En duffel bag er en alsidig taske, der fås i et væld af former, farver og størrelser. I al sin enkelthed er det en taske med ét stort rum. Den kan enten bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen. Taskerne fås i forskellige materialer, hvilket inkluderer nylon, bomuld og poylester. Samtidig fås de i størrelser, der varierer fra 30 liter til 130 liter.

  Udvalget af duffel bags byder på noget for enhver smag. Tasken er multifunktionel og kan tjene mange formål. Ofte bruges en duffel bag som grejtaske, hvor du kan finde plads til klatregrej, overnatningsgrej eller deslige. Den kan også tjene formål som sportstaske, der kan medbringes til fodboldtræning eller når du lægger vejen forbi fitnesscenteret.

  Står du og mangler en taske til weekenden? I så fald kan en duffel bag også bruges. Det kan være i form af en mindre skuldertaske på 40 liter eller en større variant, der har plads til de nødvendige ting (og lidt til). Den kan tilmed erstatte din kuffert på rejsen, da du kan købe en duffel bag med hjul.

  Epic Dynamik Gearbag duffel bag (60 liter)

  Epic Dynamik Gearbag RejsetaskeEpic Dynamik Gearbag er en multifunktionel duffel bag. Den kan derfor tjene mange forskellige formål. Det skyldes hovedsageligt dens store størrelse og praktiske indretning. Her får du altså en taske, der ikke blot kan fungere som rejsetaske, men tilmed også som sports-, gear- og weekendtaske.

  Tasken er fremstillet i forstærket polyester. Det giver ikke blot et moderne udseende, men garanterer også den størst mulige slidstyrke. Endvidere, så er polyester et let materiale, hvorfor tasken i sig selv vejer under 1 kg. Det er en fordel, hvis tasken skal bruges til fordel for en kabinekuffert, hvor vægtgrænsen typisk er 10 til 15 kg.

  Dens kapacitet lyder på hele 60 liter, på trods af følgende dimensioner: H: 32 cm. x B: 61 cm. x D: 32 cm. Er den tiltænkt som taske til flyrejser, så bør du være opmærksom på, at dens dimensioner ikke overholde de tilladte mål for kabinebagage hos alle flyselskaber.

  Fremhævet detaljer:

  • Størrelse: 60 liter
  • Forstærket polyester for størst slidstyrke og lav vægt
  • Kan bruges til rejse og som sportstaske
  • Pris: 539 DKK

  Til Butik

   

  Tatonka Barrel L Duffel bag (85 liter)

  Tatonka Barrel L Duffel bag (85 liter)Hvis du ikke vil gå på kompromis med din nye taske, så bør Tatonka Barrel inkluderes i dine overvejelser. Det er en særdeles slidstærk duffel bag, der er fremstillet i Tarpaulin 1000. Det kan bedst beskrives som et presseninglignende materiale. Derfor er du garanteret, at det er et yderst slidstærkt materiale, der kan klare det meste.

  Tatonka har valgt at udstyre deres Barrel-taske med en polstret, vandtæt bund. Derfor er det også en taske, der egner sig til diverse afgrener af friluftslivet. Du kan desuden vælge blandt tre forskellige farver; grå, blå, rød og sort – derfor vil du naturligvis også kunne finde en farve, der appellerer til dig.

  Taskens dimensioner lyder som følgende: H: 69 cm. x B: 42 cm. x D: 42 cm. Denne størrelse medfører en samlet kapacitet på hele 85 liter. Derfor kan taskens bruges til selv længere rejser. På trods af den store størrelse, kan tasken alligevel bryste sig af en vægt på blot 1,85 kg. Det er imponerende taget størrelse og materiale i betragtning.

