Duffel bag - smarte weekendtasker (30-85L)

duffel bagEn duffel bag er en alsidig taske, der fås i et væld af former, farver og størrelser. I al sin enkelthed er det en taske med ét stort rum. Den kan enten bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen. Taskerne fås i forskellige materialer, hvilket inkluderer nylon, bomuld og poylester. Samtidig fås de i størrelser, der varierer fra 30 liter til 130 liter.

Udvalget af duffel bags byder på noget for enhver smag. Tasken er multifunktionel og kan tjene mange formål. Ofte bruges en duffel bag som grejtaske, hvor du kan finde plads til klatregrej, overnatningsgrej eller deslige. Den kan også tjene formål som sportstaske, der kan medbringes til fodboldtræning eller når du lægger vejen forbi fitnesscenteret.

Står du og mangler en taske til weekenden? I så fald kan en duffel bag også bruges. Det kan være i form af en mindre skuldertaske på 40 liter eller en større variant, der har plads til de nødvendige ting (og lidt til). Den kan tilmed erstatte din kuffert på rejsen, da du kan købe en duffel bag med hjul.

Bedste duffel bag til turen

Det er svært at sige, hvilken duffel bag, der er den bedste. Det kommer nemlig helt an på, hvad du ønsker.

Der er mange størrelser og farver, mærker og ikke mindst prisniveauer.

Vi har prøvet at finde nogen gode duffel bags, som du kan læse mere om herunder. Et udvalg der byder på små, medium og store tasker. Masser af designs til mænd og kvinder.

Tjek vores anbefalinger ud og se om du finder en passende taske for dig - ellers kan du se mange flere duffelbags ved at klikke på knappen i bunden af denne side.

1. Epic Dynamik Gearbag Rejsetaske (60 liter)

Epic Dynamik Gearbag RejsetaskeEpic Dynamik Gearbag er en multifunktionel duffel bag. Den kan derfor tjene mange forskellige formål. Det skyldes hovedsageligt dens store størrelse og praktiske indretning. Her får du altså en taske, der ikke blot kan fungere som rejsetaske, men tilmed også som sports-, gear- og weekendtaske.

Tasken er fremstillet i forstærket polyester. Det giver ikke blot et moderne udseende, men garanterer også den størst mulige slidstyrke. Endvidere, så er polyester et let materiale, hvorfor tasken i sig selv vejer under 1 kg. Det er en fordel, hvis tasken skal bruges til fordel for en kabinekuffert, hvor vægtgrænsen typisk er 10 til 15 kg.

Dens kapacitet lyder på hele 60 liter, på trods af følgende dimensioner: H: 32 cm. x B: 61 cm. x D: 32 cm. Er den tiltænkt som taske til flyrejser, så bør du være opmærksom på, at dens dimensioner ikke overholde de tilladte mål for kabinebagage hos alle flyselskaber.

2. Tatonka Barrel L Duffel bag (85 liter)

Tatonka Barrel L Duffel bag (85 liter)Hvis du ikke vil gå på kompromis med din nye duffel bag, så bør Tatonka Barrel inkluderes i dine overvejelser. Det er en særdeles slidstærk duffel bag, der er fremstillet i Tarpaulin 1000. Det kan bedst beskrives som et presseninglignende materiale. Derfor er du garanteret, at det er et yderst slidstærkt materiale, der kan klare det meste.

Tatonka har valgt at udstyre deres Barrel-taske med en polstret, vandtæt bund. Derfor er det også en taske, der egner sig til diverse afgrener af friluftslivet. Du kan desuden vælge blandt tre forskellige farver; grå, blå, rød og sort – derfor vil du naturligvis også kunne finde en farve, der appellerer til dig.

Taskens dimensioner lyder som følgende: H: 69 cm. x B: 42 cm. x D: 42 cm. Denne størrelse medfører en samlet kapacitet på hele 85 liter. Derfor kan taskens bruges til selv længere rejser. På trods af den store størrelse, kan tasken alligevel bryste sig af en vægt på blot 1,85 kg. Det er imponerende taget størrelse og materiale i betragtning.

3. North Face Base Camp – Duffelbag 70L

North Face Base Camp – Duffelbag 70LEn populær og kraftig North Face duffel, der tilmed kan garantere en vandtæt opbevaring af indholdet i den. Der er tale om en ny og opdateret version, der bl.a. er forsynet med aftagelige skulderstropper, som tilmed har fået en mere ergonomisk pasform.

North Face har dog også forsynet deres Base Camp-taske med robuste bærehåndtag i begge sider. Endvidere har den et gennemført udseende med The North Face-logo i hver ende. Der er desuden mulighed for at vælge blandt et utal af farvekombinationer, der strækker sig fra sort til camo.

Det store indvendige rum har en kapacitet på hele 70 liter. Derfor er der god plads til, uanset om den bruges til sportstøj eller diverse feltgrej. Ydermere er den fremstillet i slidstærkt ballistisk nylon. Derfor er det en taske, der kan holde til det meste, hvilket også er aktuelt, hvis den skal bruges til en tur i naturen.

4. Helly Hansen HH Duffel Bag 2 (30L)

Helly Hansen HH Duffel Bag 2Denne HH Duffel Bag 30 L fra Helly Hansen er en klassisk duffelbag med et rummeligt hovedrum. Som navnet antyder, har den en volumen på 30 L. Derfor kan den bruges til at transportere diverse udstyr, hvad end det er grej til en telttur eller sportsudstyr.

