortælle dig præcis, hvornår du skal tømme den praktiske toilettank.

Altid høj kvalitet hos Thetford

Hos Thetford finder du campingtoiletter, der vil gøre din campingoplevelse yderst komfortabel.

Af deres store udvalg finder du nemlig toiletter med indbygget elektrisk skyllefunktion, således at campingoplevelsen vil føles mere hjemlig og behagelig. Dertil kommer de fleste Thetford toiletter også med den førnævnte smarte indikator, der kan fortælle dig, hvornår toilettet skal tømmes.

Som nævnt tidligere, så har Thetford et stort udvalg af campingtoiletter.

Hvis du eksempelvis kunne tænke dig et luksuriøst campingtoilet, der kan skylle ud elektronisk, så kan du med fordel tage et kig på produktet Thetford Porta Potti Excellence campingtoilet.

Dette toilet er et af markedets mest avancerede og højteknologiske campingtoiletter, som du nemt og bekvemt kan tage med på din ferie ude i det fri. Teknologien bag dette toilet er et kendetegn for Thetfords vision om en komfortabel campingferie for alle.

Porta Potti Qube er også en populær serie af kemiske toiletter. Dem kan du også finde hos forhandleren herunder.

Toilet inventar

Du kan også købe en masse toilet inventar til dit kemiske toilet.

Vi kan anbefale dig at tage et kig på Thetford Aqua, der er et rensepulver til toilettet. Det anvendes i stedet for den grønne væske som du normalt bruger. Thetford Aqua er særligt anvendt til vintercamping.

Derudover kan du også købe fresh-up kits, toiletvæsker, papir, reservedele og en helt masse toiletartikler, så du har alt hvad du skal bruge til dit nye camping toilet.

Prisniveauet

Priserne på Toilet Thetford Porta Potti starter fra omkring 500-600 kr., og de dyreste Thetford Porta Potti toiletter koster omkring 1500-1800 kr.

Hvordan fungerer et campingtoilet?

transportabel toiletDet kan måske undre de fleste, hvorledes et campingtoilet egentlig fungerer, hvis ikke man før har prøvet at benytte sig af et sådan. Det vil vi her på siden dog gøre vores for at forklare.

Et campingtoilet kan se ud på mange måder. De fleste er nok bekendte med det ”naturlige toilet” ude i skoven, der ikke kræver andet end en skovl og noget toiletpapir.

Selvfølgelig kan dette lade sig gøre, når man tager på en længere campingtur, men er man ikke vild med denne primitive metode, så er et campingtoilet intet mindre en fantastisk.

Forskellige typer af transportable toiletter

Der findes mange modeller, størrelser og funktioner af de forskellige campingtoiletter. Faktisk så er der et bredt marked inden for denne tilsyneladende snævre kategori af campingudstyr. For at forklare hvorledes et campingtoilet fungerer, må vi allerførst dele produktet op i to kategorier. Den primitive model og luksusmodellen. Den primitive model af et campingtoilet inkluderer de komfortable elementer af et almindeligt toilet – altså et sæde der står solidt på jorden og med et praktisk hængsel til toiletpapir. Der hvor det primitive aspekt kommer ind i billedet, er ved, at toilettet ikke har nogen skyllefunktion og derfor manuelt skal skylles ud efter behov. Denne type toilet er perfekt til de kortere ture ud i vildmarken, hvor der ikke er brug for den smarte skyllefunktion. Det primitive campingtoilet egner sig også bedst til de ture, hvor der ikke er så mange campingentusiaster, der skal benytte sig af toilettet.

Udover den primitive model så findes der altså også den såkaldte luksusmodel indenfor transportable toiletter. Denne type toilet har, udover de basale kvaliteter ved et almindeligt toilet, også en særlige skyllefunktion, der gør det nemt og bekvemt at rense toilettet efter brug. Skyllefunktionen kan enten tage sig ud som en manuel eller elektrisk pumpefunktion. Den manuelle pumpefunktion fungerer således, at der hældes vand ned i toilettets vandtank, som senere vil blive distribueret ud, når der trykkes på den manuelle pumpe. Ved en luksusmodel er det blot en knap, der skal trykkes ned på og skyllefunktionen sættes i gang. Ydermere vil der være en indikator for, hvornår toilettet skal tømmes inden næste brug.

Markedets bedste campingtoiletter

Udover det populære amerikanske mærke Thetford finder du naturligvis også mange andre mærker på det danske marked indenfor campingudstyr. Er du for eksempel på udkig efter et mere primitivt toilet til din campingferie, så er Proplus klart et mærke at holde øje med. Proplus producerer nemlig transportable toiletter til de kortere campingture, hvor det ikke er nødvendigt at have et avanceret toilet med sig. Proplus har taget designet på det klassiske og primitive udendørstoilet og gjort det til en smart og transportabel løsning for alle campingentusiasterne derude. Hvis du derfor ikke er interesseret i at investere i en dyrere toiletløsning og synes, at det er overflødigt med for mange funktioner, så er de transportable toiletter fra Proplus et rigtig godt alternativ for dig.

Hvis du planlægger at tage på en længere campingtur og godt kunne tænke dig en komfortabel ferie ude i det fri, så findes der et væld af andre mærker, der ligesom Thetford, producerer transportable toiletter med skyl funktion. Her kan vi blandt andet nævne Dometic, som er et mærke, der ynder at producere toiletter med smarte skyl funktionsløsninger, og som i sidste ende vil gøre din campingoplevelse meget mere behagelig. Slutteligt har de transportable toiletter fra Dometic, ligesom Thetfords produkter, indbygget en særlig niveauindikator, der kan fortælle dig, præcis hvornår toilettet skal tømmes.

I disse tilfælde bør du investere i et transportabelt toilet

I denne artikel har vi foreløbigt sat fokus på, hvordan et transportabelt toilet fungerer samt hvilke fordele, et sådan toilet kan tilbyde, når man tager ud på en længere campingtur. Derudover er der i denne artikel blevet anbefalet særlige mærker indenfor campingudstyr, der i den grad har styr på deres produkter, og som ynder at producere det bedste og mest komfortable campingudstyr til deres kunder. Hvis du, efter at have læst denne artikel igennem, sidder med tanken om, hvornår du kunne få brug for et campingtoilet, så kommer vi herunder med et par gode eksempler på, hvornår du bør investere i et praktisk toilet.

Vi har af flere omgange nævnt, at de transportable toiletter er beregnet til de længere ferier ude i det fri. Dog vil man i dag kunne finde en masse gode campingpladser rundt omkring i Europa, hvor der altid vil være gode toilet- og badeforhold inkluderet i opholdet. Når vi derfor skriver, at et campingtoilet er beregnet til en campingferie, så mener vi selvfølgelig de ture ude i vildmarken, hvor der ikke er adgang til toilet eller bad. Her er det en super god idé at have et campingtoilet med sig, idet man aldrig kan vide sig sikker på toiletmulighederne ude i det fri. Uanset om du er vild med at tage på længere fisketure eller bare ynder at komme ud under åben himmel, så er de mange praktiske toiletløsninger en investering, du bør gøre dig.

Scroll til toppen