Sjove badedyr til pool

sjove badedyr til poolenNår du tager på ferie, så kan du selvfølgelig ikke tage afsted uden badedyr til poolen. Det gør det til en sjovere stund i poolen for såvel børn som voksne.

Der findes mange forskellige typer badedyr på markedet, hvorfor der naturligvis også finde oppustelige badedyr, der appellerer til dig.

Populære badedyr

Har du besluttet dig for at du gerne vil investere i et badedyr til ferie, men er du i tvivl om hvor du skal starte? I så fald er du kommet til det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en lang liste over de mest populære badedyr på markedet. Derfor er der – med garanti – også én eller flere, der falder i din smag.

Oppustelig Pegasus badedyr

pegasus badedyrEt flot badedyr, der forestiller Pegasus. Det er et helt perfekt valg for dig, der ønsker at bruge et badedyr, der både kan bruges i poolen eller ved stranden. Det kan holde helt op til 100 kg. i vægt, hvorfor det også er et badedyr til voksne. Det betyder dog at den også er velegnet til flere personer.

Den er lavet i miljøvenligt PVC, der naturligvis også er af høj kvalitet. Den har desuden indbyggede håndtag på hver side af Pegasus' hals. Endvidere bør det nævnes at den er hele 250 cm. lang. Derfor kan den også bruges af flere personer på én gang.

Gigantisk Instabull Pool float

Gigantisk Instabull Pool floatDet er ikke alle, der ønsker at ligge stille på deres luftmadras eller badedyr. Ét af de mere sjove badedyr er den fede InflataBull. Det er en oppustelig og vandglat tyr midt i en ydre, oppustelig ring. På ringen er der monteret håndtag, så dine venner kan ryste tyren, indtil du falder af.

Din opgave er at blive siddende på den vandglatte tyr så længe som muligt. Den maksimale vægt lyder på 100 kg., hvorfor den kan bruges af de fleste. Det er et badedyr, der har anden funktion end blot at flyde på vandoverfladen.

Krokodille badedyr til børn

krokodille badedyr til børnHvis du leder efter et badedyr til dit barn eller baby, så er dette badedyr et oplagt valg. Den forestiller en sjov krokodille, der appellerer til børn af begge køn. Dette krokodillebadedyr 203 cm. x 117 cm., hvorfor der snildt kan sidde to børn på krokodillen på én gang.

Den er udstyret med solide håndtag og er fremstillet i holdbar 0,27 mm. vinyl. Den er også udstyret med en sikkerhedsventil, og der medfølger selvklæbende reparation patches. Det medfører at den nemt og hurtigt kan lappes, hvis der eksempelvis laves et hul af en sten el.lign.

Stor enhjørning badedyr

stort unicorn badedyrOppustelige enhjørninger er umådeligt populære for tiden. Det er ét af de helt store badedyr, da den er hele 2,75 meter lang og kan bære op til 100 kg. Den egner sig både til en tur i poolen eller på stranden. Som følge af dens størrelse er der faktisk plads til to personer på den.

Den oppustelige enhjørning er fremstillet i miljøvenligt PVC. Det er et slidstærkt materiale, der kan holde til det meste. Derfor er kvaliteten af dette badedyr også helt i top. På hver side af halsen er der desuden monteret håndtag, så man kan trække sig op på badedyret.

Oppustelig ø med palme

palme ø baderingHer får du et badedyr, der faktisk er 2-i-1. Det er nemlig to oppustelige øer med en palme på hver. Der er en badering til dig selv, og en badering til din drink. Derfor er du sikret at din drink ikke forsvinder fra dig, når du nyder solens varme stråler i poolen.

Det er en badering med et tropisk og eksotisk udseende, der appellerer til de fleste. Den har dog ikke en størrelse, der medfører at den kan bruges af mere end én person ad gangen. Det er dog et oplagt valg, hvis blot du søger en relativt traditionel badering til poolen.

