Duffel bag

En duffel bag er en alsidig taske, der fås i et væld af former, farver og størrelser. I al sin enkelthed er det en taske med ét stort rum. Den kan enten bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen. Taskerne fås i forskellige materialer, hvilket inkluderer nylon, bomuld og poylester. Samtidig fås de i størrelser, der varierer fra 30 liter til 130 liter.

Udvalget af duffel bags byder på noget for enhver smag. Tasken er multifunktionel og kan tjene mange formål. Ofte bruges en duffel bag som grejtaske, hvor du kan finde plads til klatregrej, overnatningsgrej eller deslige. Den kan også tjene formål som sportstaske, der kan medbringes til fodboldtræning eller når du lægger vejen forbi fitnesscenteret.

Står du og mangler en taske til weekenden? I så fald kan en duffel bag også bruges. Det kan være i form af en mindre skuldertaske på 40 liter eller en større variant, der har plads til de nødvendige ting (og lidt til). Den kan tilmed erstatte din kuffert på rejsen, da du kan købe en duffel bag med hjul.

duffel bag

Eastpak Stand Duffelbag Sort

349.00 Kr

Eastpak Renana Instant Duffelbag Sort

349.00 Kr

Eastpak Renana Instant Duffelbag Camo

349.00 Kr

Cargo duffelbag - 65 liter

359.00 Kr

Epic Discovery Ultra Rejsetaske - Stor - 80 cm

549.00 Kr

Epic Adventure Lab UltraMega Duffelbag XL

549.00 Kr

Duffelbag - 90 liter

579.00 Kr

Epic Dynamik Gearbag Rejsetaske

599.00 Kr

Tatonka Barrel L Sort Duffelbag

1099.00 Kr

Tatonka Barrel L Rød Duffelbag

1099.00 Kr

Tatonka Barrel L Grå Duffelbag

1099.00 Kr

Tatonka Barrel L Blå Duffelbag

1099.00 Kr

Epic Dynamik Gearbag Rejsetaske

Epic Dynamik Gearbag RejsetaskeEpic Dynamik Gearbag er en multifunktionel duffel bag. Den kan derfor tjene mange forskellige formål. Det skyldes hovedsageligt dens store størrelse og praktiske indretning. Her får du altså en taske, der ikke blot kan fungere som rejsetaske, men tilmed også som sports-, gear- og weekendtaske.

Tasken er fremstillet i forstærket polyester. Det giver ikke blot et moderne udseende, men garanterer også den størst mulige slidstyrke. Endvidere, så er polyester et let materiale, hvorfor tasken i sig selv vejer under 1 kg. Det er en fordel, hvis tasken skal bruges til fordel for en kabinekuffert, hvor vægtgrænsen typisk er 10 til 15 kg.

Dens kapacitet lyder på hele 60 liter, på trods af følgende dimensioner: H: 32 cm. x B: 61 cm. x D: 32 cm. Er den tiltænkt som taske til flyrejser, så bør du være opmærksom på, at dens dimensioner ikke overholde de tilladte mål for kabinebagage hos alle flyselskaber.

Epic Explorer GearBag Sort

Epic Explorer GearBag SortEn duffel bag behøver ikke at være noget ekstraordinært. Det beviser Epic med deres Explorer GearBag. Det er nemlig en rejsetaske i et simpelt, men dog smart design. Designmæssigt appellerer den derfor til de fleste. På trods af det enkle design, så er det dog nemt at observere, at det er en kompromisløs duffel bag.

Tasken vejer kun 1,2 kg., hvilket er imponerende taget i betragtning af, at taskens samlede volumen lyder på 50 liter. Dens dimensioner lyder desuden som følgende: H: 34 cm. x B: 36 cm. x D: 55 cm. Epic Explorer GearBag er endvidere udviklet til at kunne bæres på flere måder, alt afhængigt af dine egne præferencer.

Explorer GearBag kan bryste sig af et indbygget pakkesystem. Det garanterer en fornuftig pakning og sortering af de ejendele, du medbringer. Idéen bag en duffel bag er, at du kan medbringe meget bagage på begrænset plads.

Slutteligt, så bør det understreges at tasken er udstyret med forstærket stropper og lynlåse hele vejen rundt. Det bevidner om en høj kvalitet. Faktisk er kvaliteten så høj, at der ydes fem års garanti på tasken.

Tatonka Barrel L Duffel bag

Tatonka Barrel L Duffel bagHvis du ikke vil gå på kompromis med din nye duffel bag, så bør Tatonka Barrel inkluderes i dine overvejelser. Det er en særdeles slidstærk duffel bag, der er fremstillet i Tarpaulin 1000. Det kan bedst beskrives som et presseninglignende materiale. Derfor er du garanteret, at det er et yderst slidstærkt materiale, der kan klare det meste.