  Fremhævet detaljer:

  • Størrelse: 85 liter
  • Alm bæretaske og skulderstropper
  • Fremstillet i Tarpaulin 1000
  • Kraftige bærehåndtag
  • Pris: 999 DKK

  Til Butik

   

  The North Face Base Camp – Duffel bag 71L

  The North Face Base Camp - Duffel bag 71LEn populær og kraftig The North Face duffel, der tilmed kan garantere en vandtæt opbevaring af indholdet i den.

  Der er tale om en ny og opdateret version, der bl.a. er forsynet med aftagelige skulderstropper, som tilmed har fået en mere ergonomisk pasform.

  The North Face har dog også forsynet deres Base Camp-taske med robuste bærehåndtag i begge sider. Endvidere har den et gennemført udseende med The North Face-logo i hver ende. Der er desuden mulighed for at vælge blandt et utal af farvekombinationer, der strækker sig fra sort til camo.

  Det store indvendige rum har en kapacitet på hele 71 liter. Derfor er der god plads til, uanset om den bruges til sportstøj eller diverse feltgrej. Ydermere er den fremstillet i slidstærkt ballistisk nylon. Derfor er det en taske, der kan holde til det meste, hvilket også er aktuelt, hvis den skal bruges til en tur i naturen.

  Fremhævet detaljer:

  • 71 liter
  • Vandafvisende ID-lomme
  • Fire kompressionsremme
  • Netlomme
  • Robuste håndtag
  • Pris: 799 DKK

  Til Butik

   

  Helly Hansen HH Duffel Bag 2 (30L)

  Helly Hansen HH Duffel Bag 2Denne Duffel Bag på 30 L fra Helly Hansen er en klassisk taske med et rummeligt hovedrum. Som navnet antyder, har den en volumen på 30 L. Derfor kan den bruges til at transportere diverse udstyr, hvad end det er grej til en telttur eller sportsudstyr.

  Det er en taske, der har et energisk og sportsligt udseende, hvorfor den skiller sig ud fra mængden. Den er også forsynet med justerbare polstrede skulderstropper, hvorfor den nemt kan forvandles til en rygsæk. Du får derfor to tasker i én med denne HH Duffel Bag 2.

  Lynlåsåbningen giver let adgang til det store hovedrum, hvorfra du får adgang til yderligere rum indvendigt. Også udvendigt er der gjort plads til sidelommer til en mere organiseret opbevaring. Tasken er fremstillet i et robust nylonmateriale, hvorfor slidtage ikke er noget, der skal bekymre dig.

  Fremhævet detaljer:

  • 30 liter kapacitet
  • Vandafvisende materiale
  • indvendig lomme og udvendig lomme med lynlås
  • Flere bærestropper
  • Lækker taske fra populære Helly Hansen
  • Pris kun 261 DKK (Spar 40% lige nu)

  Til Butik

   

  Karlstad 27 duffel fra Nordisk

  Karlstad 27 duffel fra NordiskDenne lækre bomuldstaske fra Nordisk har et rustikt duffel look med åbning på midten. Den er ret stilet med logo diskret påtrykt på siden.

  Det smarte remme system gør, at du både kan bære den i hånden eller have den på ryggen. En stor fordel hvis du skal på en længere tur.

  Lynlåsen er nem at åbne og lukke. Tasken har et hovedrum på godt 27 liter, så der er plads til samtlige pakkenelliker.

  Karlstad 27 modellen er lavet i 100 % bomuld, og det holder godt i al slags vejr. Sækken kan stå imod lidt af hvert.

  Tasken har et sejt udtryk og vil gå godt med forskellige typer af tøjsmag. Du kan få den i to brune nuancer: Cookie Brown eller Four Leaf Clover.

  Fremhævet detaljer:

  • Tasken har en kapacitet på 27 liter.
  • Den er lavet i brun bomuld – du kan få to farver.
  • Nordisk er designer bag.
  • Pris: 429 DKK

  Til Butik

   

  Smart Flakstad 85 Travel Bag

  Smart Flakstad 85 Travel BagMed et hulrum på hele 85 liter får du fremragende plads med Flakstad 85 Travel Bag fra Nordisk. Nordisk er kendt for at lave moderigtigt og ekstremt holdbart udendørsudstyr.