Flydende pizza luftmadras

Flydende pizza luftmadrasEn oppustelig luftmadras behøver ikke nødvendigvis at være kedelig. Det er denne luftmadras et bevis på. Den forestiller nemlig et pizzaslice, hvor du har god plads til at dase i solen. Hvis du gerne vil have den mest unikke luftmadras i poolen, så er det et oplagt valg.

Den har en længde på ca. 180 cm. Derfor er der også god plads til at brede sig godt ud på. Den kan desuden holde til en belastning på ca. 90 kg., hvorfor den kan bruges af de fleste. Det er et populært badedyr, som også kan bryste sig af en høj kvalitet.

River run badering med dobbeltrum

Riverun badering med 2 rumEn badering med plads til to personer. Hver person får sit hvert sæde. Mellem de to sæder er der et lille rum til opbevaring af alt fra drikkevarer til snacks. Endvidere byder den også på både lænestøtte, to håndtag og en holder til drikkevarer ved hvert af de to sæder.

Derfor er den selvfølgelig rigtig god at have med på ferie sammen med en flok venner. Her kan du nyde en stille stund i solens bagende varme, mens du har adgang til en kold drink og snacks i opbevaringsrummet. Den er udstyret med fem luftkamre, mesh-bund og et såkaldt gribereb.

Stor hvid svane badering

stor svane baderingTag Danmarks smukke nationaldyr med dig i poolen eller til stranden. Det er et godt valg for dig, hvis du ikke vil have en lyserød flamingo med i vandet. Svanen er nemlig hvid – og det kan hjælpe dig med at se en kende brunere ud. Det er selvfølgelig en fordel i starten af ferien.

Dette svane badedyr er dog også et særligt ideelt valg, hvis du ikke vil gå ned på plads. Den måler nemlig hele 120 cm. X 120 cm. X 109 cm. Derfor er der også tale om et badedyr, hvor du sagtens kan dase i lang tid.

Hajgab badering

badering der ligner en hajPå lige fod med luftmadrasser, så behøver en badering heller ikke at være kedelig. Hvis du gerne vil have en unik badering, kan du overveje denne badering. Den forestiller en haj, der gaber og viser tænder. Derfor kan du plaske rundt inde i baderingen, mens det ligner du er ved at blive spist.

Baderingen er fremstillet i slidstærkt PVC-plast, der kan holde til lidt af hvert. Dens max. vægt lyder på 80 kg., hvorfor den kan bruges af såvel børn som voksne. Den måler 100 cm. x 80 cm., hvorfor det er en relativt stor badering.

Oppustelig havfrue badedyr

havfrue med haleHar du altid drømt om at blive en smuk havfrue? Det er en drøm, du næsten har mulighed for at realisere med denne badering. Det er nemlig en badering, der er udstyret med en havfruehave. Denne hale giver dig en fornemmelse af at du endelig har fået realiseret din drøm.

Det er en sjov og farverig badering, der er anderledes end de mere konventionelle baderinge. Det er også en stor badering, hvorfor du har god plads til at brede dig ud – den måler nemlig 185 cm. X 120 cm. X 92,5 cm. Dertil er den fremstillet i et meget slidstærkt materiale.

Kæmpe flamingo badedyr

kæmpe flamingo badedyr til voksneDen oppustelige flamingo er ét af de helt store hit. Den har ganske enkelt været overalt på de sociale medier, og du har ikke kunne undgå at se den. Den er 1,9 m. lang, hvorfor den er ideel til dig, der leder efter et kæmpe badedyr, du kan flyde rundt på i poolen.

Den er lavet i miljøvenligt PVC, der er slidstærkt og emmer af god kvalitet, hvilket også tydeligt kan mærkes. Den er tilmed af en størrelse, der gør at den kan bruges af mere end én person ad gangen. Ønsker du blot at ligge for dig selv, så bliver plads i hvert fald ikke et problem.

Find sjove badedyr til voksne

store badedyr til voksneBadedyr er ikke kun forbeholdt børn. Der findes et utal af sjove badedyr, der henvender sig til unge og voksne. Flere af de badedyr, luftmadrasser og baderinge, der er beskrevet herover, er primært henvendt til voksne. Eksempelvis er der flere modeller, der har en holder med plads til en kold drink.

