Der findes et utal af destinationer at vælge mellem, hvis du ønsker at drage på skiferie. Derfor er det vigtigt at undersøge dine muligheder, før du vælger, da dette giver dig en bedre chance for at træffe det rette valg af destination for netop din skiferie.

  Er du i tvivl om, hvilke muligheder, du har, er det oplagt at undersøge de mest populære destinationer til en start. I denne artikel finder du en beskrivelse af fem populære destinationer til skiferien. Blandt disse finder du sandsynligvis også en destination, der appellerer til dig.

  1. Val Thorens

  Val Thorens er et meget populært område, der har vundet flere titler som det bedste skiområde i bæltet. Derfor er det et svært sted at overse. Blandt andet blev Val Thorens i 2017 kåret som verdens bedste for tredje år i træk. De blev kåret af skirejsebranchen.

  Her er der tale om et område, der aldrig ligger stille. Derimod bliver der år for år lavet ændringer og forbedringer, hvilket der også bliver investeret en del penge i. Derfor er det også et område, som man kan blive ved med at vende tilbage til flere år i træk.

  2. Livigno

  Livingo er et meget charmerende område, der har rigtig meget at byde på. Derfor er det også et område, der er svært ikke at blive forelsket i. Af samme grund er det et område, som mange gæster besøger år efter år, fordi de bliver så glade for at være der.

  Det er en by, der byder på en italiensk afslappet atmosfære. Derfor får man virkelig frihed til at slappe af. Hertil er det også et område, der kan bryste sig af at have et skinetværk, der har noget at byde på for både entusiaster og nybegyndere. Med andre ord, er der noget for enhver.

  3. Sälen

  I Sverige er det især Sälen, der er et populært valg blandt danskerne. Det er et både stort og familievenligt område. Hertil er det også kendt for at byde på den kendte skibakke, der har fået navnet ‘Vægge’, som hælder 45 grader.

  Faktisk er der her tale om et af de mest populære område blandt danskerne, da der hvert år er rigtig mange danskere, der tager til netop Sälen, når de vil stå på ski. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er et område, hvor der især er fokus på, at det skal væer familievenligt.

  4. Saalbach

  Hvis man gerne vil en tur til Østrig for at stå på ski, så er Saalbach uden tvivl et besøg værd. Det er der rigtig mange danskere, der kan skrive under på, for faktisk er det også en af de mest populære destinationer blandt danskerne. Derfor er ture hertil også at finde blandt Thinggaard Rejsers skiferier.

  Saalbach har været et populært område blandt danskerne i over 40 år, og det fortsætter med at være det. Det er et godt skiområde, som især er kendt for deres mange muligheder, når det kommer til afterski.

  5. Trysil

  Ser man gerne, at turen går til Norge, så er Trysil et rigtig godt bud. Det er et område, der har en god størrelse, men uden at det bliver for stort. Hertil er det et område, der især er velegnet for nybegynderen, da der er et stort udvalg af pister, der er begyndervenlige.

  Det er et område, hvor der særligt er fokus på nybegyndere og børnefamilie. Området byder også på en lang række boliger og indlogeringsmuligheder, hvorfor alle kan finde en form for indlogering, der passer til deres ønsker og budget. Det er også en af de klare fordele ved at vælge Trysil.

  Comments are closed.