  Denne duffel bag kan bruges på både dagsture og længere rejser.

  Den store hovedåbning er udstyret med en tovejs lynlås, som er nem at betjene. Tasken kan udvides lidt i toppen efter behov.

  Du får flere lækre detaljer. Blandt andet en udvendig mindre lomme, hvor du kan lægge våde sager eller eksempelvis en guidebog.

  Bunden er lavet i ekstra resistent materiale, og YKK-lynlåsene er meget vandafvisende. Det sikrer dit indhold, hvis tasken står et vådt sted eller skal bæres udenfor i uvejr. Tasken er lavet i polyester og er gennemført på alle måder.

  Fremhævet detaljer:

  • Du kan få tasken i to farver: Burnt red eller Magnet.
  • Tasken har et hulrum med plads til 85 liter (plus mulighed for udvidelse).
  • Bunden er ekstra vandafvisende.
  • Pris: 699 DKK

  Til Butik

   

  Skara 100 Gear Bag fra Nordisk

  Skara 100 Gear Bag fra NordiskEr du en rigtig eventyrer, der skal have masser af taskeplads, så overvej denne Skara 100 Gear Bag. Den har et aflangt og U-formet design med et hulrum på hele 100 liter!

  Lynlåsen er lavet med en tovejs løsning. Indvendig finder du en separat lomme til de mere sarte sager, som du gerne vil holde adskilt.

  Tasken kommer med skulderremme, som du kan tage af og på efter behov. Både bund og lynlåse er lavet ekstra vandresistente, så tasken holder i lang tid og beskytter dine ting godt.

  Du kan bære tasken som både rygsæk, skuldertaske eller bare i hånden på casual vis.

  Tasken er smuk og kommer enten i en afdæmpet grøn eller rød, der emmer af natur.

  Fremhævet detaljer:

  • Tasken har plads til hele 100 liter.
  • Du kan både bære den med skulderrem og på ryggen.
  • Få den i henholdsvis grøn og rød.
  • Pris: 849 DKK

  Til Butik

   

  Lava 70 liter duffel bag fra Haglöfs

  Lava 70 liter taske fra populære HaglöfsHaglöfs står bag denne populære Lava 70 liter duffel bag. Den fylder minimalt, når den er pakket sammen.

  Materialet gør tasken utrolig resistent over for alle tænkelige former for slid: Vand, vind, ridser, varme og så videre.

  Det er en art kraftig gummidug kaldet 900 Denier Tarpaulin, som er umulig at slide op.

  Både taskens forstærkninger og dobbelte bund er lavet af 420 Denier HD Oxford Nylon. Det holder taskens indhold ekstra beskyttet mod vand, da det er PU-belagt. Hvilket faktisk giver en vandtæthed >2.000 mm.

  For ekstra sikkerhed er lynlåsen udstyret med en lille hængelås. Hængerne er meget tykke, så du kan åbne tasken selv med tykke handsker på! Taskens to midterstropper kan samles med en nem Velcro lukning.

  Du kan også anvende bæreremme til at putte tasken på ryggen, når den skal transporteres over større afstande.

  Fremhævet detaljer:

  • En allround taske med et væld af lækre detaljer: PU-belagt, dobbelt bund, hængelås på lynlås mm.
  • Lavet med en utrolig slidstærk ”gummidug”.
  • Har plads til 70 liter.
  • Pris: 599 DKK

  Til Butik

   

  Kongsberg Classic Duffel bag på 40 liter

  Kongsberg Classic Duffel på 40 literKongsberg Classic Duffel er vildt stilet med et rustikt og skovagtigt look.

  Det er en vadsæk, som sidder godt på ryggen på grund af de polstrede skulderremme. Du kan selvfølgelig også bære den på traditionel duffel bag vis.

