Epic kuffert

EPIC er en svensk producent, der udvikler produkter på baggrund af kvalitetssikre valg og en unik sans for innovation. De er altid på forkant – og har altid været det. Derfor er EPIC en del af den absolutte verdenselite indenfor fremstilling af kufferter.

Epic kuffert

Epic Proton Plus Messenger Skuldertaske

399.00 Kr

Epic Discovery Ultra XXS Sort Kabinekuffert

399.00 Kr

Epic Discovery Ultra XXS Blå Kabinekuffert

399.00 Kr

Epic Dynamik Brief Taske

399.00 Kr

Epic Discovery Ultra Kabinetaske

429.00 Kr

Epic Discovery Ultra Rejsetaske - Lille - 55 cm

429.00 Kr

Epic Dynamo Lilla Kuffert - Lille - 55 cm

449.00 Kr

Epic Proton Plus Flyer Rygsæk

449.00 Kr

Epic GTO 4.0 Sort Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

Epic GTO 4.0 Orange Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

Epic GTO 4.0 Hvid Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

Epic GTO 4.0 Grøn Kuffert - Mellem - 65 cm

1049.00 Kr

EPIC Crate Reflex Rose

EPIC Crate Reflex RoseReflex er en del af den famøse Crate-serie fra EPIC. Den skiller sig ud fra mængden af øvrige kufferter på flere punkter. Den er blandt andet fremstillet med et smart, reflekterende design. Derfor vil du ikke være i tvivl om, hvorvidt det er din kuffert, der kommer rullende på bagagebåndet.

Den er udstyret med en TSA-godkendt lås, hvorfor du roligt kan rejse ind i USA med EPIC Crate Reflex Rose som ledsager. Lynlåsen er desuden vandtæt, hvorfor du ikke skal frygte regnvand m.m. Den fås i 3 forskellige størrelser, hvoraf den mindste er godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber.

Reflex-kufferten er for dig, der godt kan lide en farverig og glimmerfyldt kuffert, der har et prangende look. Hvis den rosa farve ikke falder i din smag, så fås den også i et hav af andre farver. Slutteligt bør det pointeres at den har fire hjul, hvorfor den både kan skubbes og trækkes – og det er bekvemt.

Video: Se hvor smuk Epic Crate Reflex Rose er!

EPIC Hexacore Sort Kuffert

EPIC Hexacore Sort KuffertHDX-serien er én af de mest anerkendte serie fra EPIC. HDX Hexacore er blandt andet kåret som "Bedst i Test" af Forbugerrådet Tænk. Foruden denne, så er kufferten også kåret til et hav af øvrige priser. Du er derfor garanteret at det er en kuffert, der giver dig værdi for pengene.

Kufferten er fremstillet med fokus på holdbarhed og stabilitet. Derfor kan den holde til det meste. Endvidere har EPIC udstyret den med en TSA-godkendt lås, hvilket er et lovkrav ved indrejse i USA. Derfor kan du roligt erhverve en EPIC Hexacore, hvad end du rejser ofte eller sjældent.

De fire påmonterede hjul kan drejes 360 grader. Det giver en stor bevægelsesfrihed, og medfører at kufferten kan både trækkes, skubbes, og vendes på begge leder. Indvendigt er den struktureret med et nøje udviklet pakkesystem, der hjælper dig med at pakke effektivt og udnytte pladsen bedst muligt.

EPIC Phantom SL Kuffert

Phantom SL modelPhantom SL er en ny og forbedret version af den forhenværende Phantom-model, der i flere år har gjort sig bemærket som værende én af deres letteste kufferter. Den nye model byder blandt andet på et nyere og mere elegant design. Derfor er du garanteret, at det er netop din kuffert, der tager sig bedst ud i lufthavnen.

Den nye version af Phantom-kufferten er udviklet med fokus på en lavere vægt. Derfor er den fremstillet i letvægtsmaterialer. Det er en klar fordel, da det efterlader mere vægt til reel bagage, inden du når de – til tider – relativt strenge vægtkrav.

Faktisk er samtlige komponenter, der er anvendt til fremstilling af EPIC Phantom SL, AirSpeed-udviklet. Dertil byder den på et unikt VTT-design. På lige fod med de øvrige kufferter beskrevet herover, så er denne model ligeledes udstyret med fire hjul, der muliggør en mere fri betjening af kufferten.

Mange tilbud på EPIC-kufferter online

EPIC er et velkendt brand. Derfor er der også mange forhandlere af deres kufferter. Som forbruger, der leder efter en kuffert fra det svenske brand, er det dog blot en fordel. Det betyder, de ofte konkurrer på baggrund af prisen. Som følge af dette, så er det en god idé at holde øje med gode tilbud på de forskellige modeller.

Rejsegear er én af de forhandlere, der ofte har gode tilbud på EPIC-kufferter. Deres udvalg er desuden stort, og derfor kan du – med stor sandsynlighed – også finde en passende kuffert for dit vedkommende, som du tilmed kan erhverve til en god pris. Derfor er det et godt sted at holde øje med gode tilbud på kufferterne.

Du kan finde de mest populære kufferter i dette indlæg.

Køb din EPIC-kuffert online nu

Hvis du har i sinde at købe en kuffert fra EPIC, så har du et væld af muligheder. Der er nemlig et stort antal danske forhandlere af disse kufferter. Det bedste valg er dog at handle på nettet. Der er op til flere fordele ved at gøre dette, hvilket særligt handler om de forbedrede priser, du kan finde hos danske webshops.

Det er dog ikke kun på baggrund af prisen, du skal handle hos en dansk webshop. Det er i lige så høj grad som følge af det større udvalg. Det samlede udvalg af kufferter fra EPIC, du kan finde på nettet, er med til at sikre, at der findes noget for enhver smag. Derfor bør din kommende kuffert også købes på nettet.

Udvalget er ikke blot større ift. antal modeller. Hver model fås også i flere varianter på nettet. Vil du finde den perfekte kuffert fra EPIC, så skal du handle på nettet.