Tatonka har valgt at udstyre deres Barrel-taske med en polstret, vandtæt bund. Derfor er det også en taske, der egner sig til diverse afgrener af friluftslivet. Du kan desuden vælge blandt tre forskellige farver; grå, blå, rød og sort – derfor vil du naturligvis også kunne finde en farve, der appellerer til dig.

Taskens dimensioner lyder som følgende: H: 69 cm. x B: 42 cm. x D: 42 cm. Denne størrelse medfører en samlet kapacitet på hele 85 liter. Derfor kan taskens bruges til selv længere rejser. På trods af den store størrelse, kan tasken alligevel bryste sig af en vægt på blot 1,85 kg. Det er imponerende taget størrelse og materiale i betragtning.

Stort udvalg

Udvalget af duffel bags er stort. Derfor indeholder det naturligvis også noget, der falder i din smag. Taskerne fås i mange størrelser, farver og materialer. De fleste duffel bags fremstilles i slidstærke materialer som polyester og Tarpaulin 1000. Det udelukker dog ikke muligheden for at erhverve en duffel bag læder, om end udvalget af disse er begrænset.

Vandtæt duffel bag?

Er du friluftsmenneske, der ofte tilbringer tid i naturen, så er det en nødvendighed at medbringe diverse typer grej – særligt hvis du skal lave mad eller overnatte i naturen. For at sikre dit grej, tøj og andet oppakning bedst muligt, bør du i så fald medbringe en vandtæt duffel bag. Sådanne tasker findes dog med forskellige niveauer af vandtæthed.

Der findes dufflebags med vandtæt bund. Det betyder, de kan stilles på et vådt underlag, uden at du skal være bekymret for at taskens indhold suger vand til sig gennem taskens bund. Der findes dog også modeller, der er 100% vandtætte. Disse bruges af mange friluftsmennesker, kajakroere og andre, der har brug for en vandtæt taske.

Duffel bag med hjul

Mange erstatter deres kuffert med en duffel bag, når de rejser. Dufflebags fås i mange størrelser, hvorfor de kan tjene formål som kabinegodkendt bagage, men også som indchecket bagage. Hvis din nye duffel bag primært skal tjene formål i forbindelse med rejser, så er det anbefalelsesværdigt at overveje en duffel bag med hjul.

Det er fortrinsvis større modeller, der udstyres med hjul. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog hovedsageligt, at en duffelbag med stor volumen også har plads til meget bagage. Fyldes en taske med bagage, så bliver den tung. I så fald er det nemmere at rulle tasken gennem lufthavnen fremfor at løfte den på ryggen.

Populære mærker

Det store udvalg af duffel bags udgøres af mange forskellige brands. Nogle er dog mere populære end andre. Blandt de mest populære brands finder du Epic, Tatonka, The North Face, Haglöfs og Fjällräven. Det er dog særligt The North Face, der positioneret sig som værende forbrugernes favorit i forhold til duffelbags.

Der er selvfølgelige en vis brandværdi forbundet med valget af The North Face. Det er dog langt fra det afgørende aspekt for de fleste. Deres mangeårige og vedvarende popularitet er skabt på baggrund af deres høje kvalitet. Alle deres duffel bags er fremstillet i vandtæt og slidstærkt ballistisk nylon – og er tilmed 100% talatfri.

Andre producenter udmærket sig også ved en imponerende kvalitet. Det gør sig gældende for Tatonka, hvis tasker også er fremstillet af slidstærke materialer. Fordelen ved Tatonka er dog den lavere prissætning i forhold til The North Face, der ganske vidst er blandt de bedste, men også dyreste, på det danske marked.

Køb din weekendtaske online her

Antallet af forhandlere af weekendtasker og duffel bags er stort. Det kan derfor synes vanskeligt at vurdere, hvilken af de utallige forhandlere, du skal vælge. I denne forbindelse skal det pointeres, at der er en række faktorer, du bør inddrage i dine overvejelser forud for dit valg. Det betyder også, at du ikke blot skal vælge en vilkårlig forhandler.

Først og fremmest, så skal du sikre, at den givne aktør har et stort udvalg af tasker. Det øger chancen for, at der blandt udvalget findes en model, der stemmer overens med de kriterier, du har. Samtidig skal det være en respekteret forhandler, der har fået gode anmeldelser fra forhenværende kunder, og som kan bryste sig af et fornuftigt prisniveau.

Én af de danske forhandlere, der lever op alt dette er RejseGear. Deres udvalg er stort, deres priser er gode og deres kunder er glade – derfor er det et sted, du roligt kan handle. Uanset dit valg af forhandler, så er det vitalt, at dit fokus er på at finde den rette duffel bag for dit vedkommende – der er dog en god chance for, at du finder den hos RejseGear.