Delsey kuffert

DELSEY Paris er et verdensomspændende brand af fransk oprindelse. Producenten er kendt for sine kufferter i høj kvalitet og et design, der emmer af fransk elegance. I dag er de blandt de førende producenter af såvel kufferter som øvrige rejseartikler. Derfor er du også garanteret en sublim beskyttelse af dine ejendele.

Delsey kuffert

Delsey Carlit 55 cm kabinekuffert dark blue

1099.00 Kr

Delsey Carlit 55 cm kabinekuffert sort

1099.00 Kr

Delsey Belfort Plus 55 cm kabinekuffert orange

1199.00 Kr

Delsey Belfort Plus 55 cm kabinekuffert pink

1199.00 Kr

Delsey Belfort Plus 55 cm kabinekuffert blå

1199.00 Kr

Delsey Ségur 55 cm kabinekuffert grå

1199.00 Kr

Delsey Turenne Sølv Kuffert - Lille - 55 cm

1299.00 Kr

Delsey Turenne Rose Kuffert - Lille - 55 cm

1299.00 Kr

Delsey Turenne Gold Kuffert - Lille - 55 cm

1299.00 Kr

Delsey Turenne Blå Kuffert - Lille - 55 cm

1299.00 Kr

Delsey Turenne Sort Kuffert - Lille - 55 cm

1299.00 Kr

Delsey Turenne Sølv Kuffert - Mellem - 65 cm

1399.00 Kr

Kort om DELSEY Paris

Brandet har eksisteret siden 1946, hvorfor det har en lang historie. Siden dengang har de oparbejdet en position som værende et førende brand inden for rejseartikler. Deres mangeårige erfaring med produktion af kufferter af høj kvalitet, sikrer at dine ejendele er optimalt beskyttet under transport.

DELSEY Paris er kendt for at levere produkter, hvor kvalitet og innovation er i højsædet. Det er med afsæt i dette at de har opnået en position som verdens andenstørste producent af rejseartikler. Siden dag ét er det noget, der har været i fokus hos DELSEY Paris, hvilket naturligvis ikke har ændret sig med tiden.

De mest populære kufferter fra DELSEY Paris

DELSEY Paris er et fransk brand, der står bag et bredt udvalg af kvalitetsbetonede kufferter og rejsetasker, der henvender sig til alt fra charterferier til forretningsrejser. Hvis du selv leder efter en ny kuffert, så bliver du herunder præsenteret for de mest populære modeller, hvilket kan gøre dit valg en kende nemmere.

DELSEY Turenne Rose Kuffert

DELSEY Turenne Rose KuffertTurenne er én af de mest populære kufferter fra DELSEY Paris. Der er flere årsager til dette, men dens fokus på lav vægt, stærk konstruktion og lang holdbarhed er de overvejende årsager til den store popularitet. Den er udstyret med en indbygget DELSEY kuffert lås, der er TSA-godkendt og derfor kan tages med ind i USA.

Den forstærkede lys, der er hele 41 gange stærkere end en almindelig lynlås, gør det nærmest umuligt at bryde kufferten op. Derfor dine ejendele godt beskyttet mod tyveri. Den hårde skal på kufferten beskytter selvfølgelig bagagen mod slag og bump. Samtidigt er det et let materiale, der holder vægten nede.

Nederst på kufferten er der påmonteret fire letflydende dobbelthjul. De giver en behagelig manøvre, men medfører også at kufferten kan både skubbes og trækkes – både vertikalt og diagonalt. Med kufferten får du desuden 10 års garanti, der – om noget – indikerer den høje kvalitet af DELSEY Paris’ produkter.

DELSEY Segur Kuffert

DELSEY Segur KuffertSegur fra DELSEY Paris er en kuffertserie, der er ekstremt stærk. Derfor bryster den sig også en af en nærmest usammenlignelig styrke og holdbarhed. Det er tydeligt at se og mærke, at det har været fokus i forbindelse med udvikling og fremstilling af hver enkelt kuffert, der en del af den anerkendte Segur-serie.