  Materialet er kraftigt bomuldskanvas, og det oser af kvalitet.

  Hulrummet på 40 liter tilgås via en snoreåbning og lynlås i toppen. Nemt og enkelt.

  Sækken har flere små lommer indvendigt, hvor du kan komme småting som skriveredskaber, makeup eller hånd-rens i. Det gør det nemt at organisere sine ting på farten.

  Du finder også en lille lomme på selve fronten.

  Tasken kommer vel at mærke med både skulderremme og bærehåndtag. Du kan få den i to forskellige farver, ligesom mange af de andre Nordisk tasker.

  Fremhævet detaljer:

  • Tasken har plads til 40 liter.
  • Den har flere små rum indvendigt til opbevaring af ting.
  • Tasken har polstrede skulderremme, som gør den rar at have på ryggen.
  • Pris: 549 DKK

  Til Butik

   

  Smart og klassisk grøn Cargo duffel bag (65 liter)

  Smart og klassisk grøn Cargo duffelbag (65 liter)Klassisk Cargo duffel bag som du kan have med dig over alt.

  Du får her en slidstærk model i materialet 6000 XTP polyester. Den kan rumme 65 liter, hvilket er god plads på turen.

  Tasken er særligt velegnet til byture, weekendture eller kortere ophold. Du skal nemlig bære den ved remmen på den oldschool måde.

  Designet er simpelt med et stort hovedrum og så selvfølgelig en mindre sidelomme med plads til vigtige papirer, pas eller lignende.

  Du kan vælge mellem de tre forskellige farver sort, blå og grøn. Klassisk Cargo ligger i den billigere ende, så du får ret meget kvalitet for pengene.

  Fremhævet detaljer:

  • Denne duffel bag har et hulrum på 65 liter.
  • Den skal bæres ved håndtag og er ideel til kortere weekendture eller arbejdsrejser.
  • Pris: 249 DKK

  Til Butik

   

  Solid Highlander Storm duffel bag

  Solid Highlander Storm duffelbagSolid Highlander Storm duffel bag til folk på farten! Du får her en taske med plads til 30 liter, som kan modstå al slags vejr.

  Tasken er lavet i 100 % polyester af typen tarpaulin 600. Det beskytter taskens indhold i både regn og slud, og desuden er tasken selv meget resistent over for brugsspor som skrammer, ridser eller misfarvninger.

  Du kan få den samme model i forskellige størrelser.

  Hovedrummet er nemt at gå til, og der er en indvendig lomme.

  Tasken har hele fire sidegrebshåndtag, så du snildt kan bære den i hånden. Selvfølgelig er der også polstrede skulderstropper, hvis du hellere vil bære den på ryggen.

  Der er flere fastgørelsespunkter (også kaldet daisy chains), så du nemmere kan holde styr på dit udstyr.

  Fremhævet detaljer:

  • Tasken er meget vandafvisende.
  • Hulrummet er på 30 liter.
  • Modellen fås i forskellige størrelser.
  • Pris: 449 DKK

  Til Butik

   

  Flot og stor 90 liter Highlander duffel bag

  Flot og stor 90 liter Highlander duffel bagDenne Highlander Storm duffel bag er med et hulrum på 90 liter utrolig rummelig.

  Den har justerbare skulderstropper, som er polstrede for ekstra komfort. Der er fire sidegrebshåndtag, så du har nemmere ved at løfte og bære tasken på din tur.

  Polyester materialet er meget afvisende over for vand, så frygt ej for hverken regnvejr eller mudret terræn.

  Der findes en sidelomme med lynlås, hvor du kan lægge de ting, du ofte skal have fat på.

  Tasken er lavet med flere såkaldte daisy chains, hvor du kan fastgøre dit grej.

  Du får en alsidig og robust duffel bag her, som ligger til en meget afvejet pris. Modellen kan både bruges som decideret rejsetaske eller bare til weekendturen i sommerhuset.

