Kæmpe badedyr til voksne? Ja, tak! Det er altså ikke kun børn der elsker oppustelige badedyr til poolen eller ved stranden.

  De seneste par år er kæmpe badedyr til voksne blevet meget populære. Du har sikkert set de populære enhjørning eller flamingo badedyr. Udvalget er enormt og der findes mange seje og sjove badedyr.

  Er du klar til at nyde din ferie med stil? Så læs med her, hvor vi giver dig et overblik over nogen af de største og fedeste badedyr.

  Du kan købe dem alle sammen online. Gå evt. sammen med flere venner og køb et stort badedyr, så i alle sammen kan få en grinern sommer.


  kæmpe enhjørning badedyr til 6 personer

  kæmpe enhjørning badedyrEr du på udkig efter et kæmpe badedyr til dig og dine venner? Vil i overgå alle andre til det store poolparty? Så kan vi i den grad anbefale jer at kigge på dette kæmpe enhjørning badedyr.

  Der er plads til hele 6 personer. Den måler 590cm i længden og 404 cm i bredden! Badedyret er udstyret med 6 kopholder samt en stor kopholder.

  Der er reb samt håndtag at holde fast i. Derudover er der rygstøtter så oplevelsen bliver behagelig. Der er også reparationskit, hvis ulykken skulle være ude, mens i er på vandet.

  I har også mulighed for at køle fødderne af i bunden, hvor der kan være lidt vand i den hede sommer.

  Prisen er lidt krydret, men er i 6 personer til at betale, så får i en fed oplevelse for en lav pris.

  Produkt detaljer:

  • Plads til 6 personer
  • Størrelse: 404 x 590 cm
  • Maksimal vægt som er testet: 540 kg.
  • 6 kopholder samt 1 stor kopholder
  • 2 rygstøtter
  • Reparationskit

  Til Butik


  Mega-ø papegøje badedyr til voksne

  Mega-ø papegøje badedyr til voksneDer er dømt luksus for alle pengene med dette poolparty oppustelige badedyr! På den store papegøje er der plads til hele seks personer. Der er både en ”krop” og en ”hale” at ligge på, så I har masser plads at fordele jer ud over.

  Selvfølgelig er der kopholdere, så I kan få en drink med på vandet. Papegøjen har store vinger og et hoved foran. Dem kan man holde fast ved. Den er lavet i sprudlende og skønne farver. Der medfølger reparations udstyr, så badedyret holder i ekstra lang tid.

  Der er også reb samt håndtag, så I bedre kan holde balancen. Med en længde på 500 cm. er der rigtig god plads. Papegøjen er perfekt til vands i både havet og ved poolen.

  Produkt detaljer:

  • 6 kopholdere
  • Platform til at komme op
  • Reb og håndtag
  • Reparationskit
  • Plads til 6 personer.

  Til Butik


  Kæmpe enhjørning badedyr til 4 personer

  Kæmpe enhjørning badedyr til 4 personerDette kæmpe oppustelige badedyr er optimalt at flyde rundt i poolen på! Den skøre enhjørning-form skaber glæde og opfordrer til 100 % sjov. Badedyret har hele syv håndtag, og der er plads til fire voksne. Hvert sæde er udstyret med en lille kopholder.

  Det bliver næppe mere livsnyderagtigt med en drink på vandet! Du finder en integreret køletaske, så varerne holder sig kolde selv i sommerheden. Der er også en liggedel samt selvfølgelig ankertaske og reb. Alt er på plads til den perfekte sommerferiedag.

  I midten er der god plads til fødderne, så alle kan sidde behageligt. På samme måde er sæderne store, så du kan sidde helt afslappet. Med i købet kommer et reb og et reparationssæt, hvis nu uheldet er ude.

  Produkt detaljer:

  • 7 håndtag.
  • Hvid og regnbuefarvet enhjørning
  • Lavet af Intex
  • Integreret køletaske og fire kopholdere
  • Ankertaske, reb og reparationssæt
  • God siddeplads til fire voksne.

  Til Butik


  Oppustelig ø med palme

  Oppustelig ø med palmeHer får du et badedyr, der faktisk er 2-i-1. Det er nemlig to oppustelige øer med en palme på hver. Der er en badering til dig selv, og en badering til din drink.

  Derfor er du sikret at din drink ikke forsvinder fra dig, når du nyder solens varme stråler i poolen.

  Det er en badering med et tropisk og eksotisk udseende, der appellerer til de fleste.

  Den har dog ikke en størrelse, der medfører at den kan bruges af mere end én person ad gangen. Det er dog et oplagt valg, hvis blot du søger en relativt traditionel badering til poolen.

  Produkt detaljer:

  • Plads til 1 person

  Til Butik


  Stor hvid svane badedyr til 1 voksen

  stor svane baderingTag Danmarks smukke nationaldyr med dig i poolen eller til stranden. Det er et godt valg for dig, hvis du ikke vil have en lyserød flamingo med i vandet.