Kufferten er udstyret med fire dobbelthjul, der garanterer en behagelig manøvre. Dertil er den udstyret med en forbedret lynlås, der tilfører kufferten et ekstra sikkerhedslag. Den stærke og robust lynlås medfører nemlig at den er tæt på umulig at bryde op. Derfor er dine ejendele godt beskyttet mod tyveri.

Du får desuden en TSA-godkendt lås med i købet, hvorfor indrejse i USA ikke er noget problem. Indvendigt er den struktureret med et gennemtænkt pakkesystem, der maksimerer den indvendige plads mest muligt. Sammen med den lave vægt, er du derfor garanteret at kunne pakke alt den nødvendige bagage.

Segur er en populær serie af kufferter, der fremhæves på positiv vis i hver en DELSEY kuffert test, du finder på nettet. Derfor er det også en kuffert, du roligt kan investere. Den fås desuden i tre størrelser, hvoraf den mindste variant lever op til håndbagagekravene hos de fleste gængse flyselskaber – også de strikse.

Stort udvalg

Siden den spæde start i 1946, er deres udvalg blevet udvidet mange gange. I dag er udvalget så stort at det indeholder noget for enhver. Samtlige af deres produkter bryster sig af et flot design, gode materialer og innovative løsninger, gør det nemt for dig at transportere dine ejendele, uanset rejsens formål.

Deres mange forskellige kufferter adskiller sig på baggrund af mange aspekter. Det inkluderer alt lige fra udformning og materialevalg til farver og størrelse. Derfor er du garanteret at kunne finde en kuffert, der er som skræddersyet efter dine nøje anvisninger og præferencer blandt det store udvalg.

Læs denne store guide om de bedste kufferter »

De mange fordele ved DELSEY

Der er mange fordele forbundet med at vælge en kuffert fra franske DELSEY Paris. Det er dog i høj grad den høje kvalitet, der adskiller disse kufferter fra markedets øvrige. Høj kvalitet før nemlig mange fordele med sig, når det drejer sig om kuffert. Det dækker over alt fra slidstyrke til den generelle levetid.

Hver en DELSEY kuffert anmeldelse, der kan opstøves på nettet, har noget positivt at sige om kvaliteten. Det er dog ikke kun den høje kvalitet, der er værd at bide mærke i. DELSEY designer også nogle af de smukkeste kufferter på markedet, hvilket naturligvis også gør det franske brand til et interessant valg.

Lille DELSEY kuffert

Det kan være en god idé at købe en lille DELSEY kuffert, hvis du skal på en kortere tur, da det både er billigere og nemmere med en kabinekuffert. Hvis du ikke fandt en kabinekuffert fra DELSEY, så kan vi anbefale dig at finde en lille 55x40x20 cm kabinekuffert.

Find tilbud online

Ønsker du at investere i en kuffert fra DELSEY Paris, så bør du handle på nettet. Det er der flere årsager til. Det faktum at du kan nyde godt af en lav pris er dog en afgørende årsag. Det generelle prisniveau er markant bedre på nettet end i de fysiske forretninger, men særligt de mange slagtilbud er værd at holde øje med.

Gør du dig forhåbninger om at finde et godt DELSEY kuffert tilbud, så bør du søge på nettet. Du har bedre forudsætninger for at finde netop dette, hvis du vælger at lede hos en onlinebaseret forhandler. Heldigvis kan du finde mange forhandlere på nettet, der jævnligt fører gode tilbud på kuffert fra DELSEY Paris.

Læs også om Eastpak kufferter på denne side.

Køb din DELSEY kuffert nu

Der er ikke uden grund, at DELSEY Paris kan bryste sig af at være den andenstørste producent af rejseartikler i verden. Det er naturligvis fordi deres produkter skiller sig ud på positiv vis. Hvis du er på udkig efter en god kuffert, så er DELSEY værd at overveje. Derfor bør du naturligvis heller ikke tøve med at købe en sådan kuffert.

Én af de forhandlere, der fører et stort udvalg af kufferter og øvrige rejseartikler fra DELSEY Paris, er danske Rejsegear. De har desuden jævnligt godt tilbud på udvalget fra den franske producent. Derfor har du gode forudsætninger for at gøre en god handel.