  Fremhævet detaljer:

  • Lavet i polyestermateriale som er meget vandafvisende.
  • Har et hulrum med plads til 90 liter.
  • Fire sidegrebshåndtag, fastgørelsespunkter og justérbare skulderremme.
  • Pris: 699 DKK

  Til Butik

   

  Stort udvalg af duffel bags

  Udvalget af duffel bags er enormt. Der vil uden tvivl være en der falder i din smag. Det gælder både designet, mærket, materialerne, størrelser og farver.

  De fleste duffel bags fremstilles i slidstærke materialer som polyester og Tarpulin 1000. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde en lækker taske i læder.

  vandtæt duffel bag

  Vandtæt eller ej?

  Er du friluftsmenneske, der ofte tilbringer tid i naturen, så er det en nødvendighed at medbringe diverse typer grej – særligt hvis du skal lave mad eller overnatte i naturen.

  For at sikre dit grej, tøj og andet oppakning bedst muligt, bør du i så fald medbringe en vandtæt duffel bag. Sådanne tasker findes dog med forskellige niveauer af vandtæthed.

  Der findes duffel bags med vandtæt bund. Det betyder, de kan stilles på et vådt underlag, uden at du skal være bekymret for at taskens indhold suger vand til sig gennem taskens bund.

  Der findes dog også modeller, der er 100% vandtætte. Disse bruges af mange friluftsmennesker, kajakroere og andre, der har brug for en vandtæt taske.

  Køb smarte duffel bags med hjul

  Mange erstatter deres kuffert med en duffel bag, når de rejser. duffel bags fås i mange størrelser og farver, hvorfor de kan tjene formål som godkendt kabinetaske, men også som indchecket bagage.

  Hvis din nye taske primært skal tjene formål i forbindelse med rejser, så er det anbefalelsesværdigt at overveje en duffel bag med hjul.

  Det er fortrinsvis større modeller, der udstyres med hjul. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog hovedsageligt, at en duffel bag med stor volumen også har plads til meget bagage. Fyldes en taske med bagage, så bliver den tung. I så fald er det nemmere at rulle tasken gennem lufthavnen fremfor at løfte den på ryggen.

  Læs også vores artikel om rejsetasker med hjul, hvis du vil finde en god og praktisk rejsetaske til ferien.

  Mange populære mærker

  Det store udvalg af duffel bags udgøres af mange forskellige brands. Nogle er dog mere populære end andre. Blandt de mest populære brands finder du Epic, Tatonka, The North Face, Haglöfs og Fjällräven.

  Det er dog særligt The North Face, der positioneret sig som værende forbrugernes favorit i forhold til duffel bags. Der er selvfølgelige en vis brandværdi forbundet med valget af The North Face.

  Det er dog langt fra det afgørende aspekt for de fleste. Deres mangeårige og vedvarende popularitet er skabt på baggrund af deres høje kvalitet. Alle deres duffel bags er fremstillet i vandtæt og slidstærkt ballistisk nylon – og er tilmed 100% talatfri.

  Andre producenter udmærket sig også ved en imponerende kvalitet. Det gør sig gældende for Tatonka, hvis tasker også er fremstillet af slidstærke materialer. Fordelen ved Tatonka er dog den lavere prissætning i forhold til The North Face, der ganske vidst er blandt de bedste, men også dyreste, på det danske marked.

  Hvor stor skal min duffel bag være?

  Der er et enormt udvalg af små, medium, medium store, store og ekstra store tasker. Så det er et spørgsmål om, hvorvidt du skal have meget eller lidt med, om du skal være afsted et par dage eller længere tid.

  • 40 liter – Fin størrelse til den mindre tur.
  • 60-70 liter – Hvis du skal bruge en middelstort taske.
  • 90+ Liter – Hvis du skal bruge en meget stor taske.

  Se hele udvalget

   

  Comments are closed.