Et strandtelt giver dig mere privatliv på stranden. Skal du bruge en hel dag ved det skønne vand, så kan det være guld værd. Undgå nysgerrige blikke og træk dig tilbage, når du skal smøre dig ind, spise eller bare tage en lur.

  Teltet beskytter også mod solens skadelige UV-stråler, som er særligt intense ved middagstid. Har du små børn med, kan de bruge det som en slags ”læ”. Det skaber tryghed og hygge at have et telt – uanset om du er på stranden, i parken eller bare i haven.

  Strandtelte er nemme at flytte og vejer næsten ingenting.


  High Peak Calobra Pop up strandtelt (UV 80-beskyttelse)

  High Peak Calobra Pop up strandtelt (UV 80-beskyttelse)

  i samarbejde med PriceRunner

  High Peak har lavet dette solide pop up strandtelt til familien. Det har integreret solbeskyttelse med faktor 80, hvilket er meget stærkt. Bunden er lavet i aluminium, så du er godt afskærmet på alle måder i teltet.

  Du fastgør teltet med barduner. Samtidig er der fire sandlommer, som du kan putte sand i for ekstra tyngde. Alt i alt gør det, at teltet kan stå rigtig godt fast – selv under strid vestenhavsvind! Farven er en stilet grå, som blender i med landskabet.

  Med en vægt på kun et kilo er teltet rigtig nemt at bære rundt på. Der medfølger en lille bærepose med håndtag. Pop-up funktioner gør det hurtigt og effektivt at sætte op, lige så snart I finder det perfekte spot.

  Detaljer:

  • UV-beskyttelse 80.
  • Fire strandlommer.
  • Bund belagt med aluminium.

  Easy Camp Ocean strandtelt med +50 UV-beskyttelse

  Easy Camp Ocean strandtelt med +50 UV-beskyttelse

  i samarbejde med PriceRunner

  Et andet godt pop up strandtelt er Easy Camp Ocean modellen. Det kan bruges både hjemme og ude og er rigtig godt til børn. Sejlet er lavet i polyester og er hyggeligt at sidde under. Her føler man sig tryg. Det er desuden dækket med et PU-lag.

  Strandteltet er lavet med en faktor 50 beskyttelse. Det beskytter både børn og voksne i de solrige timer. Med følger holdestænger i fiberglas som trods deres kun 5 mm. er ret solide. Teltet vejer kun et kilo, så det er nemt at flytte fra A til B.

  Det er utrolig let at slå teltet op. Du skal blot tage det ud og så vupti: Folder det sig selv ud. Ikke noget med at stå og bakse med pløkker og snore i en evighed!

  Detaljer:

  • UV-beskyttelse 50.
  • Stænger i fiberglas.
  • PU-dækket sejl.

  Grand Canyon – Tonto 3-Personers Strandtelt

  Grand Canyon - Tonto 3-Personers Strandtelt

  i samarbejde med PriceRunner

  Du får et rigtig lækkert strandtelt med Grand Canyon Tonto. Det er stort og rummeligt – med plads til hele tre personer. Det beskytter perfekt mod vind og sol, og samtidig kan du slappe af i det på samme måde som et ”rigtigt” telt.

  Udover den multifunktionalitet er der mange andre detaljer. Teltdugen er UV-beskyttet, og en rygstang og to mindre stænger holder den flot oppe. Der er små velcro-lukkede sandlommer. Dem kommer du sand i, og så kan teltet ellers modstå blæst.

  En fordel, hvis man holder ferie i Danmarks omskiftelige vejr. Teltet er nemt at sætte op og kan pga. sin størrelse bruges til forskellige dagsture, strandture og skovture.

  Detaljer:

  • Plads til tre personer.
  • UV-beskyttet.
  • Fire strandlommer.

  Volkswagen Pop-up-strandtelt

  Volkswagen Pop-up-strandtelt

  Se prisen

  De fleste kender Volkswagen som en bilmodel. Her er boble-formen overført til et hyggeligt lille strandtelt, som du nemt popper op på farten. Du skal ikke montere noget, blot slå teltet ind og ud med få bevægelser.

  Nemmere bliver det ikke! Der er integreret en solfaktor beskyttelse på 30+. Materialet er PU-behandlet polyester, som er slidstærkt. Rammen er lavet i glasfiber. Der medfølger to teltstænger og en opbevaringspose.

  Teltet er nemt at have med og rengøre. Tør det af med en fugtig klud, når du føler behov. Både for børn og voksne er teltet perfekt at tage en slapper i. Det kan være lækkert at få en pause fra solen midt på dagen.

  Detaljer:

  • UV-beskyttelse på 30+.
  • ”Folkeboble” form.
  • PU-behandlet polyester.

  Strandteltet til leg

  legetelt til stranden for børnHar du børn, så vil de elske det her skønne strandtelt! Det er lavet i herlige gule og blå farver, som oser af sommer og ferie. I teltet er der plads til badedyr og strandlegetøj. Børnene kan også spise frokost der eller tage en slapper, når solen bliver for stærk.

  Sejldugen er stor, så der afskærmes godt fra andre mennesker. Det betyder, at børnene kan få lidt ro og fred. Samtidig beskyttes deres hud ekstra imod solen. Strandteltet kommer i en bærepose, så det hurtigt kan smides i bilen eller bagpå cyklen.

  Du får meget for få penge her. Trods den lave pris kan strandteltet holde i mange somre. Teltet danner en hyggelig base, når man er på tur udendørs.

  Detaljer:

  • Ideelt til børn.
  • Blå og gule farver.
  • Kommer med en praktisk taske.

  Hvorfor købe et strandtelt?

  For det første får du meget for pengene. Strandtelte er billige i forhold til, hvor mange år du får glæde af dem. Et strandtelt kan tre vigtige ting:

  • Skabe ekstra hyggelige og trygge rammer.
  • Bruges til at opbevare ting.
  • Beskytte mod vind og sol.

  Det er ideelt til familien, der elsker dagsture. Både inden for og uden for Danmarks grænser. Det kan bruges i mange situationer. Det kan være en picnic dag i haven, hvor børnene har venner ovre. En strandtur til Vesterhavet eller sommerferie sydpå til Italien, Spanien eller Grækenland, hvor solen som bekendt er ekstra stærk.

  Vælg et strandtelt med UV-beskyttelse

  I Danmark får mange skader af solen, fordi de ikke beskytter sig godt nok. Uv-stråling er ekstremt skadeligt for huden, og derfor er det bedst at værne sig imod den. Foruden solcreme og skygge, så er et pop up strandtelt den perfekte måde.

  Det kunne ikke være nemmere at have med og slå ud. De fleste strandtelte har foruden deres afskærmende kvalitet også en indbygget Uv-beskyttelse i sejlet. Den kan være på for eksempel 30 eller 50 i faktor.

  Et strandtelt er en god måde at værne om sin egen og sine børns sundhed. Huden er trods alt kroppens største organ, så det er værd at passe på. Med et strandtelt kan du kombinere en aktiv udendørsstil med omtanke og påpasselighed.

  Pop up strandtelte er nemme og geniale

  Det værste ved et telt er at bakse med opsætning. Pop up teltet gør livet meget nemmere for strandturister, festivalgæster og friluftsmennesker. Du kan få modeller til to eller fire personer, som faktisk også kan bruges til overnatning.

  Teltet skal blot tages ud af bæreposen og holdes op. Så fordeler luften sig, og det foldes ud. Det egner sig bedst til mildere klima og steder, hvor der ikke er alt for hård blæst.

  Leave A Reply