Det er en taske, der har et energisk og sportsligt udseende, hvorfor den skiller sig ud fra mængden. Den er også forsynet med justerbare polstrede skulderstropper, hvorfor den nemt kan forvandles til en rygsæk. Du får derfor to tasker i én med denne HH Duffel Bag 2.

Lynlåsåbningen giver let adgang til det store hovedrum, hvorfra du får adgang til yderligere rum indvendigt. Også udvendigt er der gjort plads til sidelommer til en mere organiseret opbevaring. Tasken er fremstillet i et robust nylonmateriale, hvorfor slidtage ikke er noget, der skal bekymre dig.

Stort udvalg

Udvalget af duffel bags er stort. Derfor indeholder det naturligvis også noget, der falder i din smag. Taskerne fås i mange størrelser, farver og materialer. De fleste duffel bags fremstilles i slidstærke materialer som polyester og Tarpaulin 1000. Det udelukker dog ikke muligheden for at erhverve en duffel bag læder, om end udvalget af disse er begrænset.

Vandtæt duffel bag?

Er du friluftsmenneske, der ofte tilbringer tid i naturen, så er det en nødvendighed at medbringe diverse typer grej – særligt hvis du skal lave mad eller overnatte i naturen. For at sikre dit grej, tøj og andet oppakning bedst muligt, bør du i så fald medbringe en vandtæt duffel bag. Sådanne tasker findes dog med forskellige niveauer af vandtæthed.

Der findes dufflebags med vandtæt bund. Det betyder, de kan stilles på et vådt underlag, uden at du skal være bekymret for at taskens indhold suger vand til sig gennem taskens bund. Der findes dog også modeller, der er 100% vandtætte. Disse bruges af mange friluftsmennesker, kajakroere og andre, der har brug for en vandtæt taske.

Duffel bag med hjul

Mange erstatter deres kuffert med en duffel bag, når de rejser. Dufflebags fås i mange størrelser, hvorfor de kan tjene formål som kabinegodkendt bagage, men også som indchecket bagage. Hvis din nye duffel bag primært skal tjene formål i forbindelse med rejser, så er det anbefalelsesværdigt at overveje en duffel bag med hjul.

Det er fortrinsvis større modeller, der udstyres med hjul. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog hovedsageligt, at en duffelbag med stor volumen også har plads til meget bagage. Fyldes en taske med bagage, så bliver den tung. I så fald er det nemmere at rulle tasken gennem lufthavnen fremfor at løfte den på ryggen.

Populære mærker

Det store udvalg af duffel bags udgøres af mange forskellige brands. Nogle er dog mere populære end andre. Blandt de mest populære brands finder du Epic, Tatonka, The North Face, Haglöfs og Fjällräven. Det er dog særligt The North Face, der positioneret sig som værende forbrugernes favorit i forhold til duffelbags.

Der er selvfølgelige en vis brandværdi forbundet med valget af The North Face. Det er dog langt fra det afgørende aspekt for de fleste. Deres mangeårige og vedvarende popularitet er skabt på baggrund af deres høje kvalitet. Alle deres duffel bags er fremstillet i vandtæt og slidstærkt ballistisk nylon – og er tilmed 100% talatfri.

Andre producenter udmærket sig også ved en imponerende kvalitet. Det gør sig gældende for Tatonka, hvis tasker også er fremstillet af slidstærke materialer. Fordelen ved Tatonka er dog den lavere prissætning i forhold til The North Face, der ganske vidst er blandt de bedste, men også dyreste, på det danske marked.

Størrelsen

Der er et enormt udvalg af små, medium, medium store, store og ekstra store tasker. Så det er et spørgsmål om, hvorvidt du skal have meget eller lidt med, om du skal være afsted et par dage eller længere tid.

  • En duffel 40l er umiddelbart et godt valg, hvis du vil have en mindre taske til den korte tur.
  • En duffel bag 70l eller en 60l er derimod et godt valg til en middelstor taske.
  • Skal du bruge en stor taske, vil det være et oplagt valg at gå efter en duffel 90l eller derover.

Køb din weekendtaske online her

Antallet af forhandlere af weekendtasker og duffel bags er stort. Det kan derfor synes vanskeligt at vurdere, hvilken af de utallige forhandlere, du skal vælge. I denne forbindelse skal det pointeres, at der er en række faktorer, du bør inddrage i dine overvejelser forud for dit valg. Det betyder også, at du ikke blot skal vælge en vilkårlig forhandler.

Først og fremmest, så skal du sikre, at den givne aktør har et stort udvalg af tasker. Det øger chancen for, at der blandt udvalget findes en model, der stemmer overens med de kriterier, du har. Samtidig skal det være en respekteret forhandler, der har fået gode anmeldelser fra forhenværende kunder, og som kan bryste sig af et fornuftigt prisniveau.

Én af de danske forhandlere, der lever op alt dette er RejseGear. Deres udvalg er stort, deres priser er gode og deres kunder er glade – derfor er det et sted, du roligt kan handle. Uanset dit valg af forhandler, så er det vitalt, at dit fokus er på at finde den rette duffel bag for dit vedkommende – der er dog en god chance for, at du finder den hos RejseGear.

Scroll til toppen