Eastpak Kuffert

Eastpak er et brand med en lang historie. Producenten har eksisteret siden 1960, hvor det blev grundlagt af Monte Goldman. Dengang var fokus udelukkende på tasker, men i dag er fokus udvidet til også at omfatte et hav af øvrige produkter. Det inkluderer naturligvis også et stort udvalg af forskellige kufferter.

Gode tilbud på Eastpak kufferter

Eastpak Tranverz Black Denim Rejsetaske - Mellem - 67 cm

799.00 Kr

1199.00 Kr

-33%

Eastpak Tranverz Goldout Sort Rejsetaske - Lille - 51 cm

899.00 Kr

1299.00 Kr

-31%

Eastpak Tranverz Whimsy Green Rejsetaske - Lille - 51 cm

699.00 Kr

999.00 Kr

-30%

Eastpak Tranverz Levelled Sort Rejsetaske - Lille - 51 cm

699.00 Kr

999.00 Kr

-30%

Eastpak Tranverz Brize Dark Rejsetaske - Stor - 79 cm

999.00 Kr

1399.00 Kr

-29%

Eastpak Orson Camo Rygsæk

549.00 Kr

769.00 Kr

-29%

Eastpak Tranverz Rød Rejsetaske - Lille - 51 cm

699.00 Kr

949.00 Kr

-26%

Eastpak Tranverz Brize Dark Rejsetaske - Mellem - 67 cm

899.00 Kr

1199.00 Kr

-25%

Eastpak Tranverz Kuffert

Eastpak Tranverz KuffertTranverz er én af de mest populære rejsetasker fra Eastpak. Den er bygget til rejsebrug, men er også ideel til hverdagsbrug. Den er fremstillet i innovative materialer med henblik på at skabe en lav vægt, men uden at gå på kompromis med slidstyrke. En stor del af tasken er derfor fremstillet i polyester.

Indvendigt er den struktureret på en sådan vis at du er garanteret en bedre pakning. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt pladsen er udnyttet optimalt. Kombineret med det indvendige pakkesystem, får du også en række indvendige stroppe. De er monteret, for at sikre at bagagen bliver på sin plads.

Eastpak har udstyret den med en indbygget TSA-lås. Derfor er den godkendt til indrejse i USA. Dertil fås den i et væld af forskellige varianter, der varierer ift. størrelse og udseende. Den lille variant accepteres naturligvis som håndbagage. Blandt farver kan du vælge mellem alt fra sort og grå til rød og camo.

Eastpak Traf’ik Light Sort Kabinetaske

Eastpak Traf’ik Light Sort KabinetaskeRejser du ofte i forretningsøjemed eller foretrækker du korte ophold, hvor behovet for bagage er begrænset? I så fald er Traf’ik fra Eastpak som skabt til dig. Det er en mindre Eastpak kuffert med hjul, der er skabt som kabinekuffert. Derfor overholder den også gældende krav hos de fleste gængse flyselskaber.

På trods af den kompakte størrelse, er den rummelig og let at pakke. Indvendigt er den indrettet god opdeling og struktur. Derfor er du garanteret at kunne finde plads til den nødvendige bagage – og lidt til. Som følge af den kompakte størrelse og letvægtige materialer, har tasken blot en vægt pålydende 2,1 kg.

Traf’ik er perfekt til korte rejser eller getaways. Med tasken får du tilmed 30 års garanti. Derfor er du også garanteret en lang levetid på tasken. En overvejende del af kufferten består af polyester. Det resulterer i at rejsetasken er holdbar, tørrer hurtigt og let at rengøre.

Eastpak Container Rejsetaske

Eastpak Container RejsetaskeHer er der tale om en stor, lækker rejsetaske med hjul fra Eastpak. Den er udstyret med indbyggede hjul og teleskophåndtag. Derfor kan den bruges som ordinær taske, men også som rullekuffert. Den fås i to størrelser og egner sig hovedsageligt til den korte rejse. Derfor er den ideel at have med på f.eks. weekendophold.

Eastpak har udstyret Container med et forbedret hjulsystem. Det medfører et let og elegant føre, hvorfor du nemt kan manøvre i en travl lufthavn. Er du på udkig efter en multifunktionel Eastpak rejsetaske, så er dette en ideel løsning. Taskens størrelse og konstruktion indgyder nemlig til forskellige brugsformål.

Den byder på et stort indvendigt rum med lynlås. I modsætning til de to førnævnte modeller, har den ikke et pakkesystem. Derfor er Container fra Eastpak hovedsageligt appellerende for dig, der foretrækker en taske med blot ét stort rum. Materialet er dog fortsat polyester, der garanterer såvel lav vægt som høj slidstyrke.

Derfor skal du vælge en taske fra Eastpak

Der er mange årsager til at du bør erhverve en taske fra Eastpak. Den hovedsagelige årsag er den uovertrufne kvalitet. Kvaliteten er så god, at Eastpak blev det første brand til at give en livslang garanti på deres produkter. Det skete allerede i 1984, men sidenhen er den blevet nedsat til 30 år – dog blot af lovmæssige årsager.

Vil du have mest mulig værdi for dine penge, når du vælger rejsetaske eller kuffert, så er Eastpak et oplagt valg. Slidstyrke og holdbarhed er i top, hvorfor en rejsetaske fra Eastpak kan anvendes i mange år – og kan holde til et utal af ture gennem bagagehåndtering i selv de mest travle lufthavne.

Skarpe tilbud på Eastpak kufferter

På trods af den uovertrufne kvalitet, er du ikke nødsaget til at betale en mindre formue for din rejsetaske. Deres produkter er fornuftigt prissat, og du kan tilmed finde flere skarpe tilbud på nettet. Derfor er det i din bedste interesse at holde et vågent øje med gode Eastpak kuffert tilbud – og dem finder du typisk online.

Køb din Eastpak kuffert online

Udvalget af kuffert og rejsetasker fra Eastpak er stort på nettet. Derfor kan du også finde en ideel model, der harmonerer med dine præferencer og kriterier, hvad end du kræver 4 hjul, en bestemt størrelse eller et unikt pakkesystem. Derfor bør du naturligvis også købe din kommende kuffert fra Eastpak på nettet.

Du kan med fordel vælge at handle hos Rejsegear. Det er en dansk forhandler, der fører et stort udvalg af forskellige kufferter og rejsetasker fra Eastpak. Endvidere fører de nogle af landets bedste priser på en stor del af deres sortiment. Derfor er du garanteret at kunne gøre en god handel hos Rejsegear.