  Svanen er nemlig hvid – og det kan hjælpe dig med at se en kende brunere ud. Det er selvfølgelig en fordel i starten af ferien.

  Dette svane badedyr er dog også et særligt ideelt valg, hvis du ikke vil gå ned på plads.

  Den måler nemlig hele 120 cm. X 120 cm. X 109 cm. Derfor er der også tale om et badedyr, hvor du sagtens kan dase i lang tid.

  Produkt detaljer:

  • Plads til 1 person
  • Produktmål: 120x120x109 cm

  Til Butik


  River run badering med dobbeltrum

  Riverun badering med 2 rumEn badering med plads til to personer. Hver person får sit hvert sæde. Mellem de to sæder er der et lille rum til opbevaring af alt fra drikkevarer til snacks.

  Endvidere byder den også på både lænestøtte, to håndtag og en holder til drikkevarer ved hvert af de to sæder.

  Derfor er den selvfølgelig rigtig god at have med på ferie sammen med en flok venner. Her kan du nyde en stille stund i solens bagende varme, mens du har adgang til en kold drink og snacks i opbevaringsrummet.

  Den er udstyret med fem luftkamre, mesh-bund og et såkaldt gribereb.

  Produkt detaljer:

  • Plads til 2 personer
  • Produktmål: 35x243x157 cm

  Til Butik


  Find sjove badedyr til voksne

  Badedyr er ikke kun forbeholdt børn. Der findes et utal af sjove badedyr, der henvender sig til unge og voksne. Flere af de badedyr, luftmadrasser og baderinge, der er beskrevet herover, er primært henvendt til voksne. Eksempelvis er der flere modeller, der har en holder med plads til en kold drink.

  Endvidere er der også talrige eksempler på badedyr, der er udformet med en seksuel fremtoning – nogle på mere diskret vis end andre. Derfor kan du sagtens finde en række badedyr, du kan tage med på ferie. Også i forhold til den fysiske størrelse kan du finde en lang række badedyr, der passer til voksne.

  LÆS OGSÅ: Bedste paddleboards til prisen. I denne artikel får du en oversigt over de populære paddleboards som man snart ser overalt på de danske strande.

  Store badedyr for alle

  Som angivet herover, så kan badedyr fås i mange størrelser. I løbet af de seneste sæsoner er de helt store badedyr blevet særligt populære blandt små som store. De giver dig nemlig mulighed for at dase på en helt ny måde – og for at deles flere personer om ét badedyr, hvilket kan forøge hyggen yderligere.

  Nogle af dem er ganske vist niveauet over store – de er gigantiske. Det er primært dem, der har fanget folks interesse. Et par enkelte af disse badedyr er blevet beskrevet herover. Eksempelvis den store flamingo, der har været én af de seneste sommersæsoners største hits, når snakken falder på badedyr.

  Årsagerne til den pludselig popularitet er mange. Instagram har været én af de helt store årsager, men mange har dog også blot fået øjnene op for den øgede komfort, de giver. Hvis du ligger på et badedyr, der ikke er synderligt stor, så kan det være svært at ligge ordentligt. Det er et ikke tilfældet med et gigantisk badedyr.

  Nyd poolen med et stort badedyr

  Med et stort badedyr eller en stor luftmadras, kan du nyde poolen som du ikke hidtil har gjort det. Du kan nemlig blot dase rundt, mens du varmes op og får kulør af solens varme stråler. Mange modeller er endda udstyret med en holder til drikkevarer, så du altid kan have noget koldt at drikke ved din side.

  Der er mange, der blot har anset en pool som værende et sted, hvor du kan tage en hurtig dukkert. De fleste vil hellere ligge og slappe af i en liggestol ved siden af poolen. Ved at købe et stort badedyr til poolen, får du mulighed for at kombinere de to ting. Det er netop dét, der får dig til at nyde poolen på en helt ny måde.

  LÆS OGSÅ: Oppustelig kajak test, hvis du kunne tænke dig en god oplevelse på vandet. Du kan både finde en oppustelig kajak til 1 og 2 personer. En rigtig underholdende oplevelse til billige penge.

  Køb oppustelige badedyr til poolen

  Hvis du gerne vil være sikker på at du får det meste ud af poolen, når du tager på ferie, så bør du investere i et oppusteligt badedyr. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil give dit barn de bedste forudsætninger for at have det sjovt på badeferien. Heldigvis findes der oppustelige badedyr til begge formål.

  Markedet er nærmest oversvømmet med disse badedyr. Derfor indeholder udvalget noget for enhver smag. Der er mange gode forhandlere af badedyr til voksne online. Derfor bør du ikke tøve med at investere i et oppusteligt badedyr til poolen.

  Når du skal købe badedyr, er der en række faktorer, der skal vægtes højere end andre. Det er dog særligt kvaliteten, du skal have i fokus. Hvis et badedyr rammes af en skarp sten eller smides på strandsandet, så skal det helst kunne holde til det. Det kan du dog kun sikre ved at vælge badedyr af høj kvalitet.

  Se flere

   

  Comments are closed.