Endvidere er der også talrige eksempler på badedyr, der er udformet med en seksuel fremtoning – nogle på mere diskret vis end andre. Derfor kan du sagtens finde en række badedyr, du kan tage med på ferie. Også i forhold til den fysiske størrelse kan du finde en lang række badedyr, der passer til voksne.

Store badedyr for alle

Som angivet herover, så kan badedyr fås i mange størrelser. I løbet af de seneste sæsoner er de helt store badedyr blevet særligt populære blandt små som store. De giver dig nemlig mulighed for at dase på en helt ny måde – og for at deles flere personer om ét badedyr, hvilket kan forøge hyggen yderligere.

Nogle af dem er ganske vist niveauet over store – de er gigantiske. Det er primært dem, der har fanget folks interesse. Et par enkelte af disse badedyr er blevet beskrevet herover. Eksempelvis den store flamingo, der har været én af de seneste sommersæsoners største hits, når snakken falder på badedyr.

Årsagerne til den pludselig popularitet er mange. Instagram har været én af de helt store årsager, men mange har dog også blot fået øjnene op for den øgede komfort, de giver. Hvis du ligger på et badedyr, der ikke er synderligt stor, så kan det være svært at ligge ordentligt. Det er et ikke tilfældet med et gigantisk badedyr.

Du finder meget mere svømmeudstyr i vores store oversigt her.

Smarte badedyr til børnene

De fleste børn elsker at plaske rundt i poolen. Det bliver dog lige en tand sjovere med et badedyr. Derfor er der også mange børn, der er rigtig glade for badedyr. Hvis du skal købe et badedyr til et barn, så er der mange faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser; udformning, størrelse, formål m.m.

Badedyr kan fås i mange størrelser. Derfor er det en særligt vigtig faktor at tage op til overvejelse. Skal den eksempelvis være af en størrelse, så den kan bruges til badekaret? Eller skal den være af en større størrelse, så der kan være flere børn på samme badedyr? Heldigvis findes der en passende løsning i alle tilfælde.

Når du skal købe badedyr til børnene, så er det en god idé at tage dem med på råd. Du har nemlig en kende bedre forudsætninger for at træffe et fornuftigt valg, hvis du har taget højde for børnenes egne input. Her kan det desuden være en god idé at inddrage deres interesse, og lade det afspejle sit i badedyres udseende.

Nyd poolen som aldrig før

oppustelige badedyrMed et stort badedyr eller en stor luftmadras, kan du nyde poolen som du ikke hidtil har gjort det. Du kan nemlig blot dase rundt, mens du varmes op og får kulør af solens varme stråler. Mange modeller er endda udstyret med en holder til drikkevarer, så du altid kan have noget koldt at drikke ved din side.

Der er mange, der blot har anset en pool som værende et sted, hvor du kan tage en hurtig dukkert. De fleste vil hellere ligge og slappe af i en liggestol ved siden af poolen. Ved at købe et stort badedyr til poolen, får du mulighed for at kombinere de to ting. Det er netop dét, der får dig til at nyde poolen på en helt ny måde.

Køb oppustelige badedyr til poolen

Hvis du gerne vil være sikker på at du får det meste ud af poolen, når du tager på ferie, så bør du investere i et oppusteligt badedyr. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil give dit barn de bedste forudsætninger for at have det sjovt på badeferien. Heldigvis findes der oppustelige badedyr til begge formål.

Markedet er nærmest oversvømmet med disse badedyr. Derfor indeholder udvalget noget for enhver smag. Forhandlere som Coolstuff og Temashop har begge store, differentierede udvalg. Derfor bør du ikke tøve med at investere i et oppusteligt badedyr til poolen.

Når du skal købe badedyr, er der en række faktorer, der skal vægtes højere end andre. Det er dog særligt kvaliteten, du skal have i fokus. Hvis et badedyr rammes af en skarp sten eller smides på strandsandet, så skal det helst kunne holde til det. Det kan du dog kun sikre ved at vælge badedyr af høj kvalitet.

Find flere ting til din ferie her.

Scroll til toppen